In het eerste shot wist ik dat het een systeembeheerder zou zijnquote:Op donderdag 7 augustus 2014 11:34 schreef motorbloempje het volgende:
Oh, ik vind de nerd tof Maar ik heb dan ook een groot zwak voor nerds. Zijn biscuit project/showstopper van volgende week zag er ook veelbelovend uit. Gewoon, omdat tof. Maar als hij er uit zou gaan omdat 't niet te kanen is heb ik daar ook vrede mee, natuurlijk
even aan het googelen geweest. Ik denk dat je niet de juiste ingredienten hebt gebruikt. Ik heb een site gevonden en daar hebben ze het beslag een kleurtje gegeven. En daarmee de figuurtjes gemaakt en ingevroren.quote:Op zondag 17 augustus 2014 21:59 schreef PM-girl het volgende:
Ik wilde de versiering op cake namaken, zoals oa Enwezor die maakte op zijn swiss roll.
Suiker, kleurstof en wat water gebruikt onderin het cakeblik, gekoeld tot vriespunt alvorens het deeg erin te doen. Fail.
nou en of!! Lekkere warme stinkkaas is altijd goedquote:Op woensdag 20 augustus 2014 21:43 schreef DeProf het volgende:
Dat zonnebloem brood met die kaas in het midden lijkt me lekker, beetje dippen, nomnomnom
Het lijkt op de alternatieve kaasfondue die wij wel eens doen. Een camembert verwarmen op de bbq eb dan dippen.quote:Op woensdag 20 augustus 2014 21:43 schreef DeProf het volgende:
Dat zonnebloem brood met die kaas in het midden lijkt me lekker, beetje dippen, nomnomnom
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |