TheStranger1158 | zaterdag 30 augustus 2014 @ 16:23 |
TS heeft dus gisteren een lekker Turks brood gehaald en in de vriezer gedaan. Hoe lang moet dit in de oven straks? En nog tips voor lekker beleg? | |
ABombali | zaterdag 30 augustus 2014 @ 16:30 |
Kwartiertje laten ontdooien en dan een paar minuten in de oven(voorverwarmd) | |
ABombali | zaterdag 30 augustus 2014 @ 16:30 |
beleg->shoarma | |
TheStranger1158 | zaterdag 30 augustus 2014 @ 16:31 |
Hoeveel is een paar min? | |
ABombali | zaterdag 30 augustus 2014 @ 16:33 |
Hangt er een beetje van af hoe jij het lekker vindt? 3 a 4 minuten dan is de buitenkant een beetje hard en de binnenkant nog zacht. Je kan het ook langer in de oven laten, maar dan is het net als beschuit | |
TheStranger1158 | zaterdag 30 augustus 2014 @ 16:34 |
Ik heb het gisteren gehaald bij de Turk. Ik heb eentje meteen opgegeten, superzacht, dus dat is het lekkerste vind ik. De ander ingevroren. Ik zal 3 min proberen. Dank je. | |
Xetran | zaterdag 30 augustus 2014 @ 16:35 |
Ik beleg het altijd met kaas en uien, met daaronder tomaten. | |
Brammetjuh94 | zaterdag 30 augustus 2014 @ 16:41 |
Snij de top er af. Doe de vulling er een beetje uit. Bak kip aan met wat groente en kruid goed. Vervolgens klop je slagroom en een beetje Mayo met verse knoflook en flink wat kruiden. Dan de kip in het uitgeholde brood en de saus er over drizzelen. Top erop en in stukken snijden. | |
Woelwater | zaterdag 30 augustus 2014 @ 16:41 |
Dus eigenlijk met tomaten, met daarbovenop kaas en uien. | |
Xetran | zaterdag 30 augustus 2014 @ 17:26 |
Ja, maar dat is omdat ik te lui ben er meer mee te doen. Je kan het zo gek maken als je zelf wil natuurlijk. | |
psv | woensdag 3 september 2014 @ 21:52 |
Gister in de vriezer gegooid, en vandaag eten? Beter in broodtrommel kunnen bewaren en dan in oven ? |