abonnement Unibet Coolblue
pi_416677
Beste eilandbewoners. Binnenkort komt er bij het bevolkingsregister van Breuls ook een stukje geschiedenis van het eiland. Daar kan je alle gebeurtenissen op een rijtje zien, je kunt er extra informatie lezen over inwoners, gebouwen, ondernemingen, toeristische attracties en gebeurtenissen.

Nu wilde ik jullie vragen om hiervoor materiaal aan te leveren. Dit bestaat uit een aantal dingen:

1. Een stukje over jezelf. Hoe ben je op het eiland beland (aangespoeld als drenkeling, blijven hangen na vakantie etc.. Verder kun je hier vertellen wat je al op het eiland hebt gedaan, wat er met je is gebeurd in die tijd (ben je ontvoerd door Wati, dan zet je dat erin) en wat je op dit moment doet.

2. Een stukje over je onderneming/werk. Met daarin natuurlijk de geschiedenis, de actuele zaken etc. Ik heb alvast snel een voorbeeldje gemaakt:

Als één van de oudste nog overgebleven gebouwen, telt ristorante Ali een roemrucht verleden. Al bij de opening kwam de plaatselijke maffia om een hoekje kijken en werd er geld geëist voor ‘bescherming’. Toen eigenaar Ali Salami dat weigerde, kreeg hij het aan de stok met onder andere gangster Speedcore en diens partner in crime, de aap Crackmonkey. Een kleine oorlog was het gevolg, maar Ali Salami wist zich staande te houden en de maffia droop uiteindelijk af. Hierna

Na de bom die bijna alles vernietigde, bleken een aantal gebouwen, waaronder het restaurant nog heel te zijn. Ali besloot het te heropenen en begon weer te bakken met zijn moeder Mamma Mia en Wati Gelati, een kennis. Nadat Wati met de ontvoeringen begon is zijn plekje in de keuken overgenomen door Faat, die zelfs chefkok is geworden. Zij heeft een compleet nieuw menu samengesteld en nieuwe producten geïntroduceerd.

Zoiets dus...
Zo schrijven we met zijn allen het stukje geschiedenis van het eiland op en hoef ik dat niet allemaal alleen te doen

Denk er eens over na en zet dan wat op het elektronische papier. Voor informatie kun je natuurlijk alle oude topics lezen. Zet je de limiet op 75 dagen, dan heb je alle oude topics van het NIEUWE eiland. Succes en alvast bedankt.

Dit alles kun je mailen naar fokeiland@alisalami.com of in dit topic zetten. Alvast bedankt,

Ali Salami

Ps. Mocht je een icoontje van 60 bij 60 pixels hebben die heel goed met je onderneming te maken heeft, zet die er dan ook even bij. En als je plaatje groter is is het ook goed

Hatsjoe!
  woensdag 25 oktober 2000 @ 17:46:21 #2
5108 equilan
DE elfengodin
pi_416718
Ali, de meeste van mijn gegevens staan in mn topic.

Ik ben hier sinds een maand of twee/drie wel eens op bezoek gekomen en kreeg toen het idee om me hier te vestigen. Het eiland is fijn, de bewoners zeer gemoedelijk en je kan er spannende avonturen beleven en dat is natuurlijk een pre voor een allround magier als ik.

Ik ben in mijn lange leven (want eeuwig) al op zoveel plaatsen geweest. Op de rug van mn trouwe gandalf heb ik bijna het gehele universum gezien en ontelbare avonturen beleeft.

Op dit eiland ben ik komen wonen omdat ik denk dat ik me nu wel wil vestigen, settelen. Mijn wilde haren ben ik nu een beetje kwijt, alhoewel ik heel prikkelbaar wordt als ik niet zo nu een dan een goed avontuur beleef!

De toren heb ik gebouwd, op 20 oktober 2000(officiele verstigingsdatum), uiteraard met behulp van magie, op een heuvel die begroeit is met duizendjaar oude eiken. Deze plaats is doordrongen van magie, van oude krachten, mijn ideale plek dus!! ;-))
Ik erachter gekomen dat hier op de heuvel in vroeger tijden een magiersfamilie heeft gewoond; waarschijnlijk hebben die het hele eiland gewoon aangelegd, dat is misschien ook de verklaring voor de sfeer op het eiland en de enorme verscheidenheid aan bloemen en planten.

op 22 oktober 2000 ben ik door Ali aangenomen als cameravrouw die de tandemsprongen vastlegt bij zn paraclub.

Het eerste grote avontuur dat ik zijdelings een beetje heb mogen meemaken was de ontvoering van Vixen door Wati.

op 25 oktober 2000 heb ik me aangesloten bij het rugby-team Murcs!

(komt vast nog wel wat bij maar dat weet ik nu even niet hoor)

[Dit bericht is gewijzigd door equilan op 27-10-2000 11:14]

Elfensex is superspannend...
  woensdag 25 oktober 2000 @ 18:05:53 #3
4657 Fok.r
Ben weer aan de zomer toe...
pi_416774
Op 28 september 2000 vestigde Fok! zich op het gelijknamige eiland. (Wie naar wie is vernoemd is nooit ter sprake geweest. Fok! is als Fok geboren en zag pas na zijn 19 en een halve levensjaar dat er een internetpagina naar hem was vernoemd... ). Muzikaal zoals hij was, liet hij een krantenartikel plaatsen (zie bovenstaande link) met een oproep tot het opstarten van een band. Al gauw meldden er zich wat personen en de FOK!band was geboren!
In eerste instantie was het de bedoeling dat Fok! zelf zitting nam in de band, maar om nog wat onduidelijke redenen () is hij later manager geworden van de band.

Op 2 oktober was de band dan eindelijk klaar voor 't begin.
Ali Salami, No Nick, Pluisje en Lotte zaten op dat moment in de band.

Er volgden wat repetities en vervolgens werd 't erg stil rond de FOK!band.

Totdat...
Op 24 oktober werd officieel bekend gemaakt dat de FOK!band opnames hadden gemaakt voor hun eerste cd. Er was toen zelfs al een preview te horen!

In de korte geschiedenis van de FOK!band heeft zich al een korte, maar zeer heftige relatie voorgedaan tussen een lid van de band en de manager...
Voor details kun je kijken op o.a.
www.fokforum.nl/showtopic/19928
www.fokforum.nl/showtopic/19937

Inmiddels is Fok! weer alleenstaand. Hij houdt zich bezig met wat managen van de band en houdt zich vooral op de hoogte van wat er gebeurd op 't eiland. Hij is niet zo'n verschrikkelijke ondernemer.

Enkele geschiedenistips die Fok! nog weet te vermelden, maar waarschijnlijk al zeker verwerkt zijn:
Dance Event
Opening park
Ontstaan van FOK!-FM
Opening shoarmarestaurant
Jojo's supermarkt

Zo, dat was een stukje geschiedenis volgens Fok!. * Fok! hoopt dat alles goed is gegaan met de links etc.etc.

Ali, suc6 met het maken van het geschiedenisboekje. Ik wacht met smart en vind het een enorm leuk initiatief!!!

  FOK!-Schrikkelbaas woensdag 25 oktober 2000 @ 18:42:12 #4
334 TARAraboemdijee
Vader!
pi_416877
Nadat Pension Zeerust was vernietigd door ons aller Speedcore waren Merel en ik een poosje dakloos, totdat Broekie op een eiland een dorpje stichtte.
Daar heb ik voor Merel toen Maison des Merles laten bouwen, dezelfde villa waar ik nu nog woon

Knut en ik openden daar ook een kantoor:

En ik legde een park aan

Al gauw was ik bekend als architect en projectontwikkelaar

Tijdens de burgeroorlog hier werd mijn kantoor geconfisceerd en vluchtte ik naar mijn villa, waar ik helemaal neutraal bleef
Een aankomend guerillaleger heb ik van me af moeten slaan

Bij the Big Bomb werden het park, het kantoor en een deel van mijn tuinen vernietigd, maar kijn villa bleef gelukkig intact (als 1 van de weinige gebouwen) en is hiermee waarschijnlijk het oudste huis op het eiland

Bij de revolutie olv Kuikentje speelde ik een sleutelrol (met Isabeau, Digger en Twiet), deze revolutie was de eerste stap naar het vernieuwde eiland zoals het nu is.

Het kantoor heb ik herbouwd, het park opnieuw aangelegd en de tuinen wat hersteld.

Sindsdien leven Merel en ik hier in alle rust en hou ik goed in de gaten wat er allemaal op het eiland gebeurd

[Dit bericht is gewijzigd door TARAraboemdijee op 25-10-2000 18:42]

In this world of evil and darkness I'm looking for the one girl that has the power to bring light into my heart. A light so pure that my evil thoughts about this world and the people living on it will vanish and I'll finally experience true love.
pi_416993
Dank jullie wel alvast Hier kan ik echt wat mee. Ik zal het zo snel mogelijk verwerken in de geschiedenis

Meer...Meer...

Hatsjoe!
  Admin woensdag 25 oktober 2000 @ 19:45:52 #6
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_417113
quote:
Op 25 oktober 2000 18:42 schreef TARAraboemdijee het volgende:
Nadat.... blabla (foto) blablabla ...gebeurd
soooooo...
TARA nog actief op het eiland?

(kan iemand ff in onzin melden dat we een post van wel 25 regels hebben gevonden?)

I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_417849
De geschiedenis van de Kerk van de Universele Waarheid.

Het begon op een vroege morgen, de zon straalde en ik besloot een kleine kerk-gemeenschap op te richten, niet veel mensen waren geintereseerd behalve dan VixenfromHell en Cairon.

De Kerk van de Universele Waarheid kreeg stukje bij beetje meer invloed op de besluitvorming op het eiland in de tijd dat er nog een rechtvaardig heerser genaamd Broekie bestond. Wij steunden hem, sommige betwisten onze motieven nog op deze dag, was het omdat wij onze eigen macht wilden vergroten? Was dit louter een facade die ongekende revolutionaire ideeen verhulde?
Of was het misschien toch de loyaliteit aan de oorspronkelijke heerser?
Wie zal het zeggen?

Maar aan al het goede komt een einde en na enkele misstappen belandde de Kerk van de Universele Waarheid in een baan om de aarde, zonder leden...op PhalanX na dan. Vanuit die noodlottige positie keken we hulpeloos toe hoe het Fokeiland in een neerwaartse spiraal van geweld, vernietiging, moraal en cultureel verval geraakte.

Geduldig wachtte wij onze tijd af, wetend dat eens de dag zou aanbreken dat wij uit den hemelen op den aarde neer zouden dalen, en wederom het eiland zouden kunnen voorzien van kostbare lessen ter bevordering van het individu, maar ook de groep.

In die tijd van ontwikkeling en groei kwamen wij in contact met een nieuwe leer, een nieuw goddelijk wezen, een geheel nieuw Universum. En toen die blijde dag aanbrak daalden wij ook daad werkelijk neer op het vernieuwde Fok!Eiland.
Met ons brachten wij de Leer van de GodKeizer en de Bene Gesserit mee.

Niet lang daarna werden wij verheugd met nieuwe leden! En ook een grootse eer viel op ons, de Godkeizer huist sindsdien in de kelder van de Kerk, de uitgeholde berg.

Maar ook hier was ons geluk van korte duur, een nieuwe bedreiging stond op en het duurde dan ook niet lang tot de snode plannen van Havoc en zijn Mutantspot werden blootgesteld.

Sindsdien is het rustig in de Kerk.

Aaah the beauty of digital reproduction.
Is it alive, or is it Phalanx?
--- Cameron Hodge ---
pi_417862
*craziest is de ongekroonde koning van het eiland

er word geen deal gesloten,of craziest heeft er zijdelings mee te maken
Hoe is craziest hier gekomen vraagt iedereen zich af ??
Dat zit zo:In mijn eigenland hangt mij een straf van pak em beet 40 jaar boven het hoofd en aangezien dit eiland geen uitleveringsverbod met wie dan ook heeft.Was dit de beste plaats om de beste jaren van mijn leven te slijten
Maar zoals in elk land/samenleving moet er iemand de bevelen uitdelen,en alles in goede orde laten lopen
Iedereen ziet alleen de slechte kanten van craziest zijn dictatuur,maar snappen niet dat als we door een ander eiland aangevallen worden ,we gaan winnen door de commando's van craziest zijn army
Verder run ik hier van alles waar geld mee te verdienen valt maar daar zal ik om gegronde redenen niet te veel over uitweiden

bad to tha bone
  donderdag 26 oktober 2000 @ 10:19:01 #9
593 sjak
Juffie Bloem
pi_418059
Lang, lang geleden leefde ik in een land hier ver vandaan. Het was een land met veel mensen. Daardoor was er ook veel ruzie en stress voor de mensen in dat land. De regering probeerde door regels alles in goede banen te leiden maar hierdoor ontstond nog meer druk voor de mensen in dat land. Je kon niet eens meer naar buiten op alle dagen omdat er anders teveel mensen op straat waren. Ik mocht de oneven weken op maandag en vrijdag gewoon buiten zijn. De rest van de dagen mocht ik alleen tussen 8.00 en 8.30 en tussen 17.30 en 18.00 op straat vertoeven zodat ik me naar mijn werk in de fabriek kon begeven (en 's avonds weer naar huis).

Alleen op de tweede zaterdag van de maand mocht ik wassen en muziek mocht alleen op zondagen tussen 16.00 en 17.00 gespeeld worden.

* sjak voelde zichzelf niet fijn in dat land

Maar toen kwam de ommekeer:
Omdat ik de werkneemster van het jaar was geworden in de fabriek besloot de regering dat ik een week op vakantie mocht. Er werd gekozen door de minister van Vakantie dat ik naar een eiland mocht gaan. Mijn spullen werden zorgvuldig door de minister van Kleding uitgezocht, een broek, een badpak, een paar schoenen en zonnebrandcrème factor 55. Na een week zou ik weer teruggevlogen worden naar het land.

Het eiland waar ik terecht kwam was vreselijk, de secretaris van de minister van Vakantie was er de baas en de regels waren nog strenger dan thuis. Tussen 8.00 en 8.15 mocht ik ontbijten waarna ik me bezig mocht houden met het overtypen van het nieuwe partijprogramma. Om 16.00 uur mocht ik een half uur lopen over het strand.

Dat halve uur vond ik werkelijk geweldig! Er ging een wereld voor me open. De lucht van de zee, de golven en de zon. Ik werd er zo blij van. Heel stiekem heb ik toen een keer mijn schoenen uitgetrokken, dat gevoel van het zand door mijn tenen zal ik nooit meer vergeten. Het was de vierde dag van mijn "vakantie". Dat was het moment dat ik besloot dat het zo niet langer kon.

's Nachts lag ik te dromen hoe het zou zijn om elke dag het zand tussen mijn tenen te kunnen voelen. Hoe het zou zijn om zelf te doen wat ik wilde. Ik had nog nooit het gevoel gehad dat ik zelf kon kiezen en nu wist ik dat ik nooit meer anders zou kunnen.

Dag vijf van mijn vakantie liep ik over het strand en keek naar de zee....als ik nou...nee, dat zou nooit kunnen.
's Nacht kon ik weer niet slapen, nog 2 dagen en dan moest ik weer terug. Toen nam ik de beslissing...

Dag 6 van mijn vakantie:
Het is 16.00 uur, ik loop over het strand, kijk naar de zee, kijk om me heen, er is niemand in de buurt. Ik ren heel hard het water in en ga zwemmen. Ik zwem echt voor mijn leven. Na een uur zwemmen durf ik eindelijk om te kijken, niemand is me gevolgd, het eiland is bijna uit zicht. Ik kan niet geloven dat ik veilig ben dus ik blijf door zwemmen.

Twee dagen en twee nachten heb ik gezwommen, ik dacht dat ik in het water ging sterven. Ik ben ergens ook bewusteloos geraakt.
Toen ik wakker werd lag ik op een strand...
Ik keek om me heen, was bang dat ik opgepakt zou worden door het leger van de secretaris van de minister van Vakantie maar er gebeurde niets...

Ik had zon dorst, ik moest wat te drinken zoeken. Dus ik ben gaan lopen en kwam bij een beekje. Daar heb ik heerlijk kunnen drinken en poedelen.
Heel langzaam kwam het besef: IK BEN VRIJ!!!!!!!
Ik heb gedanst en gezongen, gelachen en gehuild, dit had ik nooit kunnen dromen.
Als ritueel heb ik mijn schoenen uitgedaan en besloot ze nooit meer aan te trekken, vandaar dat ik dus altijd op blote voeten loop!

Na een week in het bos te hebben geleefd was ik klaar om het nieuwe eiland te gaan ontdekken. Tot mijn schrik bleken er al mensen te wonen, hoe zouden ze zijn?
Ik kwam erachter dat sommigen helemaal niet zo slecht waren en besloot mezelf nuttig te gaan maken op het eiland. Ik begon een uitzendbureau.
Helaas werd dit door de Fok!Eiland Autoriteiten niet gewaardeerd. Men mocht geen personeel hebben. Door deze inmenging van de Fok!Eiland Autoriteiten besloot ik mij terug te trekken in de bossen van het Fok!Eiland. Ik wilde gewoonweg niets meer met enige vorm van regels te maken hebben.

In de bossen heb ik mij lange tijd goed vermaakt. Ik werd vrienden met alle dieren die er leefden en leerde hun taal. Van een afstand zag ik hoe de oorlog uitbrak op het eiland. Ik vond het erg verdrietig om te zien hoe het mooie eiland deels vernield werd door de mensen die er woonde maar ik kon ook begrip opbrengen voor de mensen die vochten tegen het gezag. Ik wilde er alleen niets mee te maken hebben.
Ik bleef op de hoogte door af en toe in het duistere café te komen zo hoorde ik over de Big Bom die gedropt ging worden. Ik verstopte mij in de grotten (die dus toch niet zo nieuw ontdekt zijn als men denkt) en overleefde ook deze knal.

Na een paar weken besloot ik weer uit de grotten te komen en ik zag dat er een revolutie bezig was. Ik nam mijn intrek in een leegstaand huis en begon er een feest te bouwen. Helaas, werd ik op brute wijze uit het huis gejaagd.
Op dat moment heb ik besloten dat ik echt vrij wilde zijn, niet gebonden aan een plaats of iets dergelijks.

Op een dag liep ik in het bos en zag iets uit de grond steken, ik ging graven en ontdekte heel veel zakken Fok!Guldens. Dit was echt geweldig. Nu kon ik het leven leiden wat ik wilde zonder me ergens zorgen om te hoeven maken.

Ondertussen was op Fok!Eiland de rust terug, dus ik kon me weer zo heel af en toe laten zien op bepaalde plaatsen. Heel langzaam keer ik nu terug in het leven op het eiland maar ik ben voorzichtig...

De meeste tijd ben ik te vinden in de bossen, waar ik lekker in mijn hangmat een boek lig te lezen of met mijn dierenvrienden speel en praat. Zij weten de meeste nieuwtjes en verhalen over het Fok!Eiland te vertellen. Als ik mijn vrijheid wil voelen ga ik naar het strand, waar ik heerlijk het zand door mijn tenen laat gaan.

Zo, nu weten jullie wat meer over de vrouw zonder schoenen....
Jullie mogen altijd dingen aan me vragen ik weet erg veel. Ooit noemde men mij de lange die alles ziet en weet. Alleen ben ik erg integer, alleen dingen die van belang zijn vertel ik!

[Dit bericht is gewijzigd door sjak op 26-10-2000 10:33]

Lekker douchen!
  donderdag 26 oktober 2000 @ 11:21:04 #10
4657 Fok.r
Ben weer aan de zomer toe...
pi_418162
Wat een ontzettend mooi verhaal Sjak! Echt ontroerend! Fantástisch gewoon...

Hier een dikke . En suc6 in het bos.

  donderdag 26 oktober 2000 @ 11:37:03 #11
5108 equilan
DE elfengodin
pi_418214
Heel leuk verhaal Sjak!!

* equilan krapt eens over haar bolletje...Sjak de lange die alles weet??
* equilan dacht dat zij de lange was die alles weet....

Nouja zijn er nu twee lange die een hele hoop weten!!

(zouden ze soms zusjes zijn??)

Elfensex is superspannend...
  donderdag 26 oktober 2000 @ 11:51:45 #12
593 sjak
Juffie Bloem
pi_418263
quote:
Op 26 oktober 2000 11:37 schreef equilan het volgende:
Heel leuk verhaal Sjak!!

[ * equilan krapt eens over haar bolletje...Sjak de lange die alles weet??]
[ * equilan dacht dat zij de lange was die alles weet....]

Nouja zijn er nu twee lange die een hele hoop weten!!

(zouden ze soms zusjes zijn??)


* sjak is veel maar geen heks
Dus helaas, het zusjes verhaal gaat niet op

Ik hoor heel veel van mijn dierenvrienden vandaar dat ik zo veel weet.
Hoe kom jij aan je informatie? Lees je het in een glazenbol? Kun je gedachten van mensen lezen??

Lekker douchen!
pi_418264
Ik werd hier al weer een tijdje geleden per Bus naar toe gebracht. Heb verschillende oorlogen mee mogen maken, de een met wapens, de ander met woorden, waarna er van het eiland nog maar weinig over was.
Samen met Twiet heb ik het eiland opnieuw ingericht, waarbij we al snel hulp kregen van Ali Salami, Breuls en Digger. Zie je die lavendelplantjes over het hele eiland? Heb ik geplant

Langzaamaan kwam het eiland weer tot leven, wat helaas ook wat minder welkome gasten aantrok
Ene viezerik genaamd Wati Gelati heeft mij een stuk of 3 keer ontvoerd, maar gelukkig waren er dan weer mijn dappere redders (Digger, Ali Salami, Breuls en Twiet en alle anderen) die mij weer uit zijn klauwen redden.
Ali Salami is trouwens ook mijn adoptie-papa, maar da's een lang verhaal

Inmiddels heb ik met de FOK-band mijn eerste cd-tje uitgebracht, ik ben fluitiste, en resideer ik in het mooiste huis van het eiland, samen met Digger, Twiet, Breuls en soms ook Yvonne.
Met zijn allen hebben we het dolletjes

  donderdag 26 oktober 2000 @ 12:15:23 #14
4335 Faat
Fokeiland O+
pi_418320
En ik, ik heb nog niet zoveel geschiedenis verhalen van het eiland. Medio augustus kwam er een postduif met een briefje om zijn nek aangevlogen. Het arme beestje was bekaf, want hij was van heel ver gekomen.

Het briefje bevatte een boodschap van Sjak, die op een ver eiland (het fokeiland genaamd) zat en vertelde me in wat een vrijheid zij daar leefde.

Aangezien ik het strenge regime hier ook zat was ben ik begin september per vliegtuig ook naar fokeiland gekomen. En heb daar samen met mijn geliefde Edsel een huis gebouwd: de Villa Faat.

Snel vond ik ook een baantje als chefkok in ristorante Ali. Tegenwoordig knip ik ook wat wiettoppen voor Lurky , ruim ik af en toe wat blaadjes in het park van Tara, en zit ik in het ondergrondse verzet tegen Craziest.

Leukste momenten voor mij:
- de hereniging met vriendin Sjak
- de housewarming-party (10/09)
- de dance event (24/10)

Was it so hard Achilles
So very hard to die
Thou knowest and I know not
So much the happier I
pi_418517
DE TUINEN VAN FOK!

Opper-hovenier Lurky is van huis uit bioloog professor Lurky, gespecialiseerd in onderzoek van diergedrag grote mensapen. Tijdens een studiereis ontdekte ze een groot verlaten reservaat middenop Fok!eiland. Ze besloot zich terug te trekken uit het jachtige bestaan en kocht het reservaat. Het betreft een stuk overgebleven oerbos, verwaarloosde domeinen, bouwvallige architectonische monumenten en verwilderde natuur. Lurky knapte het op en opende De Tuinen Van Fok.

De Tuinen bevatten restanten van het enorme paradijs dat Fokeiland ooit is geweest. Zo staat er nog een 1000jarige eik als uitloper van de Heuvel van Equilan. In zuidelijke valleien groeien tropische planten tussen majestueuze palmen. Er is een bruisende beek met watervallen die uitmondt in een ongerept oermeer. In het midden ligt een eiland voor kinderen met hutten en speelakkertjes genaamd Indianeneiland. Voor een groot deel bestaan de Tuinen uit bomen en struiken. Zeer veel soorten zijn hier door Lurky bijeengebracht en anderen waren er al verzameld door vroegere beschavingen op het eiland. Zo is er een oude lindelaan met intieme zitjes in hoge bosschages die nu gebruikt wordt als flaneerroute door verliefde stelletjes. Ook zijn er naast ongerepte bossen open vlaktes. Op een gedeelte van die vlaktes zijn kassen gebouwd, landbouwgronden aangelegd en siertuinen met eenjarige bloemen en bloeiende vaste planten verschenen.

De groenten worden volgens ecologische methoden geteeld. Zo ook de granen die gemalen worden in een watermolen aan de beek. De Tuinen leveren groenten, fruit, kruiden, noten en granen aan winkels en horeca op het eiland. Daarnaast bieden de Tuinen werkgelegenheid en woonruimte aan tijdelijke krachten die zich nog niet zelfstandig op het eiland hebben gevestigd. De kracht van de natuur heeft een gunstige invloed op allen die er beroepsmatig mee te maken krijgen. Ook hebben ze een helende werking op iedereen die er recreëert.

Jongste geschiedenis:

-Canabisleverantie aan coffeshop van de Dude.
-Topthuiswerk voor Faat die tussendoor ook in de tuinen een handje uitsteekt.
-Woonruimte en werk voor werkstudent The Flex als tuinman/oppasser op Indianeneiland.
-Kruiden- en stekjes-uitwisseling met Equilan.
-Bijstand van de Tara-troepen bij lastige bezoekers.
-Craziest loopt te trippen door de tuinen na het eten van een speciaal voor hem gemaakte eco-snack van giftige planten.
-Plannen voor golfbaan in Tuinen afgewezen door eilandbevolking.
-Kinderen Indianeneiland spelen GroenFrontje.
-De Tuinen vullen de voorpagina’s van de eerste edities van de Fok!krant.
-Kahn wordt bewaker, watermolenbeheerder en distributeur gewoven kleding van Indianeneiland.
-Craziest geveld door omgevallen boom.
-Mysterieuze bosgod tovert tuin om in herfst tijdens tropische hittegolf.

[Dit bericht is gewijzigd door Lurky op 27-10-2000 17:46]

  donderdag 26 oktober 2000 @ 13:17:46 #16
3930 killer tweety
oldbie uit het stof
pi_418525
Twiet ligt in het ziekenhuis, kan dus geen verhaaltje hier schrijven.
pi_418563
Op 26 oktober 2000 verscheen ik voor het eerst op dit eiland. Ik ben de woudgod van het Fok!eiland.

Ik woon in het bos op de heuvel bij Equilan's toren.

TA! RA! NIS!
  donderdag 26 oktober 2000 @ 13:54:23 #18
4177 Jojogirl
Curves in all the right places
pi_418594
[Sorry, dacht dat ik iets had toegevoegd, maar had blijkbaar dubbel gepost]

[Dit bericht is gewijzigd door Jojogirl op 27-10-2000 16:31]

  donderdag 26 oktober 2000 @ 13:55:50 #19
4177 Jojogirl
Curves in all the right places
pi_418599
Ik ben hier sinds 25 oktober 2000. Hoe ik hier gekomen ben weet ik niet helemaal. Ik denk dat het een ongeluk was, want het laatste dat ik hiervoor weet, is dat ik in een vliegtuig zat.
Toen ik hier kwam, heb ik meteen een rugbyteam opgericht en ben ik een supermarkt begonnen.
Wonen wilde ik eerst in een supermarktdoos, maar Ali Salami bood me onderdak aan, dus nu woon ik bij hem en zijn Mamma Mia in huis, totdat ik m'n eigen huis heb gebouwd.

Beleefd heb ik nog niet zo veel. Craziest was bijna sponsor van m'n rugbyteam geworden en ik bijna croupier in z'n casino, maar dat ging gelukkig na wat adviezen van andere Eilandbewoners nog net goed, zodat ik nu niks meer met hem te maken heb.

  vrijdag 27 oktober 2000 @ 16:08:49 #20
1607 Ali Salami
Altijd actueel
pi_422321
En ik schop hem even omhoog... Komop allemaal, schrijf je geschiedenis op dit eiland even op, het is voor een goed doel
Hatsjoe!
  vrijdag 27 oktober 2000 @ 16:15:04 #21
5108 equilan
DE elfengodin
pi_422357
quote:
Op 26 oktober 2000 11:51 schreef sjak het volgende:
* sjak is veel maar geen heks
Dus helaas, het zusjes verhaal gaat niet op

Ik hoor heel veel van mijn dierenvrienden vandaar dat ik zo veel weet.
Hoe kom jij aan je informatie? Lees je het in een glazenbol? Kun je gedachten van mensen lezen??


wat jammer.. * equilan heeft altijd al een zusje willen hebben....

Ja inderdaad, mijn magische krachten verschaffen mij veel kennis. Daar komt bij dat ik eeuwig leef en dus al veel heb meegemaakt!!!

Elfensex is superspannend...
  vrijdag 27 oktober 2000 @ 16:58:47 #22
4657 Fok.r
Ben weer aan de zomer toe...
pi_422498
quote:
Op 27 oktober 2000 16:08 schreef Ali Salami het volgende:
En ik schop hem even omhoog... Komop allemaal, schrijf je geschiedenis op dit eiland even op, het is voor een goed doel
*ANDERMAAL EEN SCHOP OMHOOG!*

* Fok! vindt dit ook belangrijk voor alle eilandbewoners! Dus doe je best en kruip door je toetsenbord (variant op: klim in je pen )

Lukt 't al wat Ali, om alles een beetje te ordenen?

  vrijdag 27 oktober 2000 @ 17:03:13 #23
5108 equilan
DE elfengodin
pi_422508
Ik vul af en toe wat aan, maar dat doe ik dan in mn eerste post, om het overzichtelijk te houden....
Is het handiger als ik dat voortaan dan ook even meld door een kleine nieuwe post te maken met 'verhaal gewijzigd' zodat deze weer een 'schop omhoog' krijgt??
Elfensex is superspannend...
  zaterdag 28 oktober 2000 @ 04:16:46 #24
1607 Ali Salami
Altijd actueel
pi_423970
Ja hoor Equilan *schop*

Ps. Resultaten aan het eiand van volgende week denk ik

Hatsjoe!
  dinsdag 31 oktober 2000 @ 16:15:04 #25
1607 Ali Salami
Altijd actueel
pi_432086
Huppakee, ik schop hem weer even omhoog, heb weer tijd, dus ga weer aan de slag. Oude en nieuwe bewoners, hier uw gegevens alsjeblieft
Hatsjoe!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')