Ik heb een idee van niet, ik kan toegeven dat je blij moet zijn dat je niet meer hebt gezienquote:Op dinsdag 27 januari 2015 20:02 schreef Guppyfriend het volgende:
[..]
Ik had er meer van verwacht. Misschien gaat het nog door morgen?
Van alle idioterie die zich daar dagelijks afspeelt is dit wat je eruit haalt?quote:Op zondag 25 januari 2015 00:09 schreef Tengano het volgende:
Joey is zelf iets van 21 en spreekt over het meisje Gabriëlle die 32 is. Dat klinkt voor mij niet logisch.
En zelfs de Laura's spreken over 'de vrouwen onder elkaar.'
Daarnaast zit Gabriëlle daar net, ligt ze nu al goed in de groep en is ze verkozen voor een positie in het tribunaal die ze zeer natuurlijk en met autoriteit oppakt.
Zij is daarnaast in het tribunaal de enige die er uit springt en in staat is om driftkikker Iwan te managen. Dan mag je met recht zeggen dat Gabrielle een natuurlijk overwicht heeft, wat los staat van haar figuur wat bij mij ook al niet 'meisjesachtig' overkomt.
Daarnaast verzorgt ze dagelijks de maaltijden voor de hele club daar.
Al met al voor mij geen reden om Gabriëlle een 'meisje' te noemen.
Ik zie Gabriëlle dan ook meer als een wijf met ballen die straight en krachtig is en die als serieuze speler iets te bieden heeft in Utopia.
Helemaal eens. Ik gebruik helemaal geen melk in mijn satesaus. Gebruik gewoon water.quote:Op woensdag 28 januari 2015 19:47 schreef djkoelkast het volgende:
Wil, Col, Lau, Laub, ze hebben toch allemaal afgekorte namen.
Die Nicole is ook niet bijsterslim met haar 'de satésaus moet een paar dagen houdbaar zijn dus er mag geen verse melk in' en 'het schift meteen'.
1: er hoeft geen melk in satésaus
2: als er melk in zit niet laten koken, dan gaat het ook niet schiften
3: die melk pasteuriseert omdat je de saus opwarmt
4: die spullen die de gemiddelde Utopiaan gebruikt om satésaus mee te maken zit vol met gehard vet (uit de pindakaas) en conserveermiddel (uit de ketjap en sambal) dat het echt niet zomaar bederft hoor.
Dat was even mijn punt. Ze roept dingen omdat zij dat zo vindt, maar niet even nadenken of gewoon proberen.
Begin met een uitje, gember, knoflook en rode peper te fruiten in kokosolie (de soort die nog naar kokos ruikt). Ik maak het altijd zelf en er gaan hier liters doorheen. En alles zonder conserveermiddelen, toch gaat zo'n pan minstens 1,5 week mee, soms wel langer. Blijft echt wel goed. En het schift nooit.quote:Op woensdag 28 januari 2015 20:03 schreef Tengano het volgende:
[..]
Helemaal eens. Ik gebruik helemaal geen melk in mijn satesaus. Gebruik gewoon water.
Verder gember, beetje cocos, verse knoflook en vooral citroensap!
Kokosolie? Ik ken dat alleen van de zonnebrand. Ik heb wel zo'n blok Renuka creamed coconut, maar kokosolie ken ik niet. Is vast ook niet zo goedkoop en waarschijnlijk zelfs duurder dan arachide-olie.quote:Op woensdag 28 januari 2015 20:14 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Begin met een uitje, gember, knoflook en rode peper te fruiten in kokosolie (de soort die nog naar kokos ruikt). Ik maak het altijd zelf en er gaan hier liters doorheen. En alles zonder conserveermiddelen, toch gaat zo'n pan minstens 1,5 week mee, soms wel langer. Blijft echt wel goed. En het schift nooit.
Spoel ik altijd door. Ik kijk sowieso nooit reclames op tv. Of doorspoelen of op mute zetten.quote:Op woensdag 28 januari 2015 20:17 schreef popovitsj het volgende:
Jaja. Weet je waar ik me pas aan erger? Die irritante "mede mogelijk gemaakt door thuisbezorgd.nl" reclame met die deurbel. Ik word er gek van, ik denk de hele tijd dat er iemand aan de deur staat!
Tegenwoordig overal te koop, wel behoorlijk aan de prijs, maar je hebt maar een klein beetje nodig, om je verse groenten en specerijen in te fruiten als je satésaus maakt, je doet dat niet in een hele sloot oliequote:Op woensdag 28 januari 2015 20:18 schreef Tengano het volgende:
[..]
Kokosolie? Ik ken dat alleen van de zonnebrand. Ik heb wel zo'n blok Renuka creamed coconut, maar kokosolie ken ik niet. Is vast ook niet zo goedkoop en waarschijnlijk zelfs duurder dan archaide-olie.
Bedankt voor de tip Ga ik binnenkort mee aan de slag!quote:Op woensdag 28 januari 2015 20:23 schreef djkoelkast het volgende:
Tegenwoordig overal te koop, wel behoorlijk aan de prijs, maar je hebt maar een klein beetje nodig, om je verse groenten en specerijen in te fruiten als je satésaus maakt, je doet dat niet in een hele sloot olie
Ik kijk ook af en toe wel eens, maar steeds minder. Ik erger ik me kapot aan zo wat iedereen, kijken begint een beetje op zelfkwelling te lijken, waarom zou ik nogquote:
Dat ging om veganisme, dan mag je ook geen eierenquote:Op donderdag 29 januari 2015 13:34 schreef djkoelkast het volgende:
Ze had weer zo'n slimme opmerking, dat ze die paar dagen vegetarisch wilden eten.
Nicole: geen mayonaise? dan doe ik niet mee
Ja, want er zitten echt gemalen kuikens in de mayo.
Vanavond is de herhalingquote:Op donderdag 29 januari 2015 19:06 schreef Guppyfriend het volgende:
En ik sta al ruim een uur stil in de file
nu gelooft hij, over een paar dagen zal god wel de schuld van alles krijgen en gaat hij boos doen en huilen. En de dag erop zal hij zijn excuses wel aanbiedenquote:Op donderdag 29 januari 2015 19:34 schreef KwadeAfdronk het volgende:
Colinda is druk, druk, druk...
Patrick is ineens gelovig?
Voorspelbaarquote:Op donderdag 29 januari 2015 19:38 schreef rubbereend het volgende:
[..]
nu gelooft hij, over een paar dagen zal god wel de schuld van alles krijgen en gaat hij boos doen en huilen. En de dag erop zal hij zijn excuses wel aanbieden
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |