abonnement Unibet Coolblue
pi_148695401
in elkaar meppen :P ik woon op 30 min van antwerpen. ga er vaak naar de bios en winkelen en af en toe stappen. ik mis toch wel een echte moderne bier knaller in die stad, gollem en bierhuys is leuk die hebben wel enkele ipaatjes of stoutjes, maar merendeel toch wel belgisch en redelijk saai. biercentral is vlak bij ons vaste argentijn:P dus we drinken daar wel eens iets. ook allemaal belgische meuk. gelukkig wel viven ipa en porter:P en de kulminator is enkel voor oude shit.
pi_148695443
btw ik drink nu een caldera ipa. dit is nou zoals een ipa moet zijn. hij mag iets fruitiger maar hij is maar 6,1% abv en heerlijk bitter.
pi_148695611
In de Kafétaria hadden ze volgens mij ook een redelijk netjes rijtje non-belgische bieren en zelfs fatsoenlijke whisky. Maar inderdaad het is meest "ouderwets" speciaalbier.
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
pi_148695826
die toko ken ik niet. eens een keer langsgaan want ziet er wel ok uit.
pi_148701177
quote:
0s.gif Op woensdag 14 januari 2015 23:42 schreef mckroket het volgende:
die toko ken ik niet. eens een keer langsgaan want ziet er wel ok uit.
Klein maar fijn! Oh en met Billie de Buldog :)
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
pi_148708025
Op google maps zie je daar wel een hond voor de deur
Is dat hem?
pi_148710942
Vanavond na werk eens kijken of The Bruery's Tart of Darkness nog in de winkel staat. Zo ja, dan denk ik dat ik 'm mezelf eens cadeau doe.
"Bleach is healthy. It's mostly water. And we are mostly water. Therefore, we are bleach."
pi_148711308
quote:
0s.gif Op donderdag 15 januari 2015 13:19 schreef mckroket het volgende:
Op google maps zie je daar wel een hond voor de deur
Is dat hem?
In mijn beleving was ie wat lichter van kleur maar het zou zomaar kunnen :)
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
pi_148727650
Heb net mijn eerste speciaal bier geprobeerd.

Westmalle Dubbel Trappist.

Erg lekker.
pi_148733457
quote:
7s.gif Op donderdag 15 januari 2015 14:47 schreef OMG het volgende:
Vanavond na werk eens kijken of The Bruery's Tart of Darkness nog in de winkel staat. Zo ja, dan denk ik dat ik 'm mezelf eens cadeau doe.
bij ons stond deze ook en nog wat andere en zelfs een the lost abbey!!
maar niet genomen, klonk niet echt als iets wat ik echt super zou vinden, en de prijs was natuurlijk wel super ;). als het een harde stout ofzo was zou ik het wel een keer willen doen, puur alleen om het merk eens te drinken.
pi_148733799
quote:
0s.gif Op donderdag 15 januari 2015 21:17 schreef Skillstorm het volgende:
Heb net mijn eerste speciaal bier geprobeerd.

Westmalle Dubbel Trappist.

Erg lekker.
welcome :D
pi_148733945
quote:
0s.gif Op donderdag 15 januari 2015 23:37 schreef mckroket het volgende:

[..]

welcome :D
Ja, mijn stagebegeleider, helemaal into speciaalbieren en whisky, regelmatig tastings.

Heeft op mij afgewreven. _O-
Hij vind dark stouts erg lekker
pi_148734171
hahaha. als een westmalle dubbel je eerste is, dan is een keiharde stout misschien nog ff een stap te ver? gewoon proeven zou ik zeggen! en als je het nu niet lekker vind, over een jaartje hetzelfde weer eens proberen. je zal verbaasd staan!
pi_148734255
quote:
0s.gif Op donderdag 15 januari 2015 23:47 schreef mckroket het volgende:
hahaha. als een westmalle dubbel je eerste is, dan is een keiharde stout misschien nog ff een stap te ver? gewoon proeven zou ik zeggen! en als je het nu niet lekker vind, over een jaartje hetzelfde weer eens proberen. je zal verbaasd staan!
Neuh, ik wil alles wel proberen, ik vind het echt lekker bier dus een stapje verder kan wel.
pi_148736406
Hopla, Tart of Darkness staat in de koelkast. Voor morgenavond. Meteen m'n duurste biertje tot nu toe; $25 voor een fles.

Vanavond misschien de Mischief eens aanbreken.
"Bleach is healthy. It's mostly water. And we are mostly water. Therefore, we are bleach."
pi_148742448
quote:
0s.gif Op donderdag 15 januari 2015 23:50 schreef Skillstorm het volgende:

[..]

Neuh, ik wil alles wel proberen, ik vind het echt lekker bier dus een stapje verder kan wel.
Een dubbel en een stout is echt geen vergelijking he, niet schrikken.
pi_148743196
Ik heb er ook aan moeten wennen. Ik drink nu ruim een jaar speciaalbier en weet pas sinds vrij kort geleden een stout echt te waarderen.
Ik heb geen speciaal talent. Ik ben slechts nieuwsgierig.
pi_148743377
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 januari 2015 11:25 schreef Saind het volgende:

[..]

Een dubbel en een stout is echt geen vergelijking he, niet schrikken.
Ja, maar proberen kan altijd :)
pi_148744728
Stouts... laatst weer een paar geprobeerd maar het is gewoon echt niet mijn bier. Ik kan er niet aan wennen.
Schip ahoy!
pi_148745925
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 januari 2015 01:20 schreef OMG het volgende:
Hopla, Tart of Darkness staat in de koelkast. Voor morgenavond. Meteen m'n duurste biertje tot nu toe; $25 voor een fles.

Vanavond misschien de Mischief eens aanbreken.
Hier was die iets van 10 euro. Maarja zuur bier is niks voor mij. Gister nog een alvinne omega op. Gadverdamme zeg. 10x meer koolzuur dan cola en een zure bek joh. Dat je daar iets meer in proeft dan zurigheid is knap. Het bier ziet er ook niet uit. Schuim wat instant verdwenen is, dikke laag drek onder in de fles.. of het allemaal zo hoort of het weer een infectie is weet niemand.
pi_148746096
Nice, die stagebegeleider van mij gaat een Speciaalbiertje voor meenemen :P hij Is een echte kenner gewoon, begon te praten over dat Trappist Dubbel op zijn best vond op 10 graden Etc.

Ik als zal van hem leren als newbie _O_
pi_148749909
klinkt als een troll
pi_148750208
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 januari 2015 15:35 schreef mckroket het volgende:
klinkt als een troll
Hoezo?
  vrijdag 16 januari 2015 @ 15:48:27 #74
82396 nils7
De forumkrokodil
pi_148750277
quote:
0s.gif Op woensdag 14 januari 2015 23:32 schreef mckroket het volgende:
in elkaar meppen :P ik woon op 30 min van antwerpen. ga er vaak naar de bios en winkelen en af en toe stappen. ik mis toch wel een echte moderne bier knaller in die stad, gollem en bierhuys is leuk die hebben wel enkele ipaatjes of stoutjes, maar merendeel toch wel belgisch en redelijk saai. biercentral is vlak bij ons vaste argentijn:P dus we drinken daar wel eens iets. ook allemaal belgische meuk. gelukkig wel viven ipa en porter:P en de kulminator is enkel voor oude shit.
Een goed steakhouse in Antwerpen? waar? (kom er ook geregeld)
N/A
Disclaimer: ik ben geen expert maar shitposter, dit is geen advies en aan deze post zijn geen rechten te ontlenen
pi_148754429
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 januari 2015 13:33 schreef mckroket het volgende:

[..]

Hier was die iets van 10 euro. Maarja zuur bier is niks voor mij. Gister nog een alvinne omega op. Gadverdamme zeg. 10x meer koolzuur dan cola en een zure bek joh. Dat je daar iets meer in proeft dan zurigheid is knap. Het bier ziet er ook niet uit. Schuim wat instant verdwenen is, dikke laag drek onder in de fles.. of het allemaal zo hoort of het weer een infectie is weet niemand.
Alvinne maakt veel lekker bier maar de kwaliteit is wisselvallig to say the least.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')