abonnement Unibet Coolblue
pi_437178
Vergeet ook Bianca'tje niet in de kritiek.
Door zo slijmerig op Koos in te praten heeft ze in ieder geval bereikt, dat ze vandaag met z'n allen de 2-punten-nominatie aan Koos kunnen geven, met het bekende verhaaltje "ik verlos hem uit z'n lijden, hij heeft het hier niet leuk meer!"

Prachtig toch ? En het werkt nog óók, bij die simpele ziel...
Na vertrek van Koos kan Bianca dan weer verzuchten: "Pfff, weer rust in de tent!"

pi_437991
koos couldn't care less. hij heeft zichzelf neergezet als gekwelde schrijver. en hoewel we nog niet weten of hij 'aap, noot, mies' foutloos op papier kan zetten, geloven wij allemaal dat hij het nog KAN ook. en daar was het allemaal om te doen.
mission completed....
pi_438006
Na de schrijfproblemen die er geweest zijn, zit Koos kennelijk weer in een dip na zijn bezoek aan de dagboekkamer. Het gaat nu weer over de geit. De productie moet Koos wel hebben. Het is een losse gedachte maar; zijn ze(de productie) soms bezig om Koos te bewegen om uit zich zelf te vertrekken. ?? En wat denk je van het idee om Ed na het vertrek van Koos weer in het huis terug te plaatsen. De regelementen staan het toe. Nogmaals, het is maar een gedachte.
pi_438012
Gaat ie echt weg!!
khoop van wel...vind em zo zeurderig praten..en ik kan niet over mensen die zeurderig praten!
pi_438021
quote:
Op 02 november 2000 17:25 schreef tanjalies het volgende:
Na de schrijfproblemen die er geweest zijn, zit Koos kennelijk weer in een dip na zijn bezoek aan de dagboekkamer. Het gaat nu weer over de geit. De productie moet Koos wel hebben. Het is een losse gedachte maar; zijn ze(de productie) soms bezig om Koos te bewegen om uit zich zelf te vertrekken. ?? En wat denk je van het idee om Ed na het vertrek van Koos weer in het huis terug te plaatsen. De regelementen staan het toe. Nogmaals, het is maar een gedachte.
De bewoners beginnen dat zo langzamerhand ook te denken Tanjalies. Vooral Robin en Bianca lijken het spelletje door te hebben. Dat Ed terug kan komen hebben ze zelf ook al eens geopperd, misschien is dat de reden dat Bianca zo krampachtig probeert Koos te behouden

Oja, het gedoe over die geit was niet het ergste net. Hummie herself heeft Koos heel erg lopen bekritiseren. Ze vond hem saai, hij vond niets leuk, deed nix in huis. Hij was niet de man die ze hadden uitgekozen voor BB volgens Hummie. Tegen de andere bewoners gedraagt ze zich (nog?) niet zo. Dat meende ik tenminste op te merken uit de verbaasde reacties van de rest.

[Dit bericht is gewijzigd door Qt op 02-11-2000 17:43]

Sometimes, to be silent is to be most eloquent
pi_438087
Ik denk en hoop niet dat Koos vertrekt.
Hij heeft vanmiddag echter wel een negatief gesprek gehad met Hummie, het kwam er op neer dat Hummie vond dat Koos niet goed in de groep functioneerd (geen zin in weekopdrachten etc.)
blabla
pi_438092
Qt

Hartelijk dank voor je extra aanvulling. Dat maakt het nog bedenkelijker. We zullen er wel nooit achter komen, maar opvallend is het wel. Juist een wat, misschien wat saaie man als Koos, maakt het gezelschap leuker. Bovendien kan het niet zo zijn, dat ze(de productie) Koos zo erg verkeerd hebben ingeschat. De mannier waarop Bianca probeerde Koos in het huis te houden was inderdaad zeer opvallend.

pi_438167
quote:
Op 02 november 2000 18:14 schreef tanjalies het volgende:
[knip] Bovendien kan het niet zo zijn, dat ze(de productie) Koos zo erg verkeerd hebben ingeschat. [knip]
Precies, dat zou je toch mogen verwachten! Ik vind het vreemd dat BB Koos vanaf het begin heeft gepresenteerd als een spraakmakende man, ipv de hele gewone vent die hij is. Hij is wel vaker onzeker omdat hij geen 'goede' gesprekken voert over bv politiek. En laten we eerlijk zijn, al zou hij het daar de hele dag over hebben, boeiend is anders. De ideeën van Koos over politiek zijn niet erg spraakmakend.

Toch maakte hij laatst een andere opmerking. Namelijk dat hij tijdens de voorrondes van BB tegen de productie had gezegd dat hij Georgie een stomme ? vond. Dat zou hij zeker duidelijk maken als ze bij elkaar in 1 huis zouden komen. En nu was BB volgens Koos vast teleurgesteld dat hij Georgie niet aansprak op zijn gedrag.

Dus misschien is Koos toch verkeerd gecast en dachten ze dat hij een ruige trucker was Kan het me bijna niet voorstellen

Ik hoorde net trouwens de bewoners ook weer speculeren over de strategie van Hummie. Hieke denkt dat ze probeert ruzie te veroorzaken in de groep. Ze hebben ook door dat Hummie tegen elke bewoner een andere toon aanslaat. Ferdi en Koos worden streng toegesproken, en tegen Georgie doet ze heel redelijk. Het zit ze allemaal niet lekker, ben benieuwd wat ze ermee gaan doen.

Sometimes, to be silent is to be most eloquent
  † In Memoriam † donderdag 2 november 2000 @ 19:09:52 #84
1221 otaku-san
Fok!memberu
pi_438197
En nu blijkt (in de uitzending) dat Koos moet inleveren wat hij geschreven heeft.

Ik herinner me een uitspraak van Willem dat hij tegen het einde alvast begon met het opschrijven van recepten die hij later ook heeft gepubliceert.

aangezien de regels het schrijven verbieden, voorzien ze niet in wat er moet gebeuren met het geschrevene.
De eis dat dat ingeleverd moet worden is dus puur pesten en een poging om Koos BB uit te werken.

[Dit bericht is gewijzigd door otaku-san op 02-11-2000 19:57]

The future is after you
  Redactie Frontpage zaterdag 30 december 2000 @ 23:20:29 #85
1150 crew  SunChaser
Leuker wordt het niet
pi_603873
Lullig dat ie 5 minuten voor de einduitslag naar huis wou
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')