Ik eet eigenlijk alleen maar wit brood, bij bruin brood gaat het al van 'meh'.quote:Op zondag 1 februari 2015 21:28 schreef n0a het volgende:
Ik ben ook lastig qua brood, maar niet met dit brood . Met de nieuwe oven is het ook alleen maar lekkerder geworden.
Dankquote:Op zondag 1 februari 2015 21:28 schreef n0a het volgende:
Ik ben ook lastig qua brood, maar niet met dit brood . Met de nieuwe oven is het ook alleen maar lekkerder geworden.
Omfietsbrood. Cool Is weer eens wat anders dan omfietswijnquote:Op zondag 1 februari 2015 21:26 schreef einschtein het volgende:
Deze ga ik volgen.
Jullie zaak is niet direct om de hoek, maar ik ben best benieuwd hoe het gaat smaken. Dus even om fietsen vanuit mijn werk is zeker geen ramp. Ik ben wel lastig qua eten, dus ook brood. Dat gaat nog wat worden dus.
Zijn jullie idd al helemaal gewend aan de nieuwe? Volgens mij was er bij de eerste test batch nog wat temperatuurverschillen?quote:Op zondag 1 februari 2015 21:32 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Dank
Had zelf vooraf wel wat verbetering verwacht, maar had niet verwacht dat er zoveel verschil in het eindproduct zou zitten.
De bezorging is ook iets wat we echt willen blijven doen En ik weet niet of't meer in de buurt is, maar vanaf vrijdag ligt't ook bij An Dijviequote:Op zondag 1 februari 2015 21:26 schreef einschtein het volgende:
Deze ga ik volgen.
Jullie zaak is niet direct om de hoek, maar ik ben best benieuwd hoe het gaat smaken. Dus even om fietsen vanuit mijn werk is zeker geen ramp. Ik ben wel lastig qua eten, dus ook brood. Dat gaat nog wat worden dus.
Dankquote:Op zondag 1 februari 2015 20:40 schreef golfer het volgende:
Als ze om de hoek zouden wonen zou ik zeker mijn broden bij hun bestellen en afhalen.
LHO had vandaag voor ons een brood bij zich toen ze deze kant opkwamen en ik kan zondermeer zeggen: "goedgekeurd"!
Ja. Is een bekend iets, aldus de collega-bakker van Tilburg Sourdough. Doen ze allemaal.quote:Op zondag 1 februari 2015 21:36 schreef computergirl het volgende:
[..]
Zijn jullie idd al helemaal gewend aan de nieuwe? Volgens mij was er bij de eerste test batch nog wat temperatuurverschillen?
quote:Op zondag 1 februari 2015 21:36 schreef NedKelly het volgende:
[..]
Omfietsbrood. Cool Is weer eens wat anders dan omfietswijn
Ik kreeg bij de demo-dag van iemand, na aanschaf, de vraag waarom het brood zo duur was. Had ik dit als antwoord moeten gevenquote:Op dinsdag 3 februari 2015 00:28 schreef AnneX het volgende:
Zojuist kwam ik een plaatje tegen van een prijslijst.
Ook wel aardig:
Prix du café en terrasse:
Un café...7 euro
Un café s'il vous plaît...4,25
Bonjour, un café s'il vous plaît...1,40
Dat hadden we al gevraagd aan ons hostingmannetje, kennelijk is hij dat vergeten , gaan we even achteraan!quote:Op dinsdag 3 februari 2015 12:47 schreef Waterdrinker het volgende:
Jullie site doet het trouwens niet zonder de www. ervoor, dat is eenvoudig te fixen en scheelt misschien klanten die denken 'oh, site doet het niet meer'.
Nemen we mee naar achteren!quote:En de letters op de site zijn een beetje aan de donkere kant waardoor het lastig leest, misschien is die achtergrond wat lichter te maken waardoor het wat duidelijker is?
Prima toch doe waar je goed in bentquote:Op dinsdag 3 februari 2015 15:14 schreef Isegrim het volgende:
Klopt! Maar we hebben het de laatste tijd zo druk met bakken dat zulke dingen er bij in schieten.
Zurek In brood en met worst en ei natuurlijkquote:Op woensdag 4 februari 2015 11:03 schreef minilot het volgende:
(Doet een beetje denken aan het Poolse żurek: http://en.wikipedia.org/wiki/Sour_rye_soup
..maar dan wat chiquer. )
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |