abonnement Unibet Coolblue
pi_423578
quote:
Op 27 oktober 2000 23:20 schreef basst het volgende:
Lekker interview, we weten weer ietsje meer.
Wel vervelend dat ze elkaar niet laten uitpraten
Precies! Volgens mij wilde Hummie net iets interessants uit de doeken doen toen de pleeborstel tegen K.Wilting begon te lullen over Ed en de ME...
pi_423599
2 minuten is net genoeg om zelfmoord te plegen (zo labiel is ons edje wel)
Het geheim van succes is weten wie je de schuld moet geven voor je mislukkingen!
pi_423686
Hij gaat in die 2 minuten zeggen wat hij de laatste 2 weken al mee bezig is. Een open sollicitatie om aan de bak te komen als presentator. Ed weet namelijk dat BB2 geen hype is en dat de media er heel weinig aandacht aan besteed dus hij heeft gewoon een daad willen stellen voor zijn eigen persoontje. Laat me niet lachen. Hij begon zich zelf al te vergelijken met acteurs en bepaalde films, wel dat zegt mij genoeg.
Zo niet, dan nog!!!!
pi_423699
quote:
Op 27 oktober 2000 21:42 schreef MiRRoRMaN het volgende:
Het onrecht dat HEM is aangedaan.

Ja sorry jongens maar ZIJN vader heeft in het verzet gezeten.

Ed gaat eruit wanneer Ed dat wilt en niet eerder. Wanneer HIJ eraan toe is.

Egoistisch? Nee hoor.... Ed is gewoon een EGOTRIPPER.

Hierbij mijn innige spijtbetuigingen aan Ed zijn vrouw, het spijt me dat je het met zo'n zielig figuur als Ed heb.

En dat terwijl er toch hele knappe andere zwervers op straat lopen.


Ja...Die Ed lijkt Mirrorman wel.......
Begin bij het begin en eindig nooit!
  zaterdag 28 oktober 2000 @ 10:54:41 #30
421 Harry
Zwolle Boppe
pi_424142
27-10-2000 || 21:30 uur

Ed wil rust en genieten

Ed heeft zijn twee minuten zendtijd in de dagboekkamer gevuld. Teruggekomen wil hij zijn medebewoners vertellen wat er is gebeurd. Hij is echter niet van plan om precies te zeggen wat hij in de dagboekkamer heeft verteld. "Ik heb al genoeg ge-orakeld." Langzaam aan vertelt hij toch wat meer.

"Ze wilden weten of ik het verhaal nog tegen jullie ging vertellen", legt Ed als eerste uit. "Maar dat hoeft niet. Ik heb mijn zegje al gedaan." Hij heeft geen zin meer om dat verhaal te vertellen. "Als de groep had gevraagd of ik duidelijk wilde zijn met wat ik bedoelde, dan had ik dat gedaan. Maar niemand heeft dat gedaan. Dan hoeft dat voor mij nu ook niet meer." Dit schiet bij Bianca in het verkeerde keelgat. "Wacht even!", roept zij. "Vanochtend heb ik dat nog gevraagd en nu ga je er gewoon weer vanuit dat wij dat niet willen horen." Ed kapt dit simpel af: "Sorry, ik heb er nu even geen zin in om te worden aangevallen. Ik wil gewoon een gezellige avond." Gepikeerd vertrekt Bianca naar de woonkamer.

Ed vertelt ondertussen verder tegen Robin en Annet. "Jullie zijn wel geïnteresseerd in mijn verhaal. Dat merk ik nu, maar ik wil geen sfeer waarin ik moet praten en jullie moeten luisteren. Ik wil gewoon een gezellgie sfeer waarin we naar muziek gaan luisteren. Klaar. That's it, weet je. En als Bianca dan gaat zeggen, van het is niet waar, dan heb ik daar geen zin in. Niet nu. Ik wil gewoon even een aaitje over mijn bol."

Ondertussen komt Kim bij Ed zitten. Ze heeft net het verhaal aangehoord van Bianca en komt nu verhaal halen. "Je zegt dat niemand naar je verhaal wilt luisteren. Waar baseer je dat op?", vraagt ze boos. Ed verontschuldigend: "Ik heb dat niet gezegd. Dat zei Big Brother. Die zei dat het wel duidelijk was dat jullie dit niet wilde horen. Toen zei ik: ik heb het alemaal al gezegd, ze hebben het allemaal al gehoord. Dus ze zijn er wel in geïnteresseerd, maar ik heb er geen zin in. Ferdi zei gisteren al: ik word een beetje misselijk van je verhalen en ik vind Ferdi een wereldgozer, dus dan denk ik: hij heeft gelijk."

Onbevredigd vertrekt Kim maar weer. Ed gaat door tegen Annet. Volgens hem vroeg Big Brother ook of hij een exit wil, zonder dat de andere bewoners dat doorhebben, omdat zij geen respect voor hem hebben getoond. Maar daar voelt Ed niets voor. "Dat wil ik niet, want ik heb jullie hoog zitten. En we hebben genoeg commotie gehad. Jullie zijn er ook aan toe om terug in je ritme te komen. Ik zie ook wel dat iedereen mij nu een beetje zat is. Maar ik ben morgen weer bij mijn vrouw, in de dagboekkamer hoorde ik dat er goede reacties op mijn actie waren binnengekomen en vanavond heb ik nog een gezellige avond. Ik ga dus zeker niet als een dief in de nacht weg."

Gisteren vergeleek Ed zich al met de grote wereldverbeteraar Martin Luther King. "I have a dream", zei hij toen gekscherend. Vandaag blijkt hij ook zijn goede daad te hebben verricht. "Een onderdeel van wat ik heb gevraagd is of iedereen die mij begrepen hebben, morgen naar elkaar hun duim kunnen opsteken. Dat zou ik leuk vinden als dat me lukt. Ik zei in mijn verhaal dat mensen net als ik een daad zouden moeten stellen. Samen onrechtvaardige dingen bespreken en aanpakken. Het wordt dus afwachten of dat lukt." Hierna wil Ed er niet meer over praten. Hij wil nog eenmaal genieten in het huis.

R.v.Z.


Van de BB-site

Het komt goed.... En anders maar niet.
pi_424243
quote:
Op 28 oktober 2000 10:54 schreef Harry het volgende:
Gisteren vergeleek Ed zich al met de grote wereldverbeteraar Martin Luther King. "I have a dream", zei hij toen gekscherend.
Ja, je blijft (inmiddels bleef) er mee lachen!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')