abonnement Unibet Coolblue
  zondag 8 februari 2015 @ 23:10:45 #301
321876 Cherna
Fuck the System
pi_149494284
quote:
0s.gif Op zondag 8 februari 2015 22:42 schreef deelnemer het volgende:

[..]

Er zijn 19 personen toegevoegd aan de lijst van personen.

[..]

Extreem rechts in Europa pleit voor vergelijkbare nationalistisch idealen. Het 19e eeuwse nationalisme is nog steeds aanwezig. Het is oppervlakkig om die ideeen als de kern van de typische Russische cultuur te zien. Want deze ideeen zijn Europees en vind je tegenwoordig in iedere land vertegenwoordigd. Overal zijn landen bezig naties te vormen, putten daarbij uit hun culturele erfenis en bouwen daaruit een nieuw nationaal elan. Maar nationalisme is gevaarlijk. Dat hebben we ook geleerd.

Die abstracte ideeen over collectivistische waarden zijn gewoon de tegenhanger van de individualistische liberale waarden. Poetin positioneert zich hiermee als het alternatief voor het Westen. Maar beide kampen hebben in ieder land vertegenwoordigers en aanhang.

Cultuur is wat anders. Typisch cultuur eigen is alles waaraan je als buitenstaander merkt dat je niet eigen bent.
Dat is het zeker. Daarom vind ik het van belang om Rusland te isoleren al is dat dan door een autonomie van het Oosten maar voor lief te nemen(Helaas, ik zie dat als realiteit). Daarbij onze eigen NAVO grenzen versterken. We hebben al genoeg werk om de EU stabiel te krijgen en ons geen angst te laten aanjagen door partijen als Wilders etc.
krik, krak, sjiemela, sjiemela, sjiemela
krik, krak, sjiemela, sjiemela
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')