abonnement Unibet Coolblue
  Moderator zaterdag 28 oktober 2000 @ 13:45:58 #101
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_424469
Bianca is weer een beetje in mijn achting gestegen. Ze nam het vol op voor Ed vanochtend, terwijl de groep schaapachtig zat te kijken.

Ed vertelde dat ze meer van zichzelf moesten laten zien: "Bijvoorbeeld: zeg het als je kwaad bent. Ook al heb je daar eigenlijk geen trek in. Als je alleen maar een raar gezicht trekt als je het ergens niet mee eens bent, kan Big Brother dat uit z'n verband rukken, er van alles van maken. En ze doen het hoor! Ik heb jullie gezien op TV voordat ik hierin kwam, dat weten jullie."

Bianca: "Ja maar dan moeten we dus toch een beetje toneelspelen, volgens jou."

Ed: "Nee! Gewoon zeggen wat je vindt en waar je voor staat. Niet denken: lekker belangrijk, ik bewaar de lieve vrede wel. Als je je duidelijk uitspreekt wordt het al een stuk moeilijker voor BB om het beeld te vertekenen."
"En.. anders snappen de mensen het niet buiten! Gisteren bleek het hout twee keer zo duur gemaakt te zijn door de redactie. Iedereen, op Robin na, had zoiets van Lekker Belangrijk. Nou, denken de mensen thuis dan, dat valt allemaal wel mee. Terwijl het afzien is hier. Laat dat zien. Word kwaad als de regie bepaalt dat de brandstofprijs 100% stijgt!"

Bianca: "Ed ik ben het niet gauw met je eens. Maar het kwartje valt hier. Dat zou je in het normale leven toch ook niet pikken, dat de benzine in een klap 100 procent duurder wordt? Waarom doen we dat nu dan wel?? Ik was gisteren ook kwaad, maar heb er niets mee gedaan. Robin wel."

Ed: "Je kunt hier nog twee maanden lang gaan zitten 'lekker-belangrijken', maar je kunt ook het heft in eigen handen nemen."

[Dit bericht is gewijzigd door Gert op 28-10-2000 13:57]

Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
  zaterdag 28 oktober 2000 @ 13:50:43 #102
5853 alba
Ik lijd niet... ik leef!!
pi_424486
zaterdag 13.48......

Ed is koud 2 uur het huis uit.... en de groep verhaalt over hem als nooit over een andere huis-verlater is gesproken.

GEWELIDIG hoe de groepspsychologie werkt: zich toch schuldig voelen over het feit dat ze eigenlijk allemaal gezegd en gevoeld hebben dat ed fout is en weg moet, maar ze hebben dan weer geen standpunt gemaakt naar bb OF naar ed toe... Tja wat kan je dan meer doen dan elkaar bevestigen. Dat had ik op zich wel verwacht, maar het had alle kanten op kunnen gaan. Maar dat dat naar het ophemelen van Ed zou leiden.. (zojuist is zijn entree in het huis tijdens het katapuleren besproken).

Toch nog verrassing in het huis! Gelukkig maar!

het is een rare wereld.. met name die waarin wij leven..
pi_424500
Ik heb er niet veel van gezien, maar hij is wel een beetje opstandig hoor. Maar goed hij is nu weg dus laat het leuke leventje weer beginnen!!!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')