quote:Op maandag 27 oktober 2014 16:06 schreef ChilllayD het volgende:
Hallo pizza-saus, lekker de vriezer in
[ afbeelding ]
Zijn dat van die ijsblokzakjes?quote:Op maandag 27 oktober 2014 16:06 schreef ChilllayD het volgende:
Hallo pizza-saus, lekker de vriezer in
[ afbeelding ]
Het gaat ook om buffelmozzarella die je in de supermarkt koopt voor 1,99 per pakje, van dat spul waar 100.000 kilo per dag van gemaakt wordt.quote:Op donderdag 30 oktober 2014 22:35 schreef derLudolf het volgende:
Een tijdje geleden kwam ik deze reportage tegen. Had er nog niet aan gedacht om hem hier te delen. Een aantal van jullie moest na een of ander propaganda filmpje van Wakker Dier niets meer hebben van buffelmozerella. Wel, zie hier een veel reeëler beeld van de situatie op een dergelijk bedrijf. Ongezonde dieren geven immers minder melk
http://www.boerderij.nl/R(...)uid-Italie-1607903W/
Niet doen, zonde van je geld . Het lijkt heel wat maar de temperatuur is bijna niet te controleren (of snoeiheet of slechts lauwwarm), het ding zelf wordt ook loeiheet, het valt bijna uit elkaar als je ernaar kijkt en hij verwarmt niet gelijkmatig dus je blijft draaien en doen. In Turkije hebben veel mensen zo'n davul firin maar echt 100x liever een gewone oven.quote:Op vrijdag 24 oktober 2014 03:53 schreef SiGNe het volgende:
Gevonden, een Itimat:
[ afbeelding ]
Nu maar eens uitzoeken hoe warm dat ding kan worden...
http://www.hatrading.nl/W(...)met-thermostaat.html
50-300 graden dus.. hmm 't wordt al interessanter
Ik zat er al best aan te twijfelen, zo vaak eet ik ook geen pizza.quote:Op zaterdag 8 november 2014 20:11 schreef Eslem het volgende:
[..]
Niet doen, zonde van je geld . Het lijkt heel wat maar de temperatuur is bijna niet te controleren (of snoeiheet of slechts lauwwarm), het ding zelf wordt ook loeiheet, het valt bijna uit elkaar als je ernaar kijkt en hij verwarmt niet gelijkmatig dus je blijft draaien en doen. In Turkije hebben veel mensen zo'n davul firin maar echt 100x liever een gewone oven.
1 zakje (recept uit OP). Pizza zit er nu in. Heb toch wel zin in warm avondeten ipv warme lunchquote:Op zondag 30 november 2014 16:21 schreef ChilllayD het volgende:
Is juist beter, langer in de koelkast.
Althans, ligt er aan, hoeveel gist?
maar gisteren hadden wij ook pizza gemaakt met "bloem" en toen hadden we echt niet van die korreltes erop hoor..quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |