abonnement Unibet Coolblue
pi_149069965
quote:
0s.gif Op maandag 26 januari 2015 12:34 schreef PBateman1978 het volgende:

[..]

Absoluut een houdbare bal, maar Ruiter houdt niet van naar links duiken.
Is wel een punt wat hij moet verbeteren. Als ploegen dat eenmaal doorkrijgen.
pi_149070008
quote:
0s.gif Op maandag 26 januari 2015 12:37 schreef Oliver23 het volgende:

[..]

Is wel een punt wat hij moet verbeteren. Als ploegen dat eenmaal doorkrijgen.
Volgens mij hebben veel spelers dat al door. ;)
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_149070117
quote:
0s.gif Op maandag 26 januari 2015 12:32 schreef Oliver23 het volgende:
Vonden jullie de vrije trap waar de 1-0 uitviel ook een ''houdbare'' bal? Begint mij op te vallen dat ik steeds vaker denk, ''Die had je kunnen hebben Ruiter!''

Maar aan de andere kant, tegen Borussia Dortmund was hij meer dan uitstekend.
Ruiter pakt in verhouding nog maar weinig punten dit seizoen. Hij blundert niet zoveel, maar je denkt inderdaad wel vaker: een echt goede keeper had hem toch wel gehad.

Vind Ruiter momenteel een prima doelman voor een middenmoter als Utrecht, terwijl men 1,5 jaar geleden nog dacht dat hij een stap hogerop zou maken en die ook verdiende. Sluit zeker niet uit dat hij weer stappen gaat maken en alsnog de beste doelman van De Eredivisie wordt; hij is natuurlijk nog vrij jong voor een doelman.
pi_149070215
quote:
0s.gif Op maandag 26 januari 2015 12:44 schreef Downwards het volgende:

[..]

Ruiter pakt in verhouding nog maar weinig punten dit seizoen. Hij blundert niet zoveel, maar je denkt inderdaad wel vaker: een echt goede keeper had hem toch wel gehad.

Vind Ruiter momenteel een prima doelman voor een middenmoter als Utrecht, terwijl men 1,5 jaar geleden nog dacht dat hij een stap hogerop zou maken en die ook verdiende.
Misschien bij een redelijk bod misschien toch aan een transfer denken. Maar ja, wat zijn de alternatieven????
pi_149070247
quote:
0s.gif Op maandag 26 januari 2015 12:47 schreef Oliver23 het volgende:

[..]

Misschien bij een redelijk bod misschien toch aan een transfer denken. Maar ja, wat zijn de alternatieven????
Hij heeft net verlengd, zit hier volgend seizoen ook nog wel denk ik.
Een alternatief zou Havekotte kunnen zijn, jeugdinternational.
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_149070396
quote:
0s.gif Op maandag 26 januari 2015 12:49 schreef PBateman1978 het volgende:

[..]

Hij heeft net verlengd, zit hier volgend seizoen ook nog wel denk ik.
Een alternatief zou Havekotte kunnen zijn, jeugdinternational.
Waarschijnlijk wel ja. Momenteel is het zo dat een handvol keepers in De Eredivisie beter presteren dan Ruiter.. Ik denk niet dat er een noemenswaardig bod te verwachten valt in de zomer.
pi_149096480
quote:
Jong FC Utrecht is uit de startblokken geschoten bij de hervatting van de competitie. De Utrechtse talenten waren vanavond (maandag) op Sportcomplex Zoudenbalch veel te sterk voor Jong De Graafschap, dat met 8-0 van het veld werd geblazen.

Het is alsof er op de helft van Jong De Graafschap, met name tijdens het tweede bedrijf, twee verkeersborden staan: ‘eenrichtingsverkeer’ en ‘verboden stil te staan’. De spelers van Jong FC Utrecht houden zich daar strikt aan en flitsen die van de ploeg uit Doetinchem aan alle kanten voorbij. Met op rechts een ontketende Gyrano Kerk, die de ene solo nog maar net heeft afgerond, of hij begint alweer aan een volgende actie. Met op links de lange, soms onnavolgbare passen van Gyliano van Velzen. En met in de punt van de aanval spitsen - eerst Cedric Badjeck, even later Hamza Boukhari - met een neusje voor de goal en een goed arbeidsethos.

Wonderschoon
En dan dendert daar op dat middenveld ook nog Erwin de Groot in de rondte, bestrijkt aanvoerder Sofyan Amrabat zowat het volledige speelveld en zijn er de handige bewegingen en slimme acties van Nassir El Aissati. Nee, als dat alles bij elkaar komt op een avond, dan is er voor menig tegenstander in de beloftencompetitie echt geen houden aan. Ook niet voor Jong De Graafschap, dat in het laatste half uur van de wedstrijd vijf keer moet vissen. De ene goal is nog mooier dan de andere. Wat te denken van een snoeiharde streep van El Aissati (6-0) of een briljant balletje met buitenkant voet van Kerk (5-0).

Boukhari, Boukhari, Boukhari
Dan de glansrol van Boukhari. Niet te vergeten. Na 66 minuten komt hij binnen de lijnen als vervanger van Badjeck (die de 3-0 scoort), en precies twintig minuten later heeft hij al drie goals gemaakt; de 4-0, de 7-0 en de 8-0. Dat er geen vierde Boukhari-goal meer valt, heeft misschien wel voor een groot gedeelte te maken met het feit dat arbiter Christian Mulder het na precies negentig minuten spelen welletjes vindt geweest. Hij besluit tot het niet bijtellen van extra speeltijd en maakt zo een einde aan de lijdensweg van Jong De Graafschap, dat zich kranig probeert te verweren, maar gewoon niet lijkt opgewassen tegen de op volle toeren draaiende Utrechtse aanvalscarroussel.

Twee keer Van Velzen
De eerste schade brengt Jong FC Utrecht zijn Doetinchemse tegenstander al voor de rust toe. Dan is het bijna onafgebroken aan het beuken op de Achterhoekse poort en die bezwijkt tien minuten voor de pauze voor het eerst, en vijf minuten later opnieuw. In beide gevallen is het Van Velzen die het net vindt (1-0 en 2-0). Na de break, die voor Jong De Graafschap kennelijk niet lang genoeg duurt voor het herladen van de accu, plukt Jong FC Utrecht dan gretig de vruchten van het sloopwerk dat het in de eerste helft verricht.

Jong FC Utrecht - Jong De Graafschap 8-0 (2-0)
35. Gyliano van Velzen 1-0
40. Gyliano van Velzen 2-0
58. Cedric Badjeck 3-0
71. Hamza Boukhari 4-0
75. Gyrano Kerk 5-0
79. Nassir El Aissati 6-0
84. Hamza Boukhari 7-0
86. Hamza Boukhari 8-0

Toeschouwers: 400.

Scheidsrechter: Christian Mulder.

Opstelling Jong FC Utrecht:
Jeroen Verhoeven; Yemaro Hoogdorp (76. Laurens van der Voort), Darren Rosheuvel, Yannick Cortie, Jordy van der Winden; Sofyan Amrabat, Nassir El Aissati, Erwin de Groot (77. Remco van Wingerden); Gyrano Kerk, Cedric Badjeck (67. Hamza Boukhari), Gyliano van Velzen.

Jong De Graafschap:
Pim te Loeke; Cas van der Wal, Mike Propper, Mart de Jong, Lars van Roon (59. Martijn Veldhuis); Tom Menting (59. Oguzhan Sahin), Lorenzo Arends (46. Danny Bosch), Tigran Gazarjan, Osama Ben Kaddour; Shanti Bedrosian, Jeroen Meurs.

Bij Jong kunnen ze het wel.
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_149096529
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 januari 2015 08:35 schreef PBateman1978 het volgende:

[..]

Bij Jong kunnen ze het wel.
Al die spelers staan per direct op het negeer lijstje van ons tactisch vernuft _O-
pi_149138396
quote:
Geldbedrag gestolen bij gewapende overval FC Utrecht
Gepubliceerd: 28 januari 2015 14:05 Laatste update: 28 januari 2015 14:21

Tijdens een gewapende overval maandagavond op het kantoor van voetbalclub FC Utrecht is een "aanzienijk geldbedrag" gestolen.

Een medewerker moest onder dwang van een wapen rond 19.00 uur een onbekend geldbedrag overhandigen.

Er zijn geen gewonden gevallen volgens Wilco van Schaik, algemeen directeur bij FC Utrecht. De politie is bezig met een volledig onderzoek, camerabeelden worden ander andere nagekeken.

"De club is hard bezig financieel gezond te worden. We worden positieve stappen gemaakt en er wordt keihard gewerkt. Dan is het erg zuur voor de medewerkers en voor de supporters van de club dat het geld op deze manier wordt afgepakt", aldus Van Schaik.

Hoeveel geld er precies is gestolen kon Van Schaik niet bekend maken. "We kunnen dat niet vertellen in het kader van het lopende politieonderzoek." De algemeen directeur hoopt dat de verzekering de schade kan vergoeden.
http://www.nu.nl/binnenla(...)rval-fc-utrecht.html
pi_149138439
Inside job dus.

In ander nieuws, Mark Diemers mag op huurbasis vertrekken.
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_149138830
Had Diemers in de tweede seizoenshelft nog wel een wedstrijd of 8 willen zien spelen, maar als hij een half seizoen verhuurd wordt en sterker terugkomt, is er ook mee te leven.

Zeker geen speler die al afgeschreven moet worden.
pi_149138868
In het AD rept men over ''enkele tienduizenden euro's'
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_149139273
Ik hoor zojuist zo'n 100.000 euro. Bijzonder dat je dat op de club hebt liggen.
Millions of years of evolution, right? Right? Men have to stick it in every place they can, but for women... women it is just about security and commitment and whatever the fuck else!
pi_149139345
De bedragen die genoemd worden lopen uiteen, maar dat het om een aanzienlijk bedrag gaat, is wel zeker.

Belangrijk dat de dader(s) snel gepakt worden, want dit gaat tot veel ophef, achterdocht en speculatie leiden als het niet snel duidelijk wordt.

[ Bericht 0% gewijzigd door Downwards op 28-01-2015 15:12:22 ]
pi_149143050
Maar serieus, hoe krijg je het in godsnaam voor elkaar om zoveel cash te hebben liggen? Dat kan toch niet alleen van de catering zijn?

En inderdaad; als je al een keer zoveel hebt liggen, dan is dat op een specifiek moment. Kortom niet geheel toevallig dat op dat moment iemand weet dat het er ligt. Ik sluit me bij bateman aan; een inside job.
pi_149143258
quote:
0s.gif Op woensdag 28 januari 2015 17:06 schreef zatoichi het volgende:
Maar serieus, hoe krijg je het in godsnaam voor elkaar om zoveel cash te hebben liggen? Dat kan toch niet alleen van de catering zijn?
Niet alleen de catering - al is er vorige week woensdag een hoop geconsumeerd -, maar ook nog geld van de fanshop/ticketing van de wedstrijd tegen Dortmund. Al met al kom je dan aan een flink bedrag..

Het lijkt er inderdaad wel sterk op dat de dader(s) weet hebben gehad van de omstandigheden. Kan natuurlijk ook nog dat iemand getipt is door iemand die nauw betrokken is bij de club. Vandaar ook dat het extra belangrijk is dat snel duidelijk wordt wie hier voor verantwoordelijk is / zijn.. Voor je het weet krijg je de wildste verhalen en gaan er allerlei geledingen binnen de club naar elkaar wijzen.

[ Bericht 5% gewijzigd door Downwards op 28-01-2015 17:19:12 ]
pi_149146518
quote:
UTRECHT - Een gewapende man heeft maandagavond het kantoor van FC Utrecht overvallen en 77.500 euro meegenomen. Dat blijkt uit onderzoek van RTV Utrecht.
pi_149163542
http://www.voetbalprimeur(...)niet-uitsluiten.html

En dan een foto van Rubio erbij. :')

Hoop toch wel dat je er nog iets voor vangt of dat hij gewoon bijtekent.
Millions of years of evolution, right? Right? Men have to stick it in every place they can, but for women... women it is just about security and commitment and whatever the fuck else!
pi_149163586
quote:
0s.gif Op donderdag 29 januari 2015 10:08 schreef Matip het volgende:
http://www.voetbalprimeur(...)niet-uitsluiten.html

En dan een foto van Rubio erbij. :')

Hoop toch wel dat je er nog iets voor vangt of dat hij gewoon bijtekent.
Het verbaast mij echt dat er op fcu.net zoveel mensen zijn die hem liever gewoon laten vertrekken.
Een van je beste spelers als je het mij vraagt.
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_149163877
quote:
0s.gif Op donderdag 29 januari 2015 10:11 schreef PBateman1978 het volgende:

[..]

Het verbaast mij echt dat er op fcu.net zoveel mensen zijn die hem liever gewoon laten vertrekken.
Een van je beste spelers als je het mij vraagt.
nja, het rendement is natuurlijk niet echt om over naar huis te schrijven. Dit seizoen gaat het dan wel lekker, maar de vorige seizoenen....
Millions of years of evolution, right? Right? Men have to stick it in every place they can, but for women... women it is just about security and commitment and whatever the fuck else!
pi_149163897
quote:
0s.gif Op donderdag 29 januari 2015 10:27 schreef Matip het volgende:

[..]

nja, het rendement is natuurlijk niet echt om over naar huis te schrijven. Dit seizoen gaat het dan wel lekker, maar de vorige seizoenen....
2 seizoenen terug hoorde ie volgens verschillende media bij de beste 10 Eredivisiespelers van dat seizoen, maar dat vergeten veel mensen. ;)
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_149164384
Over wie gaat het? Link is dood.
pi_149164491
Oar vermoed ik. Links is inderdaad dood, maar als ik mensen hoor over wel of geen rendement en 'mogelijk ajax doelwit' in de link zie staan..
pi_149164933
Ja klopt gaat over Oar.
Let's drop some acid and go to a titty bar.
  donderdag 29 januari 2015 @ 11:18:20 #100
158344 RoodWitBlauw
rasechte hollander
pi_149165061
DRIE VERDACHTEN AANGEHOUDEN VOOR OVERVAL OP FC UTRECHT

Voor de overval op FC Utrecht zijn woensdagavond drie verdachten aangehouden. Dat meldt de politie.

Een gewapende man met een zwarte bivakmuts kwam maandagavond stadion Galgenwaard binnen en liet een medewerker de kluis openen. Hij nam 77.500 euro mee.

FC Utrecht wil niet bevestigen of het gaat om de opbrengst van de vriendschappelijke wedstrijd tegen Borussia Dortmund.

Bron RTV utrecht
“YOU’RE FUCKING OUT, I’M FUCKING IN”
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')