geelkuikentje | maandag 22 september 2014 @ 13:59 |
Mijn vrouw heeft gisteren een quiche gemaakt en deze volledig afgebakken en daarna in de koelkast gezet. Hoe kan je deze het beste weer opwarmen? Ik ben niet zo'n culinair wonder ![]() | |
jatochneetoch | maandag 22 september 2014 @ 14:01 |
Oven | |
ADQ | maandag 22 september 2014 @ 14:01 |
Gewoon in de oven op rond de 80~100 graden. | |
Lienekien | maandag 22 september 2014 @ 14:03 |
Ik zou toch kiezen voor 180 graden, om te beginnen 20 minuten. En oppassen dat de bovenkant niet verbrandt. | |
Klaploper | maandag 22 september 2014 @ 14:06 |
Koud waarschijnlijk ook lekker! | |
ADQ | maandag 22 september 2014 @ 14:10 |
Waarschijnlijk kan je weglaten. Ik maak vaak quiches en ben er nog niet 1 tegengekomen die koud niet minstens net zo lekker is. | |
geelkuikentje | maandag 22 september 2014 @ 14:18 |
Koud is hij waarschijnlijk heerlijk maar een warme is ook lekker ![]() Ga wel de 20 min 180 °C variant proberen ![]() | |
bas-beest | maandag 22 september 2014 @ 14:32 |
Zet je hier dan wel de after-foto's neer? | |
Lienekien | maandag 22 september 2014 @ 14:50 |
Jij denkt dat het misgaat? |