meenemen bedoelde ik. ga eens gauw inpakken.quote:Op vrijdag 8 augustus 2014 00:28 schreef DeZwabber het volgende:
[..]
Belgisch bier kan ik wel maken, maar de kleding gaat er niet goed uit zien. Het is al even geleden dat ik voor het laatst een naaimachine aangeraakt heb.
De reden dat bier aangeraden wordt voor je haar is vanwege de hop. Dus de meeste IPA's zijn daar prima geschikt voor. Hoe bitterder hoe beter.quote:Op vrijdag 8 augustus 2014 00:27 schreef isax het volgende:
ey zwab, welk bier raad jij aan als haarmasker?
heb jij het al ooits geprobeerd?quote:Op vrijdag 8 augustus 2014 00:29 schreef DeZwabber het volgende:
[..]
De reden dat bier aangeraden wordt voor je haar is vanwege de hop. Dus de meeste IPA's zijn daar prima geschikt voor. Hoe bitterder hoe beter.
Mocht je er wel heengaan heb ik een tip, je neemt ergens onderweg een afslag om een frietkot te bezoeken en gelijk goedkoop bier halen.quote:
dat is onder zwab zijn standaardquote:Op vrijdag 8 augustus 2014 00:30 schreef Piet_Piraat het volgende:
[..]
Mocht je er wel heengaan heb ik een tip, je neemt ergens onderweg een afslag om een frietkot te bezoeken en gelijk goedkoop bier halen.
Whehe, neuh. Misschien gewoon eens doen voor de lol. Twee biertjes meenemen onder de douche, één voor het haar, één voor het drinken.quote:Op vrijdag 8 augustus 2014 00:30 schreef isax het volgende:
[..]
heb jij het al ooits geprobeerd?
ipatje van 40 euri er in.
Ik heb geen idee wat zijn standaard is?quote:Op vrijdag 8 augustus 2014 00:31 schreef isax het volgende:
[..]
dat is onder zwab zijn standaard
keep up bro als je hier slim wil zijn
zo'n helmquote:Op vrijdag 8 augustus 2014 00:32 schreef DeZwabber het volgende:
[..]
Whehe, neuh. Misschien gewoon eens doen voor de lol. Twee biertjes meenemen onder de douche, één voor het haar, één voor het drinken.
De enige keren dat ik naar België ga eigenlijk zijn voor het Zythos Bierfestival in Leuven, prima bier, prima prijs, bijna al het interessante dat België te bieden heeft in één hal. En er na wat naborrelen in de stad.quote:Op vrijdag 8 augustus 2014 00:30 schreef Piet_Piraat het volgende:
[..]
Mocht je er wel heengaan heb ik een tip, je neemt ergens onderweg een afslag om een frietkot te bezoeken en gelijk goedkoop bier halen.
quote:Op vrijdag 8 augustus 2014 00:32 schreef Piet_Piraat het volgende:
[..]
Ik heb geen idee wat zijn standaard is?
Ah toch een kenner.quote:Op vrijdag 8 augustus 2014 00:33 schreef DeZwabber het volgende:
[..]
De enige keren dat ik naar België ga eigenlijk zijn voor het Zythos Bierfestival in Leuven, prima bier, prima prijs, bijna al het interessante dat België te bieden heeft in één hal. En er na wat naborrelen in de stad.
Absoluut. Zwabber weet volgens mij heel veel en Isax ook.quote:
Dat klonk meer elitair dan ik eigenlijk ben. Niets mis met Belgisch bier, maar ik moet zeggen dat het na een aantal jaar een beetje mijn interesse verloren heeft. De Struise maakt puik spul, en ik drink graag af en toe een Rochefort 8 of 10, of een St Bernardus Abt of een Westvleteren 12, maar juist de wat nieuwere dingen zoals de opgefokte IPA's of bier op tequila / wijn / whisky / bourbonvaten. En soms bier wat gewoon grappig is, zoals de extremen van 32 of 41%, of bier dat op de bodem van de Noordzee gelegen heeft. Waarom? Omdat het kan. Het is niet altijd even nuttig, maar ontzettend leuk. Bier dat gemaakt is met thee er in, bier dat gemaakt is met hibiscus of kopi loewak koffiebonen of rare fruitsoorten. Stouts bereid met peper, bieren gemaakt van whiskymout, rauchbieren gemaakt van gerookte mout. Het is allemaal zo tof, en heeft mijn interesse meer dan de zoveelste tripel.quote:Op vrijdag 8 augustus 2014 00:32 schreef Piet_Piraat het volgende:
[..]
Ik heb geen idee wat zijn standaard is?
ik niet hoorquote:Op vrijdag 8 augustus 2014 00:38 schreef ChocoFan het volgende:
[..]
Absoluut. Zwabber weet volgens mij heel veel en Isax ook.![]()
Er zijn al aardig wat bier gesprekken hier voorbij gekomen.
Die zou ik echt willen, maar was duur, veels te duur, als in het vijfvoudige van wat ik er voor zou willen betalen.quote:
bier drinken dat gerijpt is op whiky vaten is dan ook elitairquote:Op vrijdag 8 augustus 2014 00:39 schreef DeZwabber het volgende:
[..]
Dat klonk meer elitair dan ik eigenlijk ben. Niets mis met Belgisch bier, maar ik moet zeggen dat het na een aantal jaar een beetje mijn interesse verloren heeft. De Struise maakt puik spul, en ik drink graag af en toe een Rochefort 8 of 10, of een St Bernardus Abt of een Westvleteren 12, maar juist de wat nieuwere dingen zoals de opgefokte IPA's of bier op tequila / wijn / whisky / bourbonvaten. En soms bier wat gewoon grappig is, zoals de extremen van 32 of 41%, of bier dat op de bodem van de Noordzee gelegen heeft. Waarom? Omdat het kan. Het is niet altijd even nuttig, maar ontzettend leuk. Bier dat gemaakt is met thee er in, bier dat gemaakt is met hibiscus of kopi loewak koffiebonen of rare fruitsoorten. Stouts bereid met peper, bieren gemaakt van whiskymout, rauchbieren gemaakt van gerookte mout. Het is allemaal zo tof, en heeft mijn interesse meer dan de zoveelste tripel.
maar zo cutequote:Op vrijdag 8 augustus 2014 00:39 schreef DeZwabber het volgende:
[..]
Die zou ik echt willen, maar was duur, veels te duur, als in het vijfvoudige van wat ik er voor zou willen betalen.
Oud Zottegems heeft nog altijd mijn voorkeur, alleen al vanwege de naam.quote:Op vrijdag 8 augustus 2014 00:39 schreef DeZwabber het volgende:
[..]
Dat klonk meer elitair dan ik eigenlijk ben. Niets mis met Belgisch bier, maar ik moet zeggen dat het na een aantal jaar een beetje mijn interesse verloren heeft. De Struise maakt puik spul, en ik drink graag af en toe een Rochefort 8 of 10, of een St Bernardus Abt of een Westvleteren 12, maar juist de wat nieuwere dingen zoals de opgefokte IPA's of bier op tequila / wijn / whisky / bourbonvaten. En soms bier wat gewoon grappig is, zoals de extremen van 32 of 41%, of bier dat op de bodem van de Noordzee gelegen heeft. Waarom? Omdat het kan. Het is niet altijd even nuttig, maar ontzettend leuk. Bier dat gemaakt is met thee er in, bier dat gemaakt is met hibiscus of kopi loewak koffiebonen of rare fruitsoorten. Stouts bereid met peper, bieren gemaakt van whiskymout, rauchbieren gemaakt van gerookte mout. Het is allemaal zo tof, en heeft mijn interesse meer dan de zoveelste tripel.
Ik dacht dat jij er ook wel een beetje verstand van had.quote:Op vrijdag 8 augustus 2014 00:39 schreef isax het volgende:
[..]
ik niet hoor![]()
ik weet wat van wijn maar dat is het ook.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |