| katindeboom | zaterdag 16 augustus 2014 @ 17:28 |
| Gister appie geweest. Aanbieding 4 euro 350g mager rund. Zie ik 5euro hele kilo dus die genomen. Wel uitheidsdatum 19-augustus dit jaar. Lekker dikke vloeibaar Blueband gekocht ook, zij al bij kassa dat ik eens lekker ging bakken. Gewoon echt zin om te bakken, je kent het. Klacht: kan nie bakke nou | |
| LasTeR | zaterdag 16 augustus 2014 @ 17:30 |
| Stop het in een waterdichte zak en leg het in lauw water. Hierdoor komt het sneller op temperatuur. Daarbij kun je gehakt prima bakken als het bevroren is, gewoon op laag vuur en losrullen. | |
| Geerd | zaterdag 16 augustus 2014 @ 17:30 |
| Waarom in de koelkast? | |
| LasTeR | zaterdag 16 augustus 2014 @ 17:30 |
| >CUL | |
| Slome_stokbrood_eter | zaterdag 16 augustus 2014 @ 17:31 |
| Stop het in de magnetron | |
| katindeboom | zaterdag 16 augustus 2014 @ 17:32 |
dan moet ik 1 kilo als hele blok erin flikkeren. Nee ik heb dit gekocht voor meerdere dagen. | |
| voederbietel | zaterdag 16 augustus 2014 @ 17:32 |
| Misschien gaat het beter als je eerst even je handen in een voorverwarmde oven tegen de ijzeren onder plaat aanhoudt. | |
| LasTeR | zaterdag 16 augustus 2014 @ 17:32 |
Dan had je het in stukken in moeten vriezen. Wil je het nu laten ontdooien en dan de rest weer invriezen? | |
| katindeboom | zaterdag 16 augustus 2014 @ 17:32 |
zat al in de vriezer. | |
| ROADRUNN3R | zaterdag 16 augustus 2014 @ 17:33 |
| Echte mannen eten rauw gehakt | |
| BlueMage | zaterdag 16 augustus 2014 @ 17:33 |
| Gooi 't ff in de magnetron op de ontdooistand? | |
| katindeboom | zaterdag 16 augustus 2014 @ 17:33 |
nee daarom ontdooien in koelkast. tip van oma, ik was vijf, altijd onthouden. | |
| voederbietel | zaterdag 16 augustus 2014 @ 17:34 |
Doodverwensing? http://jessevandervelde.c(...)het-steeds-weer-aan/ | |
| katindeboom | zaterdag 16 augustus 2014 @ 17:34 |
is geen schepijs. | |
| BlueMage | zaterdag 16 augustus 2014 @ 17:35 |
Ja nou zo'n hoedje van aluminiumfolie dat te strak zit is ook heel gevaarlijk. | |
| voederbietel | zaterdag 16 augustus 2014 @ 17:36 |
Hoedje van lood helpt beter tegen die 2,4 ghz straling. | |
| eend112 | zaterdag 16 augustus 2014 @ 17:37 |
| Ik heb ook zo'n godganse tering hekel aan eten invriezen. Gewoon koelkast. | |
| gebrokenglas | zaterdag 16 augustus 2014 @ 17:37 |
| Ik zou ook zeggen: effe kort in de magnetron stoppen. Maar blijbaar kan dat niet? | |
| voederbietel | zaterdag 16 augustus 2014 @ 17:38 |
Ik begrijp nooit zo goed waarom een mens meer nodig zou hebben als knackerbrod met pindakaas en een appeltje voor de vitamientjes. | |
| #ANONIEM | zaterdag 16 augustus 2014 @ 17:38 |
Koud water is beter. | |
| eend112 | zaterdag 16 augustus 2014 @ 17:39 |
Westerse wereld hallo | |
| Etcetera | zaterdag 16 augustus 2014 @ 17:39 |
| Welke fuckwit gooit dan ook een volledige bak gehakt in de vriezer. Kun je lopen en ademen tegelijk of heb je daar ook hulp voor nodig | |
| voederbietel | zaterdag 16 augustus 2014 @ 17:40 |
Allo allo, this is nighthawk speaking. | |
| voederbietel | zaterdag 16 augustus 2014 @ 17:40 |
Een halve bak was beter geweest? | |
| Geerd | zaterdag 16 augustus 2014 @ 17:40 |
Sja als je de hele dag beetje onder je rieten tentje ligt te rotten te alah ahkbarren heb je ook niet veel nodig nee | |
| #ANONIEM | zaterdag 16 augustus 2014 @ 17:41 |
Precies. Echt dom. Ik hang het dan ook altijd aan de waslijn. | |
| voederbietel | zaterdag 16 augustus 2014 @ 17:41 |
In m'n rieten tentje eet ik altijd vijgen omdat ik last krijg van verstopping van de hitte. | |
| Vijf_voor | zaterdag 16 augustus 2014 @ 17:41 |
| Invriezen in porties | |
| the-eye | zaterdag 16 augustus 2014 @ 17:42 |
Je kan toch een aantal ballen braden en die verdeeld over de komende dagen opeten? | |
| Geerd | zaterdag 16 augustus 2014 @ 17:43 |
Doe ik ook altijd, alleen dan wel van de slager | |
| gebrokenglas | zaterdag 16 augustus 2014 @ 17:43 |
Dit was een goede aanbieding! | |
| Etcetera | zaterdag 16 augustus 2014 @ 17:44 |
Dit dus. | |
| the-eye | zaterdag 16 augustus 2014 @ 17:45 |
Gebruik je halfom of rundergehakt? | |
| #ANONIEM | zaterdag 16 augustus 2014 @ 17:46 |
Wat is dat nu weer voor een debiele tip. TS moet het gehakt gewoon even in zijn broek stoppen. | |
| voederbietel | zaterdag 16 augustus 2014 @ 17:51 |
Warme handen dan ontdooit het gehakt sneller toch. | |
| Geerd | zaterdag 16 augustus 2014 @ 17:52 |
Bij de slager runder is goede shit hier. Van de super zou ik halfom doen. Ook hier zullen de meningen over verdeelt zijn, Eitje der door uitje heerlijk man | |
| BlueMage | zaterdag 16 augustus 2014 @ 17:53 |
Beetje mosterd door het gehakt is ook lekker. | |
| Geerd | zaterdag 16 augustus 2014 @ 17:54 |
Nog nooit gedaan! Ga ik onthouden! Balletjes even op hoog vuur alle kanten lekker bruin laten worden, half glas lauw water derbij, en dan lekker laten pruttelen met de deksel der op. En vaak de ballen met vocht uit de pan overgieten. Heb ik het over 4x 250 gram ballen | |
| #ANONIEM | zaterdag 16 augustus 2014 @ 17:56 |
Beetje aan stoute dingen denken, meer bloed naar het zaakje, meer bloed = meer warmte = sneller ontdooien. | |
| voederbietel | zaterdag 16 augustus 2014 @ 17:57 |
Beetje honing in het vocht doen. | |
| Geerd | zaterdag 16 augustus 2014 @ 17:58 |
Honing, mosterd/ maakt boodschappen lijstje | |
| voederbietel | zaterdag 16 augustus 2014 @ 17:59 |
In plaats van een uitje kun je ook kappertjes nemen. En in plaats van paneermeel zelf crouton achtige dingen maken van oud brood. | |
| katindeboom | zaterdag 16 augustus 2014 @ 18:01 |
het regent hier dus niet buitengehangen. | |
| #ANONIEM | zaterdag 16 augustus 2014 @ 18:01 |
Geeft niet, gehakt kan juist prima tegen regen. | |
| Helsinki | zaterdag 16 augustus 2014 @ 18:14 |
| Voortaan in koud water leggen, dan gaat het snel. | |
| the-eye | zaterdag 16 augustus 2014 @ 18:31 |
Flinke schep sambal om ze pittig te maken | |
| Karig_Hutje | zaterdag 16 augustus 2014 @ 19:24 |
| Je kunt er wel gehaktballen van maken en die weer voor een 2e keer invriezen als ze gebakken zijn. |