abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_145838685
quote:
0s.gif Op woensdag 22 oktober 2014 22:57 schreef Bram_van_Loon het volgende:

[..]

7 compleet.

Jij komt als geroepen. Wil jij hier eens wat uitleg geven als druggebruiker met een wat hogere intelligentie? NWS / 3 doden tijdens Amsterdam Dance Event
Tja, is lastig te zeggen. Kan van alles zijn, zeker aangezien we niet eens weten welke drugs (of welke drugs hij dacht dat) hij genomen had. Meest logische opties zijn:
• overdosis. In het geval van xtc onwaarschijnlijk (in de zin van onwaarschijnlijk dat je eraan dood gaat, tenzij ze als achterlijken een pil of 5 in één keer naar binnen gewerkt hebben), tenzij vervuild. Voor coke/speed niet onwaarschijnlijk, op een duur kan je hart het gewoon niet meer aan.
• dom combineren van drugs. Combinatie van verschillende stimulanten (xtc, coke, speed, ...) die allemaal je hartslag verhogen, zal niet de eerste keer zijn. Er zijn ook gevallen van fatale afloop bekend van de combinatie amfetamine en dissociatieven (ketamine, mxe).
• uitdroging/oververhitting. Te weinig water gedronken (en/of te veel bier/alcohol naast de drugs) en/of te weinig even uit de bezwete, warme ruimte geweest.
• watervergiftiging. Lijkt me hier onwaarschijnlijk, dat zouden ze wel vrij snel vast hebben kunnen stellen neem ik aan.
• vervuilde drugs. XTC vind je nergens puurder en schoner dan hier, maar er gaan wel eens pillen in de rondte met PMA/PMMA die verkocht worden als XTC. PMA en PMMA werken minder snel dan XTC, waardoor je sneller geneigd bent bij te pakken omdat je nog niks merkt en dus is er een hoger risico op overdosering. Speed en vooral coke wordt vaker versneden. Coke vind ik zelf een vrij kansloze drug, dus daar weet ik verder weinig van. Indien je versneden speed hebt is het vaak cafeïne of een soortgelijke, relatief veilige stof waarmee het is versneden.
• uiteindelijk is er nog de mogelijkheid dat de persoon in kwestie overgevoelig/allergisch was voor wat hij ook genomen heeft, zou kunnen.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')