FOK!forum / Gaming / [MW2 SC #525] Mensen die geen nieuw topic openen :')
Kutmanagerwoensdag 24 september 2014 @ 22:09
eXRCM.png

SPOILER: kijken op eigen risico
Stoma in de kelder
4345.jpg

Teun
mens-ugg-boots.jpg

Pierre
image16.jpg

Michhas
2004nk6.jpg

Tauch
landing-men.jpg

Stoma
typicalyanks.jpg

Soldmayor
topic.php?bb_attachments=47360&bbat=3367&inline

Pringles
126779210_d3dbb43baa.jpg

Rossdale
article-1082623-0256FC1B000005DC-530_224x423.jpg

Natte Bob
male_ugg.jpg

Betsy
ugg-222.jpg

Nicklas
ugg-man.jpg

Pringles
swag-fail-blue-uggs.jpg

Mainframes
uggs-man-robertson-swaggahottie.jpg

Bozz
tumblr_lb9v31E5E91qzhtsho1_400.jpg

Parvus
f38e3_ORIG-P1020722.jpg

Frankii
VERT_Mens%20Classichighres.jpg

Doopstah
men-in-ugg-3.jpg

dreamzk
ricky-martin-tears-of-joy-05.jpg

Fsmxi
011210_uggs.jpg

Stef
iloveyouman2_wideweb__470x30801.jpg

Tams en incognito Rossdale
pink%2520uggs%2520with%2520miniskirt.jpg
cNEpQ.jpg
KJuTT.jpg

SPOILER: De verhalen van Niels de Opperdinges
Al vanaf de verre oudheid stond Niels bekend als een echte man. Niet voor een kleintje vervaard, zien we hem op de oudste foto die bekend is van hem.

history-of-bowling-1.jpg

In deze tijd was het al bekend dat Niels zo stoer was, dat hij ronde steenballen uitpoepte, zoals we hierboven zien. Waarom? Omdat hij rotsen at. Dagelijks. U bent bekend met de Pyreneeën? Ik denk dat U zich kan voorstellen hoeveel honger Niels had. Maar laten we eens verder gaan naar de recentere geschiedenis. We schuiven een aantal duizend jaar op en komen Niels ineens in een andere gedaante tegen...

ambiorix.jpg

Ach, kijk hem toch eens staan. Een brok mannelijkheid. Uitpuilende buikspieren en een magnifieke snorpartij. Zijn bijl losjes in zijn hand om af en toe de restjes eten tussen zijn tanden uit te pulken en zijn nagels bij te werken. Legende, die Niels.

Ik weet nog goed dat op een dag ons dorp werd aangevallen via zee. Een armada van Romeinen die ons probeerden te belegeren. Niels was net klaar met het verorberen van 16 kilo vlees, zijn dagelijkse routine voordat hij een middagdutje ging doen. Geirriteerd keek hij op en zei:

This-Is-Sparta-Kick.jpg

"Hallo, wat hier gaande vrinden?"

Bevend van angst legden we uit dat we belegerd werden door Romeinen. Zijn reactie hierop werd wereldberoemd, geciteerd door duizenden geschiedschrijvers overal ter wereld:

300_sparta.jpg

"GIJ BLIJFT GODVERDOMME"

300.jpg

"UIT ONS DORP WEG JA?!?"

Gerard-Butler-This-Is-Sparta.jpg

"OF MOET IK EVEN NAAR JE TOE KOMEN!?!?"

Helaas, de Romeinen waren niet onder de indruk. De armada naderde onze kust, en er moest snel iets gebeuren. Met zijn bovenmatige intellect ontwikkelde Niels toen een enteringstechniek voor schepen, ongeëvenaard voor die tijd. Met zijn perfecte lichaam, elke ochtend gewassen in kokend lood, zijn haardos gekamd met een riek, zijn tanden gebleekt met waterstofperoxide, zijn nagels gehard met puur diamant, zijn schoenen gemaakt van het mooiste marmer (dat was zwaarder, training, je kent het wel). zwaaide hij zichzelf vanaf een schip richting de belager. Hierbij vond hij toevallig de dubbel-360-backheel-kick uit. Deze bleek erg effectief te zijn, zoals we hier kunnen zijn op het volgende plaatje.

2ebhegz.jpg

Bij de rode pijl zien we hoe Niels aan komt vliegen met de dubbele-360-backheel-kick. De andere dorpsbewoners achter hem staan nog een beetje te beven van angst. Wat er volgde laat zich makkelijk raden:

11rx3q1.jpg

Als een sloopkogel bewoog Niels van schip tot schip. Hier zien we hoe hij zijn vuuradem loslaat op de schepen. Door middel van een vernuftig buizensysteem hoefde hij maar een keer goed uit te ademen om een vuurzee te creëren waar de Vesuvius nog bij verbleekte.
De rest van de schepen werd ook in brand gestoken en zo werd de zeeslag eigenhandig door Niels gewonnen.

2le2e8h.png

Hier zien we Niels trots zegevieren, nadat hij met zijn vuuradem de complete Romeinse armada in de as had gelegd. Het dorp was weer veilig, maar voor hoe lang?

Hierna besloot Niels het een tijdje rustig aan te doen en hij trok zich terug in zijn buitenverblijf in donker Germania. Hier leefde hij als een simpele houthakker. Het grote verschil met andere houthakkers was dat hij bomen velde met zijn tanden, in plaats van een bijl. Gaandeweg bouwde hij hier met zijn 10 vrouwen een grote stam, waarvan het wapen een gespierde bever was met messcherpe tanden, met daarnaast een omgevallen boom.

Maar helaas, zoals aan alles, kwam ook hieraan een eind. Die vervelende Romeinen kwamen weer, en Niels trok ten strijde met zijn zoons en kleinzoons, wier getallen ondertussen in de tienduizenden liepen.

Na een schermutseling, waarbij Niels eigenhandig de voorhoede van het Romeinse leger een afstraffing gaf, hier te zien:

rome-total-war-2-teutoburg-foresttotal-war--rome-2s-battle-of-teutoburg-forest-puts-players-on-the-lmize18x.jpg

kwam het tot een veldslag in het Teutoburger woud. Niels voerde zelf de voorhoede aan samen met zijn oudste zoon Luca, die het bevel voerde over de Berserkers. Niels' meest reusachtige kinderen, gehard door het vellen van bomen, het looien van leer, het buigen van staal en het verwoesten van omliggende dorpen. Allen over 7 voet groot, sterk als beren, getooid in wolvenhuiden en vergezeld door woeste honden gingen ze vanuit een hinderlaag de Romeinse slagformatie te lijf.

Total-War-Rome-II-PC-Battle-of-Teutoburg-Forest-Trailer-Announcement-Screenshot-4.jpg

Uiteraard hadden de Romeinen geen schijn van kans. Op een gegeven moment voegden Niels en Luca zich bij zijn kleinzoons, de kern van het leger, 30000 man sterk. Hier werd de beslissende klap aangebracht, waarbij Niels en Luca, getooid met gevleugelde helmen, te paard de charge aanvoerden.

Otto_Albert_Koch_Varusschlacht_1909.jpg

Hierna was het snel gedaan. De Romeinen, bang voor de toorn van Niels zijn hierna nooit meer gezien boven de Rijn. En Niels besloot om weg te gaan uit Germania. Luca heeft nog 130 jaar over de stam van de Stalen Bevers geregeerd, voordat hij stierf. Hij werd ongewoon oud.

Wat er van Niels is geworden vraagt u? Dat leest u in het volgende verhaal.

Tja, wat was er eigenlijk geworden van Niels? De geschiedenisboeken zijn een tijd lang stil over hem. Wel weten we dat sinds eeuwen de nazaten van Luca nu in Germania vredig en voortvarend hun leven leefden. Tenminste, dat vertelt dit oude manuscript ons, ooit gevonden in de graftombe van Richard Leeuwenhart.

AM%20748-2v.jpg

Ze leefden voortvarend dankzij Niels en zijn heldendaden. Weinigen wisten dat Niels inmiddels was vertrokken naar Magna Frisia, het huidige Friesland. Hij leefde daar een hard maar eerlijk bestaan, leerde en sprak de taal van de dieren en leefde in kleine hutjes, nauwelijks groot genoeg om zijn immens gespierde torso te herbergen, zoals te zien hieronder.

Flag_Fen_Iron_Age_Hut.jpg

De legende gaat verder in het kleine stadje Mebreghtrwyyen. Hier leefde Niels gewoon het leven, totdat de lokale smid getroffen werd door de vogelgriep. De legende gaat dat Niels het shirt van de smid aantrok, handig herkenbaar aan de letter S voor Smid, en het werk van de smid voortzette door met zijn blote handen staal te buigen. In die tijd had de bakker een shirt met de letter B, de visser een shirt met de letter V etcetera, zodat iedereen goed herkenbaar was. De volgende foto van Niels werd onlangs gevonden in de staatsarchieven van Friesland:

Copyrighted_Image_Reuse_Prohibited_284153.jpg

Inmiddels was Niels de belangrijkste leverancier van wapentuig geworden. Immers, met zijn vuuradem gelijk aan de hitte van de Vesuvius en zijn onmetelijke kracht die hij gebruikte om staal te buigen met zijn blote handen had hij inmiddels een aardige reputatie opgebouwd. En een aardige bankrekening.
Maar van binnen kookte hij van woede. Ondanks dat hij grote delen van Europa beheerste was zijn honger naar meer woonruimte, vooral voor zijn achtertuin, nog niet gestild.
Op een dag plukte hij eigenhandig de veren van 10000 kippen, stak ze op zijn helm, en vertrok zonder iets te zeggen.

knight.jpg

Weinigen wisten dat Niels oostwaarts trok, waar hem ter ore was gekomen dat er nog genoeg ruimte was. Ook zou daar genoeg zand liggen voor de zandbakken van toekomstige kinderen. In welige oases zou hij rust kunnen vinden aan het water met een cocktail of twee. En zo trok onze nobele ridder verder, gelokt door avontuur, op weg naar het beloofde land met zand en oases.

richard_dramatic.jpg

Onderweg ging niet alles even gemakkelijk. Er bleken meerdere onverlaten ook op zoek te zijn naar een royale zandbak voor hun kinderen, alsmede naar een cocktail bij een oase. De eerste oase deed zich aan, en Niels stormde er opaf. Onder een luid en duidelijk "IK EERST IK EERST IK EERST IK EERST VERDOMME" spoedde hij zich richting de oase, zoals te zien is op onderstaande afbeelding.

richard-the-lionheart-during-the-crusades-peter-jackson.jpg

De oorspronkelijke bewoners van het gebied hebben nooit geweten wat ze overkwam. Niels vestigde zich bij een kleine oase, samen met een aantal willekeurig van de straat geraapte mensen. Het duurde niet al te lang totdat Niels besloot tot totale overname van het Midden-Oosten. Er moesten meer zandbakken komen en meer caipirinha's gedronken worden. Hieronder is te zien hoe Niels opdracht geeft tot het bouwen van een nieuwe cocktailbar. Deze moet aan zijn rechterkant komen, blijkbaar.

crusaders.jpg

Beetje bij beetje werd het land ingenomen. Op een dag zat Niels in Jeruzalem in een taveerne toen hem werd gevraagd een suicide tequila te doen. De 25e suicide tequila werd de taveerne teveel. Bij het snuiven van het zout moest Niels gigantisch niezen. In combinatie met zijn vuuradem was dit fataal voor de taveerne en de stad.

london-1666.jpg

Maar dit bood wel mogelijkheden. Mogelijkheden tot expansie. Mogelijkheden tot meer zandbakken. Mogelijkheden tot meer cocktails. En zo besloot Niels om eigenhandig de complete stad weer op te bouwen. Gewoon, door even wat gebouwen neer te zetten, wat koepels en kerken te bouwen, wat parkjes aan te leggen. Niet bepaald raketwetenschap.

Ter illustratie: de situatie voor de renovatie:

keron.jpg

En de situatie na de renovatie. Let ook op de lichtinval en de positie van de zon. Niels haatte het als de zon recht in zijn gezicht scheen, dus heeft hij Helios zelf verzocht om de zon ietwat te kantelen. Het resultaat mag er wezen.

jerusalem.jpg

Jeruzalem was van Niels. Een perfecte uitvalsbasis om Europa aan de ene kant in de gaten te houden, en de Aziaten aan de andere kant. Lange tijd werd er niks meer vernomen van Niels. Maar toch, iets later in de geschiedenisboeken, duikt hij weer op in een andere gedaante. In het volgende verhaal ziet U hoe Niels de geschiedenis voorgoed veranderde met zijn heldendaden...

Voel u vrij om als authentiek geschiedkundige dit verhaal aan te vullen.

10441433_784083224958566_5411759673752575866_n_zpsaa77f01f.jpg

67C68B97274613E3E5C5658C55BBE.jpg
Wij zijn MW2 wij zijn de beste!
Pixellwoensdag 24 september 2014 @ 22:20
Dream Chaser :')
badboynovawoensdag 24 september 2014 @ 22:24
als we toch over fifa15 hebben, yup keepers zijn echt beter geworden XD
KneusTeunwoensdag 24 september 2014 @ 22:31
echte spel is prima te doen.
Sharpdressedmanwoensdag 24 september 2014 @ 22:58
quote:
0s.gif Op woensdag 24 september 2014 22:31 schreef KneusTeun het volgende:
echte spel is prima te doen.
Ja maar mensen gaan niet voor niets in een stoel zitten gamen. Ik wil helemaal niet het echte spel spelen en stukken achter een bal aan rennen in de regen.
KneusTeunwoensdag 24 september 2014 @ 23:14
had je nu nieuwe brommer dan?

Edit:

Deze Rossdale
http://www.bol.com/nl/p/s(...)s3/1004004011767472/
Opzich wel chill ding, maar dus ff uitzoeken hoe dat met PS4 Chat&Sound gaat.

[ Bericht 84% gewijzigd door KneusTeun op 24-09-2014 23:33:28 ]
PierreTTdonderdag 25 september 2014 @ 03:33
Oh het is weekend
PierreTTdonderdag 25 september 2014 @ 03:33
Hoi Maurice
PierreTTdonderdag 25 september 2014 @ 04:04
Mau?
Michhasdonderdag 25 september 2014 @ 06:47
Goedemorg :W
Nick-GizModonderdag 25 september 2014 @ 07:35
quote:
7s.gif Op donderdag 25 september 2014 06:47 schreef Michhas het volgende:
Goedemorg :W
morguh ^O^ :W
Nick-GizModonderdag 25 september 2014 @ 07:35
quote:
0s.gif Op woensdag 24 september 2014 19:32 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Redcoon 375,- ;)
En met geluk dit weekend met Fifa 15 weer voor 259,- bij BS.

Straks wel AC unity samen? :)
voor 259 zal ie zo weg zijn bij bs
KneusTeundonderdag 25 september 2014 @ 08:45
quote:
0s.gif Op donderdag 25 september 2014 07:35 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

voor 259 zal ie zo weg zijn bij bs
Vorig weekend ging het nog niet zo verschrikkelijk snel, duurde toch nog tot uurtje of 4 in de middag tot de voorraad op was.
Rossdaledonderdag 25 september 2014 @ 08:57
quote:
0s.gif Op woensdag 24 september 2014 23:14 schreef KneusTeun het volgende:
had je nu nieuwe brommer dan?

Edit:

Deze Rossdale
http://www.bol.com/nl/p/s(...)s3/1004004011767472/
Opzich wel chill ding, maar dus ff uitzoeken hoe dat met PS4 Chat&Sound gaat.
Ah ok, nice :) Geluid was goed iig ^O^

Ik heb deze:

Turtle-Beach-PX5-1.jpg
Rossdaledonderdag 25 september 2014 @ 09:58
http://io9.com/scorpion-b(...)sane-hack-1638333877

_O- Must see dus deze serie :D _O_
Nick-GizModonderdag 25 september 2014 @ 13:36
quote:
0s.gif Op donderdag 25 september 2014 08:45 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Vorig weekend ging het nog niet zo verschrikkelijk snel, duurde toch nog tot uurtje of 4 in de middag tot de voorraad op was.
Hmm voor 250 is het toch wel een mooie actie

quote:
3s.gif Op donderdag 25 september 2014 08:57 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ah ok, nice :) Geluid was goed iig ^O^

Ik heb deze:

[ afbeelding ]
Die lijkt op de X41, werkt super _O_
Rossdaledonderdag 25 september 2014 @ 13:41
Volgens mij is het dan ook 359 euro ipv 259 ;)
Nick-GizModonderdag 25 september 2014 @ 13:44
quote:
3s.gif Op donderdag 25 september 2014 13:41 schreef Rossdale het volgende:
Volgens mij is het dan ook 359 euro ipv 259 ;)
I know :D
Rossdaledonderdag 25 september 2014 @ 13:46
Ik zie nu pas de opmerking over AC Unity :o

Hell yes! Zeker te weten wel samen vele klote fransozen de strot doorklieven _O_
Sharpdressedmandonderdag 25 september 2014 @ 14:26
quote:
0s.gif Op woensdag 24 september 2014 23:14 schreef KneusTeun het volgende:
had je nu nieuwe brommer dan?

Edit:

Deze Rossdale
http://www.bol.com/nl/p/s(...)s3/1004004011767472/
Opzich wel chill ding, maar dus ff uitzoeken hoe dat met PS4 Chat&Sound gaat.
Nee, zat te kloten.

Nog steeds mijn sv1000s, hij is nog wel als nieuw. Gewoon niet op rijden ^O^
Rossdaledonderdag 25 september 2014 @ 16:12
quote:
0s.gif Op donderdag 25 september 2014 16:08 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

ok, ik wordt namelijk gek van multiplay. Heb het idee dat mijn pipa's niks doen daar :(
"Mijn kogels doen niks!" - KoningStoma ® 2009
KneusTeundonderdag 25 september 2014 @ 16:13
quote:
3s.gif Op donderdag 25 september 2014 16:12 schreef Rossdale het volgende:

[..]

"Mijn kogels doen niks!" - KoningStoma ® 2009
keeping it old skool :)
KoningStomadonderdag 25 september 2014 @ 17:13
® 2009 - 2014
KoningStomadonderdag 25 september 2014 @ 17:16
Heeft die ps4 al eens goeie games? Ik wil dat ding nog steeds een keer kopen.
Michhasdonderdag 25 september 2014 @ 17:28
quote:
Hahahaha neeee _O- :') :'(

Dat is een van de redenen dat ik altijd een spare ethernet kabel van 25 meter bij me heb 7.gif
Rossdaledonderdag 25 september 2014 @ 18:08
quote:
0s.gif Op donderdag 25 september 2014 17:16 schreef KoningStoma het volgende:
Heeft die ps4 al eens goeie games? Ik wil dat ding nog steeds een keer kopen.
De komende maanden heb je een hoop releases en ik vermaak me er de laatste tijd uitstekend mee :Y
KneusTeundonderdag 25 september 2014 @ 18:15
BEn wel benieuwd naar dat driveclub, als ik goed begrijp is dat free to play.
Sharpdressedmandonderdag 25 september 2014 @ 18:57
quote:
0s.gif Op donderdag 25 september 2014 18:15 schreef KneusTeun het volgende:
BEn wel benieuwd naar dat driveclub, als ik goed begrijp is dat free to play.
Hoe bedoel je?
Sharpdressedmandonderdag 25 september 2014 @ 18:59
quote:
3s.gif Op donderdag 25 september 2014 16:12 schreef Rossdale het volgende:

[..]

"Mijn kogels doen niks!" - KoningStoma ® 2009
_O-
Sharpdressedmandonderdag 25 september 2014 @ 19:04
quote:
Jezus, wat spannend!! :X
Kutmanagerdonderdag 25 september 2014 @ 19:09
quote:
0s.gif Op donderdag 25 september 2014 03:33 schreef PierreTT het volgende:
Oh het is weekend
quote:
0s.gif Op donderdag 25 september 2014 03:33 schreef PierreTT het volgende:
Hoi Maurice
quote:
0s.gif Op donderdag 25 september 2014 04:04 schreef PierreTT het volgende:
Mau?
Kutpieter. :')
PierreTTdonderdag 25 september 2014 @ 19:31
quote:
10s.gif Op donderdag 25 september 2014 19:09 schreef Kutmanager het volgende:

[..]


[..]


[..]

Kutpieter. :')
:D
Rossdaledonderdag 25 september 2014 @ 20:35
quote:
1s.gif Op donderdag 25 september 2014 18:57 schreef Sharpdressedman het volgende:

[..]

Hoe bedoel je?
Een uitgeklede versie van de game krijg je gratis bij ps+, moet je wel voor 8 oktober een ps4 hebben :P
Bozz187donderdag 25 september 2014 @ 22:01
http://nl.ign.com/total-w(...)-attila-aangekondigd

is mau weer onder de pannen voor de komende tijd
Kutmanagerdonderdag 25 september 2014 @ 22:03
quote:
0s.gif Op donderdag 25 september 2014 22:01 schreef Bozz187 het volgende:
http://nl.ign.com/total-w(...)-attila-aangekondigd

is mau weer onder de pannen voor de komende tijd
http://www.rockpapershotg(...)pologize-for-issues/

nou nee. Ik wacht even bij deze. Sowieso vind ik de hunnen niet extreem boeiend.
KneusTeundonderdag 25 september 2014 @ 22:48
Nou titty heeft een PS4 dus allemaal naar de PS4 ;)
Sharpdressedmandonderdag 25 september 2014 @ 22:56
quote:
0s.gif Op donderdag 25 september 2014 22:48 schreef KneusTeun het volgende:
Nou titty heeft een PS4 dus allemaal naar de PS4 ;)
Nee.
KneusTeundonderdag 25 september 2014 @ 22:59
NJBXmQZ.png
Pixelldonderdag 25 september 2014 @ 23:01
quote:
dut nie
Fsmxidonderdag 25 september 2014 @ 23:02
Man man man, met zo'n hoeveelheid veranderingen wordt DotA ook weer wat nieuws *O*
PierreTTdonderdag 25 september 2014 @ 23:58
quote:
0s.gif Op donderdag 25 september 2014 22:48 schreef KneusTeun het volgende:
Nou titty heeft een PS4 dus allemaal naar de PS4 ;)
Hoe weet jij dit
PierreTTdonderdag 25 september 2014 @ 23:58
quote:
0s.gif Op donderdag 25 september 2014 23:02 schreef Fsmxi het volgende:
Man man man, met zo'n hoeveelheid veranderingen wordt DotA ook weer wat nieuws *O*
Ok, verder alles goed in Groningen?
KneusTeunvrijdag 26 september 2014 @ 00:01
quote:
1s.gif Op donderdag 25 september 2014 23:58 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Hoe weet jij dit
Ik weet allezzzzz
Sharpdressedmanvrijdag 26 september 2014 @ 00:27
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 september 2014 00:01 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Ik weet allezzzzz
Wat doe ik nu dan?
KneusTeunvrijdag 26 september 2014 @ 01:21
slapen
Fsmxivrijdag 26 september 2014 @ 01:35
quote:
1s.gif Op donderdag 25 september 2014 23:58 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ok, verder alles goed in Groningen?
Ja hoor, alleen een stel kutjongeren buiten bezopen lawaai te maken. Het is alsof ze willen dat ik een narre oude man wordt :(
PierreTTvrijdag 26 september 2014 @ 02:10
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 september 2014 00:01 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Ik weet allezzzzz
Hoe lang nog voordat ik mijn motorrijbewijs en motor heb? ;(
PierreTTvrijdag 26 september 2014 @ 02:12
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 september 2014 01:35 schreef Fsmxi het volgende:

[..]

Ja hoor, alleen een stel kutjongeren buiten bezopen lawaai te maken. Het is alsof ze willen dat ik een narre oude man wordt :(
Ach knul, Rossdale, Teun en ik kunnen je alles vertellen over oud worden. Sharp niet, die is al oud en weet niet meer hoe dat proces gegaan is. Samenvattend is het mooi, maar soms ook niet. Mooi, omdat je kan lachen om kinderen zoals Maurice, minder mooi omdat je katers echt gruwelijk veel erger worden.
PierreTTvrijdag 26 september 2014 @ 02:13
quote:
6s.gif Op donderdag 25 september 2014 22:03 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

http://www.rockpapershotg(...)pologize-for-issues/

nou nee. Ik wacht even bij deze. Sowieso vind ik de hunnen niet extreem boeiend.
Lokpost :D
Rossdalevrijdag 26 september 2014 @ 09:11
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 september 2014 02:12 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ach knul, Rossdale, Teun en ik kunnen je alles vertellen over oud worden. Sharp niet, die is al oud en weet niet meer hoe dat proces gegaan is. Samenvattend is het mooi, maar soms ook niet. Mooi, omdat je kan lachen om kinderen zoals Maurice, minder mooi omdat je katers echt gruwelijk veel erger worden.
_O-
KneusTeunvrijdag 26 september 2014 @ 09:20
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 september 2014 02:12 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ach knul, Rossdale, Teun en ik kunnen je alles vertellen over oud worden. Sharp niet, die is al oud en weet niet meer hoe dat proces gegaan is. Samenvattend is het mooi, maar soms ook niet. Mooi, omdat je kan lachen om kinderen zoals Maurice, minder mooi omdat je katers echt gruwelijk veel erger worden.
Ik moet mij nog steeds legitimeren als ik peuken/drank haal, dus ik voel me nog jong.
Rossdalevrijdag 26 september 2014 @ 09:21
quote:
0s.gif Op donderdag 25 september 2014 22:48 schreef KneusTeun het volgende:
Nou titty heeft een PS4 dus allemaal naar de PS4 ;)
Ineens gaan ze allemaal aan de PS4 hoor :P

Wat is dat Team Bozzdale toch een stel trendsetters :D
KneusTeunvrijdag 26 september 2014 @ 09:29
quote:
3s.gif Op vrijdag 26 september 2014 09:21 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ineens gaan ze allemaal aan de PS4 hoor :P

Wat is dat Team Bozzdale toch een stel trendsetters :D
Posted-On-Shock-Mansion0565.jpg
Rossdalevrijdag 26 september 2014 @ 09:34
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 september 2014 09:29 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Kijk en omdat ik zo'n PC heb, kan ik dus geen steam draaien :Y
KneusTeunvrijdag 26 september 2014 @ 09:36
Sraks weer ff grinden voor loot
Rossdalevrijdag 26 september 2014 @ 09:38
Straks ben je al lvl 20 voordat ik level 12 ben _O-

Dan mag jij die big motherfucker die aan de ketting ligt zelf afmaken hoor, kijk ik wel van een veilig afstandje :D
KneusTeunvrijdag 26 september 2014 @ 09:40
quote:
3s.gif Op vrijdag 26 september 2014 09:38 schreef Rossdale het volgende:
Straks ben je al lvl 20 voordat ik level 12 ben _O-

Dan mag jij die big motherfucker die aan de ketting ligt zelf afmaken hoor, kijk ik wel van een veilig afstandje :D
Ja daarom moet ik ook levellen, anders gaat dat nooit niet een keer lukken.
En die golden loot chests van earth moet ik ook nog ff vinden.
Sharpdressedmanvrijdag 26 september 2014 @ 10:36
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 september 2014 01:21 schreef KneusTeun het volgende:
slapen
damn :o :{

the-true-origin-of-the-tin-foil-hat-and-why-its-the-stupidest-thing-to-wear-if-youre-paranoid-about-the-government.jpg
PierreTTvrijdag 26 september 2014 @ 11:31
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 september 2014 10:36 schreef Sharpdressedman het volgende:

[..]

damn :o :{

[ afbeelding ]
Die man heeft net een pan schoongemaakt waar pastasaus inzat. Kijk die vieze oranje afwasborstel, bah!
Rossdalevrijdag 26 september 2014 @ 11:39
Kipmarinade jonge!
PierreTTvrijdag 26 september 2014 @ 11:47
quote:
3s.gif Op vrijdag 26 september 2014 11:39 schreef Rossdale het volgende:
Kipmarinade jonge!
Ook al waren het Toscaanse worstjes!
Kutmanagervrijdag 26 september 2014 @ 12:21
Chorizo natuurlijk. _O_
Kutmanagervrijdag 26 september 2014 @ 12:24
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 september 2014 02:12 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ach knul, Rossdale, Teun en ik kunnen je alles vertellen over oud worden. Sharp niet, die is al oud en weet niet meer hoe dat proces gegaan is. Samenvattend is het mooi, maar soms ook niet. Mooi, omdat je kan lachen om kinderen zoals Maurice, minder mooi omdat je katers echt gruwelijk veel erger worden.
Ach man, mijn lever is relatief gezien net zo oud als die van jou. Die gaan straks op hun 30ste (rijk geworden van het harde werken) met pensioen in een bejaardentehuis voor oud-studentenlevers.
PierreTTvrijdag 26 september 2014 @ 12:27
quote:
9s.gif Op vrijdag 26 september 2014 12:24 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Ach man, mijn lever is relatief gezien net zo oud als die van jou. Die gaan straks op hun 30ste (rijk geworden van het harde werken) met pensioen in een bejaardentehuis voor oud-studentenlevers.
Als ze eenmaal 22 kilo wegen door de cholesterol _O_
Rossdalevrijdag 26 september 2014 @ 13:11
quote:
10s.gif Op vrijdag 26 september 2014 11:47 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ook al waren het Toscaanse worstjes!
Je wilt wel héél graag een keer mee he? :D
PierreTTvrijdag 26 september 2014 @ 13:40
quote:
3s.gif Op vrijdag 26 september 2014 13:11 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Je wilt wel héél graag een keer mee he? :D
;(

SPOILER
Ja ;(
Rossdalevrijdag 26 september 2014 @ 15:41

Whehehe, hardop om gelachen _O-
KneusTeunvrijdag 26 september 2014 @ 16:04
quote:
3s.gif Op vrijdag 26 september 2014 15:41 schreef Rossdale het volgende:

Whehehe, hardop om gelachen _O-
Moet jij niet raketten bouwen... je weet dat ze anders wel wat mensen uit India halen, die kunnen voor 50 euro een raket naar de maan brengen.
Cliffyvrijdag 26 september 2014 @ 16:10
Iemand hier interesse in een OnePlus one invite?
Kutmanagervrijdag 26 september 2014 @ 16:29
quote:
3s.gif Op vrijdag 26 september 2014 15:41 schreef Rossdale het volgende:

Whehehe, hardop om gelachen _O-
:')
PierreTTvrijdag 26 september 2014 @ 19:18
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 september 2014 16:10 schreef Cliffy het volgende:
Iemand hier interesse in een OnePlus one invite?
Oh daar ga ik even over denken!
Kutmanagervrijdag 26 september 2014 @ 19:35
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 september 2014 19:18 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Oh daar ga ik even over denken!
Zal wel nog even duren dan.
PierreTTvrijdag 26 september 2014 @ 19:45
quote:
10s.gif Op vrijdag 26 september 2014 19:35 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Zal wel nog even duren dan.
Ja
KoningStomavrijdag 26 september 2014 @ 20:14
jup
KoningStomavrijdag 26 september 2014 @ 20:15
jep
Cliffyvrijdag 26 september 2014 @ 20:52
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 september 2014 19:18 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Oh daar ga ik even over denken!
Kan ik vanavond nog een antwoord verwachten? ;)
PierreTTvrijdag 26 september 2014 @ 21:39
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 september 2014 20:52 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Kan ik vanavond nog een antwoord verwachten? ;)
Ja ik ben geïnteresseerd!
Bozz187vrijdag 26 september 2014 @ 23:27
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 september 2014 09:40 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Ja daarom moet ik ook levellen, anders gaat dat nooit niet een keer lukken.
En die golden loot chests van earth moet ik ook nog ff vinden.
die chest kan ik je Zo mee helpen.
KneusTeunzaterdag 27 september 2014 @ 00:01
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 september 2014 23:27 schreef Bozz187 het volgende:

[..]

die chest kan ik je Zo mee helpen.
Ik ben alweer genokt, morgen werken.
Maar crucible gaat lekker!
Rossdalezaterdag 27 september 2014 @ 07:37
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 september 2014 00:01 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Ik ben alweer genokt, morgen werken.
Maar crucible gaat lekker!
Bij jou wel ja :D
KneusTeunzaterdag 27 september 2014 @ 09:21
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 september 2014 07:37 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Bij jou wel ja :D
Bij u ging toch niet zo slecht ook?
PierreTTzaterdag 27 september 2014 @ 09:30
:W
Cliffyzaterdag 27 september 2014 @ 11:31
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 september 2014 09:30 schreef PierreTT het volgende:
:W
:W
Bozz187zaterdag 27 september 2014 @ 11:53
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 september 2014 11:31 schreef Cliffy het volgende:

[..]

:W
:W
PierreTTzaterdag 27 september 2014 @ 11:54
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 september 2014 11:53 schreef Bozz187 het volgende:

[..]

:W
:W
PierreTTzaterdag 27 september 2014 @ 11:54
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 september 2014 11:31 schreef Cliffy het volgende:

[..]

:W
:W
Sharpdressedmanzaterdag 27 september 2014 @ 12:23
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 september 2014 11:54 schreef PierreTT het volgende:

[..]

:W
:W
PierreTTzaterdag 27 september 2014 @ 12:38
quote:
:W
Michhaszaterdag 27 september 2014 @ 12:45
quote:
:W
Kutmanagerzaterdag 27 september 2014 @ 13:05
Zijn er nou eigenlijk nog mensen aan de eve online gegaan?
Rossdalezaterdag 27 september 2014 @ 13:26
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 september 2014 09:21 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Bij u ging toch niet zo slecht ook?
Elk rondje laatste :D

Continu geoneshot worden :'(
Bozz187zaterdag 27 september 2014 @ 13:46
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 september 2014 13:26 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Elk rondje laatste :D

Continu geoneshot worden :'(
ik voel je pijn, had het vannochtend ook
KoningStomazaterdag 27 september 2014 @ 16:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 september 2014 13:05 schreef Kutmanager het volgende:
Zijn er nou eigenlijk nog mensen aan de eve online gegaan?
Je bedoelt spreadsheet simulator?
Kutmanagerzaterdag 27 september 2014 @ 17:20
quote:
10s.gif Op zaterdag 27 september 2014 16:05 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Je bedoelt spreadsheet simulator?
Ja. Niks mis mee.
KoningStomazaterdag 27 september 2014 @ 19:32
quote:
6s.gif Op zaterdag 27 september 2014 17:20 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Ja. Niks mis mee.
Nee hoor.

Maar er zit wel een kern van waarheid in.
Kutmanagerzaterdag 27 september 2014 @ 20:59
quote:
7s.gif Op zaterdag 27 september 2014 19:32 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Nee hoor.

Maar er zit wel een kern van waarheid in.
Ja klopt. Maargoed, dit is de eerste keer dat ik een spel speel waarbij doodgaan ook daadwerkelijk hele zware consequenties kan hebben. Voegt wel een goeie kick toe als je in een duur schip aan het dogfighten bent.

En je moet natuurlijk een beetje voorbij die spreadsheets kijken.
PierreTTzondag 28 september 2014 @ 11:20
:W
Pixellzondag 28 september 2014 @ 13:28
quote:
0s.gif Op zondag 28 september 2014 11:20 schreef PierreTT het volgende:
:W
Hoi pieter!

Fijne zondag hè
PierreTTzondag 28 september 2014 @ 14:30
quote:
1s.gif Op zondag 28 september 2014 13:28 schreef Pixell het volgende:

[..]

Hoi pieter!

Fijne zondag hè
Dank je, jij ook! Ik zit aan het strand in Vlissingen, goed te doen hier :D
Pixellzondag 28 september 2014 @ 17:40
quote:
1s.gif Op zondag 28 september 2014 14:30 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Dank je, jij ook! Ik zit aan het strand in Vlissingen, goed te doen hier :D
Lekker! Mooi zonnetje erbij. Ik was bij de vrouwtjes kijken op de hockeyclub. Straks feestje bij mij thuis, altijd gezellig :)
KneusTeunzondag 28 september 2014 @ 17:44
Rossdale, waneer weer story? ben nu level 20 terwijl de story 12 is ofzo :@
Rossdalezondag 28 september 2014 @ 18:17
Lol serieus :D uhm weet niet wanneer ik weer online ben, misschien morgenavond pas weer
KneusTeunzondag 28 september 2014 @ 18:28
quote:
1s.gif Op zondag 28 september 2014 18:17 schreef Rossdale het volgende:
Lol serieus :D uhm weet niet wanneer ik weer online ben, misschien morgenavond pas weer
Zorg ik dat ik nog beetje keer weer level, dan hebben we die sjaak aan de ketting zo :)
Rossdalezondag 28 september 2014 @ 18:31
Ik kijk wel toe :D
Bozz187zondag 28 september 2014 @ 19:11
quote:
0s.gif Op zondag 28 september 2014 18:28 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Zorg ik dat ik nog beetje keer weer level, dan hebben we die sjaak aan de ketting zo :)
die is Wel Een eitje ja op lvl 20. Eveneens De eerste strike missie van Venus Ook Een makkie op lvl 20
KneusTeunzondag 28 september 2014 @ 19:12
quote:
1s.gif Op zondag 28 september 2014 19:11 schreef Bozz187 het volgende:

[..]

die is Wel Een eitje ja op lvl 20. Eveneens De eerste strike missie van Venus Ook Een makkie op lvl 20
Heb ik allemaal nog niet gedaan :(
Te weinig mensen die nog lage levels waren zodat ik verder kon :(
Rossdalezondag 28 september 2014 @ 19:18
Had je maar op mij moeten wachten :P
KneusTeunzondag 28 september 2014 @ 19:21
quote:
0s.gif Op zondag 28 september 2014 19:18 schreef Rossdale het volgende:
Had je maar op mij moeten wachten :P
Ik wacht nog steeds......
Rossdalezondag 28 september 2014 @ 21:11
quote:
0s.gif Op zondag 28 september 2014 19:21 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Ik wacht nog steeds......
O+ soon...
Bozz187zondag 28 september 2014 @ 21:56
quote:
1s.gif Op zondag 28 september 2014 21:11 schreef Rossdale het volgende:

[..]

O+ soon...
je moet Maar opschieten. Collega van mij is in 24 Uur tijd tot lvl 18 gekomen...
Rossdalezondag 28 september 2014 @ 22:01
Ik zit geen hele dagen in een rukbunker destiny te spelen :P
KneusTeunzondag 28 september 2014 @ 23:55
quote:
1s.gif Op zondag 28 september 2014 21:56 schreef Bozz187 het volgende:

[..]

je moet Maar opschieten. Collega van mij is in 24 Uur tijd tot lvl 18 gekomen...
Ik ook in 3 avondjes naar level 20, gaat ook wel te makkelijk snel... hopelijk morgen dan met Rossdale is naar Venus :) beetje daar slachten.
Rossdalemaandag 29 september 2014 @ 08:16
Waarschijnlijk ben ik er vanavond wel ^O^

Gister verjaardag van de kleine gevierd en morgen issie echt jarig. Dus dan is papa druk bezig met alle speelgoed in elkaar knutselen en uiteraard ook uitproberen :D
PierreTTmaandag 29 september 2014 @ 08:17
:W :D
KneusTeunmaandag 29 september 2014 @ 09:41
quote:
3s.gif Op maandag 29 september 2014 08:16 schreef Rossdale het volgende:
Waarschijnlijk ben ik er vanavond wel ^O^

Gister verjaardag van de kleine gevierd en morgen issie echt jarig. Dus dan is papa druk bezig met alle speelgoed in elkaar knutselen en uiteraard ook uitproberen :D
Heb je niet zo'n au pair van 16 die blond is en net iets te grote tieten voor haar leeftijd heeft, en een hese stem met Franse tongval?

Valt me dan weer van je tegen.
Rossdalemaandag 29 september 2014 @ 13:16
quote:
Max Verstappen maakt komende vrijdag zijn debuut in een Grand Prix-weekend. De Nederlander, die dinsdag zijn zeventiende verjaardag viert, neemt bij Scuderia Toro Rosso de eerste vrije training voor de Grand Prix van Japan voor zijn rekening.

Zo heeft het Formule 1-team uit Faenza maandag bevestigd.

Verstappen reed drie weken geleden bijna vierhonderd kilometer met een twee jaar oude Formule 1-wagen , tijdens een testdag met Toro Rosso op de Adria International Raceway in Italië.

Hiermee kwalificeerde de Limburger zich voor een superlicentie, die inmiddels door de internationale autosportbond FIA is toegekend.

Verstappen zal vrijdag tijdens de eerste oefensessie op Suzuka, die om 3.00 uur 's nachts Nederlandse tijd begint, in actie komen met de auto van Jean-Eric Vergne, wiens plek hij na dit seizoen inneemt.

"Ik kijk erg uit naar mijn eerste vrije training in de Formule 1", reageerde Verstappen. "Dit zal een goede voorbereiding zijn op volgend jaar, ook al durfde ik hier een paar maanden geleden nog niet eens van te dromen. Om nu al een oefensessie te kunnen doen, is een droom die uitkomt. Ik ben eerder al eens in Suzuka geweest voor een kartrace op de baan die naast het lange rechte stuk achterop het circuit ligt. Mijn vader heeft er veel gereden en me verteld dat het geen gemakkelijke baan is om op te beginnen. Maar het zal hoe dan ook erg waardevol zijn om vast wat tijd in de auto door te kunnen brengen en met iedereen in het team samen te werken."
_O_
Rossdalemaandag 29 september 2014 @ 13:16
quote:
0s.gif Op maandag 29 september 2014 09:41 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Heb je niet zo'n au pair van 16 die blond is en net iets te grote tieten voor haar leeftijd heeft, en een hese stem met Franse tongval?

Valt me dan weer van je tegen.
16? Daar moet je afblijven...
PierreTTmaandag 29 september 2014 @ 13:31
Gefeliciteerd Natte! *O*
Rossdalemaandag 29 september 2014 @ 14:38

Hallo
Pixellmaandag 29 september 2014 @ 15:41
quote:
0s.gif Op maandag 29 september 2014 13:31 schreef PierreTT het volgende:
Gefeliciteerd Natte! *O*
Thanks buddy! :D
KneusTeunmaandag 29 september 2014 @ 16:52
Gefelicitatas!
KoningStomamaandag 29 september 2014 @ 16:58
Gefeliciteerd

en

C9rseBT.gif
Michhasmaandag 29 september 2014 @ 17:29
Gefeliciteerd Bob!
Pixellmaandag 29 september 2014 @ 18:30
Danku heren!
KneusTeunmaandag 29 september 2014 @ 18:38
PS4 gekregen? ;)
Rossdalemaandag 29 september 2014 @ 18:58
:D
KneusTeunmaandag 29 september 2014 @ 19:23
quote:
0s.gif Op maandag 29 september 2014 18:58 schreef Rossdale het volgende:
:D
nog story?
Pixellmaandag 29 september 2014 @ 19:24
quote:
0s.gif Op maandag 29 september 2014 18:38 schreef KneusTeun het volgende:
PS4 gekregen? ;)
Helaas ;(
badboynovamaandag 29 september 2014 @ 19:35
10 natte vingers voor bob hoer hoera *O* *O* *O*
Kutmanagermaandag 29 september 2014 @ 19:54
quote:
3s.gif Op maandag 29 september 2014 08:16 schreef Rossdale het volgende:
Waarschijnlijk ben ik er vanavond wel ^O^

Gister verjaardag van de kleine gevierd en morgen issie echt jarig. Dus dan is papa druk bezig met alle speelgoed in elkaar knutselen en uiteraard ook uitproberen :D
RIP rossdale's voeten als hij op lego/duplo gaat staan.
Kutmanagermaandag 29 september 2014 @ 19:57
en feli bob.
Rossdalemaandag 29 september 2014 @ 20:59
quote:
1s.gif Op maandag 29 september 2014 19:23 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

nog story?
Nee sorry man, hopelijk morgen. Maar wo en do heb ik sowieso de gehele avond tijd!
Rossdalemaandag 29 september 2014 @ 21:00
Ah trouwens, over 45 min kom ik nog wel ff :)
KneusTeundinsdag 30 september 2014 @ 00:46
Samsung heeft nu spleet gate, nu gaat het internet vast ontploffen.....
PierreTTdinsdag 30 september 2014 @ 01:10
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 september 2014 00:46 schreef KneusTeun het volgende:
Samsung heeft nu spleet gate, nu gaat het internet vast ontploffen.....
Gapgate, ben benieuwd :D
Rossdaledinsdag 30 september 2014 @ 08:11
Waarom is die spleet erg?

Serieuze vraag trouwens :D Zie niet in waarom dat erg moet zijn
KneusTeundinsdag 30 september 2014 @ 08:45
Naja als je paar honderd euro neergooit voor stuk plastic mag je hopen dat het goed is. Ik weet niet of er nu makkelijk stof of vocht binnenkomt ofzo?
Rossdaledinsdag 30 september 2014 @ 09:00
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 september 2014 08:45 schreef KneusTeun het volgende:
Naja als je paar honderd euro neergooit voor stuk plastic mag je hopen dat het goed is. Ik weet niet of er nu makkelijk stof of vocht binnenkomt ofzo?
Ja dat lijkt me wel, maar die prijzen voor een gsm vind ik sowieso al jaren totale bullshit :') Ga niet elke twee jaar 700 euro neertellen voor zo'n ding :N Daar kan ik elk jaar een nieuwe PS4 voor kopen :D
Rossdaledinsdag 30 september 2014 @ 09:19
Hoppa, die kleine heeft een om te bouwen driewieler loopfiets voor zijn verjaardag gekregen. :D

Over een maand kan hij met zijn voeten bij de grond, over een half jaar bouw ik hem om naar een tweewieler en voor zijn volgende verjaardag hang ik er een grasmaaier motor onder _O_

Nieuwe Valentino Rossi in de maak :P
KneusTeundinsdag 30 september 2014 @ 09:32
Beetje blauw maken met yamaha stickers! Moet je hem ook zo Engels laten praten ;)
PierreTTdinsdag 30 september 2014 @ 10:16
quote:
3s.gif Op dinsdag 30 september 2014 09:19 schreef Rossdale het volgende:
Hoppa, die kleine heeft een om te bouwen driewieler loopfiets voor zijn verjaardag gekregen. :D

Over een maand kan hij met zijn voeten bij de grond, over een half jaar bouw ik hem om naar een tweewieler en voor zijn volgende verjaardag hang ik er een grasmaaier motor onder _O_

Nieuwe Valentino Rossi in de maak :P
_O_

Beetje scheuren in de achtertuin, donuts om Pino maken _O_
Rossdaledinsdag 30 september 2014 @ 10:17
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 september 2014 10:16 schreef PierreTT het volgende:

[..]

_O_

Beetje scheuren in de achtertuin, donuts om Pino maken _O_
Arm beest haha _O-
Bozz187dinsdag 30 september 2014 @ 12:09
Ahw yeah, motogp Wordt Vanaf volgend jaar op eurosport uitgezonden *O*
KneusTeundinsdag 30 september 2014 @ 12:15
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 september 2014 12:09 schreef Bozz187 het volgende:
Ahw yeah, motogp Wordt Vanaf volgend jaar op eurosport uitgezonden *O*
Sponsoren waren ook alles behalve blij... er keek op papier 60% minder ofzo.
Cliffydinsdag 30 september 2014 @ 12:28
quote:
3s.gif Op dinsdag 30 september 2014 09:00 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ja dat lijkt me wel, maar die prijzen voor een gsm vind ik sowieso al jaren totale bullshit :') Ga niet elke twee jaar 700 euro neertellen voor zo'n ding :N Daar kan ik elk jaar een nieuwe PS4 voor kopen :D
Die dingen zitten ook steeds vaker vol met features die de gemiddelde consument ook nooit gebruikt.. Hartslagmonitor, vingerafdrukscanner etc.. NFC betalen is ook nog bijna nergens mogelijk volgens mij.
Rossdaledinsdag 30 september 2014 @ 12:33
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 september 2014 12:28 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Die dingen zitten ook steeds vaker vol met features die de gemiddelde consument ook nooit gebruikt.. Hartslagmonitor, vingerafdrukscanner etc.. NFC betalen is ook nog bijna nergens mogelijk volgens mij.
Daarom ook Android, gewoon een custom ROM er op knallen zonder al die troep :D
KneusTeundinsdag 30 september 2014 @ 12:36
quote:
3s.gif Op dinsdag 30 september 2014 12:33 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Daarom ook Android, gewoon een custom ROM er op knallen zonder al die troep :D
Ja alleen weet de gemiddelde gebruiker echt niet hoe hij een custom ROM erop knalt....
Cliffydinsdag 30 september 2014 @ 12:38
quote:
3s.gif Op dinsdag 30 september 2014 12:33 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Daarom ook Android, gewoon een custom ROM er op knallen zonder al die troep :D
Ik heb nu een Moto G, doet alles wat ik nodig heb, geen bloatware skin en was lekker goedkoop ;)
Rossdaledinsdag 30 september 2014 @ 13:11
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 september 2014 12:36 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Ja alleen weet de gemiddelde gebruiker echt niet hoe hij een custom ROM erop knalt....
Klopt, daarom is Apple zo populair :P Maar boeit mij niet wat het koopvee aanschaft, voor mij is Android met Viper ROM ideaal O+
KneusTeundinsdag 30 september 2014 @ 13:35
Ik vind alleen die abonnementen zo kut tegenwoordig.. 1GB of 2 GB kan je toch niks...
Rossdaledinsdag 30 september 2014 @ 13:45
Ik heb 200 MB _O- Ik heb echt vrijwel overal wifi, zeker met wifispots van Ziggo. Ik zit vrijwel nooit op 3g.

Dankzij Piet heb ik zelfs in de Boeka gewoon wifi _O-
KneusTeundinsdag 30 september 2014 @ 13:47
quote:
3s.gif Op dinsdag 30 september 2014 13:45 schreef Rossdale het volgende:
Ik heb 200 MB _O- Ik heb echt vrijwel overal wifi, zeker met wifispots van Ziggo. Ik zit vrijwel nooit op 3g
Ik kom nog wel eens buiten, dat is zo'n plek waar je groen ziet en geen muren ;) helaas hebben ze daar nog niet overal wifi.
Soms verbruik ik 3GB of meer, spotify streamen op de motor of beetje maps.
SoldMayordinsdag 30 september 2014 @ 13:47
Vandaag Forza Horizon 2. _O_

De demo zag er zo ziek uit. O+
KneusTeundinsdag 30 september 2014 @ 13:48
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 september 2014 13:47 schreef SoldMayor het volgende:
Vandaag Forza Horizon 2. _O_

De demo zag er zo ziek uit. O+
Was de eerste horizon niet een enorme tegenvaller? waarom al die rare forza's? wat was er mis met gewoon forza btw?
Rossdaledinsdag 30 september 2014 @ 13:49
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 september 2014 13:47 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Ik kom nog wel eens buiten, dat is zo'n plek waar je groen ziet en geen muren ;) helaas hebben ze daar nog niet overal wifi.
Soms verbruik ik 3GB of meer, spotify streamen op de motor of beetje maps.
Tomtom gebruikt geen data en via Grooveshark kun je playlists offline opslaan. Hoef je ook niet te streamen ^O^ Doe dus hetzelfde, maar gebruik nog steeds geen 3g :P
KneusTeundinsdag 30 september 2014 @ 13:55
quote:
3s.gif Op dinsdag 30 september 2014 13:49 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Tomtom gebruikt geen data en via Grooveshark kun je playlists offline opslaan. Hoef je ook niet te streamen ^O^ Doe dus hetzelfde, maar gebruik nog steeds geen 3g :P
oke, maar dan heb ik niet de beschikking over alles... alle muziek van spotify.
En als ik beetje aan het varen/vissen ben vind ik ook wel chill om te kunnen youtuben etc.

En als klap op de vuurpijl vind ik het ook nog wel fijn dat ik ook gewoon me laptop kan aansluiten en films kan downloaden zonder me druk te hoeven maken om mijn MB's.

Kortom ik heb nu: 700min, onbeperkt sms en 11GB data voor 30 euro per maand, en ik wil nu niet overstappen naar 500mb en 300 minuten voor hetzelfde bedrag....
SoldMayordinsdag 30 september 2014 @ 14:29
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 september 2014 13:48 schreef KneusTeun het volgende:
Was de eerste horizon niet een enorme tegenvaller? waarom al die rare forza's? wat was er mis met gewoon forza btw?
Nee Horizon 1 hebben we veel gespeeld.

Hoezo al die rare forza's?? haha
Horizon is gewoon een aparte serie binnen de forza wereld.

Forza Motosport is voor de mensen zoals piet die goed zijn in racen.
Horizon is voor de zemmeltjes die niet zo goed zijn als nick en ik.
PierreTTdinsdag 30 september 2014 @ 14:36
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 september 2014 14:29 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

Nee Horizon 1 hebben we veel gespeeld.

Hoezo al die rare forza's?? haha
Horizon is gewoon een aparte serie binnen de forza wereld.

Forza Motosport is voor de mensen zoals piet die goed zijn in racen.
Horizon is voor de zemmeltjes die niet zo goed zijn als nick en ik.
Forza Motorsport _O_ Alleen bij Horizon normaal door de bocht kunnen :')

O+
PierreTTdinsdag 30 september 2014 @ 14:37
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 september 2014 13:55 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

oke, maar dan heb ik niet de beschikking over alles... alle muziek van spotify.
En als ik beetje aan het varen/vissen ben vind ik ook wel chill om te kunnen youtuben etc.

En als klap op de vuurpijl vind ik het ook nog wel fijn dat ik ook gewoon me laptop kan aansluiten en films kan downloaden zonder me druk te hoeven maken om mijn MB's.

Kortom ik heb nu: 700min, onbeperkt sms en 11GB data voor 30 euro per maand, en ik wil nu niet overstappen naar 500mb en 300 minuten voor hetzelfde bedrag....
11GB data, waar regel je dat dan? Ik heb onbeperkt bellen, onbeperkt sms en 2GB voor 28e per maand :o
PierreTTdinsdag 30 september 2014 @ 14:38
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 september 2014 13:48 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Was de eerste horizon niet een enorme tegenvaller? waarom al die rare forza's? wat was er mis met gewoon forza btw?
Was geen tegenvaller, maar eenmaal uitgespeeld was het wel weer klaar. Gewoon Forza, ultieme eeuwige herspeelbaarheid _O_
KneusTeundinsdag 30 september 2014 @ 14:38
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 september 2014 14:29 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

Nee Horizon 1 hebben we veel gespeeld.

Hoezo al die rare forza's?? haha
Horizon is gewoon een aparte serie binnen de forza wereld.

Forza Motosport is voor de mensen zoals piet die goed zijn in racen.
Horizon is voor de zemmeltjes die niet zo goed zijn als nick en ik.
ok thnx, beetje driveclub idee dus?
SoldMayordinsdag 30 september 2014 @ 14:45
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 september 2014 14:38 schreef KneusTeun het volgende:
ok thnx, beetje driveclub idee dus?
Ja maar dan volledig open wereld net zoals bij test drive series.

Vorige horizon was in midden amerika en deze in zuid europa.

Beetje van monaco naar nice racen en alles wat tussen zit. _O_
KneusTeundinsdag 30 september 2014 @ 14:52
Oh dat klinkt nog best dope, geen idee hoe ik erbij kwam dat het tegenviel hoor, zal wel keer ergens paar keer gehoord hebben.
Rossdaledinsdag 30 september 2014 @ 14:54
The Crew is meer vergelijkbaar met Horizon, Driveclub is meer Project Gotham Racing en Project CARS is meer een soort Forza/Gran Turismo
PierreTTdinsdag 30 september 2014 @ 14:56
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 september 2014 14:52 schreef KneusTeun het volgende:
Oh dat klinkt nog best dope, geen idee hoe ik erbij kwam dat het tegenviel hoor, zal wel keer ergens paar keer gehoord hebben.
Newstune, waar haal je die 11GB vandaan?
KneusTeundinsdag 30 september 2014 @ 15:33
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 september 2014 14:56 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Newstune, waar haal je die 11GB vandaan?
Dat is al paar jaar terug, kan dus nu niet meer......
Rossdaledinsdag 30 september 2014 @ 16:22

_O_
Fsmxidinsdag 30 september 2014 @ 16:57
De neuk, deze clip :') Vooral vanaf 3:40 zeg

KoningStomadinsdag 30 september 2014 @ 17:59
quote:
Is dat een soort experiment om te kijken hoe slecht het kan?
PierreTTdinsdag 30 september 2014 @ 19:58
quote:
_O- :')
PierreTTdinsdag 30 september 2014 @ 20:26
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 september 2014 15:33 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Dat is al paar jaar terug, kan dus nu niet meer......
Mijn broer heeft nog een oud contract van MTV Mobile geloof ik, met onbeperkt data _O- Die verstookt ook gigabytes per maand :D
PierreTTdinsdag 30 september 2014 @ 23:25
Maurice, ben je daar hallo hallo
Kutmanagerwoensdag 1 oktober 2014 @ 05:04
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 september 2014 23:25 schreef PierreTT het volgende:
Maurice, ben je daar hallo hallo
:')
Michhaswoensdag 1 oktober 2014 @ 07:06
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 september 2014 23:25 schreef PierreTT het volgende:
Maurice, ben je daar hallo hallo
:')
Sharpdressedmanwoensdag 1 oktober 2014 @ 10:27
Vraagje, iemand ervaring met shopkorting.nl?

Werkt het wat?
KneusTeunwoensdag 1 oktober 2014 @ 10:45
Nog steeds geen ps4, gewoon proberen toch? of moet je ervoor lappen die site?
Sharpdressedmanwoensdag 1 oktober 2014 @ 10:46
quote:
0s.gif Op woensdag 1 oktober 2014 10:45 schreef KneusTeun het volgende:
Nog steeds geen ps4, gewoon proberen toch? of moet je ervoor lappen die site?
gaat niet om een ps4, gewoon in het algemeen.
Rossdalewoensdag 1 oktober 2014 @ 11:01
Volgens mij werkt het wel, maar vooral bij webshops die sowieso al vrij prijzig zijn. Volgens mij ben je goedkoper uit als je gewoon via vergelijkingssites de goedkoopste webshop zoekt ipv het verplicht via zo'n cashback site te doen.
Sharpdressedmanwoensdag 1 oktober 2014 @ 11:39
quote:
3s.gif Op woensdag 1 oktober 2014 11:01 schreef Rossdale het volgende:
Volgens mij werkt het wel, maar vooral bij webshops die sowieso al vrij prijzig zijn. Volgens mij ben je goedkoper uit als je gewoon via vergelijkingssites de goedkoopste webshop zoekt ipv het verplicht via zo'n cashback site te doen.
Nee, precies daar zal ik wel rekening mee houden.
Maar wil de komende tijd wat dingen aanschaffen die alleen bij bepaalde (soms te dure) webshops te krijgen zijn.

Als ik dan nog een beetje korting kan meepakken is dat natuurlijk fijn :)

Bijvoorbeekd Bol.com is ook veel te duur, maar ik heb nog wat bol.com bonnen van mijn werk gekregen, die moet ik daar toch besteden dus dan maar meteen korting pakken.
Rossdalewoensdag 1 oktober 2014 @ 13:08
http://www.gfycat.com/DistortedSmugHammerkop

Driveclub ziet er wel supermooi uit zeg _O_ Heb zin in die gratis versie volgende week :9~
KneusTeunwoensdag 1 oktober 2014 @ 13:16
quote:
3s.gif Op woensdag 1 oktober 2014 13:08 schreef Rossdale het volgende:
http://www.gfycat.com/DistortedSmugHammerkop

Driveclub ziet er wel supermooi uit zeg _O_ Heb zin in die gratis versie volgende week :9~
Gaan we een clubske beginnen? nu ik dat zo zie koop ik misschien ook nog wel de volledige versie.
Rossdalewoensdag 1 oktober 2014 @ 13:17
Zekers _O_

Volledige versie koop ik denk ik niet, ik ga voor Project Cars :Y

Vanavond verder met storymode van Destiny trouwens? Ik heb eindelijk weer eens een hele avond tijd vandaag O+
KneusTeunwoensdag 1 oktober 2014 @ 13:19
quote:
3s.gif Op woensdag 1 oktober 2014 13:17 schreef Rossdale het volgende:
Zekers _O_

Volledige versie koop ik denk ik niet, ik ga voor Project Cars :Y

Vanavond verder met storymode van Destiny trouwens? Ik heb eindelijk weer eens een hele avond tijd vandaag O+
Ik denk het wel, hopelijk dat ik dan beetje loot krijg om mijn level omhoog te krijgen.
Rossdalewoensdag 1 oktober 2014 @ 13:20
quote:
0s.gif Op woensdag 1 oktober 2014 13:19 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Ik denk het wel, hopelijk dat ik dan beetje loot krijg om mijn level omhoog te krijgen.
Waarschijnlijk blaas jij alle enemies weg en hobbel ik wel achter je aan _O-
PierreTTwoensdag 1 oktober 2014 @ 13:29
:W
KneusTeunwoensdag 1 oktober 2014 @ 13:42
quote:
0s.gif Op woensdag 1 oktober 2014 13:29 schreef PierreTT het volgende:
:W
yo5e3V.gif
KneusTeunwoensdag 1 oktober 2014 @ 13:53
Ross oefent vast in de tuin voor driveclub
SoldMayorwoensdag 1 oktober 2014 @ 15:53
Horizon 2.

Die graphics! _O_
Pixellwoensdag 1 oktober 2014 @ 22:35
Shadow of Mordor! _O_
badboynovawoensdag 1 oktober 2014 @ 23:47
Morgen ff praatje maken op de zaak, want er moet geld erbij ( anders maar overstappen waar ze meer doekoe geven).

"Want hoe de hell moet ik anders voor eind van dit jaar een x1 en ps4 kopen"
:')

(tips zijn welkom)
Pixellwoensdag 1 oktober 2014 @ 23:58
quote:
0s.gif Op woensdag 1 oktober 2014 23:47 schreef badboynova het volgende:
Morgen ff praatje maken op de zaak, want er moet geld erbij ( anders maar overstappen waar ze meer doekoe geven).

"Want hoe de hell moet ik anders voor eind van dit jaar een x1 en ps4 kopen"
:')

(tips zijn welkom)
Wel al zeker zijn dat je überhaupt kan overstappen ;)
badboynovadonderdag 2 oktober 2014 @ 00:16
quote:
1s.gif Op woensdag 1 oktober 2014 23:58 schreef Pixell het volgende:

[..]

Wel al zeker zijn dat je überhaupt kan overstappen ;)
Dat zit wel goed ;)
PierreTTdonderdag 2 oktober 2014 @ 07:53
quote:
0s.gif Op woensdag 1 oktober 2014 22:35 schreef Pixell het volgende:
Shadow of Mordor! _O_
Lijkt me een prima game ^O^

Verdomme wat is het weer vroeg vandaag :O
PierreTTdonderdag 2 oktober 2014 @ 07:54
quote:
0s.gif Op woensdag 1 oktober 2014 23:47 schreef badboynova het volgende:
Morgen ff praatje maken op de zaak, want er moet geld erbij ( anders maar overstappen waar ze meer doekoe geven).

"Want hoe de hell moet ik anders voor eind van dit jaar een x1 en ps4 kopen"
:')

(tips zijn welkom)
Minder KFC halen, hou je meer over :D
Kutmanagerdonderdag 2 oktober 2014 @ 08:52
Manmanman waarom ben ik wakker. :')
PierreTTdonderdag 2 oktober 2014 @ 09:13
quote:
9s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 08:52 schreef Kutmanager het volgende:
Manmanman waarom ben ik wakker. :')
:'(
Kutmanagerdonderdag 2 oktober 2014 @ 09:19
quote:
0s.gif Op woensdag 1 oktober 2014 23:47 schreef badboynova het volgende:
Morgen ff praatje maken op de zaak, want er moet geld erbij ( anders maar overstappen waar ze meer doekoe geven).

"Want hoe de hell moet ik anders voor eind van dit jaar een x1 en ps4 kopen"
:')

(tips zijn welkom)
Gewoon kopen.

PierreTTdonderdag 2 oktober 2014 @ 09:39
quote:
Dat soort mensen :') :D
Nick-GizModonderdag 2 oktober 2014 @ 10:57
quote:
0s.gif Op woensdag 1 oktober 2014 15:53 schreef SoldMayor het volgende:
Horizon 2.

Die graphics! _O_
7GeulfY.jpg

XrPDa36.jpg

jMGCdYn.jpg

7z8LzuU.jpg

_O_ _O_ _O_

En natuurlijk :


_O_ _O_ _O_
KneusTeundonderdag 2 oktober 2014 @ 11:46
Bij die screens ziet het er al wel beter uit, bij een review van IGN leken de kleuren wel van de kermis af te komen. Voor de rest niks mis met grafische aspect alleen die kleuren deden gewoon pijn aan je ogen.
SoldMayordonderdag 2 oktober 2014 @ 12:57
quote:
0s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 11:46 schreef KneusTeun het volgende:
Bij die screens ziet het er al wel beter uit, bij een review van IGN leken de kleuren wel van de kermis af te komen. Voor de rest niks mis met grafische aspect alleen die kleuren deden gewoon pijn aan je ogen.
:')

Lekker bezig.
Rossdaledonderdag 2 oktober 2014 @ 13:12
Ziet er wel mooi uit Sold, al ben ik ook wel benieuwd naar gameplay beelden :D Deze screens zijn wel heel erg opgepoetst :D
KneusTeundonderdag 2 oktober 2014 @ 13:24
quote:
0s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 12:57 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

:')

Lekker bezig.
? verklaar u nader
Sharpdressedmandonderdag 2 oktober 2014 @ 13:31
quote:
0s.gif Op woensdag 1 oktober 2014 23:47 schreef badboynova het volgende:
Morgen ff praatje maken op de zaak, want er moet geld erbij ( anders maar overstappen waar ze meer doekoe geven).

"Want hoe de hell moet ik anders voor eind van dit jaar een x1 en ps4 kopen"
:')

(tips zijn welkom)
Wat voor werk doe je?
SoldMayordonderdag 2 oktober 2014 @ 13:36
quote:
3s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 13:12 schreef Rossdale het volgende:
Ziet er wel mooi uit Sold, al ben ik ook wel benieuwd naar gameplay beelden Deze screens zijn wel heel erg opgepoetst
Vind deze plaatjes er juist minder uit zien.

Gewoon de gameplay zelf ziet er beter en mooier uit met kleuren.
Rossdaledonderdag 2 oktober 2014 @ 14:19

"PS4's Forza killer" :o

Ik ben fucking benieuwd _O_
KneusTeundonderdag 2 oktober 2014 @ 14:23
quote:
3s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 14:19 schreef Rossdale het volgende:

"PS4's Forza killer" :o

Ik ben fucking benieuwd _O_
En dan nog wachten op Gran Turismo!
Rossdaledonderdag 2 oktober 2014 @ 14:28
quote:
0s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 14:23 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

En dan nog wachten op Gran Turismo!
Meh, nooit zo'n GT fan geweest, veel te suf en steriel.

Project Cars jongen _O_
Sharpdressedmandonderdag 2 oktober 2014 @ 14:37
quote:
3s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 14:28 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Meh, nooit zo'n GT fan geweest, veel te suf en steriel.

Project Cars jongen _O_
Straks heb ik dc en pc nodig :{
Kutmanagerdonderdag 2 oktober 2014 @ 14:51
https://soundcloud.com/zachgraas/to-the-batmobile Best wel lekker dit.
Rossdaledonderdag 2 oktober 2014 @ 14:59
quote:
1s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 14:37 schreef Sharpdressedman het volgende:

[..]

Straks heb ik dc en pc nodig :{
Als je nou zorgt dat je voor 8 oktober een PS4 en PS+ hebt, heb je dc iig al gratis :) Nouja een groot gedeelte van de game dan, de volledig schaf ik toch niet aan.

Dan hoef je alleen maar Project Cars te kopen _O_

Dus hop! Ga dit weekend nou maar een PS4 halen :D
Nick-GizModonderdag 2 oktober 2014 @ 15:03
quote:
0s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 11:46 schreef KneusTeun het volgende:
Bij die screens ziet het er al wel beter uit, bij een review van IGN leken de kleuren wel van de kermis af te komen. Voor de rest niks mis met grafische aspect alleen die kleuren deden gewoon pijn aan je ogen.
Photomode heeft filters, dus maybe ligt het daar aan
Rossdaledonderdag 2 oktober 2014 @ 15:04
quote:
Nou... had ik daar nou speciaal even For whom the bell tolls voor afgezet :N
KneusTeundonderdag 2 oktober 2014 @ 15:05
quote:
3s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 14:59 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Als je nou zorgt dat je voor 8 oktober een PS4 en PS+ hebt, heb je dc iig al gratis :) Nouja een groot gedeelte van de game dan, de volledig schaf ik toch niet aan.

Dan hoef je alleen maar Project Cars te kopen _O_

Dus hop! Ga dit weekend nou maar een PS4 halen :D
gj1.gif
Nick-GizModonderdag 2 oktober 2014 @ 15:09

day one.....
Rossdaledonderdag 2 oktober 2014 @ 15:09
quote:
0s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 15:05 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
tumblr_mtn4j7WM761shax8so1_400.gif
Rossdaledonderdag 2 oktober 2014 @ 15:10
quote:
GOTY _O-
Nick-GizModonderdag 2 oktober 2014 @ 15:11
quote:
3s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 13:12 schreef Rossdale het volgende:
Ziet er wel mooi uit Sold, al ben ik ook wel benieuwd naar gameplay beelden :D Deze screens zijn wel heel erg opgepoetst :D
sold gaat gewoon streamen vanavond
KneusTeundonderdag 2 oktober 2014 @ 15:24
pqksfs.gif
xusnyj.gif
SoldMayordonderdag 2 oktober 2014 @ 15:32
quote:
Dat ziet er ook dik uit.
KneusTeundonderdag 2 oktober 2014 @ 15:34
quote:
0s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 15:32 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

Dat ziet er ook dik uit.
Het enige verschil is de saturation heb ik het idee, net even gekeken en bij veel cross platforms is de saturation op de one gewoon net iets hoger. Maar dat zie je alleen als het naast elkaar is.
Sharpdressedmandonderdag 2 oktober 2014 @ 15:45
quote:
3s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 14:59 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Als je nou zorgt dat je voor 8 oktober een PS4 en PS+ hebt, heb je dc iig al gratis :) Nouja een groot gedeelte van de game dan, de volledig schaf ik toch niet aan.

Dan hoef je alleen maar Project Cars te kopen _O_

Dus hop! Ga dit weekend nou maar een PS4 halen :D
ik dacht de driveclub bundel te halen maar nu maar nu ;(
KneusTeundonderdag 2 oktober 2014 @ 15:56

nou laat al die andere games maar liggen....
Kutmanagerdonderdag 2 oktober 2014 @ 15:58
quote:
0s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 15:56 schreef KneusTeun het volgende:

nou laat al die andere games maar liggen....
Dit wordt natuurlijk helemaal niks. Zo arcade als de tering. Tweewielers kan je niet simuleren, gewoon bullshit.
Sharpdressedmandonderdag 2 oktober 2014 @ 16:01
quote:
10s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 15:58 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Dit wordt natuurlijk helemaal niks. Zo arcade als de tering. Tweewielers kan je niet simuleren, gewoon bullshit.
wellus, dat zie je hier.. :{w

of ze het goed doen is een tweede
KneusTeundonderdag 2 oktober 2014 @ 16:11
quote:
10s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 15:58 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Dit wordt natuurlijk helemaal niks. Zo arcade als de tering. Tweewielers kan je niet simuleren, gewoon bullshit.
Leg mij verschil tussen 4 en 2 wielen simuleren is uit dan....
(en ik zeg niet dat dit serieus een topgame is)
Sharpdressedmandonderdag 2 oktober 2014 @ 16:12
quote:
0s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 16:11 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Leg mij verschil tussen 4 en 2 wielen simuleren is uit dan....
(en ik zeg niet dat dit serieus een topgame is)
dit op twee wielen is steeds met zo'n duwtje sturen, het ziet er niet zo soepel uit.
Zo ga ik iig geen bocht door _O-
Rossdaledonderdag 2 oktober 2014 @ 16:14
quote:
0s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 16:12 schreef Sharpdressedman het volgende:

[..]

dit op twee wielen is steeds met zo'n duwtje sturen, het ziet er niet zo soepel uit.
Zo ga ik iig geen bocht door _O-
Wacht maar, over 30 jaar gaat dat bij jou net zo houterig :D
KneusTeundonderdag 2 oktober 2014 @ 16:14
quote:
0s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 16:12 schreef Sharpdressedman het volgende:

[..]

dit op twee wielen is steeds met zo'n duwtje sturen, het ziet er niet zo soepel uit.
Zo ga ik iig geen bocht door _O-
Bochten, ik steek altijd gewoon een paar keer om vervolgens weer verder te gaan.
Rossdaledonderdag 2 oktober 2014 @ 16:16
quote:
0s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 16:14 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Bochten, ik steek altijd gewoon een paar keer om vervolgens weer verder te gaan.
_O-
Rossdaledonderdag 2 oktober 2014 @ 16:18
xjkamk.gif

:9~
Cliffydonderdag 2 oktober 2014 @ 16:20

Enige echte motorracegame
KneusTeundonderdag 2 oktober 2014 @ 16:22
quote:
0s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 16:20 schreef Cliffy het volgende:

Enige echte motorracegame
Is een nieuwe van toch?
KneusTeundonderdag 2 oktober 2014 @ 16:22
yElj77.gif
Rossdaledonderdag 2 oktober 2014 @ 16:28
Over een half uurtje live de lancering van de Stratos 2, een raket van studenten van de TU delft. Ze gaan proberen de 50km hoogte te bereiken!

Wordt of een mooie lancering, of een mooie boem. Tijdens voorbereidende testen is het ding namelijk al enkele keren uit elkaar geklapt :P

Sharpdressedmandonderdag 2 oktober 2014 @ 16:33
quote:
3s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 16:28 schreef Rossdale het volgende:
Over een half uurtje live de lancering van de Stratos 2, een raket van studenten van de TU delft. Ze gaan proberen de 50km hoogte te bereiken!

Wordt of een mooie lancering, of een mooie boem. Tijdens voorbereidende testen is het ding namelijk al enkele keren uit elkaar geklapt :P

over een half uurtje heb ik het druk, kan ie nu niet gewoon de lucht in?

PUSH THE BUTTON

Don__t_push_the_button_by_DaftPhoenics.jpg
Sharpdressedmandonderdag 2 oktober 2014 @ 16:35
overigens is oktober echt een klote maand, echt zoooo druk met werk ;( -O- :{w
PierreTTdonderdag 2 oktober 2014 @ 16:41
quote:
Beste game ooit _O- _O-
Kutmanagerdonderdag 2 oktober 2014 @ 16:44
quote:
0s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 16:12 schreef Sharpdressedman het volgende:

[..]

dit op twee wielen is steeds met zo'n duwtje sturen, het ziet er niet zo soepel uit.
Zo ga ik iig geen bocht door _O-
Dat dus ja. Dat maakt het meteen behoorlijk arcady, hoe goed ze de physics engine ook maken. Ik bedoel, ik hing op mijn scooter vroeger al wel eens zo schuin dat mijn hele kuip naar de tyfus schuurde op het asfalt (dat was wel op het punt dat dat ding 110 aantikte of sneller :')). En dat evenwichtsgevoel is niet iets wat je kan simuleren. Bij motoren is dat natuurlijk nog veel relevanter. Bij auto's is dat natuurlijk gewoon nauwelijks relevant door je vaste positie en je verwaarloosbare gewicht tov meeste auto's.
PierreTTdonderdag 2 oktober 2014 @ 16:45
quote:
6s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 16:44 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Dat dus ja. Dat maakt het meteen behoorlijk arcady, hoe goed ze de physics engine ook maken. Ik bedoel, ik hing op mijn scooter vroeger al wel eens zo schuin dat mijn hele kuip naar de tyfus schuurde op het asfalt (dat was wel op het punt dat dat ding 110 aantikte of sneller :')). En dat evenwichtsgevoel is niet iets wat je kan simuleren. Bij motoren is dat natuurlijk nog veel relevanter. Bij auto's is dat natuurlijk gewoon nauwelijks relevant door je vaste positie en je verwaarloosbare gewicht tov meeste auto's.
110 op je teller ja :D
Kutmanagerdonderdag 2 oktober 2014 @ 16:47
quote:
1s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 16:45 schreef PierreTT het volgende:

[..]

110 op je teller ja :D
Heb ook 135 op teller aangetikt dus dat zit wel degelijk tegen 110 aan. Met een 50cc. Ga jij dat ook maar eens proberen met een variomatic en kom dan weer praten.
Kutmanagerdonderdag 2 oktober 2014 @ 16:47
Met dat dikke lijf van jou zou zo'n ding niet eens over de 80 op teller heengaan.
Kutmanagerdonderdag 2 oktober 2014 @ 16:49
quote:
3s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 16:28 schreef Rossdale het volgende:
Over een half uurtje live de lancering van de Stratos 2, een raket van studenten van de TU delft. Ze gaan proberen de 50km hoogte te bereiken!

Wordt of een mooie lancering, of een mooie boem. Tijdens voorbereidende testen is het ding namelijk al enkele keren uit elkaar geklapt :P

Ze hebben waarschijnlijk niet zo'n budget als jullie aangezien nasa en esa volgens mij gewoon een zak geld neerflikkeren bij jullie op kantoor elke maand.
Rossdaledonderdag 2 oktober 2014 @ 16:53
quote:
10s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 16:49 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Ze hebben waarschijnlijk niet zo'n budget als jullie aangezien nasa en esa volgens mij gewoon een zak geld neerflikkeren bij jullie op kantoor elke maand.
Ze worden o.a. door ons gesponsord :)
Kutmanagerdonderdag 2 oktober 2014 @ 16:54
quote:
3s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 16:53 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ze worden o.a. door ons gesponsord :)
Ach dat zegt natuurlijk helemaal niks. Alsof jij niet gewoon het meeste voor jezelf houdt man.

Ze zouden een suske en wiske over jou moeten maken. "De Gierige Geldwolf".
PierreTTdonderdag 2 oktober 2014 @ 16:58
quote:
10s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 16:47 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Heb ook 135 op teller aangetikt dus dat zit wel degelijk tegen 110 aan. Met een 50cc. Ga jij dat ook maar eens proberen met een variomatic en kom dan weer praten.
Oh met een schakel? Dacht met je Aerox vrind
PierreTTdonderdag 2 oktober 2014 @ 16:59
quote:
10s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 16:47 schreef Kutmanager het volgende:
Met dat dikke lijf van jou zou zo'n ding niet eens over de 80 op teller heengaan.
Nou nou, meteen zo beginnen, meneer is gefrustreerd? Kusje :*
Kutmanagerdonderdag 2 oktober 2014 @ 16:59
quote:
1s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 16:58 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Oh met een schakel? Dacht met je Aerox vrind
Ja met m'n aerox ja. Een versnellingsbak is dus juist niet een variomatic.
Kutmanagerdonderdag 2 oktober 2014 @ 16:59
quote:
10s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 16:59 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Nou nou, meteen zo beginnen, meneer is gefrustreerd? Kusje :*
Ach man ga lekker kippen vangen.
PierreTTdonderdag 2 oktober 2014 @ 16:59
quote:
10s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 16:47 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Heb ook 135 op teller aangetikt dus dat zit wel degelijk tegen 110 aan. Met een 50cc. Ga jij dat ook maar eens proberen met een variomatic en kom dan weer praten.
Poe, wat een vijandigheid. Ff dimmen vriend.
Kutmanagerdonderdag 2 oktober 2014 @ 17:00
Wanner is die borrel nou?
Kutmanagerdonderdag 2 oktober 2014 @ 17:00
Niels ze zijn al 10 seconden te laat. Kan echt niet dit.
PierreTTdonderdag 2 oktober 2014 @ 17:01
quote:
14s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 16:59 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Ja met m'n aerox ja. Een versnellingsbak is dus juist niet een variomatic.
Jij had geen vario? Of wat mis ik?
Kutmanagerdonderdag 2 oktober 2014 @ 17:01
Manmanman :') Jawel dus,
Rossdaledonderdag 2 oktober 2014 @ 17:02
quote:
6s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 17:00 schreef Kutmanager het volgende:
Niels ze zijn al 10 seconden te laat. Kan echt niet dit.
De lancering staat nog op T-30 minuten. Ik heb alleen niet helemaal meegekregen waarom ze on hold staan. Volgens mij komt het door het weer
PierreTTdonderdag 2 oktober 2014 @ 17:02
quote:
6s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 17:01 schreef Kutmanager het volgende:
Manmanman :') Jawel dus,
Waar hebben wel het dan over :D
Toch knap, voor boven de 110 echte heb je wel serieus spul nodig :o
PierreTTdonderdag 2 oktober 2014 @ 17:05
Ben wel benieuwd met welke 50 je dat ooit voor elkaar hebt gekregen. Moet wel een aardig uitgeboorde Polini zijn geweest. Die tellers klopte sowieso geen zak van _O- Rij je 140 op je teller, GPS erbij misschien net 100 _O- de tijden, de tijden O+
Kutmanagerdonderdag 2 oktober 2014 @ 17:05
quote:
1s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 17:02 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Waar hebben wel het dan over :D
Toch knap, voor boven de 110 echte heb je wel serieus spul nodig :o
Ja was ook wel het maximale wat ik uit die 50 cc kon persen. :') Ook wat betreft andere onderdelen aangezien je tig keer meer toeren trekt dan met een 70.
Kutmanagerdonderdag 2 oktober 2014 @ 17:06
quote:
0s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 17:05 schreef PierreTT het volgende:
Ben wel benieuwd met welke 50 je dat ooit voor elkaar hebt gekregen. Moet wel een aardig uitgeboorde Polini zijn geweest. Die tellers klopte sowieso geen zak van _O- Rij je 140 op je teller, GPS erbij misschien net 100 _O- de tijden, de tijden O+
Stage 6 alu 50cc maximaal uitgeboord.
PierreTTdonderdag 2 oktober 2014 @ 17:06
quote:
6s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 17:05 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Ja was ook wel het maximale wat ik uit die 50 cc kon persen. :') Ook wat betreft andere onderdelen aangezien je tig keer meer toeren trekt dan met een 70.
13k toeren, en maar lachen _O-
PierreTTdonderdag 2 oktober 2014 @ 17:09
quote:
10s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 17:06 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Stage 6 alu 50cc maximaal uitgeboord.
Ah Stage 6, dat was vroegah nog niet zo populair. Iedereen reed met MHR, Evo en Manston O+

Man man man moet er nu echt niet meer aan denken _O-
Kutmanagerdonderdag 2 oktober 2014 @ 17:11
quote:
1s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 17:09 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ah Stage 6, dat was vroegah nog niet zo populair. Iedereen reed met MHR, Evo en Manston O+

Man man man moet er nu echt niet meer aan denken _O-
MHR had me waarschijnlijk net zoveel gekost als die hele scooter bij elkaar dus nee. :')
Kutmanagerdonderdag 2 oktober 2014 @ 17:11
Waren wel echt levensgevaarlijk die opgevoerde scooters. Gewoon prima nekbrekers.
PierreTTdonderdag 2 oktober 2014 @ 17:14
quote:
10s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 17:11 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

MHR had me waarschijnlijk net zoveel gekost als die hele scooter bij elkaar dus nee. :')
Ja, was zeker een dure hobby. Zeker toen ik mijn eerste Speed monteerde, de circlips halfbakken had gemonteerd en de cilinder na letterlijk 40 meter naar de vaantjes was _O- Weg 350e _O- En weer een nieuwe halen, man man wat een geldverspilling :')
PierreTTdonderdag 2 oktober 2014 @ 17:15
quote:
10s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 17:11 schreef Kutmanager het volgende:
Waren wel echt levensgevaarlijk die opgevoerde scooters. Gewoon prima nekbrekers.
Echt he, toen was het zo leuk, ik moet er nu echt niet meer aan denken :D
Kutmanagerdonderdag 2 oktober 2014 @ 17:15
http://www.dumpert.nl/med(...)_faalcompilasie.html

Over levensgevaarlijk gesproken.
Kutmanagerdonderdag 2 oktober 2014 @ 17:18
quote:
1s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 17:14 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ja, was zeker een dure hobby. Zeker toen ik mijn eerste Speed monteerde, de circlips halfbakken had gemonteerd en de cilinder na letterlijk 40 meter naar de vaantjes was _O- Weg 350e _O- En weer een nieuwe halen, man man wat een geldverspilling :')
Echt he. :') Moest op een gegeven moment mijn tapeindes uitboren voor nieuwe cilinder, dat dus gedaan. Daarna krukaswangen niet goed schoongemaakt, zat er nog een klein splintertje staal in. 1 kilometer mee gereden, toen was het klaar. Zaten 20 gaten in mijn nieuwe splinternieuwe zuiger.

Zelfde dag nog een nieuwe besteld. :')
PierreTTdonderdag 2 oktober 2014 @ 17:20
quote:
6s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 17:18 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Echt he. :') Moest op een gegeven moment mijn tapeindes uitboren voor nieuwe cilinder, dat dus gedaan. Daarna krukaswangen niet goed schoongemaakt, zat er nog een klein splintertje staal in. 1 kilometer mee gereden, toen was het klaar. Zaten 20 gaten in mijn nieuwe splinternieuwe zuiger.

Zelfde dag nog een nieuwe besteld. :')
Deze fouten, wie heeft ze niet gemaakt :D Demper niet goed vastmaken en dat je ineens ingehaald wordt door je demper terwijl je rijdt, ook een mooie _O-
PierreTTdonderdag 2 oktober 2014 @ 17:23
Of kerosine in een Citta gooien, totaal niet gevaarlijk :D
Kutmanagerdonderdag 2 oktober 2014 @ 17:26
Van die scooters met nos erin en die gasten zitten dan letterlijk op een 15 liter tank nos ofzo want dat zit natuurlijk onder het zadel. Manmanman. :')
PierreTTdonderdag 2 oktober 2014 @ 17:32
quote:
13s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 17:26 schreef Kutmanager het volgende:
Van die scooters met nos erin en die gasten zitten dan letterlijk op een 15 liter tank nos ofzo want dat zit natuurlijk onder het zadel. Manmanman. :')
Kon allemaal vroeger :D
PierreTTdonderdag 2 oktober 2014 @ 17:38
Zie die gasten nu ook rijden door de straat, tenenkrommend :D
Pixelldonderdag 2 oktober 2014 @ 17:50
Zit er zelf over te denken een honda c50 te halen, maar denk dat ik dan alles stock laat :P
Pixelldonderdag 2 oktober 2014 @ 17:52
Veel mooier dan die lelijke scooters
Kutmanagerdonderdag 2 oktober 2014 @ 17:52
quote:
0s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 17:50 schreef Pixell het volgende:
Zit er zelf over te denken een honda c50 te halen, maar denk dat ik dan alles stock laat :P
Gewoon spartamet halen. Lijkt me meer wat voor jou.
Kutmanagerdonderdag 2 oktober 2014 @ 17:53
spartamet.jpg Beste fiets ooit.
PierreTTdonderdag 2 oktober 2014 @ 17:54
quote:
0s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 17:50 schreef Pixell het volgende:
Zit er zelf over te denken een honda c50 te halen, maar denk dat ik dan alles stock laat :P
Gelijk heb je, leuke brommert ook! Heb zelf net mijn knalgele Velofax pizzabrommer verkocht, heb er nu al spijt van ;(
Pixelldonderdag 2 oktober 2014 @ 17:55
quote:
10s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 17:52 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Gewoon spartamet halen. Lijkt me meer wat voor jou.
Heb al een elektrische fiets, die mn moeder nooit gebruikt.

Koga Miyata, top of the bill
Kutmanagerdonderdag 2 oktober 2014 @ 17:56
Geen elektrische natuurlijk. :') Zo'n oude zoals ik hierboven heb gepost met een 30cc 2takt erop.
Pixelldonderdag 2 oktober 2014 @ 17:57
quote:
10s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 17:56 schreef Kutmanager het volgende:
Geen elektrische natuurlijk. :') Zo'n oude zoals ik hierboven heb gepost met een 30cc 2takt erop.
ik was wat te snel, zo'n 2takt dingetje is natuurlijk ook mooi :D
Kutmanagerdonderdag 2 oktober 2014 @ 17:58
Manmanman zit al een uur te wachten op die (s)kutraket. :')
PierreTTdonderdag 2 oktober 2014 @ 18:01
quote:
0s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 17:57 schreef Pixell het volgende:

[..]

ik was wat te snel, zo'n 2takt dingetje is natuurlijk ook mooi :D
Gewoon voor die Honda gaan!
Pixelldonderdag 2 oktober 2014 @ 18:06
Ook nog een mobylette gehad, en daar het tankje onder het zadel weggehaald en een puch tank opgebouwd met een puchstuurtje...leek net een mini harley :')
KneusTeundonderdag 2 oktober 2014 @ 18:08
jonge TSX met 125cc blok braaaaaap
PierreTTdonderdag 2 oktober 2014 @ 18:20
quote:
0s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 18:06 schreef Pixell het volgende:
Ook nog een mobylette gehad, en daar het tankje onder het zadel weggehaald en een puch tank opgebouwd met een puchstuurtje...leek net een mini harley :')
Ben ik nu naar aan het kijken, Mobylette! Met van die spaakwielen :D
PierreTTdonderdag 2 oktober 2014 @ 18:20
quote:
0s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 18:08 schreef KneusTeun het volgende:
jonge TSX met 125cc blok braaaaaap
Inb4 Teuns verhalen van vroeger :D
Rossdaledonderdag 2 oktober 2014 @ 18:21
quote:
13s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 17:58 schreef Kutmanager het volgende:
Manmanman zit al een uur te wachten op die (s)kutraket. :')
Continu uitstel... Lijkt wel ruimtevaart :P
Kutmanagerdonderdag 2 oktober 2014 @ 18:22
quote:
1s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 18:20 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ben ik nu naar aan het kijken, Mobylette! Met van die spaakwielen :D
Jij wordt nog eens net zo dik als stef.
Kutmanagerdonderdag 2 oktober 2014 @ 18:24
quote:
1s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 18:21 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Continu uitstel... Lijkt wel ruimtevaart :P
Ik hoor net: "We don't recommend a launch."
Sharpdressedmandonderdag 2 oktober 2014 @ 18:26
quote:
10s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 16:47 schreef Kutmanager het volgende:
Met dat dikke lijf van jou zou zo'n ding niet eens over de 80 op teller heengaan.
Is Pierre lichtelijk (hihi snap je de grap :D *O* _O- :') ) gezet??? :o
Rossdaledonderdag 2 oktober 2014 @ 18:29
Uitstel naar morgen... Jammer
Rossdaledonderdag 2 oktober 2014 @ 18:30
quote:
11s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 18:26 schreef Sharpdressedman het volgende:

[..]

Is Pierre lichtelijk (hihi snap je de grap :D *O* _O- :') ) gezet??? :o
Pieter is niet dik, maar zijn lengte compenseert zijn breedte en diepte niet adequaat :P
PierreTTdonderdag 2 oktober 2014 @ 18:31
quote:
1s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 18:30 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Pieter is niet dik, maar zijn lengte compenseert zijn breedte en diepte niet adequaat :P
_O-

Stef is dikker!
Rossdaledonderdag 2 oktober 2014 @ 18:31
Stef heeft geen breedte, Stef heeft een diameter :D
Sharpdressedmandonderdag 2 oktober 2014 @ 18:32
quote:
1s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 18:20 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Inb4 Teuns verhalen van vroeger :D
_O-
PierreTTdonderdag 2 oktober 2014 @ 18:32
quote:
11s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 18:26 schreef Sharpdressedman het volgende:

[..]

Is Pierre lichtelijk (hihi snap je de grap :D *O* _O- :') ) gezet??? :o
Lichtelijk!
PierreTTdonderdag 2 oktober 2014 @ 18:36
quote:
10s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 18:22 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Jij wordt nog eens net zo dik als stef.
Ach man die pens en kale bats van jou dan :D
KneusTeundonderdag 2 oktober 2014 @ 18:40
scootervolk dat altijd richting aangeeft, ook als er geen reden toe is :') zouden ze weten dat je die shit uit kan zetten?
PierreTTdonderdag 2 oktober 2014 @ 18:53
quote:
0s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 18:40 schreef KneusTeun het volgende:
scootervolk dat altijd richting aangeeft, ook als er geen reden toe is :') zouden ze weten dat je die shit uit kan zetten?
Zwaar hinderlijk inderdaad
KneusTeundonderdag 2 oktober 2014 @ 18:59
ik steek gewoon netjes mijn hand uit :') ook vast irritant
PierreTTdonderdag 2 oktober 2014 @ 19:19
quote:
0s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 18:59 schreef KneusTeun het volgende:
ik steek gewoon netjes mijn hand uit :') ook vast irritant
Ik ook,want ik had geen knipperlichten :D