FOK!forum / Culinesse à gogo / Turks brood uit de vriezer
TheStranger1158zaterdag 30 augustus 2014 @ 16:23
TS heeft dus gisteren een lekker Turks brood gehaald en in de vriezer gedaan.
Hoe lang moet dit in de oven straks?

En nog tips voor lekker beleg?
ABombalizaterdag 30 augustus 2014 @ 16:30
Kwartiertje laten ontdooien en dan een paar minuten in de oven(voorverwarmd)
ABombalizaterdag 30 augustus 2014 @ 16:30
beleg->shoarma
TheStranger1158zaterdag 30 augustus 2014 @ 16:31
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 augustus 2014 16:30 schreef ABombali het volgende:
Kwartiertje laten ontdooien en dan een paar minuten in de oven(voorverwarmd)
Hoeveel is een paar min?
ABombalizaterdag 30 augustus 2014 @ 16:33
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 augustus 2014 16:31 schreef TheStranger1158 het volgende:

[..]

Hoeveel is een paar min?
Hangt er een beetje van af hoe jij het lekker vindt? 3 a 4 minuten dan is de buitenkant een beetje hard en de binnenkant nog zacht. Je kan het ook langer in de oven laten, maar dan is het net als beschuit
TheStranger1158zaterdag 30 augustus 2014 @ 16:34
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 augustus 2014 16:33 schreef ABombali het volgende:

[..]

Hangt er een beetje van af hoe jij het lekker vindt? 3 a 4 minuten dan is de buitenkant een beetje hard en de binnenkant nog zacht. Je kan het ook langer in de oven laten, maar dan is het net als beschuit
Ik heb het gisteren gehaald bij de Turk.
Ik heb eentje meteen opgegeten, superzacht, dus dat is het lekkerste vind ik. De ander ingevroren.
Ik zal 3 min proberen. Dank je.
Xetranzaterdag 30 augustus 2014 @ 16:35
Ik beleg het altijd met kaas en uien, met daaronder tomaten.
Brammetjuh94zaterdag 30 augustus 2014 @ 16:41
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 augustus 2014 16:23 schreef TheStranger1158 het volgende:
TS heeft dus gisteren een lekker Turks brood gehaald en in de vriezer gedaan.
Hoe lang moet dit in de oven straks?

En nog tips voor lekker beleg?
Snij de top er af. Doe de vulling er een beetje uit. Bak kip aan met wat groente en kruid goed. Vervolgens klop je slagroom en een beetje Mayo met verse knoflook en flink wat kruiden. Dan de kip in het uitgeholde brood en de saus er over drizzelen. Top erop en in stukken snijden.
Woelwaterzaterdag 30 augustus 2014 @ 16:41
quote:
7s.gif Op zaterdag 30 augustus 2014 16:35 schreef Xetran het volgende:
Ik beleg het altijd met kaas en uien, met daaronder tomaten.
Dus eigenlijk met tomaten, met daarbovenop kaas en uien.
Xetranzaterdag 30 augustus 2014 @ 17:26
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 augustus 2014 16:41 schreef Woelwater het volgende:

[..]

Dus eigenlijk met tomaten, met daarbovenop kaas en uien.
Ja, maar dat is omdat ik te lui ben er meer mee te doen. Je kan het zo gek maken als je zelf wil natuurlijk.
psvwoensdag 3 september 2014 @ 21:52
Gister in de vriezer gegooid, en vandaag eten?
Beter in broodtrommel kunnen bewaren en dan in oven ?