'Plakvlees'quote:
Boterhamworstquote:Op dinsdag 15 juli 2014 00:38 schreef nattermann het volgende:
Salami? Boterhamworst?
Wees eens duidelijk
Dan schrijf dat godverdomme ook zo op, met je plak "vlees". Kleuterquote:Op dinsdag 15 juli 2014 00:38 schreef FFlorus het volgende:
[..]
'Plakvlees'
http://www.dedamesdijk.nl(...)es-lijm-fibrinogeen/
Aan elkaar geplakte vlees restanten.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Optimist tot in de kist
Miniem's internetvriendinnetje :P
Bij vlagen briljant, helaas is het momenteel windstil
quote:Op dinsdag 15 juli 2014 00:39 schreef nattermann het volgende:
[..]
Dan schrijf dat godverdomme ook zo op, met je plak "vlees". Kleuter
quote:Op dinsdag 15 juli 2014 00:39 schreef trovey het volgende:
Lekker duidelijke OP, niets aan te te voegen.
OP geëdit.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.![]()
Ik heb het niet over worst (niet alle worst tenminste).quote:
quote:Op dinsdag 15 juli 2014 00:37 schreef FFlorus het volgende:
Gvd wat is dat ranzig zeg, wie er eet nou zulke meuk?![]()
Het heeft niet eens de textuur van vlees.![]()
Eerst een heerlijk voorgerecht, zit je daarna met die gore nasmaak in je mond.![]()
Klacht: 'Plakvlees'
'Was meteen te merken. Plakkerige, gelatineachtige textuur. (In plaats van een vezelachtige textuur). En dan ook nog eens die gore nasmaak.quote:Op dinsdag 15 juli 2014 01:11 schreef 2dope het volgende:
TS heeft ook iets gelezen op het viva-forum hoorNet alsof je het überhaupt had geproefd als je het niet wist.
ja nog ffquote:Op dinsdag 15 juli 2014 01:32 schreef LelijKnap het volgende:
Vlees uit Nederland. Niet een Argentinie/Z-Afrika-connectie hebben voor heerlijk vers, mals en onbespoten vlees.
Vlees waar ik het over heb komt lokale markten, waar het vlees ligt van koeien die dezelfde dag nog zijn geslacht, na een onbespoten en gezond leven gehad te hebben. Echt, malser komt het vlees niet.quote:Op dinsdag 15 juli 2014 01:37 schreef Fokker89 het volgende:
[..]
ja nog ffvlees van de AH komt voornamelijk uit dat soort schijtlanden
dat zal best wel, maar dat wil niet zeggen dat die landen niet net zulk klotevlees hebben als hierquote:Op dinsdag 15 juli 2014 01:39 schreef LelijKnap het volgende:
[..]
Vlees waar ik het over heb komt lokale markten, waar het vlees ligt van koeien die dezelfde dag nog zijn geslacht, na een onbespoten en gezond leven gehad te hebben. Echt, malser komt het vlees niet.
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |