Ik vond dat vorig jaar toch echt heel anders.quote:Op maandag 22 september 2014 11:46 schreef Rorsach het volgende:
Ik had voor de choco-taart toch even deze gemaakt:
http://www.bbc.co.uk/food/recipes/chocolate_creation_12531
Gewoon om eens even te kijken of het zou opvallen.
ps: Het kwaliteitsverschil tussen het BBC programma en HHB is toch wel enorm.
Ik ook, maar tot nu toe komen ze in de NL versie nog niet erg los.quote:Op maandag 22 september 2014 13:11 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik vond dat vorig jaar toch echt heel anders.
Ik ben het met je eens Een leuk programma maken is ook belangrijk, maar ik wil ook graag iets leren en me vergapen aan hoe goed iemand isquote:Op maandag 22 september 2014 18:06 schreef Laureline het volgende:
Ik heb genoten van vorig seizoen, maar na de aflevering van gisteren ben ik toch bang dat de kandidaten meer op 'tv-geniek' of leuke achtergrond (je ziet het castingteam al kwijlen bij de lesbische hockeymeid!) zijn geselecteerd dan op bakniveau.
Ik kijk bij dit soort programma's toch ook graag naar wat mensen die echt weten wat ze aan het doen zijn. Eén keer leedvermaak bij de tompoes-saucijzen is leuk, maar als werkelijk niemand weet waar ze mee bezig zijn, wordt het wel erg armoedig. Ik mis dan toch kandidaten als Evert en Narcis die een macaron een aanstellerig koekje vond. De kandidaten nu zouden niet eens weten wat er werd bedoeld !
Na twee afleveringen deel ik je gevoel… Ik kan me niet voorstellen dat dit de top van de Nederlandse thuisbakkers is, met name na vorig jaar. En als je het afzet tegen de kandidaten in The Great British Bake Off is het niveau op z'n zachtst gezegd bedroevend.quote:Op maandag 22 september 2014 18:06 schreef Laureline het volgende:
Ik heb genoten van vorig seizoen, maar na de aflevering van gisteren ben ik toch bang dat de kandidaten meer op 'tv-geniek' of leuke achtergrond (je ziet het castingteam al kwijlen bij de lesbische hockeymeid!) zijn geselecteerd dan op bakniveau.
Ik kijk bij dit soort programma's toch ook graag naar wat mensen die echt weten wat ze aan het doen zijn. Eén keer leedvermaak bij de tompoes-saucijzen is leuk, maar als werkelijk niemand weet waar ze mee bezig zijn, wordt het wel erg armoedig. Ik mis dan toch kandidaten als Evert en Narcis die een macaron een aanstellerig koekje vond. De kandidaten nu zouden niet eens weten wat er werd bedoeld !
Is dit niet vanwege ons nederlandse karakter van 'doe maar gewoon' of 'hoofd niet boven maaiveld'?quote:Op maandag 22 september 2014 18:59 schreef Guppyfriend het volgende:
[..]
Na twee afleveringen deel ik je gevoel… Ik kan me niet voorstellen dat dit de top van de Nederlandse thuisbakkers is, met name na vorig jaar. En als je het afzet tegen de kandidaten in The Great British Bake Off is het niveau op z'n zachtst gezegd bedroevend.
http://www.team.tv/nieuws/heel-holland-bakt-met-teamquote:Op maandag 22 september 2014 21:31 schreef TLC het volgende:
Het was net Comedy Capers met de Parijse soezen ik lag echt dubbel
De indruk die ik tot zover heb is dat Menno en Anouk veruit het meest all-round zijn, en ik denk ook wel dat het uiteindelijk tussen die 2 zal gaan.
Anouk is trouwens wel een schatje
Waar is dit programma opgenomen eigenlijk ?
Daarvoor vind ik de sfeer te gelaten in de tent.quote:Op dinsdag 23 september 2014 16:03 schreef TAV74 het volgende:
Zou het er mee te maken hebben dat ze meer stress ervaren omdat ze nu vooraf weten hoe populair het programma is?
Misschien durven mensen niet meer.quote:Op dinsdag 23 september 2014 14:00 schreef GlennQuagmire het volgende:
Kan me niet voorstellen dat na het succes van vorig jaar minder aanmeldingen zouden zijn
Bij die soes dacht ik ook: hoe verzin je het om het deeg er omheen te doen. Het is een soes!quote:Op dinsdag 23 september 2014 19:01 schreef Laureline het volgende:
Ja, de Baardmans lijkt nu al wel de winnaar, maar vorig seizoen had hij toch veel meer concurrentie gehad, was misschien in de middenmoot geeindigd. Mijn theorie is echt verkeerde casting. Ik kan zelf geen ei bakken, maar als leek denk ik: een soes moet toch niet zo'n enorme ellende opleveren voor een geoefende bakker? Ik vrees dan ook dat de productie snel de technische opdracht zal gaan versimpelen:"Bak een euh....koekje. Jullie hebben...3 uur!" en dat het hele recept tot in de details dan uitgeprint ernaast ligt.
Mee naar huis denk ik?quote:Op dinsdag 23 september 2014 19:25 schreef TLC het volgende:
Wat doen ze eigenlijk met de taarten ? worden die na 1 hapje al allemaal weggegooid ? dat is toch doodzonde
Dat sowieso. Plus het programma steekt beter in elkaar met visuals, elke bakker wordt uitgebreid behandeld. De leuke schetsjes vooraf zodat je weet wat er gemaakt gaat worden. En Mel & Sue.quote:Op maandag 22 september 2014 00:48 schreef Kinga het volgende:
Ben ook eens aan de Great British Bake Off begonnen... man, wat voel ik me nu verwend. Die bakkers zijn zo veel meer geavanceerd dan de HHB bakkers...
Gigantisch voedselgevecht.quote:Op dinsdag 23 september 2014 19:25 schreef TLC het volgende:
Wat doen ze eigenlijk met de taarten ? worden die na 1 hapje al allemaal weggegooid ? dat is toch doodzonde
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |