Ik ben al een hele tijd bij de specialisten weg en genezen verklaard, dat zie ik toch wel anders dan als je er nog helemaal in zit.quote:Op dinsdag 12 augustus 2014 20:37 schreef motorbloempje het volgende:
Het probleem zit 'm in de tips die gegeven worden, als lijstjes te weinig zijn. En wat daar dan mee gedaan wordt. Maar zeg dat maar eens. Dan is het nééé! NEE!!! Het is voor mij genoeg. Nou ja, ok dan.
Mensen met eetstoornissen horen bij een specialist.
Dat lijstje van KiKiD bijvoorbeeld is véél te weinig. Zelfde geldt voor andere lijstjes hierboven.
Maar je was toch ook al bij een diëtist geweest? Wat zei die?quote:Op dinsdag 12 augustus 2014 20:46 schreef Niene het volgende:
[..]
Ik ben al een hele tijd bij de specialisten weg en genezen verklaard, dat zie ik toch wel anders dan als je er nog helemaal in zit.
Yoga-vraagje: Je doet veel met je polsen. Dat wordt vanzelf sterker/beter. I get that.quote:
Dat was toen ik nog in behandeling was.quote:Op dinsdag 12 augustus 2014 20:47 schreef Californium het volgende:
[..]
Maar je was toch ook al bij een diëtist geweest? Wat zei die?
O en net kwark met warme cranberries en honingquote:Op dinsdag 12 augustus 2014 20:38 schreef Probability het volgende:
Vanochtend gesport, morgenochtend weer
Heupopeners gingen heel goed, harmstringdingen juist totaal niet
D is dat stuk vlees waar ik het gister nog over had maar kan niet op de naam komen nu met 200/300 gram sperziebonen en veel pindasaus (Calvé)
Rest van de dag:
Bulletproof chai thee, banaan, glas chocomel , verse jus, 2 gluten vrij roggebrood sneetjes. Een met sla, tomaat, avocado, bacon. De andere met sla, prosciutto, veel veel parmigiano en pijnboompitjes. Uhmm o ja en nog een snee glutenvrij brood met 2 plakken old Amsterdam.
Zo misschien nog avocado met zalm of ik maak er iets anders van.
Ik heb daar ook nog wel eens moeite mee. Was lang zoeken, zeker een jaar, voordat ik het door had. (in dat eerste jaar zat ik dan ook geregeld met icepacks op de bank van de pijn )quote:Op dinsdag 12 augustus 2014 20:51 schreef motorbloempje het volgende:
[..]
Yoga-vraagje: Je doet veel met je polsen. Dat wordt vanzelf sterker/beter. I get that.
Maar bij bijvoorbeeld down-dog wordt er gezegd dat je naast op je polsen, of nou ja, dat je vooral ook je knokkels in de grond moet duwen. Dus vanuit je hele hand zeg maar om zo de druk niet compleet op je polsen te hebben. Ik vind dat vrij moeilijk, die druk echt verdelen over m'n hele hand. Zijn daar nog tips voor? Verder gaat 't wel prima, en de practice die ik doe geeft ook regelmatig tijd voor rust van de polsen, dus dat is fijn, maar ik heb 't gevoel dat ik 't beter kán doen dan dat ik nu doe, gewichtsverdeeltechnisch gezien!
(nu even douchen en eten. Net 5km gehobbeld met Mr.Mo Samen lopen is zo gezellig! )
Thanks toch ben ik blij als ik straks weer meer thuis ben en dus aan het uitgebreid koken kanquote:
Hoe bedoel je inspiratieloos. Bijna alle ingrediënten staan in de kast haha, thanks Ga morgen voor de noten en honing.quote:Op dinsdag 12 augustus 2014 16:06 schreef Tinkepink het volgende:
[..]
- met kokos
- met kokos en cacaobits
- met noten en honing
- met kaneel en appel
- met een beetje cruesli
- met banaan
- met zaden
- met frambozen
- willekeurige combinatie van bovenstaande
Bovenstaande maak ik afwisselend met melk, amandelmelk, kokosmelk of -sap en water. Soms als geweekte havermout, soms warm uit de magnetron
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Nee dus, kutzooi
Net zoals kokos, dat is ook kutzooiNu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
Heb de rrest nog niet gelezen, maar de beste reactie op dit soort facturen is er niet op te reageren.quote:Op dinsdag 12 augustus 2014 21:22 schreef TailorMade het volgende:
[..]
Hoe bedoel je inspiratieloos. Bijna alle ingrediënten staan in de kast haha, thanks Ga morgen voor de noten en honing.
Heb me keurig aan m'n lijst gehouden, alleen zoete aardappel uit de oven is zoo lekker, dus t werd wat meer dan gedacht..
Wat een kutdag op werk, een 'spookfactuur' ontvangen waarvan ik 100% zeker weet dat ik geen overeenkomst ben aangegaan. Ze hebben zelfs m'n 06 nummer en volledige naam (hoe de hell komen ze daar aan?!) het bandje is onderweg zeggen ze. We krijgen wel vaker spookfacturen, maar zodra ik met wetsartikelen begin te slingeren hoor ik er nooit meer wat van. Bij deze werkt dat dus (nog) niet. Een factuur van ¤450,-. Wordt er sacherijnig van, begin er bijna in te geloven dat ik een overeenkomst ben aangegaan.
Dat bedrag, dat moet haast wel een fok!er zijnquote:Op dinsdag 12 augustus 2014 21:22 schreef TailorMade het volgende:
[..]
Hoe bedoel je inspiratieloos. Bijna alle ingrediënten staan in de kast haha, thanks Ga morgen voor de noten en honing.
Heb me keurig aan m'n lijst gehouden, alleen zoete aardappel uit de oven is zoo lekker, dus t werd wat meer dan gedacht..
Wat een kutdag op werk, een 'spookfactuur' ontvangen waarvan ik 100% zeker weet dat ik geen overeenkomst ben aangegaan. Ze hebben zelfs m'n 06 nummer en volledige naam (hoe de hell komen ze daar aan?!) het bandje is onderweg zeggen ze. We krijgen wel vaker spookfacturen, maar zodra ik met wetsartikelen begin te slingeren hoor ik er nooit meer wat van. Bij deze werkt dat dus (nog) niet. Een factuur van ¤450,-. Wordt er sacherijnig van, begin er bijna in te geloven dat ik een overeenkomst ben aangegaan.
Te zurig en te weinig pindakaas/romige smaakquote:
Dat! Ik vind prefab satesaus ook niet te vreten (En ik maak hem dus ook zelf)quote:Op dinsdag 12 augustus 2014 21:27 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Te zurig en te weinig pindakaas/romige smaak
Oke ik vond deze wel normal klinken en ik hou van Calvé pindakaas!quote:Op dinsdag 12 augustus 2014 21:26 schreef uniekhoorn het volgende:
Prob, Calve satesaus is vies!!
De enige satesaus k&k is die van de Fano maar dat is alleen voor industrieel gebruik en emmers van 10 kg
Maken, lekker makkelijk (deze is zonder kokosmelk, kan met maar dat doen we niet!)
Schep pindakaas, halve schep bruine suiker, scheut ketjap, beetje geperste knoflook, ui en gember, melk of water, cayennepeper, mespuntje trassi...
Ik had een fastfood dag (sperzieboontjes uit de vriezer, wel biologisch)quote:Op dinsdag 12 augustus 2014 21:31 schreef An24 het volgende:
[..]
Dat! Ik vind prefab satesaus ook niet te vreten (En ik maak hem dus ook zelf)
Ja fotoquote:Op dinsdag 12 augustus 2014 21:34 schreef Probability het volgende:
[..]
Ik had een fastfood dag (sperzieboontjes uit de vriezer, wel biologisch)
Sta nu in de ap
In m'n pyjama
Honger
Haha heb je niet op whatsappquote:Op dinsdag 12 augustus 2014 21:35 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Ja foto
Had ook biologische sperziebonen, gisteren geplukt.. Deze waren heerlijk, de vorige soort van schoonpa was goor
Ja wachtquote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |