pimmetje2010 | vrijdag 18 juli 2014 @ 03:19 |
Pimmetje wil zo nog even een overheerlijk bord kip met rijst met satesaus bereiden. Probleem is dat de satésaus al meer dan een maand open is (wel in de koelkast bewaard met de deksel op het bakje) en dus misschien niet meer goed is. Klacht: afweging moeten maken tussen lekker eten en een eventuele voedselvergiftiging ![]() | |
katindeboom | vrijdag 18 juli 2014 @ 03:22 |
Houdbaarheidsdatum heet dat. | |
flipsen | vrijdag 18 juli 2014 @ 03:24 |
"Na opening beperkt houdbaar". De hamvraag: hoe lang is dat dan nog? | |
pimmetje2010 | vrijdag 18 juli 2014 @ 03:25 |
Er staat op "na openen beperkt houdbaar". Voor mij kan beperkt een dag, een week of zelfs een maand zijn. Met beperkt zouden ze wat mij betreft zelfs op jou kunnen doelen. ![]() | |
Eyip | vrijdag 18 juli 2014 @ 03:25 |
drie dagen houdbaar ofzo | |
pimmetje2010 | vrijdag 18 juli 2014 @ 03:31 |
![]() | |
niels0 | vrijdag 18 juli 2014 @ 03:36 |
Gewoon zelf je saus maken. Is nog lekkerder ook. | |
katindeboom | vrijdag 18 juli 2014 @ 04:33 |
Kan niet, ik ben altijd lekker. | |
Life2.0 | vrijdag 18 juli 2014 @ 04:43 |
een maand ![]() ![]() | |
Wotte | vrijdag 18 juli 2014 @ 06:14 |
Zitten genoeg conserveringsmiddelen in joh, hoogstens verliest het wat smaak en anders heb je morgen nog wat extra pindasaus ![]() | |
GhpH | vrijdag 18 juli 2014 @ 07:56 |
Satay ![]() | |
Frank_Drebin | vrijdag 18 juli 2014 @ 08:00 |
Als het bedorven is proef of ruik je dat zo. En anders heb je een dag of 2 diarree, zoveel kan er ook weer niet gebeuren. | |
niels0 | vrijdag 18 juli 2014 @ 10:52 |
Hij klinkt behoorlijk aussie. | |
Etcetera | vrijdag 18 juli 2014 @ 10:53 |
Hoe fucking moeilijk is het ![]() Ziet het er nog uit als satésaus of heeft het al haar of een rare kleur? Ruikt het nog als satésaus? Structuur nog goed? Gewoon je ogen en neus even goed gebruiken. | |
humorduck28 | vrijdag 18 juli 2014 @ 10:54 |
Ik heb nog zat thee. ![]() | |
#ANONIEM | vrijdag 18 juli 2014 @ 11:16 |
Daarom gewoon zelf naar Zuid-Afrika gaan om je eigen pinda's te verzamelen en deze thuis met blote handen te verwerken tot een grove saus. | |
housesoftheholy | vrijdag 18 juli 2014 @ 11:19 |
Waarom specifiek Zuid-Afrika? | |
#ANONIEM | vrijdag 18 juli 2014 @ 11:20 |
Omdat ik geen zin heb om helemaal naar Israël te gaan. | |
housesoftheholy | vrijdag 18 juli 2014 @ 11:21 |
Gewoon naar China toch | |
#ANONIEM | vrijdag 18 juli 2014 @ 11:21 |
Of Egypte. | |
housesoftheholy | vrijdag 18 juli 2014 @ 11:22 |
Ok, veel plezier daar he | |
#ANONIEM | vrijdag 18 juli 2014 @ 11:22 |
Nee want ik ging naar Zuid-Afrika, wel op blijven letten. | |
housesoftheholy | vrijdag 18 juli 2014 @ 11:23 |
wow sorry hoor :$ | |
AdoraBelle | vrijdag 18 juli 2014 @ 11:23 |
Gooi dat spul weg joh. Een maand open is echt te lang. Wil je ziek worden ofzo? | |
zovty | vrijdag 18 juli 2014 @ 11:25 |
Het is pindasaus. Want gemaakt van pindas en lekker op meer dan alleen sate. | |
#ANONIEM | vrijdag 18 juli 2014 @ 11:25 |
![]() | |
housesoftheholy | vrijdag 18 juli 2014 @ 11:26 |
ik ook niet hoor | |
gewoonmeppen | vrijdag 18 juli 2014 @ 11:32 |
Vroeger stond er nooit een datum op, toen bewaarden we het een jaar, zou mijn opa zeggen. ![]() Gewoon opeten, in het ergste geval vindt je dezelfde substantie terug in de pot. | |
#ANONIEM | vrijdag 18 juli 2014 @ 11:49 |
Gelukkig | |
defokkingfoker | vrijdag 18 juli 2014 @ 18:00 |
Loop dan ff langs de appie dikzak | |
flipsen | vrijdag 18 juli 2014 @ 18:31 |
Heeft TS het eigenlijk overleefd? | |
appelepent | vrijdag 18 juli 2014 @ 20:05 |
Valt wel mee, pindakaas bederft ook niet. | |
eend112 | vrijdag 18 juli 2014 @ 20:07 |
Gewoon kerrie gebruiken | |
pimmetje2010 | vrijdag 18 juli 2014 @ 20:10 |
Heb het uiteindelijk niet aangedurfd ![]() En dan weer teruglopen? Het was 3:00 in de nacht ![]() | |
Etcetera | vrijdag 18 juli 2014 @ 20:13 |
Faalhaas ![]() ![]() | |
pimmetje2010 | vrijdag 18 juli 2014 @ 20:16 |
Oke jouw piemel is groter | |
Etcetera | vrijdag 18 juli 2014 @ 20:26 |
I only blow the D. Vindt m'n vriend ook fijner. | |
#ANONIEM | vrijdag 18 juli 2014 @ 20:30 |
Die pasta van wyco enzo staat op inderdaadwjsji nja laat maar ik ben bezopemn | |
Willoow | vrijdag 18 juli 2014 @ 20:32 |
Na een maand is dat niet meer goed nee ![]() | |
pimmetje2010 | zaterdag 19 juli 2014 @ 01:04 |
Wat heeft dat nou met satésaus te maken? ![]() | |
Id_do_her | zaterdag 19 juli 2014 @ 04:16 |
Lijkt op diarree, pass. | |
Etcetera | zaterdag 19 juli 2014 @ 09:17 |
wie begint er nu over piemels? Jij toch ![]() | |
pimmetje2010 | zondag 20 juli 2014 @ 05:46 |
Ja wat is je punt? | |
ClapClapYourHands | zondag 20 juli 2014 @ 05:47 |
Als het niet vies ruikt en het ziet er goed uit dan kan je het gewoon eten. Niet miepen maar vreten |