Klein maar fijn! Oh en met Billie de Buldogquote:Op woensdag 14 januari 2015 23:42 schreef mckroket het volgende:
die toko ken ik niet. eens een keer langsgaan want ziet er wel ok uit.
In mijn beleving was ie wat lichter van kleur maar het zou zomaar kunnenquote:Op donderdag 15 januari 2015 13:19 schreef mckroket het volgende:
Op google maps zie je daar wel een hond voor de deur
Is dat hem?
bij ons stond deze ook en nog wat andere en zelfs een the lost abbey!!quote:Op donderdag 15 januari 2015 14:47 schreef OMG het volgende:
Vanavond na werk eens kijken of The Bruery's Tart of Darkness nog in de winkel staat. Zo ja, dan denk ik dat ik 'm mezelf eens cadeau doe.
welcomequote:Op donderdag 15 januari 2015 21:17 schreef Skillstorm het volgende:
Heb net mijn eerste speciaal bier geprobeerd.
Westmalle Dubbel Trappist.
Erg lekker.
Ja, mijn stagebegeleider, helemaal into speciaalbieren en whisky, regelmatig tastings.quote:
Neuh, ik wil alles wel proberen, ik vind het echt lekker bier dus een stapje verder kan wel.quote:Op donderdag 15 januari 2015 23:47 schreef mckroket het volgende:
hahaha. als een westmalle dubbel je eerste is, dan is een keiharde stout misschien nog ff een stap te ver? gewoon proeven zou ik zeggen! en als je het nu niet lekker vind, over een jaartje hetzelfde weer eens proberen. je zal verbaasd staan!
Een dubbel en een stout is echt geen vergelijking he, niet schrikken.quote:Op donderdag 15 januari 2015 23:50 schreef Skillstorm het volgende:
[..]
Neuh, ik wil alles wel proberen, ik vind het echt lekker bier dus een stapje verder kan wel.
Ja, maar proberen kan altijdquote:Op vrijdag 16 januari 2015 11:25 schreef Saind het volgende:
[..]
Een dubbel en een stout is echt geen vergelijking he, niet schrikken.
Hier was die iets van 10 euro. Maarja zuur bier is niks voor mij. Gister nog een alvinne omega op. Gadverdamme zeg. 10x meer koolzuur dan cola en een zure bek joh. Dat je daar iets meer in proeft dan zurigheid is knap. Het bier ziet er ook niet uit. Schuim wat instant verdwenen is, dikke laag drek onder in de fles.. of het allemaal zo hoort of het weer een infectie is weet niemand.quote:Op vrijdag 16 januari 2015 01:20 schreef OMG het volgende:
Hopla, Tart of Darkness staat in de koelkast. Voor morgenavond. Meteen m'n duurste biertje tot nu toe; $25 voor een fles.
Vanavond misschien de Mischief eens aanbreken.
Een goed steakhouse in Antwerpen? waar? (kom er ook geregeld)quote:Op woensdag 14 januari 2015 23:32 schreef mckroket het volgende:
in elkaar meppen ik woon op 30 min van antwerpen. ga er vaak naar de bios en winkelen en af en toe stappen. ik mis toch wel een echte moderne bier knaller in die stad, gollem en bierhuys is leuk die hebben wel enkele ipaatjes of stoutjes, maar merendeel toch wel belgisch en redelijk saai. biercentral is vlak bij ons vaste argentijn:P dus we drinken daar wel eens iets. ook allemaal belgische meuk. gelukkig wel viven ipa en porter:P en de kulminator is enkel voor oude shit.
Alvinne maakt veel lekker bier maar de kwaliteit is wisselvallig to say the least.quote:Op vrijdag 16 januari 2015 13:33 schreef mckroket het volgende:
[..]
Hier was die iets van 10 euro. Maarja zuur bier is niks voor mij. Gister nog een alvinne omega op. Gadverdamme zeg. 10x meer koolzuur dan cola en een zure bek joh. Dat je daar iets meer in proeft dan zurigheid is knap. Het bier ziet er ook niet uit. Schuim wat instant verdwenen is, dikke laag drek onder in de fles.. of het allemaal zo hoort of het weer een infectie is weet niemand.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |