Vanmiddag dit recept gemaaktquote:Op vrijdag 23 januari 2015 09:54 schreef Saind het volgende:
[..]
Stoofvlees is lekkerder met een flink Belgisch biertje. Al kan een stout ook goed zijn. Van de week gehaktballen uit jus van stout van de Dolle brouwers gemaakt, was ook een feestje.
De Belgen zijn, niet geheel verrassend, een goede bron voor recepten.
http://www.een.be/program(...)jn-van-moe-rotselaar
http://www.een.be/program(...)tloof-en-aardappelen
http://www.een.be/program(...)an-kip-en-oude-geuze
http://www.een.be/program(...)stoofvlees-met-friet
[..]
http://www.cookingforengineers.com/article/171/Beer-Can-Chicken
heeft geen zin
Wat heb je erin gegoten?quote:Op zondag 25 januari 2015 20:45 schreef So_Surreal het volgende:
[..]
Vanmiddag dit recept gemaakt
http://www.een.be/program(...)stoofvlees-met-friet
Ongeveer 4 uur laten pruttelen in de stoofpan, was heerlijk echt een aanrader !
De sint Bernardus 12, zoals ze zeiden in het receptquote:
Dat plaatje ziet er echt heerlijk uit !quote:Op zondag 25 januari 2015 20:45 schreef So_Surreal het volgende:
[..]
Vanmiddag dit recept gemaakt
http://www.een.be/program(...)stoofvlees-met-friet
Ongeveer 4 uur laten pruttelen in de stoofpan, was heerlijk echt een aanrader !
Brouwerij het Uiltje (van Robert Uileman, een van de 2 brouwers van de Jopen) experimenteert vaak met extreme biertjesquote:Op zaterdag 24 januari 2015 07:53 schreef GoCanucksGo het volgende:
Zijn er in Nederland eigenlijk ook brouwerijen die experimentele dingen doen op een goed niveau? De Molen doet het veel, maar zijn er meer?
Een vrij nieuwe locale brouwerij (Four Winds) brouwt veel bieren die een beetje op Belgische spontane fermentatie zijn gebaseerd. En dat pakt vaak heel goed uit, hun laatste bier was een "kettle sour" Nectarous, fantastisch zuur bier met een enorm complexe fruitsmaak, perziken, abrikozen, guave, lychee. Zonder dat er echt fruit in zit, alleen door slim gebruik te maken van gist en hop, ik was heel erg onder de indruk.
Ik dacht dat de Leidse brouwerij de Pine Tops Boogie Ale niet op fles zou hebben. Hmm, daar moet ik dan even achteraan.quote:Op zaterdag 31 januari 2015 13:07 schreef Karstman het volgende:
Nee, echt ik heb geen whisky gekocht vandaag, alleen maar een paar biertjes
[ afbeelding ]
Ze staan bij Peter van Bierwinkel Leiden gewoon nog op de plank. En de 2 jaar gerijpte raisinporter de Morsporter is een er ook, in short supply dat wel.quote:Op maandag 2 februari 2015 22:12 schreef drexciya het volgende:
[..]
Ik dacht dat de Leidse brouwerij de Pine Tops Boogie Ale niet op fles zou hebben. Hmm, daar moet ik dan even achteraan.
Via jou te bestellen?quote:Op dinsdag 3 februari 2015 14:48 schreef Saind het volgende:
Het is feest heren. Net twee flessen Goose Island gehad via Inbev, ze importeren ze nu
Matilda en Sofie?quote:Op dinsdag 3 februari 2015 14:48 schreef Saind het volgende:
Het is feest heren. Net twee flessen Goose Island gehad via Inbev, ze importeren ze nu
Hah nee ik fuck met je, kan per krat. Maar ik weet niet hoeveel zin we hebben daarmee te gaan rommelen.quote:Op woensdag 4 februari 2015 12:29 schreef larry_flynt het volgende:
[..]
Hoeveel zit er op een pallet?
Idee om met een deel van de vaste topic leden te bestellen?
Lul! Wat zou mij een kratje kosten?quote:Op woensdag 4 februari 2015 12:49 schreef Saind het volgende:
[..]
Hah nee ik fuck met je, kan per krat. Maar ik weet niet hoeveel zin we hebben daarmee te gaan rommelen.
En canucks, de IPA en de 312
Ik heb het recept ook gemaakt, maar dan met Gulden Draak die ik nog had staan. Bijna twee flesjes erdoorheen gedaan. Was zeer lekker!!!quote:Op zondag 25 januari 2015 20:45 schreef So_Surreal het volgende:
[..]
Vanmiddag dit recept gemaakt
http://www.een.be/program(...)stoofvlees-met-friet
Ongeveer 4 uur laten pruttelen in de stoofpan, was heerlijk echt een aanrader !
Mooie redeneringquote:Op woensdag 4 februari 2015 22:35 schreef Karstman het volgende:
Ik zit een St Feuillien Cuvee de Noel te drinken, overigens geen hoogvlieger veel te bitter voor een kerst/winterbier, maar ik zit op het etiket te kijken en staat erop dat er vitamine C in zit! Ik ben gewoon gezond bezig hier op de bank
Toprecepten van die gast sowieso. Wil nog een keer konijn marineren in kriek, denk alleen niet dat ik 3 fonteinen ga gebruikenquote:Op zondag 8 februari 2015 20:14 schreef larry_flynt het volgende:
[..]
Ik heb het recept ook gemaakt, maar dan met Gulden Draak die ik nog had staan. Bijna twee flesjes erdoorheen gedaan. Was zeer lekker!!!
Hm dit ziet er wel interessant uit om een keer in het weekend te doenquote:Op zondag 8 februari 2015 20:14 schreef larry_flynt het volgende:
[..]
Ik heb het recept ook gemaakt, maar dan met Gulden Draak die ik nog had staan. Bijna twee flesjes erdoorheen gedaan. Was zeer lekker!!!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |