abonnement bol.com Unibet Coolblue
  maandag 1 september 2014 @ 13:37:33 #51
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_144059936
quote:
0s.gif Op maandag 1 september 2014 12:58 schreef Pietverdriet het volgende:
Als je roggemeel icm zuurdesems gebruikt blijft je brood sowieso langer houdbaar dan tarwe icm gist.
Rogge gebruiken we pas sinds kort, maar dat is echt fijn meel, zeg. Geeft hele mooie resultaten en smaakt ook erg lekker.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  maandag 1 september 2014 @ 13:38:56 #52
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_144059984
quote:
1s.gif Op maandag 1 september 2014 13:09 schreef Tamashii het volgende:
Wat ongelofelijk tof! Jammer dat het in rdam is ;9
Misschien openen we over een paar jaar een filiaal in jouw woonplaats. :+

Nee, zonder gekheid - we willen geen tweede VanMenno worden en we willen ook geen bakkerij-imperium. We willen gewoon een bakkerswinkel waar in elk geval n van ons van kan leven. Allebei zou nog mooier zijn.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  maandag 1 september 2014 @ 16:09:40 #53
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_144065450
quote:
0s.gif Op maandag 1 september 2014 10:54 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Nee, sorry. ;( We doen dat allemaal op een scootertje en Dordt is echt net wat te ver.

[..]

Ons brood bevat echt alleen maar meel, water, zout, desemcultuur. Er zit niets in om het langer houdbaar te houden. Maar het blijft zeker langer lekker dan een brood uit de broodbakmachine, want een brood uit de broodbakmachine heeft geen goede korst. Onaangesneden kun je het zeker drie, vier dagen bewaren (zou het dan wel even 'oppiepen' in de oven voor consumptie). Aangesneden kun je er de tweede en de derde dag nog goed van eten mits op de juiste manier bewaard (liefst op de snijkant neerzetten met een theedoek eroverheen o.i.d.). Vierde en vijfde dag is het nog goed te roosteren voor bruschetta e.d. Of tosti's. :9

Ik vind het verrassend dat ons brood helemaal niet zo gauw beschimmelt. We maken ons paard vaak blij met restjes uitgedroogd brood.
Jammer! Maar wel begrijpelijk dat het dan te ver is :) Dan zit er niks anders op dan jullie maar in persoon lastig te vallen als de winkel open is :P
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  maandag 1 september 2014 @ 16:28:37 #54
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_144066206
Dat mag altijd! :Y
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  maandag 1 september 2014 @ 16:45:27 #55
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_144066867
Is er trouwens iets dat jullie onderscheidt van andere bakkers? Bedoel ik niet als een aanval hoor, iemand die een brood bakt zoals jullie staat mijlenver boven de standaard afbakkers in Nederland.
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
  maandag 1 september 2014 @ 17:45:05 #56
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_144068644
quote:
1s.gif Op maandag 1 september 2014 16:45 schreef Klaploper het volgende:
Is er trouwens iets dat jullie onderscheidt van andere bakkers? Bedoel ik niet als een aanval hoor, iemand die een brood bakt zoals jullie staat mijlenver boven de standaard afbakkers in Nederland.
Van andere bakkers die op dezelfde manier brood bakken? Die zijn er natuurlijk niet zoveel.

Ik ken er maar eentje persoonlijk, Luc van Tilburg Sourdough. Die heeft een werkwijze die grotendeels gelijk is aan wat wij doen, maar maakt toch echt weer andere broden dan die van ons. We hebben wel onze eigen stijl en we proberen ook te zoeken naar producten die echt uniek zijn voor ons, zoals bijvoorbeeld dat rommelbroodje. Dat is eigen recept. :)
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_144068782
Bezorgen jullie wel in Schiedam? Woon dichtbij de Mgr Nolenslaan.
  maandag 1 september 2014 @ 17:51:25 #58
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_144068869
Schiedam is geen enkel probleem! :)
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_144069044
*O* Ik bestel denk ik in een andere week. Dan kan ik hopelijk wat verschillende dingen bestellen :).
  dinsdag 2 september 2014 @ 08:16:38 #60
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_144089352
Nu met Bio Bodega afgesproken dat wij voorlopig (= zo lang we nog geen winkel hebben) enkel op zaterdag aan haar leveren. Dan kunnen we zonder problemen een stuk of twintig broden leveren. Doordeweek gaan we met de huidige mogelijkheden echt niet redden en we willen ook niet dat zij steeds teleurgestelde klanten heeft.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  dinsdag 2 september 2014 @ 21:14:37 #61
12902 pmponer
One Punch is enough
pi_144114689
Ik denk dat dat heel verstandig is. Het schiet niet op wanneer je klanten moet teleurstellen. Zeker in het begin niet.
Drop you like an ill, bad habit
pi_144119971
Het eerste topic had ik al gezien, maar was nog niet echt in de gelegenheid geweest om te reageren. Dus bij dezen. Wat gaaf dat jullie dit doen, heel veel succes ermee! ^O^
pi_144126823
quote:
1s.gif Op maandag 1 september 2014 17:45 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Van andere bakkers die op dezelfde manier brood bakken? Die zijn er natuurlijk niet zoveel.

Ik ken er maar eentje persoonlijk, Luc van Tilburg Sourdough. Die heeft een werkwijze die grotendeels gelijk is aan wat wij doen, maar maakt toch echt weer andere broden dan die van ons. We hebben wel onze eigen stijl en we proberen ook te zoeken naar producten die echt uniek zijn voor ons, zoals bijvoorbeeld dat rommelbroodje. Dat is eigen recept. :)
Ik ben geen kenner maar dit is ook in hetzelfde straatje of niet? www.broodt.nl
Wel lekker imo daar in elk geval.
  woensdag 3 september 2014 @ 10:34:25 #64
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_144128562
Yep, dat klinkt als wat wij ook doen. :Y
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_144128789
quote:
0s.gif Op maandag 1 september 2014 13:37 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Rogge gebruiken we pas sinds kort, maar dat is echt fijn meel, zeg. Geeft hele mooie resultaten en smaakt ook erg lekker.
Rogge is inderdaad heel fijn. Ik bakte regelmatig een norwich sourdough, heel fijn smakelijk brood.
Raat (Alkmaar/Hoorn/Medemblik) is ook een in 'jullie' stijl geloof ik, alleen wat groter. Ze bakken voornamelijk speltdesem.
pi_144129752
quote:
1s.gif Op woensdag 3 september 2014 09:17 schreef Helly het volgende:

[..]

Ik ben geen kenner maar dit is ook in hetzelfde straatje of niet? www.broodt.nl
Wel lekker imo daar in elk geval.
Jammer van de rommelige site.
Ligt het aan mij of staat er nergens op de site in welke stad de stadsbakkerij is gevestigd (pagina contact geeft teveel omleidingen)? Straatnaam staat wel vermeld maar ik moet Google aanslingeren om te zien dat het om Eindhoven gaat.
pi_144130656
Hier doet de contactpagina het gewoon.
  woensdag 3 september 2014 @ 18:22:30 #68
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_144142971
Bij mijn werkt 'ie ook gewoon. :Y

Gezien de toegenomen productie maar eens wat 25kg-zakken meel besteld. Komt gewoon via PostNL, de pakketjesjongen is blij met ons. :')
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_144142995
quote:
0s.gif Op woensdag 3 september 2014 18:22 schreef Isegrim het volgende:
Bij mijn werkt 'ie ook gewoon. :Y

Gezien de toegenomen productie maar eens wat 25kg-zakken meel besteld. Komt gewoon via PostNL, de pakketjesjongen is blij met ons. :')
Hoeveel trappen moet-ie op? :P
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
  woensdag 3 september 2014 @ 18:34:54 #70
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_144143319
Twee, soort brandtrap.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_144143472
quote:
0s.gif Op maandag 1 september 2014 09:55 schreef Isegrim het volgende:
5 broden voor een feestje, zojuist gebakken, zometeen afleveren:

[ afbeelding ]
Ziet er erg goed uit :9

Succes met al het klussen en dat het een groot succes mag worden.
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_144149421
quote:
0s.gif Op woensdag 3 september 2014 18:34 schreef Isegrim het volgende:
Twee, soort brandtrap.
Gaat-ie vast leuk vinden met 25kg meel _O-
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
pi_144174356
quote:
0s.gif Op maandag 25 augustus 2014 17:02 schreef Pietverdriet het volgende:
Ah, ook maar eens een granieten plaat halen dus
Bij het schoonmaken ontdek ik net dat we ineens 2 stenen hebben. Toch niet zo heel erg warmtebestendig....
  Moderator donderdag 4 september 2014 @ 20:05:03 #74
185648 crew  mascara-klodder
make-up veeg
pi_144179270
quote:
0s.gif Op woensdag 3 september 2014 18:22 schreef Isegrim het volgende:
Bij mijn werkt 'ie ook gewoon. :Y

Gezien de toegenomen productie maar eens wat 25kg-zakken meel besteld. Komt gewoon via PostNL, de pakketjesjongen is blij met ons. :')
extra fooi met kerst/oud en nieuw :Y
Opgelost. Slotje! :7
pi_144183957
Deze jongen verdient geen fooi. :P Die propt pakketten die niet door de bus passen, toch door de bus e.d. :X

(Vind ik straks 25kg meel onder mijn brievenbus :') )
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')