JA!quote:Op dinsdag 18 november 2014 00:32 schreef hetzalallemaalwel het volgende:
Is dit een dikkertjes-topic?
Ja hoor!quote:Op dinsdag 18 november 2014 00:33 schreef hetzalallemaalwel het volgende:
[..]
Is er nog wel ruimte voor mij dan?
Two scientists walk into a barquote:Op dinsdag 18 november 2014 00:34 schreef hetzalallemaalwel het volgende:
[..]
Gezellig. Dikke mensen zijn altijd heel gezellig (zegt men), dus heb je nog een leuke mop?
te dom voor dit topicquote:Op dinsdag 18 november 2014 00:38 schreef hetzalallemaalwel het volgende:
Mwah, ik moest h202 eerst even googelen
Oi Oi Oi en ook nog overgewicht het zit je niet mee zeg!quote:Op dinsdag 18 november 2014 00:40 schreef hetzalallemaalwel het volgende:
[..]
Confronterend, ik heb al zo'n moeite met school
Dat niet. Ik ben slank.quote:Op dinsdag 18 november 2014 00:40 schreef Californium het volgende:
[..]
Oi Oi Oi en ook nog overgewicht het zit je niet mee zeg!
En te weinig om van de houdenquote:Op dinsdag 18 november 2014 00:41 schreef hetzalallemaalwel het volgende:
[..]
Dat niet. Ik ben slank.
Je doet gemeen tegen mijquote:Op dinsdag 18 november 2014 00:41 schreef Californium het volgende:
[..]
En te weinig om van de houden
Als je ophoudt met ons dikkertjes te noemen dan ben ik liefquote:Op dinsdag 18 november 2014 00:42 schreef hetzalallemaalwel het volgende:
[..]
Je doet gemeen tegen mij
Ik stelde gewoon een oprechte vraag; je bewering klopt dus niet.quote:Op dinsdag 18 november 2014 00:43 schreef Californium het volgende:
[..]
Als je ophoudt met ons dikkertjes te noemen dan ben ik lief
Ik vind dikkertjes geen aardige term, maar als je dan een oprecht antwoord wil, nee hier zijn geen dikkertjes.quote:Op dinsdag 18 november 2014 00:44 schreef hetzalallemaalwel het volgende:
[..]
Ik stelde gewoon een oprechte vraag; je bewering klopt dus niet.
Uhm ja, Thaise rode curry! Heel makkelijk (aangezien jij je toch niet aan het recept gaat houden even een 'benadering' van hoe ik het maak): rauwe kipfilet met schep rode currypasta in de pan, kip bakken zodat de buitenkant wit/bruin is. Blik kokosmelk, limoenbladeren (uit de vriezer, kopen in bulk bij de toko) en groente (meestal babycorn/bamboescheuten uit blik) erbij. Op smaak brengen met een scheut vissaus. Laten pruttelen tot kip gaar is (10 min ofzo). Verse chilipeper erbij (gesneden) en evt wat suiker en verse basilicum (doe ik nooit). Lekker makkelijk en op de kip na houdbaar, dus staat altijd in de kast voor 'geen zin om te koken' dagen.quote:Op maandag 17 november 2014 23:49 schreef V1z0R het volgende:
[..]
Niet mijn hoekje, ik zit meer in experimenteren met bereidingswijze van vlees vooral.
Heb je favorieten? Ben wel toe aan wat nieuws.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |