KolonelKhedaffi | donderdag 4 september 2014 @ 23:27 |
maar wil nog even een goede hap maken met dat spul erin. Ziet er verder goed uiten ruikt naar gerookte worst. datum tot is 16-7 ![]() Wat zijn de risico's? | |
#ANONIEM | donderdag 4 september 2014 @ 23:27 |
Je word ziek. Opgelost, slotje. [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 04-09-2014 23:27:59 ] | |
pionnetje | donderdag 4 september 2014 @ 23:29 |
uitesten op kat buurman als die eet? is vlees goed.. | |
Prof_Hoax | donderdag 4 september 2014 @ 23:29 |
Als het nog goed ruikt en proeft durf ik het meestal wel aan. | |
Zelva | donderdag 4 september 2014 @ 23:29 |
Mensen die 'ten minste houdbaar tot' niet snappen ![]() | |
__Saviour__ | donderdag 4 september 2014 @ 23:29 |
Gewoon proberen. Als je ziek wordt, weet je dat je het niet had moeten doen. | |
KolonelKhedaffi | donderdag 4 september 2014 @ 23:31 |
anderhalve maand maandoverzicht datum is nogal wat hè vriend | |
Zelva | donderdag 4 september 2014 @ 23:31 |
Nog maar een keer dan: Mensen die 'ten minste houdbaar tot' niet snappen ![]() | |
de_boswachter | donderdag 4 september 2014 @ 23:32 |
Zoute rommel. Houdbaar tot oneindig zo ongeveer. | |
KolonelKhedaffi | donderdag 4 september 2014 @ 23:34 |
anderanderhalve maand na tht dan. dandy vraag hier of een ander het nog zou vertrouwen | |
Zelva | donderdag 4 september 2014 @ 23:36 |
Een THT-datum zegt hélémaal totaal niets over of het na die datum nog veilig te eten is of of het nog te vertrouwen is. De kwaliteit is gegarandeerd tot die datum, meer niet. Bij producten waarvan de THT is verstreken moet je zelf organoleptisch bepalen of je het wel of niet nog appetijtelijk vindt. | |
KolonelKhedaffi | donderdag 4 september 2014 @ 23:50 |
Maar Maar Marokkanen mij voorstellen dat veel mensen deze spekkies na 4 jaar niet meer zouden eten. Ik was vooral benieuwd naar de risico's als het niet goed meer blijkt te zijn. Daarnaast of een ander het nog zou eten als je weinig geks ziet maar die tht dus 15 maand terug is. Afijn, ik heb het op dis zal het wel zien. | |
RobinOok | donderdag 4 september 2014 @ 23:57 |
Gewoon goed uitbakken. Lijkt me niks mis mee. | |
golfer | vrijdag 5 september 2014 @ 00:03 |
dat dus. | |
robber57 | vrijdag 5 september 2014 @ 14:37 |
Ik koop afgeprijsde pakjes ontbijtdspek blokjes die over de tht datum zijn, die gooi ik thuis dan in de vriezer tot ik ze nodig heb,maar als ze dan eenmaal ontdooit zijn vergeet ik toch nog vaak dat ik ze dan wel moet opeten en vervolgens liggen die spekkies dan vaak nog weken in de koelkast alvorens ik ze alsnog uitbak. Dus over de tht datum invriezen, ontdooien, weken in de koelkast laten liggen en dan uitbakken en op eten. En ik leef nog steeds ![]() | |
jpg97 | vrijdag 5 september 2014 @ 16:06 |
Mensen die alles weggooien na de THT datum ![]() | |
jpg97 | vrijdag 5 september 2014 @ 16:06 |
Ik eet het gewoon op. Zelfs als ze groen aangeslagen zijn en haren op zitten. Dan knuffel ik er eerst een uur mee, aai het ding en flikker het dan in de pan. /care | |
MacorgaZ | vrijdag 5 september 2014 @ 16:40 |
Autocorrect ![]() ![]() | |
RunForrestRun | vrijdag 5 september 2014 @ 17:54 |
Ik heb deze week nog spekjes gegeten van ergens 18-07 ofzo en ik leef nog steeds. Gewoon even ruiken en proeven. | |
Dandilion | zaterdag 6 september 2014 @ 20:25 |
Vraag ik me af hoe vaak kijk je je koelkast na. |