FOK!forum / Sport Algemeen / WK Beachvolleybal 2015
RijstbaIdonderdag 12 februari 2015 @ 10:38
WK Beachvolleybal - 26 juni t/m 5 juli 2015

In 2015 is ons land het kloppend hart van de beachvolleybalwereld! Van 26 juni tot en met 5 juli worden de WK Beachvolleybal in Nederland georganiseerd. Vier unieke locaties in Den Haag (Hofvijver), Amsterdam (de Dam), Apeldoorn (Marktplein), en Rotterdam (ss Rotterdam) worden omgetoverd tot prachtige beachstadions. Tien dagen lang strijden de beste 48 mannenteams en 48 vrouwenteams ter wereld hier om de WK-titel.

De verwachtingen van de Nederlandse teams zijn hooggespannen. Negen Nederlandse teams zullen deelnemen aan de WK. Vijf teams bij de mannen en vier teams bij de vrouwen strijden om WK-goud op eigen bodem. Voor Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen wordt het een extra speciaal toernooi, zij verdedigen in eigen land de wereldtitel. De Nederlandse helden en de vier unieke locaties maken van de WK Beachvolleybal een event dat je niet mag missen!

Tijdens en voorafgaand aan het WK wordt steeds de koppeling gemaakt naar de breedtesport en het maatschappelijke circuit. Zo worden scholen, lokale autoriteiten, clubs en organisaties met maatschappelijke waarde bij het WK betrokken. Eén van die organisaties is de Bas van de Goor Foundation. Bas van de Goor is ook toernooidirecteur van het WK. (Beach)Volleyballegende Richard Schuil is bovendien WK-ambassadeur in Amsterdam, ex-internationals Bram Ronnes en Rebekka Kadijk in resepectievelijk Apeldoorn en Rotterdam.

Bas van de Goor is ook toernooidirecteur van het WK. (Beach)Volleyballegende Richard Schuil is bovendien WK-ambassadeur in Amsterdam, ex-internationals Bram Ronnes en Rebekka Kadijk in resepectievelijk Apeldoorn en Rotterdam.

Tijdens de WK wordt gespeeld op vier unieke locaties in Nederland, waarbij Den Haag met een drijvend stadion op de Hofvijver wel een heel bijzondere is. Net zo gaaf wordt het in Amsterdam (de Dam), Apeldoorn (Marktplein) en in Rotterdam (ss Rotterdam).

Speelsteden:
Den Haag (finalestad)
SPOILER
WK-Hockey-Hofvijver-stadion.jpg
Amsterdam
SPOILER
3544729613-fc3b4a12.jpg
Apeldoorn
SPOILER
B0YEEMRIgAAvy0W.jpg:large
Rotterdam
SPOILER
GetImage.asmx?No=201462414&maxSize=960
RijstbaIdonderdag 12 februari 2015 @ 10:44
Lijkt me een leuk toernooi met unieke speellocaties :) Nog andere mensen die een kijkje gaan nemen?
Tja..1986donderdag 12 februari 2015 @ 10:46
Misschien wel. Is wel een beetje afhankelijk van het weer. Maar (dames)beachvolley is altijd wel leuk om te zien :)
RijstbaIvrijdag 13 februari 2015 @ 12:14
quote:
Beachvolleyballer is net iets te lang in Brazilië

Je gaat op eigen kosten anderhalve maand naar Brazilië, het walhalla van het beachvolleybal, om tot 16 maart te werken met een toptrainer. Dan hoor je, terwijl je intensief traint en veel leert, plotseling dat er op 6 maart een kwalificatietoernooi wordt gespeeld voor het WK in eigen land.
Het overkwam Dirk Boehlé. Een harde klap voor de 22-jarige speler, want juist vanwege dat toernooi investeerde hij flink in zijn droom. ,,Ik ben daar zwaar teleurgesteld over, verder geef ik maar geen commentaar,'' zegt hij vanuit Brazilië.

Boehlé mist nu een directe kans op plaatsing voor het WK. Dat het toernooi pas drie weken van tevoren wordt aangekondigd, is opmerkelijk. De volleybalbond kwam erachter dat vóór 8 maart een vijfde duo moest worden doorgegeven aan de FIVB (internationale volleybalbond). Drie teams zijn al geplaatst, het vierde team komt uit de Eredivisietoernooien voor het WK.
© AD

:')
michael2015zaterdag 21 februari 2015 @ 21:17
ben benieuwd hoe ze gaan presteren !
RijstbaIdonderdag 5 maart 2015 @ 11:20
quote:
3 maart 2015 - Acht Nederlandse mannenteams strijden vrijdag 6 maart om één wildcard voor het WK Beachvolleybal. De winnaars van het wildcardtoernooi plaatsten zich rechtstreeks voor het belangrijkste beachvolleybaltoernooi van 2015. Publiek is welkom, de toegang tot het wildcardtoernooi in Lindobeach is gratis.

Er staat veel op het spel vrijdag in Scheveningen. Voor de deelnemers aan het wildcardtoernooi is het een unieke kans om zich te kwalificeren voor een wereldkampioenschap. Slechts drie overwinningen scheiden de teams van deelname aan het WK in eigen land. Voor het winnende team wacht in juni en juli een confrontatie met de beste teams ter wereld.

Daan Spijkers weet hoe het is om uit te komen op een WK. In Rome (2011) en Mazury (2013) was hij van de partij. Samen met Tim Oude Elferink hoopt hij zich vrijdag voor de derde keer te plaatsen voor het titeltoernooi. Spijkers tempert de verwachtingen rond het gelegenheidsduo: ‘We hebben vooraf maar één keer samen getraind en spelen vrijdag voor het eerst samen een toernooi. Onze vriendinnen kennen elkaar goed en zij bedachten tijdens een etentje dat het wel leuk zou zijn als wij samen zouden meedoen.’

Ondanks een gebrekkige voorbereiding is voor Spijkers en Oude Elferink het WK-deelname wel degelijk het doel: ’Je weet natuurlijk nooit hoe zo’n kwalificatietoernooi loopt. Drie keer winnen is vrijdag genoeg om ons te plaatsen.’

Lees het volledige interview met Spijkers op de website van het WK Beachvolleybal.

Programma 6 maart:

9:00 uur Tim Oude Elferink/Daan Spijkers (3) Eric-Jan Rothfusz/Jeroen van Zwieten (6)
10:00 uur Dirk Boehlé/Jannes van der Ham (2) Kjeld Broekema/Erik van der Schaaf (7)
10:50 uur Wouter van Gilst/Bas Verpoorten (4) Jaapjan Feenstra/Gijs van Pruissen (5)
11:50 uur Wessel Keemink/Sven Vismans (1) Jasper Bouter/Tom van Steenis (8)
13:00 uur
14:00 uur
Halve finales
16:00 uur Finale
Nederland met negen teams op WK
Nederland wordt op het WK Beachvolleybal vertegenwoordigd door vijf mannen- en vier vrouwenteams. Als gastland heeft Nederland recht op vier startbewijzen bij de mannen en de vrouwen, maar omdat Reinder Nummerdor en Christiaan Varenhorst in september de CEV Baku Masters wonnen, mag de Nevobo een vijfde mannenteam afvaardigen.

Drie Nederlandse mannenteams zijn al zeker van WK-deelname. Reinder Nummerdor/Christiaan Varenhorst, Robert Meeuwsen/Alexander Brouwer en Steven van de Velde/Michiel van Dorsten hebben zich op basis van hun prestaties op de FIVB World Tour geplaatst voor het WK. Het vierde team komt vrijdag uit het wildcardtoernooi, de vijfde plaats wordt vergeven in de Eredivisie.

Verkoop WK-tickets start vrijdag

Vrijdag begint ook de algemene kaartverkoop voor het WK Beachvolleybal. Tickets voor de wedstrijden in Den Haag, Amsterdam, Apeldoorn en Rotterdam zijn te bestellen via www.wkbeachvolleybal2015.nl/tickets.
Morgen dus een extra deelnemer bekend + start van de kaartverkoop :)
Szurazondag 8 maart 2015 @ 10:58
Had via voorverkoop al kaartjes voor de laatste zaterdag in Den Haag. Prachtig affiche op de Hofvijver, hopelijk zitten er tegen die tijd nog Nederlandse koppels in.
boriszmaandag 30 maart 2015 @ 22:03
We have a draw
f21db298-8b24-43da-a17b-1c21c48e9ccc_1000.jpg
9e9645ce-0ec1-46d2-8268-317b4047a93d_1000.jpg
Szurazaterdag 6 juni 2015 @ 12:44
quote:
Dalhausser ontbreekt op WK beach
VANDAAG, 10:16BEACHVOLLEYBAL

De Amerikaan Phil Dalhausser (35) kan niet deelnemen aan de WK beachvolleybal die vanaf eind juni in Nederland worden gehouden.

De olympisch kampioen van 2008 (samen met Todd Rogers) heeft te veel last van een spierblessure, vertelde zijn huidige partner Sean Rosenthal.

Het duo behoorde tot de favorieten voor de titel en was als tweede geplaatst. Rosenthal zal het WK met een andere partner spelen, maar hij weet nog niet met wie. De afgelopen weken speelde hij met Stafford Slick.
Deze week zijn ze trouwens begonnen met het ponton in de Hofvijver :).
boriszdonderdag 18 juni 2015 @ 17:33
Nog een weekje http://nos.nl/video/20420(...)-beachvolleybal.html
heywoodudonderdag 18 juni 2015 @ 22:11
Alison speelt in Apeldoorn zie ik, daar ga ik dan maar naartoe _O_
boriszmaandag 22 juni 2015 @ 09:55
NOS heeft iedere dag een uitzending van 19.30-21u op NL3.
RijstbaImaandag 22 juni 2015 @ 19:57
Vrijdag aanwezig bij de opening :)
Max23maandag 22 juni 2015 @ 21:02
Jammer dat de winnaressen van de Europese Spelen niet mee doen ;(
heywoodumaandag 22 juni 2015 @ 21:02
quote:
0s.gif Op maandag 22 juni 2015 21:02 schreef Max23 het volgende:
Jammer dat de winnaressen van de Europese Spelen niet mee doen ;(
_O-
Max23dinsdag 23 juni 2015 @ 10:52
http://www.ad.nl/ad/nl/10(...)beachvolleybal.dhtml

quote:
De beachvolleyballers Jeroen van Zwieten en Eric-Jan Rothfusz spannen een kort geding aan omdat ze menen recht te hebben op een wildcard voor het WK beachvolleybal, dat vanaf vrijdag in Nederland wordt gehouden. Het WK-ticket werd zondag toegekend aan Daan Spijkers en Tim Oude Elferink. Hun tegenstanders zeggen dat de volleybalbond Nevobo in de fout is gegaan met de puntentelling.
,,Er komt een kort geding'', zei Van Zwieten dinsdag na een laatste poging om de Nevobo van gedachten te doen veranderen. 'Wij veranderen de puntentelling niet. Iedereen mag naar de rechter stappen', reageerde een woordvoerder van de bond.

De wildcard werd toegekend aan het duo dat na drie eredivisieronden de meeste punten had. Bij de mannen was dat een ongekend spannende strijd. Van Zwieten zegt dat de volleybalbond de verkeerde formule heeft toegepast bij het zwakker bezette eerste toernooi in Arnhem. Als de in zijn ogen juiste formule was gebruikt, was hij met zijn partner Rothfusz na drie toernooien bovenaan geëindigd.

'Spijtig dat het zo loopt. Het is niet anders. We zouden uiteraard meer bescheidenheid in acht nemen als wij niet zo volstrekt evident gelijk hebben. We nemen geen genoegen met de argumenten van de bond. Het is aan de rechter te bepalen wie er gelijk heeft', aldus Van Zwieten in een verklaring.
Rumilledinsdag 23 juni 2015 @ 12:07
Kan iemand me de verschillende rankings op de FIVB site uitleggen? Voornamelijk de technical team ranking snap ik niet helemaal.
RijstbaIdinsdag 23 juni 2015 @ 13:11
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2015 12:07 schreef Rumille het volgende:
Kan iemand me de verschillende rankings op de FIVB site uitleggen? Voornamelijk de technical team ranking snap ik niet helemaal.
Entry points are calculated by adding each athlete’s FIVB World Ranking points earned in best six (6) of their last eight (8) events among all FIVB recognized/sanctioned events (FIVB Senior World Championships, FIVB World Tour Grand Slam, FIVB Open, recognized Continental Tour Final, Continental Cup Final, Continental Tour Master, Challenger, Continental Tour and Zonal, FIVB U19/U21/U23 World Championships, Continental Cup, Continental Underage Championships/Final and homologated National Tour legs) over 365-day period from the date Entry points are calculated.
Szuradonderdag 25 juni 2015 @ 09:21
quote:
Kort geding ingetrokken. FIVB liet gisteren weten dat de Nederlandse bond zelf de criteria mag opstellen, dus zien ze er geen heil meer in.
Szuravrijdag 26 juni 2015 @ 08:50
http://nos.nl/l/813930

quote:
WK beachvolleybal live bij de NOS
VANDAAG, 08:46BEACHVOLLEYBAL

Met maar liefst 96 teams op vier verschillende locaties in Nederland zal het WK beachvolleybal er een worden waar je soms ogen en oren tekort komt. Maar niet getreurd, de NOS is er iedere dag bij om jou mee te laten genieten van dit unieke evenement.
Zo kan je tussen vrijdag 26 juni en zondag 5 juli iedere dag tussen 19.30 uur en 21.00 uur afstemmen op NPO 3 voor het speciale avondprogramma.

Naast live beachvolleybal vanuit Den Haag, Amsterdam, Rotterdam of Apeldoorn ontvangt presentator Jeroen Stomphorst diverse gasten uit de wereld van het beachvolleybal en ver daarbuiten.

Volop online

Wil je nog meer live beachvolleybal tot je nemen, dan kan je iedere dag terecht op NOS.nl. Daar zie je naast het avondprogramma ook 'live' bijna alle duels van de negen Nederlandse koppels.

NOS Langs de Lijn zit ook niet stil. Zo is speelstad Rotterdam zaterdagavond drie uur het decor van de avonduitzending. Verder worden de partijen van de Nederlanders het hele toernooi 'geflitst' in de lopende uitzending.

Razende reporter Wennemars

Het commentaar tijdens de partijen wordt verzorgd door het trio Maarten Tip, Arman Avsaroglu en Arno Vermeulen. Daarnaast gaat Erben Wennemars op zijn eigen, bekende, enthousiaste manier reportages maken voor het avondprogramma.

Vrijdagavond bijten Marleen van Iersel en Madelein Meppelink het spits af met Koning Willem-Alexander als aandachtig toeschouwer. Daarna is het de beurt aan het duo Reinder Nummerdor/Christian Varenhorst.
Arno :') :')
Die Maarten Tip vind ik ook maar een flutcommentator, Arman is oké.
franklopvrijdag 26 juni 2015 @ 08:54
En E-e-e-e-e-e-e-erben weer :')

Wel altijd enthousiast, dat dan weer wel.
Szuravrijdag 26 juni 2015 @ 09:11
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juni 2015 08:54 schreef franklop het volgende:
En E-e-e-e-e-e-e-erben weer :')

Wel altijd enthousiast, dat dan weer wel.
Volgens mij reageert hij zelfs enthousiast als er een bom ontploft in een van de stadions
RijstbaIvrijdag 26 juni 2015 @ 09:36
Prima weertje voor de opening :)
heywooduvrijdag 26 juni 2015 @ 09:41
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juni 2015 08:50 schreef Szura het volgende:
Wil je nog meer live beachvolleybal tot je nemen, dan kan je iedere dag terecht op NOS.nl. Daar zie je naast het avondprogramma ook 'live' bijna alle duels van de negen Nederlandse koppels.
Service he!

En 'live' :') :{
Nobervrijdag 26 juni 2015 @ 09:49
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juni 2015 09:41 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Service he!

En 'live' :') :{
FIVB op youtube wel live?
heywooduvrijdag 26 juni 2015 @ 09:50
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juni 2015 09:49 schreef Nober het volgende:

[..]

FIVB op youtube wel live?
Denk het wel, volgens mij zenden ze ook Grand Slams en zelfs Opens live uit daar, dus het WK zeker lijkt me.
boriszvrijdag 26 juni 2015 @ 11:28
CIao4BcUAAEROwl.png:large
RijstbaIvrijdag 26 juni 2015 @ 11:54
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juni 2015 11:28 schreef borisz het volgende:
[ afbeelding ]
Is deze er ook voor de vrouwen?
boriszvrijdag 26 juni 2015 @ 12:28
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juni 2015 11:54 schreef RijstbaI het volgende:

[..]

Is deze er ook voor de vrouwen?
CIa27QkUsAAp6Uo.png:large
heywooduvrijdag 26 juni 2015 @ 12:35
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juni 2015 12:28 schreef borisz het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
40% lijkt me wel een tikkeltje overdreven van de heren van Infostrada :+
wimderonvrijdag 26 juni 2015 @ 17:36
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juni 2015 08:54 schreef franklop het volgende:
En E-e-e-e-e-e-e-erben weer :')

Wel altijd enthousiast, dat dan weer wel.
Bekijk het zo: het had ook Joep Schreuder kunnen zijn.
wimderonvrijdag 26 juni 2015 @ 17:39
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juni 2015 12:35 schreef heywoodu het volgende:

[..]

40% lijkt me wel een tikkeltje overdreven van de heren van Infostrada :+
Normaal wel juist vind ik, maar het is de vraag of Talita weer helemaal top is na haar blessure. Hetzelfde geldt voor Walsh trouwens.
heywooduvrijdag 26 juni 2015 @ 17:42
Overigens zal ik bij de mannen vooral juichen voor _O_ Alison "O Mamute" Cerrutti _O_

Als de Nederlanders niet winnen hoop ik op hem :Y
Nattekatvrijdag 26 juni 2015 @ 17:45
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juni 2015 17:42 schreef heywoodu het volgende:
Overigens zal ik bij de mannen vooral juichen voor _O_ Alison "O Mamute" Cerrutti _O_

Als de Nederlanders niet winnen hoop ik op hem :Y
Volgens mij ben je zelfs met Nederland nog in de running voor hem :+
Ambrosiusvrijdag 26 juni 2015 @ 19:44
We zijn live op NPO3.
DeeBeevrijdag 26 juni 2015 @ 19:49
Toffe locaties. ^O^

De Kazakjes beginnen goed!
Nattekatvrijdag 26 juni 2015 @ 19:59
Gaat heerlijk gelijk op
TheArtvrijdag 26 juni 2015 @ 20:07
Precies op het goede moment die kloof van 2 punten.
Nobervrijdag 26 juni 2015 @ 20:07
Nergens geen stream alleen op NOS.nl, jammer.
DeeBeevrijdag 26 juni 2015 @ 20:10
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juni 2015 20:07 schreef TheArt het volgende:
Precies op het goede moment die kloof van 2 punten.
Commentatoren doen alsof die Kazachse dames een campingduo zijn, maar spelen nog best aardig.
DeeBeevrijdag 26 juni 2015 @ 20:15
Aardige achterstand in set 2...

En 4 punten op rij en 8-8. _O-
Nattekatvrijdag 26 juni 2015 @ 20:23
Eerst een voorsprong van 4 punten goedmaken en daarna gelijk opgaan. Expres de spanning erin houden lijkt het wel op... :P
Szuravrijdag 26 juni 2015 @ 20:29
Hoop dat die tjappies op de trap er niet zijn als ik er ben
TheArtvrijdag 26 juni 2015 @ 20:31
Tweede set verloren :o Die Kazachstaanse dames zijn een stuk beter dan verwacht.
Nobervrijdag 26 juni 2015 @ 20:32
JAAAAAAAA Kazachstan _O_
Nattekatvrijdag 26 juni 2015 @ 20:34
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juni 2015 20:32 schreef Nober het volgende:
JAAAAAAAA Kazachstan _O_
Ga eens lekker ergens anders trollen :{w
Mexicanobakkervrijdag 26 juni 2015 @ 20:35
ze bakken er maar weinig van
TheArtvrijdag 26 juni 2015 @ 20:36
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juni 2015 20:35 schreef Mexicanobakker het volgende:
ze bakken er maar weinig van
Zo heel slecht is het nog niet eens, maar die Kazachstanen laten ook maar heel weinig steken vallen.

Die derde set gaan ze wel winnen.
Mexicanobakkervrijdag 26 juni 2015 @ 20:37
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juni 2015 20:36 schreef TheArt het volgende:

[..]

Zo heel slecht is het nog niet eens, maar die Kazachstanen laten ook maar heel weinig steken vallen.

Die derde set gaan ze wel winnen.
nouja die Kazachstanen waren toch niet zo goed? ben ook geen beachvollybalkenner, is niet echt 'mijn' sport
Nobervrijdag 26 juni 2015 @ 20:37
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juni 2015 20:34 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ga eens lekker ergens anders trollen :{w
Niet voor driesetters zijn bij vrouwen beach volleyball. :')
Nattekatvrijdag 26 juni 2015 @ 20:37
Nederland is nu wel duidelijk de sterkere ploeg.
TheArtvrijdag 26 juni 2015 @ 20:37
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juni 2015 20:37 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

nouja die Kazachstanen waren toch niet zo goed? ben ook geen beachvollybalkenner, is niet echt 'mijn' sport
Nee op papier niet, maar ook dit soort duo's kunnen op een goede dagen heel goed mee.
Szuravrijdag 26 juni 2015 @ 20:41
Wie is die cocommentator?
TheArtvrijdag 26 juni 2015 @ 20:43
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juni 2015 20:41 schreef Szura het volgende:
Wie is die cocommentator?
Daan Spijkers
Nattekatvrijdag 26 juni 2015 @ 20:45
En weg voorsprong...
TheArtvrijdag 26 juni 2015 @ 20:46
Schitterend punt om op 13-11 te komen ^O^
Mexicanobakkervrijdag 26 juni 2015 @ 20:46
En terug voorsprong.
Nattekatvrijdag 26 juni 2015 @ 20:46
Mooie strijd :Y
Nattekatvrijdag 26 juni 2015 @ 20:47
Die hebben ze w/
heywooduvrijdag 26 juni 2015 @ 20:48
*O*
Nattekatvrijdag 26 juni 2015 @ 20:48
Hopla *O*
Mexicanobakkervrijdag 26 juni 2015 @ 20:48
Nou, prachtige overwinning :)
TheArtvrijdag 26 juni 2015 @ 20:48
Leuke wedstrijd hoor ^O^
Mexicanobakkervrijdag 26 juni 2015 @ 20:54
De NOS gaat ons even uitleggen hoe je beachvolleybal speelt. Fijn, die omroep die ons DOMME nederlanders alles wil leren :)
Skedvrijdag 26 juni 2015 @ 20:55
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juni 2015 20:54 schreef Mexicanobakker het volgende:
De NOS gaat ons even uitleggen hoe je beachvolleybal speelt. Fijn, die omroep die ons DOMME nederlanders alles wil leren :)
Alsof mij die service wat kan schelen, ik wil mooie dames zien
Mexicanobakkervrijdag 26 juni 2015 @ 20:55
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juni 2015 20:55 schreef Sked het volgende:

[..]

Alsof mij die service wat kan schelen, ik wil mooie dames zien
Genoeg sites op het internet waar dat kan.

Wicky15 weet daar denk ik ook alles van ;)
Nattekatvrijdag 26 juni 2015 @ 21:01
En nee, die andere beachvolleybalwedstrijd is niet belangrijk genoeg om ook uit te zenden NOS :N
Nobervrijdag 26 juni 2015 @ 21:02
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juni 2015 21:01 schreef Nattekat het volgende:
En nee, die andere beachvolleybalwedstrijd is niet belangrijk genoeg om ook uit te zenden NOS :N
Ik kijk alleen het vrouwentoernooi in deze sport.
Nattekatvrijdag 26 juni 2015 @ 21:03
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juni 2015 21:02 schreef Nober het volgende:

[..]

Ik kijk alleen het vrouwentoernooi in deze sport.
Je bent niet de enige :P

Maar van een WK in eigen land niet eens alle Nederlandse wedstrijden uit te zenden... only the NOS.
Ambrosiusvrijdag 26 juni 2015 @ 21:04
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juni 2015 21:01 schreef Nattekat het volgende:
En nee, die andere beachvolleybalwedstrijd is niet belangrijk genoeg om ook uit te zenden NOS :N
Ze zenden het gewoon uit, alleen niet op tv, niet zo zeiken.
Nattekatvrijdag 26 juni 2015 @ 21:06
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 juni 2015 21:04 schreef Ambrosius het volgende:

[..]

Ze zenden het gewoon uit, alleen niet op tv, niet zo zeiken.
Ja, dat wist ik nog niet, danku :') :W
Nobervrijdag 26 juni 2015 @ 21:07
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 juni 2015 21:04 schreef Ambrosius het volgende:

[..]

Ze zenden het gewoon uit, alleen niet op tv, niet zo zeiken.
En hebben ze morgen vier streams op NOS.nl?
TheArtvrijdag 26 juni 2015 @ 21:24
Easy 21-13.
Szuravrijdag 26 juni 2015 @ 22:21
Tweemaal 21-13 uiteindelijk, strak begin
boriszzaterdag 27 juni 2015 @ 11:57
12u: Van Dorsten en Van de Velde tegen de gebroeders Grimalt
13u: Van Gestel en vd Vlist tegen Larissa/Talita
19.45u: Spijkers/Oude Elfering tegen Hyden/Bourne
20.00u: Brouwer/Meeuwsen tegen Huber/Seidl
20.00u: Keemink/Vismans tegen Semenov/Krasilnikov
21.00u: Braakman/Sinnema tegen Ross/Walsh
Noberzaterdag 27 juni 2015 @ 12:04
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juni 2015 11:57 schreef borisz het volgende:
12u: Van Dorsten en Van de Velde tegen de gebroeders Grimalt
13u: Van Gestel en vd Vlist tegen Larissa/Talita
19.45u: Spijkers/Oude Elfering tegen Hyden/Bourne
20.00u: Brouwer/Meeuwsen tegen Huber/Seidl
20.00u: Keemink/Vismans tegen Semenov/Krasilnikov
21.00u: Braakman/Sinnema tegen Ross/Walsh
Leuk, nu nog een stream of vier.
boriszzaterdag 27 juni 2015 @ 12:08
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juni 2015 12:04 schreef Nober het volgende:

[..]

Leuk, nu nog een stream of vier.
Dorsten/Velde en Keemink/Vismans niet te volgen. Rest van de Nederlandse partijen via NOS.nl
boriszzaterdag 27 juni 2015 @ 12:59
Dorsten/Velde winnen ^O^ 16-21, 21-19 en 15-13
heywooduzaterdag 27 juni 2015 @ 13:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juni 2015 12:59 schreef borisz het volgende:
Dorsten/Velde winnen ^O^ 16-21, 21-19 en 15-13
Dat is een knappe zege :o

21-8, 21-2 (!) bij de vrouwen trouwens _O-
Max23zaterdag 27 juni 2015 @ 13:24
15-21 eerste set naar het Braziliaanse koppel
Max23zaterdag 27 juni 2015 @ 13:41
Nu geven Van Gestel/Van der Vlist een 16-14 voorsprong nogal knullig weg

3 foutservices achterelkaar :')
Max23zaterdag 27 juni 2015 @ 13:44
Toch de set :D

Knap tegen het Braziliaanse koppel, dat geldt als favoriet voor de wereldtitel _O_
--3S--zaterdag 27 juni 2015 @ 13:44
1-1 woop
--3S--zaterdag 27 juni 2015 @ 13:50
thuisvoordeel
boriszzaterdag 27 juni 2015 @ 13:53
9-6 :)
Max23zaterdag 27 juni 2015 @ 13:54
En 9-9
Max23zaterdag 27 juni 2015 @ 13:57
Ze vergooien het, van 10-9 naar 10-14

Edit: en klaar 10-15
TheArtzaterdag 27 juni 2015 @ 13:58
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juni 2015 13:57 schreef Max23 het volgende:
Ze vergooien het, van 10-9 naar 10-14
Deels zelf ja, maar deels omdat Talitha en Juliana op het einde alles terug haalden.
Noberzaterdag 27 juni 2015 @ 18:36
FIVBWorldChamps twitterde op zaterdag 27-06-2015 om 18:32:53 The Brazilians Antonelli and Juliana win convincingly from Algarian girls Bouchetta and Bayou with 21- 0 in second set. #FIVBWorldChamps reageer retweet
Nog steeds geen stream trouwens, slecht geregeld van de organisatie.
Max23zaterdag 27 juni 2015 @ 18:58
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juni 2015 18:36 schreef Nober het volgende:
FIVBWorldChamps twitterde op zaterdag 27-06-2015 om 18:32:53 The Brazilians Antonelli and Juliana win convincingly from Algarian girls Bouchetta and Bayou with 21- 0 in second set. #FIVBWorldChamps reageer retweet
Nog steeds geen stream trouwens, slecht geregeld van de organisatie.
Op de goksites (unibet) is er wel een stream volgens mij
Skedzaterdag 27 juni 2015 @ 19:37
Ga weg Douwe Bob
Max23zaterdag 27 juni 2015 @ 19:44
Marloes Wesselink O+
Max23zaterdag 27 juni 2015 @ 19:47
Arno met het commentaar bij de samenvatting _O-
franklopzaterdag 27 juni 2015 @ 19:47
Mooie locatie zo op de Dam ook
Max23zaterdag 27 juni 2015 @ 19:52
Geluid uit :{
franklopzaterdag 27 juni 2015 @ 19:53
Even serieus, gaan ze nou ook tijd verspillen aan muziek :')
Max23zaterdag 27 juni 2015 @ 19:54
Mijn oren
Skedzaterdag 27 juni 2015 @ 19:54
bleedingears.gif
franklopzaterdag 27 juni 2015 @ 19:56
Hij kan op zich wel redelijk zingen (heb erger gehoord), maar totaal onzinnig om tijdens dit programma te laten zien. Hoogstens begeleid met wat highlights van de dag
Skedzaterdag 27 juni 2015 @ 20:11
Hop, 10-5 al
wimderonzaterdag 27 juni 2015 @ 20:20
Deze co-commentator is een stuk prettiger dan die van gisteren.
franklopzaterdag 27 juni 2015 @ 20:23
quote:
2s.gif Op zaterdag 27 juni 2015 20:20 schreef wimderon het volgende:
Deze co-commentator is een stuk prettiger dan die van gisteren.
Ja die van gisteren moest zelf spelen, maar begreep eruit dat hij eigenlijk de vaste co-commentator is.
Skedzaterdag 27 juni 2015 @ 20:23
Eerste set 21-16 gewonnen, niks mis mee
Charlie33zaterdag 27 juni 2015 @ 20:23
Wat n harde klappen. 21-16
Charlie33zaterdag 27 juni 2015 @ 20:25
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juni 2015 20:23 schreef franklop het volgende:

[..]

Ja die van gisteren moest zelf spelen, maar begreep eruit dat hij eigenlijk de vaste co-commentator is.
Die Spijkers heeft n irritante stem. Boehle is veel rustiger ook.
Charlie33zaterdag 27 juni 2015 @ 20:28
Hyden/Bourne vs Spijkers/Elferink 2-0 (21-9 en 21-14)
franklopzaterdag 27 juni 2015 @ 20:28
Die klappen _O_

Is er al een snelheidsmeter ? :D
Charlie33zaterdag 27 juni 2015 @ 20:29
Keemink en Vismans staan ook achter. 21-12 en 11-8 nu voor Rusland
Charlie33zaterdag 27 juni 2015 @ 20:32
Mooi punt 10-7. Lekkere vallende slag.
franklopzaterdag 27 juni 2015 @ 20:41
weer zo'n punt _O-
Charlie33zaterdag 27 juni 2015 @ 20:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juni 2015 20:41 schreef franklop het volgende:
weer zo'n punt _O-
Mooie blok ook net
Skedzaterdag 27 juni 2015 @ 20:43
En klaar.
Ambrosiuszaterdag 27 juni 2015 @ 20:45
Mooie zege.
Charlie33zaterdag 27 juni 2015 @ 20:45
Komen heel relaxed over ook.
Max23zondag 28 juni 2015 @ 09:43
Vandaag beginnen ze aan de 2e wedstrijden in de poule. 7 Nederlandse koppels in actie, die allemaal worden uitgezonden bij de NOS. Nummerdor/Varenhorst vanavond live op NPO3, de rest komt op de stream.

http://nos.nl/artikel/204(...)-beachvolleybal.html
DeeBeezondag 28 juni 2015 @ 10:53
quote:
2s.gif Op zaterdag 27 juni 2015 20:20 schreef wimderon het volgende:
Deze co-commentator is een stuk prettiger dan die van gisteren.
Die vent op dag 1 voegde weinige toe ja. Vervelend stemgeluid en kon nog geen vloeiende zin opbouwen...

Ze speelden gisteren wel lekker, wat een gebeuk. _O-

De witte Chinees is ook ineens beachvolleybal-expert? Hoor hem telkens bij de samenvattingen. :D :')
Max23zondag 28 juni 2015 @ 12:12
quote:
0s.gif Op zondag 28 juni 2015 09:43 schreef Max23 het volgende:
Vandaag beginnen ze aan de 2e wedstrijden in de poule. 7 Nederlandse koppels in actie, die allemaal worden uitgezonden bij de NOS. Nummerdor/Varenhorst vanavond live op NPO3, de rest komt op de stream.

http://nos.nl/artikel/204(...)-beachvolleybal.html
Ze hebben het gewijzigd, 3 wedstrijden zijn niet meer te zien, ook niet via de stream :')
Szurazondag 28 juni 2015 @ 12:21
quote:
0s.gif Op zondag 28 juni 2015 10:53 schreef DeeBee het volgende:

[..]

Die vent op dag 1 voegde weinige toe ja. Vervelend stemgeluid en kon nog geen vloeiende zin opbouwen...

Ze speelden gisteren wel lekker, wat een gebeuk. _O-

De witte Chinees is ook ineens beachvolleybal-expert? Hoor hem telkens bij de samenvattingen. :D :')
Ja walgelijk :'). Gelukkig heb ik Erben tot nu toe weten te ontlopen.
boriszzondag 28 juni 2015 @ 12:23
Brouwer/Meeuwsen pakken set 1 met 21-12 tegen Tobar/Salinas
boriszzondag 28 juni 2015 @ 12:41
en 21-14.
boriszzondag 28 juni 2015 @ 14:27
Wang/Yue - Stiekema/Remmers. Set1: 21-17 naar China.
boriszzondag 28 juni 2015 @ 15:34
en 21-19 helaas. De wildcarddames starten met een nederlaag.

Meppelink/Van Iersel - Humana-Paredes/Pischke (CAN) nu.
boriszzondag 28 juni 2015 @ 16:15
quote:
0s.gif Op zondag 28 juni 2015 15:34 schreef borisz het volgende:
en 21-19 helaas. De wildcarddames starten met een nederlaag.

Meppelink/Van Iersel - Humana-Paredes/Pischke (CAN) nu.
21-15 en 14 :)

Nu v DOrsten/vd Velde

[ Bericht 1% gewijzigd door borisz op 28-06-2015 16:23:25 ]
GlennQuagmirezondag 28 juni 2015 @ 16:40
hatsa, gewoon 2 aces achter elkaar _O_
Max23zondag 28 juni 2015 @ 16:45
Oei, geven ze een 17-14 voorsprong weg en missen later ook nog een setpoint, verliezen in 2 sets dus
boriszzondag 28 juni 2015 @ 16:46
Zonde idd :{

Spijkers/Ode Elferink ook in het zand tegen een duo uit Zwitserland. 10-10 nu
boriszzondag 28 juni 2015 @ 17:36
quote:
0s.gif Op zondag 28 juni 2015 16:46 schreef borisz het volgende:
Zonde idd :{

Spijkers/Ode Elferink ook in het zand tegen een duo uit Zwitserland. 10-10 nu
Verloren. 21-16 en 17.
supernigerzondag 28 juni 2015 @ 19:19
Geen plaatjes van beachvolleybalsters in dit topic. :')
Max23zondag 28 juni 2015 @ 19:43
Van Gestel en Van der Vlist gaan opnieuw verliezen, nu 18-14 achter in de 2e set
boriszzondag 28 juni 2015 @ 19:46
21-15.
DeeBeezondag 28 juni 2015 @ 20:02
Pooltjes waar Nummerdor en Varenhorst tegen spelen zijn wel goed.
DeeBeezondag 28 juni 2015 @ 20:06
Wat een blok. _O_
Max23zondag 28 juni 2015 @ 20:07
quote:
0s.gif Op zondag 28 juni 2015 20:02 schreef DeeBee het volgende:
Pooltjes waar Nummerdor en Varenhorst tegen spelen zijn wel goed.
Maar net niet goed genoeg :D
TheArtzondag 28 juni 2015 @ 20:08
Knap einde van de set zeg van Nummerdor en Varenhorst ^O^
DeeBeezondag 28 juni 2015 @ 20:18
Ze lopen nu een beetje achter de feiten aan in de tweede...
wimderonzondag 28 juni 2015 @ 20:25
quote:
0s.gif Op zondag 28 juni 2015 19:19 schreef superniger het volgende:
Geen plaatjes van beachvolleybalsters in dit topic. :')
sample_of_cold_weather-400.jpg
franklopzondag 28 juni 2015 @ 20:27
Weer een andere co commentator?
DeeBeezondag 28 juni 2015 @ 20:27
quote:
0s.gif Op zondag 28 juni 2015 20:27 schreef franklop het volgende:
Weer een andere co commentator?
Vrouwtje wat ook bij Stompie al een paar keer ernaast stond.

Tweede set kansloos verloren...
boriszzondag 28 juni 2015 @ 20:27
14-21 :{
franklopzondag 28 juni 2015 @ 20:28
quote:
0s.gif Op zondag 28 juni 2015 20:27 schreef DeeBee het volgende:

[..]

Vrouwtje wat ook bij Stompie al een paar keer ernaast stond.

Tweede set kansloos verloren...
ah ok
franklopzondag 28 juni 2015 @ 20:31
Klein gaatje nu in de derde
DeeBeezondag 28 juni 2015 @ 20:31
Paar mazzeltjes en 3 mooie punten op rij incl. ace. _O_
GlennQuagmirezondag 28 juni 2015 @ 20:31
Ik zag m uit die ace
franklopzondag 28 juni 2015 @ 20:33
Mooi sfeertje hoor
franklopzondag 28 juni 2015 @ 20:35
Oei kansje dit. Goed verdedigd
supernigerzondag 28 juni 2015 @ 20:37
Spelen ze in het AZ stadion?
Ik zie alleen maar klappertjes.
DeeBeezondag 28 juni 2015 @ 20:37
quote:
0s.gif Op zondag 28 juni 2015 20:37 schreef superniger het volgende:
Spelen ze in het AZ stadion?
Ik zie alleen maar klappertjes.
Nee, de Grolsch Veste aan het veld te zien.
franklopzondag 28 juni 2015 @ 20:37
Mogen dit toch niet meer weggeven
franklopzondag 28 juni 2015 @ 20:40
Matchpoint

En 15-12 *O*
DeeBeezondag 28 juni 2015 @ 20:41
GSM. *O*
GlennQuagmirezondag 28 juni 2015 @ 20:41
*O*
GlennQuagmirezondag 28 juni 2015 @ 20:45
wow, nummerdor is best klein :o
[edit] of is Varenhorst gewoon extreem lang?
DeeBeezondag 28 juni 2015 @ 20:47
quote:
0s.gif Op zondag 28 juni 2015 20:45 schreef GlennQuagmire het volgende:
wow, nummerdor is best klein :o
[edit] of is Varenhorst gewoon extreem lang?
Nummerdor is 1.94m. _O-

Varenhorst een bescheiden 2.12m. :D
GlennQuagmirezondag 28 juni 2015 @ 20:49
quote:
10s.gif Op zondag 28 juni 2015 20:47 schreef DeeBee het volgende:

[..]

Nummerdor is 1.94m. _O-

Varenhorst een bescheiden 2.12m. :D
Ah, relatief klein dus :P
GlennQuagmirezondag 28 juni 2015 @ 20:50
Wat is deze dan :')
supernigerzondag 28 juni 2015 @ 20:50
Wie is deze nobuddy?
marcodejzondag 28 juni 2015 @ 20:51
Homootje.
supernigerzondag 28 juni 2015 @ 20:51
Enzo Knol rippoff. :{
DeeBeezondag 28 juni 2015 @ 20:52
quote:
0s.gif Op zondag 28 juni 2015 20:50 schreef superniger het volgende:
Wie is deze nobuddy?
marcodejzondag 28 juni 2015 @ 20:53
HET ZAND ZIT ZELFS IN ZIJN BROEKJE! ONGELOOFLIJK!

Aan dit soort gasten hebben wij in Kattuk een broertje dood.
GlennQuagmirezondag 28 juni 2015 @ 20:53
Kijk, vrouwen ^O^
Charlie33maandag 29 juni 2015 @ 08:42
Wie gaan er deze week nog kijken? Ik ga vrijdag naar Den Haag. Halve finales vrouwen.
boriszmaandag 29 juni 2015 @ 09:04
Nederlandse OOP
13.00 uur Rotterdam Remmers/Stiekema - Menegatti/Orsi Toth (ITA) Nee
19.00 uur Amsterdam Keemink/Vismans - Lucena/Brunner (BRA) NOS.nl
19.45 uur Den Haag Meppelink/Van Iersel - Orellana/Orellana (GUA) Afgelast *
20.00 uur Rotterdam Brouwer/Meeuwsen - Nicolai/Lupo (Ita) NPO 3, NOS.nl
20.00 uur Apeldoorn Braakman/Sinnema - Bansley/Pavan (Can) Nee
20.45 uur Den Haag Spijkers/Oude Elferink - Rodriguez/Betran Haddock (PUR) NOS.nl

* duel gaat niet door in verband met blessure van Andrea Orellana. Ze liep zondag een knieblessure op.
truedestinymaandag 29 juni 2015 @ 13:51
Wel een beetje jammer dat NOS.nl zo weinig streamt. Zet desnoods een streampje aan zonder commentaar.
TheArtmaandag 29 juni 2015 @ 20:21
Niveautje hoor bij dit topduel _O_
DeeBeemaandag 29 juni 2015 @ 20:22
quote:
0s.gif Op maandag 29 juni 2015 20:21 schreef TheArt het volgende:
Niveautje hoor bij dit topduel _O_
Erg close ja, ze hadden een gaatje maar nu ook een paar erg knappe punten van de Italianen, 17-17.
TheArtmaandag 29 juni 2015 @ 20:28
22-20 *O*
Max23maandag 29 juni 2015 @ 20:28
Wat een set w/
DeeBeemaandag 29 juni 2015 @ 20:28
Wat een punt om de set te pakken. _O_
TheArtmaandag 29 juni 2015 @ 20:32
Braakman en Sinnema winnen ook de eerste set w/
marcodejmaandag 29 juni 2015 @ 20:44
Paar lucky shots wel van die Italianen.
DeeBeemaandag 29 juni 2015 @ 20:47
quote:
0s.gif Op maandag 29 juni 2015 20:44 schreef marcodej het volgende:
Paar lucky shots wel van die Italianen.
Wel #goeploegske hoor!

Kom op, big points coming up. *O*
Ambrosiusmaandag 29 juni 2015 @ 20:49
Mooie ommekeer.
DeeBeemaandag 29 juni 2015 @ 20:50
Erg netjes.
TheArtmaandag 29 juni 2015 @ 20:51
Klasse zege ^O^
marcodejmaandag 29 juni 2015 @ 20:53
Die Stomphorst blijft zich ook maar door die uitzendinkies heen stotteren he.
rajkniermaandag 29 juni 2015 @ 20:56
Lekker sportief vriend; bal werd aangeraakt maar Meeuwsen meldt het lekker niet...
marcodejmaandag 29 juni 2015 @ 20:59
quote:
0s.gif Op maandag 29 juni 2015 20:56 schreef rajknier het volgende:
Lekker sportief vriend; bal werd aangeraakt maar Meeuwsen meldt het lekker niet...
Goed gedaan ja.
boriszdinsdag 30 juni 2015 @ 10:07
AL klaar
Brouwer/Meeuwsen zijn groepswinnaar
Elferink–Spijkers zijn derde, maar wel de laatste derde van vier groepen die klaar zijn. 8 vd 12 derden gaan door.
Meppelink/Iersel zijn groepswinnaar

Overige groepen worden vanavond beslist.
12.00 uur Rotterdam Remmers/Stiekema - Gallay/Klug (ARG) NOS.nl
13.00 uur Apeldoorn Braakman/Sinnema - Laird/Artacho del Solar (AUS) Nee
14.00 uur Amsterdam Van der Vlist/Van Gestel - Radarong/Udomchavee (THA) NOS.nl
19.00 uur Apeldoorn Van de Velde/Van Dorsten - Barsoek/Kosjkarev (RUS) NOS.nl
19.45 uur Den Haag Nummerdor/Varenhorst - Sergio/Nivaldo (CUB) NOS.nl
20.00 uur Amsterdam Keemink/Vismans - Jakovlev/Koelesjov (KAZ) NPO 3/NOS.nl
Susidinsdag 30 juni 2015 @ 12:09
Nu Stiekema & Remmers op de NOSstream. Ik denk, ik zet het even op de achtergrond op. Maar pfff, allemaal gillende kinderen en een opjuttende speaker :')

Die boot is mooi op de achtergrond.

*8-3 achter overigens.

* 12-11 achter inmiddels.

[ Bericht 13% gewijzigd door Susi op 30-06-2015 12:20:09 ]
RijstbaIdinsdag 30 juni 2015 @ 12:20
Hoop knullige punten :D _O-
RijstbaIdinsdag 30 juni 2015 @ 12:26
Mooie comeback wel _O_
Susidinsdag 30 juni 2015 @ 12:27
Maar toch inmiddels 18-21 !
boriszdinsdag 30 juni 2015 @ 12:28
Wedstrijd om plek 3. Belangrijk om het in 2 sets af te maken.
Susidinsdag 30 juni 2015 @ 12:39
Tweede set nu 14-11 voor, dus goed onderweg voor de winst
RijstbaIdinsdag 30 juni 2015 @ 12:44
Matchpoint :)

En de winst :) _O_
boriszdinsdag 30 juni 2015 @ 12:51
Ze staan nu zesde van de 6 bekende nummers 3. Dat is niet best.
Susidinsdag 30 juni 2015 @ 12:57
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juni 2015 12:51 schreef borisz het volgende:
Ze staan nu zesde van de 6 bekende nummers 3. Dat is niet best.
Nja, na twee verliespartijen...
boriszdinsdag 30 juni 2015 @ 13:00
quote:
15s.gif Op dinsdag 30 juni 2015 12:57 schreef Susi het volgende:

[..]

Nja, na twee verliespartijen...
Dat hebben de meeste nummers drie :P

Gaat om Punten, Setratio en daarna puntenratio. Punten 4 (als de andere koppels), Setratio 0,5 en puntenratio 0,905. Vooral de setratio zal het probleem worden.

Inmiddels 8/8

[ Bericht 4% gewijzigd door borisz op 30-06-2015 13:24:48 ]
boriszdinsdag 30 juni 2015 @ 13:33
Mariafe Artacho/Nicole Laird winnen set 1 van Braakman/Sinnema met 21-11
Susidinsdag 30 juni 2015 @ 13:51
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juni 2015 13:00 schreef borisz het volgende:

[..]

Dat hebben de meeste nummers drie :P

Gaat om Punten, Setratio en daarna puntenratio. Punten 4 (als de andere koppels), Setratio 0,5 en puntenratio 0,905. Vooral de setratio zal het probleem worden.

Inmiddels 8/8
Oh, dan is er inderdaad nog weinig hoop voor ze -O-
boriszdinsdag 30 juni 2015 @ 14:01
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juni 2015 13:33 schreef borisz het volgende:
Mariafe Artacho/Nicole Laird winnen set 1 van Braakman/Sinnema met 21-11
en 21-15. Braakman/Sinnema zijn klaar.

Ook Stiekema & Remmers zijn definitief klaar.
Max23dinsdag 30 juni 2015 @ 14:52
Oei, Van Gestel/Van der Vlist verliezen de 2e set. Mochten ze de derde winnen, kan dat setverlies ze opbreken?
boriszdinsdag 30 juni 2015 @ 14:55
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juni 2015 14:52 schreef Max23 het volgende:
Oei, Van Gestel/Van der Vlist verliezen de 2e set. Mochten ze de derde winnen, kan dat setverlies ze opbreken?
ja... dan net wel net niet.
boriszdinsdag 30 juni 2015 @ 15:11
15-12. :)
En goed nieuws als 8e vd 12 door
supernigerdinsdag 30 juni 2015 @ 19:32
Stompie :')
Skeddinsdag 30 juni 2015 @ 19:39
Wat is nou precies de toegevoegde waarde van die gasten elke dag?
Szuradinsdag 30 juni 2015 @ 19:46
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juni 2015 19:39 schreef Sked het volgende:
Wat is nou precies de toegevoegde waarde van die gasten elke dag?
Welke gasten?
Skeddinsdag 30 juni 2015 @ 19:46
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 juni 2015 19:46 schreef Szura het volgende:

[..]

Welke gasten?
Kim Lammers, Peter Heerschop

In een eerder stadium die debiele vlogger en fucking Douwe Bob oa
franklopdinsdag 30 juni 2015 @ 19:47
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juni 2015 19:46 schreef Sked het volgende:

[..]

Kim Lammers, Peter Heerschop

In een eerder stadium die debiele vlogger en fucking Douwe Bob oa
het is de nos. Dus er moet gepraat en geanalyseerd worden
Szuradinsdag 30 juni 2015 @ 19:47
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juni 2015 19:46 schreef Sked het volgende:

[..]

Kim Lammers, Peter Heerschop

In een eerder stadium die debiele vlogger en fucking Douwe Bob oa
Ah, ja de staatsomroep moet ook door z'n subsidies heen
Max23dinsdag 30 juni 2015 @ 20:19
Van de Velde en van Dorsten _O-

Overleven meerdere matchpoints tegen de Russen en winnen de belangrijke 3e set met 19-17 _O_
TheArtdinsdag 30 juni 2015 @ 20:23
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juni 2015 20:19 schreef Max23 het volgende:
Van de Velde en van Dorsten _O-

Overleven meerdere matchpoints tegen de Russen en winnen de belangrijke 3e set met 19-17 _O_
Schitterend _O_
Noberdinsdag 30 juni 2015 @ 20:25
Hoe kun je twee duo's uit hetzelfde land in een poule hebben op een WK?
Max23dinsdag 30 juni 2015 @ 20:26
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juni 2015 20:25 schreef Nober het volgende:
Hoe kun je twee duo's uit hetzelfde land in een poule hebben op een WK?
Dat is niet zo?

Edit: oh bij de vrouwen wel 2x (Zwitsers en Russen)
Noberdinsdag 30 juni 2015 @ 20:28
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juni 2015 20:26 schreef Max23 het volgende:

[..]

Dat is niet zo?
Poule I
Forrer/Vergé-Dépré, Zumkehr/Heidrich

27 en 20 van de Wereldranking.

Poule J
Ukolova/Birlova, Syrtseva/Prokopeva

33 en 23 van de Wereldranking.

[ Bericht 7% gewijzigd door Nober op 30-06-2015 20:39:12 ]
DeeBeedinsdag 30 juni 2015 @ 20:30
Foutenfestival van beide kanten zeg.
Max23dinsdag 30 juni 2015 @ 20:49
Nummerdor/Varenhorst overleven ook matchpoint en winnen vervolgens met 16-14 w/
GlennQuagmiredinsdag 30 juni 2015 @ 20:58
Jemig niet eens die paar laatste punten af kunnen maken.
NOS :')
DeeBeedinsdag 30 juni 2015 @ 21:11
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juni 2015 20:58 schreef GlennQuagmire het volgende:
Jemig niet eens die paar laatste punten af kunnen maken.
NOS :')
Er moest minimaal 50% van de zendtijd gepraat worden, dan krijg je dat.

Mooie zege. ^O^
boriszdinsdag 30 juni 2015 @ 22:35
Herhaling WK-finale in L32: Brouwer–Meeuwsen vs Álvaro–Vitor
Nou ja op Vitor na dan :+
boriszwoensdag 1 juli 2015 @ 14:21
14.00 uur Rotterdam Van Gestel/Van der Vlist - Holtwick/Semmler (Dui) NOS.nl
15.30 uur Den Haag Van Iersel/Meppelink - Baran/Gruszczynska (Pol) NOS.nl
19.00 uur Rotterdam Van Dorsten/Van de Velde - Virgen/Ontiveros (Mex) NOS.nl
20.00 uur Rotterdam Brouwer/Meeuwsen - Filho/Felipe (Bra) NPO 3 en NOS.nl
21.45 uur Den Haag Nummerdor/Varenhorst - Stojanoski/Jarzoetkin (Rus) NOS.nl
Szurawoensdag 1 juli 2015 @ 14:24
Kiss cam gehaald :') :D
boriszwoensdag 1 juli 2015 @ 14:35
Set 1 met 21-17naar de Duitse dames
truedestinywoensdag 1 juli 2015 @ 14:56
Goeie choke
boriszwoensdag 1 juli 2015 @ 14:58
4 sp voor NL, maar de Duitsers winnen set 2 met 23-21.
boriszwoensdag 1 juli 2015 @ 16:07
Meppelink/Iersel 21-12 9-8 voor
DeeBeewoensdag 1 juli 2015 @ 16:21
En gewonnen.

Pooltjes hadden nog onwijze mazzelpunten om terug te komen tot 19-19, maar daarna goed afgemaakt. ^O^
Szurawoensdag 1 juli 2015 @ 16:58
Die Polen maakten ook veel te veel fouten
Szurawoensdag 1 juli 2015 @ 20:16
Van Dorsten/Van de Velde uitgeschakeld, 21-19 24-22. Vooral die tweede set hadden ze eigenlijk moeten pakken, vier punten voorsprong weggegeven diep in die set.
Szurawoensdag 1 juli 2015 @ 20:36
Brouwer en Meeuwsen serveren vooralsnog als drollen
TheArtwoensdag 1 juli 2015 @ 20:44
Van tevoren al een kutloting dit (wordt je nota bene eerste in je poule) en dat blijkt dan ook weer.
GlennQuagmirewoensdag 1 juli 2015 @ 20:51
HET KAN NOG :o
TheArtwoensdag 1 juli 2015 @ 20:51
En de eerste set ingeleverd. Te weinig servicedruk zelf en de Brazilianen maken gewoon amper fouten.
GlennQuagmirewoensdag 1 juli 2015 @ 20:51
En dan zo'n matige service |:(
boriszwoensdag 1 juli 2015 @ 21:11
15-17 :{
GlennQuagmirewoensdag 1 juli 2015 @ 21:11
15-17, gaat lastig worden dit :{
Szurawoensdag 1 juli 2015 @ 21:12
Ondertussen hebben ze al zo'n twee handen vol punten afgegeven met kutservices
boriszwoensdag 1 juli 2015 @ 21:13
18-18 Time out
GlennQuagmirewoensdag 1 juli 2015 @ 21:13
Ja, een servicetraining kunnen ze wel gebruiken ja
Szurawoensdag 1 juli 2015 @ 21:14
Blokje!
GlennQuagmirewoensdag 1 juli 2015 @ 21:14
Met de vingertoppen _O_
Max23woensdag 1 juli 2015 @ 21:19
Wat een spanning
Szurawoensdag 1 juli 2015 @ 21:19
Serveer eens fatsoenlijk :')
GlennQuagmirewoensdag 1 juli 2015 @ 21:20
noooooo -O-
IbanMayowoensdag 1 juli 2015 @ 21:20
:'( :'( :'(
BobWwoensdag 1 juli 2015 @ 21:20
:N
Ronald-Koemanwoensdag 1 juli 2015 @ 21:20
"power volleyball" :')
Skedwoensdag 1 juli 2015 @ 21:20
Nederlands beachvolleybal :')
boriszwoensdag 1 juli 2015 @ 21:20
Pff :{
Szurawoensdag 1 juli 2015 @ 21:21
Waardeloos geserveerd, dat is wel het verhaal van de wedstrijd
Max23woensdag 1 juli 2015 @ 21:21
Nummerdor en Varenhorst gaan het doen w/
truedestinywoensdag 1 juli 2015 @ 21:21
Gaat niet zo goed met de Nederlanders.
Skedwoensdag 1 juli 2015 @ 21:21
Had Marloes nog even tien minuten in beeld gezet, lulhannes
TheArtwoensdag 1 juli 2015 @ 21:21
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juli 2015 21:20 schreef Sked het volgende:
Nederlands beachvolleybal :')
Dat gaat gewoon lekker door met Meppelink/Van Gestel en Nummerdor/Varenhorst ^O^
Max23woensdag 1 juli 2015 @ 21:21
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juli 2015 21:21 schreef Sked het volgende:
Had Marloes nog even tien minuten in beeld gezet, lulhannes
Echt he

Jeroen :r
Marcosswoensdag 1 juli 2015 @ 22:14
Nummerdor is niet echt in vorm vanavond
boriszwoensdag 1 juli 2015 @ 22:18
21-19 ^O^
Marcosswoensdag 1 juli 2015 @ 22:18
Toch de set, maar dat ging vrij moeizaam allemaal
TheArtwoensdag 1 juli 2015 @ 22:22
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juli 2015 22:14 schreef Marcoss het volgende:
Nummerdor is niet echt in vorm vanavond
Nummerdor was in Saint-Petersburg ook niet in vorm, maar alsnog wonnen ze daar bijna de titel.
Marcosswoensdag 1 juli 2015 @ 22:26
2de set gaat een stuk soepeler
TheArtwoensdag 1 juli 2015 @ 22:34
Afgelopen ^O^
Jason22donderdag 2 juli 2015 @ 14:03
Eerste set nipt verloren door Meppelink en Van Iersel.
DeeBeedonderdag 2 juli 2015 @ 14:04
Schele scheidsrechter bij die 'aangeraakte' netbal, zuur verlies. Mooie comeback vanaf 16-19, maar dan toch verliezen is wel zuur. :{
F_rdonderdag 2 juli 2015 @ 14:20
Nummerdor is gewoon al redelijk op leeftijd maar heeft wel echt een goede techniek. Jammer dat er niks uitgezonden wordt op de tv nu.
boriszdonderdag 2 juli 2015 @ 14:25
2 wel binnen. 21-16.
Lastpostdonderdag 2 juli 2015 @ 14:29
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juli 2015 14:20 schreef ferrari_rood het volgende:
Nummerdor is gewoon al redelijk op leeftijd maar heeft wel echt een goede techniek. Jammer dat er niks uitgezonden wordt op de tv nu.
Inderdaad, dan maar online:
http://nos.nl/livestream/(...)link-van-iersel.html
Jason22donderdag 2 juli 2015 @ 14:32
Wat zal de NOS balen als beide Nederlandse koppels er al vanmiddag uit liggen _O-
boriszdonderdag 2 juli 2015 @ 14:35
9-7 voor de Aussies nu in set 3 :{
Jason22donderdag 2 juli 2015 @ 14:41
En verloren ;(
boriszdonderdag 2 juli 2015 @ 14:42
Pff :{
DeeBeedonderdag 2 juli 2015 @ 14:42
Lekker toernooi zo voor de Nederlanders. :{

Die Aussies hadden paar keer vies geluk, maar in de derde set waren ze toch een tandje beter. Gat van paar punten krijg je dan niet meer dicht...jammer.
F_rdonderdag 2 juli 2015 @ 14:49
quote:
17s.gif Op donderdag 2 juli 2015 14:29 schreef Lastpost het volgende:

[..]

Inderdaad, dan maar online:
http://nos.nl/livestream/(...)link-van-iersel.html
Dat trekt mijn laptop helaas niet.

Ben blij dat ik afgelopen zondag al ben wezen kijken. 3nl teams in actie gezien.
Szuradonderdag 2 juli 2015 @ 14:51
Blij dat ik gisteren nog ben gegaan en in ieder geval een Nederlands koppel heb gezien. Hopelijk zitten Nummerdor en Varenhorst er zaterdag nog wel in.
boriszdonderdag 2 juli 2015 @ 16:54
1-0 en 22-22 nu voor Varenhorst/Nummerdor
boriszdonderdag 2 juli 2015 @ 16:57
Na een hoop toneelstukjes gaat set 2 met 22-24 naar de Russen.
Crocmazdonderdag 2 juli 2015 @ 17:04
En weg is de stream.
Crocmazdonderdag 2 juli 2015 @ 17:06
En terug
Szuradonderdag 2 juli 2015 @ 17:07
Geweldige blocks van Varenhorst
Szuradonderdag 2 juli 2015 @ 17:09
Nog een *O*
GlennQuagmiredonderdag 2 juli 2015 @ 17:11
Nummerdor _O_
Szuradonderdag 2 juli 2015 @ 17:12
Hoppa, vier blocks van Varenhorst sinds halverwege die derde set _O_
Szuradonderdag 2 juli 2015 @ 17:13
Winst *O*
TheArtdonderdag 2 juli 2015 @ 17:13
Ze winnen *O*
GlennQuagmiredonderdag 2 juli 2015 @ 17:13
*O* *O* *O*
GlennQuagmiredonderdag 2 juli 2015 @ 17:13
Jemig, vanavond meteen :o
DeeBeedonderdag 2 juli 2015 @ 17:14
Wow, dat onderhandse balletje van Nunmerdor precies in de hoek. _O-
Szuradonderdag 2 juli 2015 @ 17:18
Hyden/Bourne vanavond om 20.45 uur de tegenstander
Noberdonderdag 2 juli 2015 @ 18:02
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juli 2015 14:20 schreef ferrari_rood het volgende:
Jammer dat er niks uitgezonden wordt op de tv nu.
Dat is inderdaad wat er aan ontbreekt, had nog even de hoop op regionale omroepen maar ook daar niet.

Een live stream anno 2015 ook al niet.
boriszdonderdag 2 juli 2015 @ 19:02
quote:
De achtste finales van het vrouwentoernooi van het WK beachvolleybal zijn een slagveld geworden voor de medaillekandidaten. De top drie teams van de plaatsingslijst werden donderdag uitgeschakeld.

Nadat het Nederlandse duo Marleen van Iersel en Madelein Meppelink onderuit was gegaan, verloren ook de Braziliaanse topfavorieten Larissa en Talita en het Amerikaanse duo Kerri Walsh en April Ross.

Larissa en Talita waren op het WK in Nederland als tweede geplaatst. Ze verloren een Braziliaans onderonsje op de Dam in Amsterdam van Juliana en Antonelli in drie sets: 19-21 21-18 15-13.

Walsh en Ross waren als derde geplaatst en gingen in Apeldoorn ten onder tegen de Chinese Fan Wang en Yuan Yue (19-21 21-17 13-15). Walsh (37) is een ware beachvolleyballegende. Ze won drie keer goud op de Olympische Spelen en van haar is nota bene bij het WK-stadion in Den Haag een groot, tijdelijk standbeeld neergezet.
2 Jul 19:00 Fendrick-Sweat United States Match 98 Germany Holtwick-Semmler
2 Jul 19:45 Bawden-Clancy Australia Match 97 Brazil Lima-Fernanda
2 Jul 20:00 Wang-Yue China Match 99 Brazil Bárbara-Ágatha
2 Jul 20:00 Bansley-Pavan Canada Match 100 Brazil Antonelli-Juliana

En de QF bij de heren
2 Jul 19:00 Alison-Bruno Brazil Match 99 United States Gibb-Patterson Report
2 Jul 19:00 Lucena-Brunner United States Match 100 Qatar Jefferson-Cherif Report
2 Jul 20:00 Álvaro-Vitor Brazil Match 98 Brazil Pedro-Evandro Report
2 Jul 20:45 Nummerdor-Varenhorst Netherlands Match 97 United States Hyden-Bourne
F_rdonderdag 2 juli 2015 @ 19:29
quote:
1s.gif Op donderdag 2 juli 2015 17:14 schreef DeeBee het volgende:
Wow, dat onderhandse balletje van Nunmerdor precies in de hoek. _O-
Dat is toch wel zaaltechniek. In ieder geval wij trainden daar als gewone clubspelers al op.
F_rdonderdag 2 juli 2015 @ 19:29
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juli 2015 18:02 schreef Nober het volgende:

[..]

Dat is inderdaad wat er aan ontbreekt, had nog even de hoop op regionale omroepen maar ook daar niet.

Een live stream anno 2015 ook al niet.
Nu dan maar live kijken op Ned 3 neerlands hoop speelt.
GlennQuagmiredonderdag 2 juli 2015 @ 20:56
Veromme, Arno ook bij het beachvolleybal :r
GlennQuagmiredonderdag 2 juli 2015 @ 21:00
Nemmerdor/Varenhorst zijn begonnen *O*
GlennQuagmiredonderdag 2 juli 2015 @ 21:05
Het kan dus wel, volleybal gaat door tot 22:05 en dan begint bureau sport pas _O_
franklopdonderdag 2 juli 2015 @ 21:07
huh de Nederlanders stond net toch al 8-7 voor?

naja zal het wel mis hebben :D
GlennQuagmiredonderdag 2 juli 2015 @ 21:08
netfout *O*
franklopdonderdag 2 juli 2015 @ 21:10
Je ziet echt de drive nog bij Nummerdor, mooi dat hij er nog steeds vol voor blijft gaan
GlennQuagmiredonderdag 2 juli 2015 @ 21:14
quote:
14s.gif Op donderdag 2 juli 2015 21:10 schreef franklop het volgende:
Je ziet echt de drive nog bij Nummerdor, mooi dat hij er nog steeds vol voor blijft gaan
Ja echt een sportman in hart en nieren _O_
franklopdonderdag 2 juli 2015 @ 21:18
nu wel over het net Varenhorst
SP weg
GlennQuagmiredonderdag 2 juli 2015 @ 21:19
vrouwenrally :(
franklopdonderdag 2 juli 2015 @ 21:20
Net erbuiten -O-
Nu wel erbinnnen, SP3
GlennQuagmiredonderdag 2 juli 2015 @ 21:21
jaa *O* *O*
franklopdonderdag 2 juli 2015 @ 21:21
Wat een save zeg _O_
BobWdonderdag 2 juli 2015 @ 21:21
Set! Mooi punt hoor
TheArtdonderdag 2 juli 2015 @ 21:22
_O_
GlennQuagmiredonderdag 2 juli 2015 @ 21:22
Stompie weet niet wat een molenwiek is
franklopdonderdag 2 juli 2015 @ 21:23
quote:
15s.gif Op donderdag 2 juli 2015 21:22 schreef GlennQuagmire het volgende:
Stompie weet niet wat een molenwiek is
Daar heeft ie een klap van gehad vrees ik
DeeBeedonderdag 2 juli 2015 @ 21:25
Wat een einde van de set net. _O_
Simmertjedonderdag 2 juli 2015 @ 21:30
Ik begin dit eerlijk waar gewoon super leuk te vinden om te kijken.
DeeBeedonderdag 2 juli 2015 @ 21:31
Vol.