abonnement Unibet Coolblue
  Moderator vrijdag 27 oktober 2000 @ 12:21:56 #1
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_421610
Net op stream 3/4: weekopdracht is geslaagd.

20 procent extra.

De stem: 'beste bewoners, hou er in de toekomst rekening mee dat er wel meer prijzen van artikelen zomaar kunnen stijgen.'

Dit n.a.v. de douchemuntjes, die nu plotseling 1,50 kosten, en het hout dat duurder is geworden.
Robin ging n.a.v. de prijsverhoging helemaal uit z'n plaat: "waar slaat dat verdomme op, hoge olieprijs. Als ze dat nou van te voren zeggen dan kun je extra hout inslaan. Jezus, dit slaat nergens op, kutzooi."

Daarna loopt hij kwaad naar buiten. Ed erachteraan: 'Joh Robin, dit heeft niets met de olieprijs te maken. Ze wouden gewoon Robin even kwaad hebben voor de camera's.'
Robin: "Nou dat kunnen ze GODVERDOMME krijgen ook!!! Slaat 't op man... KUTzooi!!"

Binnen wordt ondertussen alweer negatief over Robin gepraat. Bianca: 'Dat ie zich daar weer zoo druk over maakt... typisch Robin.'

Oh, ff kappe nou, dit is nogal offtopic

ps he kut, k vergeten, weeopdracht

[Dit bericht is gewijzigd door Gert op 27-10-2000 12:31]

Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
pi_421805
Er is dus door de productie stilzwijgend geaccepteerd dat Ed deze ochtend nog officieel als bewoner aanwezig was in het Bbhuis. Ed heeft immers van 9 tot 10 vanochtend de eiwacht gelopen, terwijl hij niet meer in het huis hoort te zijn. Wie meet er nu met twee maten.
  Moderator vrijdag 27 oktober 2000 @ 13:22:00 #3
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_421821
Klopt, Tanjalies. Dat was gisteren overigens al het geval, toen we zomaar mee mochten kijken in de DBK, bij het gesprek tussen Ed en Hummie.
Hummie verklaarde nl dat Ed iig nog de nacht zou kunnen doorbrengen in het huis, dat alles even bleef zoals het bleef. Dat Hummie nu naar bed ging en en dat ze morgen wel verder zouden zien..

Ik denk dat het ook zo is dat VOO de boel niet op de spits wil drijven nu, door Ed paria te maken. Ze willen denk ik het liefst een 'mooie' exit, waarbij Ed zijn vrouw in de armen valt, en hem nu niet tegen BB in het harnas jagen..

Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
pi_421843
Gert,

Kijkcijfers en niets dan kijkcijfers, het heeft Veronica nooit iets uitgemaakt hoe die hoger konden worden. Daar hebben we vele onfrisse staaltjes van meegemaakt. Na de eerste schrik wordt Ed zijn actie bij Veronica met gebak en champagne gevierd.

abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')