Haal ze uit de oven en doe ze in een frituur.quote:Op zondag 30 november 2014 17:40 schreef Fer het volgende:
Iemand nog tips hoe ik het proces nog kan redden, verbeteren, laten lukken?
Je moet 't ook niet na 10 minuten al uit de oven halen.quote:
Schreef ik dat?quote:Op zondag 30 november 2014 17:54 schreef spijkerbroek het volgende:
[..]
Je moet 't ook niet na 10 minuten al uit de oven halen.
Nee.quote:
Maak je een foto van het resultaat voor ons?quote:Op zondag 30 november 2014 18:03 schreef Fer het volgende:
Lol de een zegt ze worden droog, de ander zegt slap
Wat i het n
Het is veel te veel werk, maar als je ze allemaal los van elkaar legt (dus niet aanraken) en je draait ze allemaal een keer om dan krijg je echt lekkere knapperige friet.quote:Op zondag 30 november 2014 17:40 schreef Fer het volgende:
Tegen beter weten in en gewoon omdat ik het wil proberen, een zak supermarkt patat op een bakplaat in de oven gestopt op 180 graden.
Iemand nog tips hoe ik het proces nog kan redden, verbeteren, laten lukken?
zout heb ik er al overheen gestrooid.
Die van Aviko zijn idd beduidend beter!quote:Op zondag 30 november 2014 18:02 schreef Anne het volgende:
Ik schep ze dus echt nooit om, maar leg ze wel braaf naast elkaar allemaal.
Mijn ervaring is trouwens dat die van de supermarkt (jumbo-merk) bijvoorbeeld nooit krokant worden. Bij mij worden alleen die van Aviko echt lekker krokant (met name de super crunch-versies).
quote:Op zondag 30 november 2014 19:15 schreef Fer het volgende:
Dus volgende keer niet meer in een keer de hele zak op de plaat flikkeren
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |