FOK!forum / Culinesse à gogo / Zelf gemaakte quiche opwarmen
geelkuikentjemaandag 22 september 2014 @ 13:59
Mijn vrouw heeft gisteren een quiche gemaakt en deze volledig afgebakken en daarna in de koelkast gezet. Hoe kan je deze het beste weer opwarmen? Ik ben niet zo'n culinair wonder :)
jatochneetochmaandag 22 september 2014 @ 14:01
Oven
ADQmaandag 22 september 2014 @ 14:01
Gewoon in de oven op rond de 80~100 graden.
Lienekienmaandag 22 september 2014 @ 14:03
quote:
0s.gif Op maandag 22 september 2014 14:01 schreef ADQ het volgende:
Gewoon in de oven op rond de 80~100 graden.
Ik zou toch kiezen voor 180 graden, om te beginnen 20 minuten. En oppassen dat de bovenkant niet verbrandt.
Klaplopermaandag 22 september 2014 @ 14:06
Koud waarschijnlijk ook lekker!
ADQmaandag 22 september 2014 @ 14:10
quote:
1s.gif Op maandag 22 september 2014 14:06 schreef Klaploper het volgende:
Koud waarschijnlijk ook lekker!
Waarschijnlijk kan je weglaten. Ik maak vaak quiches en ben er nog niet 1 tegengekomen die koud niet minstens net zo lekker is.
geelkuikentjemaandag 22 september 2014 @ 14:18
Koud is hij waarschijnlijk heerlijk maar een warme is ook lekker :Y)
Ga wel de 20 min 180 °C variant proberen :)
bas-beestmaandag 22 september 2014 @ 14:32
quote:
0s.gif Op maandag 22 september 2014 14:18 schreef geelkuikentje het volgende:
Ga wel de 20 min 180 °C variant proberen :)
Zet je hier dan wel de after-foto's neer?
Lienekienmaandag 22 september 2014 @ 14:50
quote:
0s.gif Op maandag 22 september 2014 14:32 schreef bas-beest het volgende:

[..]

Zet je hier dan wel de after-foto's neer?
Jij denkt dat het misgaat?