FOK!forum / Gaming / [MW2 SC #521] kotsverdomme
KoningStomamaandag 14 juli 2014 @ 14:30
eXRCM.png

SPOILER: kijken op eigen risico
Stoma in de kelder
4345.jpg

Teun
mens-ugg-boots.jpg

Pierre
image16.jpg

Michhas
2004nk6.jpg

Tauch
landing-men.jpg

Stoma
typicalyanks.jpg

Soldmayor
topic.php?bb_attachments=47360&bbat=3367&inline

Pringles
126779210_d3dbb43baa.jpg

Rossdale
article-1082623-0256FC1B000005DC-530_224x423.jpg

Natte Bob
male_ugg.jpg

Betsy
ugg-222.jpg

Nicklas
ugg-man.jpg

Pringles
swag-fail-blue-uggs.jpg

Mainframes
uggs-man-robertson-swaggahottie.jpg

Bozz
tumblr_lb9v31E5E91qzhtsho1_400.jpg

Parvus
f38e3_ORIG-P1020722.jpg

Frankii
VERT_Mens%20Classichighres.jpg

Doopstah
men-in-ugg-3.jpg

dreamzk
ricky-martin-tears-of-joy-05.jpg

Fsmxi
011210_uggs.jpg

Stef
iloveyouman2_wideweb__470x30801.jpg

Tams en incognito Rossdale
pink%2520uggs%2520with%2520miniskirt.jpg
cNEpQ.jpg
KJuTT.jpg

SPOILER: De verhalen van Niels de Opperdinges
Al vanaf de verre oudheid stond Niels bekend als een echte man. Niet voor een kleintje vervaard, zien we hem op de oudste foto die bekend is van hem.

history-of-bowling-1.jpg

In deze tijd was het al bekend dat Niels zo stoer was, dat hij ronde steenballen uitpoepte, zoals we hierboven zien. Waarom? Omdat hij rotsen at. Dagelijks. U bent bekend met de Pyreneeën? Ik denk dat U zich kan voorstellen hoeveel honger Niels had. Maar laten we eens verder gaan naar de recentere geschiedenis. We schuiven een aantal duizend jaar op en komen Niels ineens in een andere gedaante tegen...

ambiorix.jpg

Ach, kijk hem toch eens staan. Een brok mannelijkheid. Uitpuilende buikspieren en een magnifieke snorpartij. Zijn bijl losjes in zijn hand om af en toe de restjes eten tussen zijn tanden uit te pulken en zijn nagels bij te werken. Legende, die Niels.

Ik weet nog goed dat op een dag ons dorp werd aangevallen via zee. Een armada van Romeinen die ons probeerden te belegeren. Niels was net klaar met het verorberen van 16 kilo vlees, zijn dagelijkse routine voordat hij een middagdutje ging doen. Geirriteerd keek hij op en zei:

This-Is-Sparta-Kick.jpg

"Hallo, wat hier gaande vrinden?"

Bevend van angst legden we uit dat we belegerd werden door Romeinen. Zijn reactie hierop werd wereldberoemd, geciteerd door duizenden geschiedschrijvers overal ter wereld:

300_sparta.jpg

"GIJ BLIJFT GODVERDOMME"

300.jpg

"UIT ONS DORP WEG JA?!?"

Gerard-Butler-This-Is-Sparta.jpg

"OF MOET IK EVEN NAAR JE TOE KOMEN!?!?"

Helaas, de Romeinen waren niet onder de indruk. De armada naderde onze kust, en er moest snel iets gebeuren. Met zijn bovenmatige intellect ontwikkelde Niels toen een enteringstechniek voor schepen, ongeëvenaard voor die tijd. Met zijn perfecte lichaam, elke ochtend gewassen in kokend lood, zijn haardos gekamd met een riek, zijn tanden gebleekt met waterstofperoxide, zijn nagels gehard met puur diamant, zijn schoenen gemaakt van het mooiste marmer (dat was zwaarder, training, je kent het wel). zwaaide hij zichzelf vanaf een schip richting de belager. Hierbij vond hij toevallig de dubbel-360-backheel-kick uit. Deze bleek erg effectief te zijn, zoals we hier kunnen zijn op het volgende plaatje.

2ebhegz.jpg

Bij de rode pijl zien we hoe Niels aan komt vliegen met de dubbele-360-backheel-kick. De andere dorpsbewoners achter hem staan nog een beetje te beven van angst. Wat er volgde laat zich makkelijk raden:

11rx3q1.jpg

Als een sloopkogel bewoog Niels van schip tot schip. Hier zien we hoe hij zijn vuuradem loslaat op de schepen. Door middel van een vernuftig buizensysteem hoefde hij maar een keer goed uit te ademen om een vuurzee te creëren waar de Vesuvius nog bij verbleekte.
De rest van de schepen werd ook in brand gestoken en zo werd de zeeslag eigenhandig door Niels gewonnen.

2le2e8h.png

Hier zien we Niels trots zegevieren, nadat hij met zijn vuuradem de complete Romeinse armada in de as had gelegd. Het dorp was weer veilig, maar voor hoe lang?

Hierna besloot Niels het een tijdje rustig aan te doen en hij trok zich terug in zijn buitenverblijf in donker Germania. Hier leefde hij als een simpele houthakker. Het grote verschil met andere houthakkers was dat hij bomen velde met zijn tanden, in plaats van een bijl. Gaandeweg bouwde hij hier met zijn 10 vrouwen een grote stam, waarvan het wapen een gespierde bever was met messcherpe tanden, met daarnaast een omgevallen boom.

Maar helaas, zoals aan alles, kwam ook hieraan een eind. Die vervelende Romeinen kwamen weer, en Niels trok ten strijde met zijn zoons en kleinzoons, wier getallen ondertussen in de tienduizenden liepen.

Na een schermutseling, waarbij Niels eigenhandig de voorhoede van het Romeinse leger een afstraffing gaf, hier te zien:

rome-total-war-2-teutoburg-foresttotal-war--rome-2s-battle-of-teutoburg-forest-puts-players-on-the-lmize18x.jpg

kwam het tot een veldslag in het Teutoburger woud. Niels voerde zelf de voorhoede aan samen met zijn oudste zoon Luca, die het bevel voerde over de Berserkers. Niels' meest reusachtige kinderen, gehard door het vellen van bomen, het looien van leer, het buigen van staal en het verwoesten van omliggende dorpen. Allen over 7 voet groot, sterk als beren, getooid in wolvenhuiden en vergezeld door woeste honden gingen ze vanuit een hinderlaag de Romeinse slagformatie te lijf.

Total-War-Rome-II-PC-Battle-of-Teutoburg-Forest-Trailer-Announcement-Screenshot-4.jpg

Uiteraard hadden de Romeinen geen schijn van kans. Op een gegeven moment voegden Niels en Luca zich bij zijn kleinzoons, de kern van het leger, 30000 man sterk. Hier werd de beslissende klap aangebracht, waarbij Niels en Luca, getooid met gevleugelde helmen, te paard de charge aanvoerden.

Otto_Albert_Koch_Varusschlacht_1909.jpg

Hierna was het snel gedaan. De Romeinen, bang voor de toorn van Niels zijn hierna nooit meer gezien boven de Rijn. En Niels besloot om weg te gaan uit Germania. Luca heeft nog 130 jaar over de stam van de Stalen Bevers geregeerd, voordat hij stierf. Hij werd ongewoon oud.

Wat er van Niels is geworden vraagt u? Dat leest u in het volgende verhaal.

Tja, wat was er eigenlijk geworden van Niels? De geschiedenisboeken zijn een tijd lang stil over hem. Wel weten we dat sinds eeuwen de nazaten van Luca nu in Germania vredig en voortvarend hun leven leefden. Tenminste, dat vertelt dit oude manuscript ons, ooit gevonden in de graftombe van Richard Leeuwenhart.

AM%20748-2v.jpg

Ze leefden voortvarend dankzij Niels en zijn heldendaden. Weinigen wisten dat Niels inmiddels was vertrokken naar Magna Frisia, het huidige Friesland. Hij leefde daar een hard maar eerlijk bestaan, leerde en sprak de taal van de dieren en leefde in kleine hutjes, nauwelijks groot genoeg om zijn immens gespierde torso te herbergen, zoals te zien hieronder.

Flag_Fen_Iron_Age_Hut.jpg

De legende gaat verder in het kleine stadje Mebreghtrwyyen. Hier leefde Niels gewoon het leven, totdat de lokale smid getroffen werd door de vogelgriep. De legende gaat dat Niels het shirt van de smid aantrok, handig herkenbaar aan de letter S voor Smid, en het werk van de smid voortzette door met zijn blote handen staal te buigen. In die tijd had de bakker een shirt met de letter B, de visser een shirt met de letter V etcetera, zodat iedereen goed herkenbaar was. De volgende foto van Niels werd onlangs gevonden in de staatsarchieven van Friesland:

Copyrighted_Image_Reuse_Prohibited_284153.jpg

Inmiddels was Niels de belangrijkste leverancier van wapentuig geworden. Immers, met zijn vuuradem gelijk aan de hitte van de Vesuvius en zijn onmetelijke kracht die hij gebruikte om staal te buigen met zijn blote handen had hij inmiddels een aardige reputatie opgebouwd. En een aardige bankrekening.
Maar van binnen kookte hij van woede. Ondanks dat hij grote delen van Europa beheerste was zijn honger naar meer woonruimte, vooral voor zijn achtertuin, nog niet gestild.
Op een dag plukte hij eigenhandig de veren van 10000 kippen, stak ze op zijn helm, en vertrok zonder iets te zeggen.

knight.jpg

Weinigen wisten dat Niels oostwaarts trok, waar hem ter ore was gekomen dat er nog genoeg ruimte was. Ook zou daar genoeg zand liggen voor de zandbakken van toekomstige kinderen. In welige oases zou hij rust kunnen vinden aan het water met een cocktail of twee. En zo trok onze nobele ridder verder, gelokt door avontuur, op weg naar het beloofde land met zand en oases.

richard_dramatic.jpg

Onderweg ging niet alles even gemakkelijk. Er bleken meerdere onverlaten ook op zoek te zijn naar een royale zandbak voor hun kinderen, alsmede naar een cocktail bij een oase. De eerste oase deed zich aan, en Niels stormde er opaf. Onder een luid en duidelijk "IK EERST IK EERST IK EERST IK EERST VERDOMME" spoedde hij zich richting de oase, zoals te zien is op onderstaande afbeelding.

richard-the-lionheart-during-the-crusades-peter-jackson.jpg

De oorspronkelijke bewoners van het gebied hebben nooit geweten wat ze overkwam. Niels vestigde zich bij een kleine oase, samen met een aantal willekeurig van de straat geraapte mensen. Het duurde niet al te lang totdat Niels besloot tot totale overname van het Midden-Oosten. Er moesten meer zandbakken komen en meer caipirinha's gedronken worden. Hieronder is te zien hoe Niels opdracht geeft tot het bouwen van een nieuwe cocktailbar. Deze moet aan zijn rechterkant komen, blijkbaar.

crusaders.jpg

Beetje bij beetje werd het land ingenomen. Op een dag zat Niels in Jeruzalem in een taveerne toen hem werd gevraagd een suicide tequila te doen. De 25e suicide tequila werd de taveerne teveel. Bij het snuiven van het zout moest Niels gigantisch niezen. In combinatie met zijn vuuradem was dit fataal voor de taveerne en de stad.

london-1666.jpg

Maar dit bood wel mogelijkheden. Mogelijkheden tot expansie. Mogelijkheden tot meer zandbakken. Mogelijkheden tot meer cocktails. En zo besloot Niels om eigenhandig de complete stad weer op te bouwen. Gewoon, door even wat gebouwen neer te zetten, wat koepels en kerken te bouwen, wat parkjes aan te leggen. Niet bepaald raketwetenschap.

Ter illustratie: de situatie voor de renovatie:

keron.jpg

En de situatie na de renovatie. Let ook op de lichtinval en de positie van de zon. Niels haatte het als de zon recht in zijn gezicht scheen, dus heeft hij Helios zelf verzocht om de zon ietwat te kantelen. Het resultaat mag er wezen.

jerusalem.jpg

Jeruzalem was van Niels. Een perfecte uitvalsbasis om Europa aan de ene kant in de gaten te houden, en de Aziaten aan de andere kant. Lange tijd werd er niks meer vernomen van Niels. Maar toch, iets later in de geschiedenisboeken, duikt hij weer op in een andere gedaante. In het volgende verhaal ziet U hoe Niels de geschiedenis voorgoed veranderde met zijn heldendaden...

Voel u vrij om als authentiek geschiedkundige dit verhaal aan te vullen.

10441433_784083224958566_5411759673752575866_n_zpsaa77f01f.jpg
Kutmanagermaandag 14 juli 2014 @ 14:45
http://www.dumpert.nl/med(...)_schweinsteiger.html
PierreTTmaandag 14 juli 2014 @ 15:49
Korstverdomme!
KoningStomamaandag 14 juli 2014 @ 19:43
quote:
0s.gif Op maandag 14 juli 2014 10:51 schreef Bozz187 het volgende:
[ afbeelding ]
trouwens

mirror.gif
Pixellmaandag 14 juli 2014 @ 21:37
iemand zo meteen een rondje payday met mij en bozzje?
Michhasmaandag 14 juli 2014 @ 21:45
quote:
0s.gif Op maandag 14 juli 2014 21:37 schreef Pixell het volgende:
iemand zo meteen een rondje payday met mij en bozzje?
#diablo3only
Pixellmaandag 14 juli 2014 @ 22:00
quote:
7s.gif Op maandag 14 juli 2014 21:45 schreef Michhas het volgende:

[..]

#diablo3only
al ladders?
Michhasmaandag 14 juli 2014 @ 22:07
quote:
0s.gif Op maandag 14 juli 2014 22:00 schreef Pixell het volgende:

[..]

al ladders?
Komen in patch 2.1, waar nu een public test realm voor draait. Zitten weer een paar gigantische wijzigingen/toevoegingen aan te komen, de game wordt er alsmaar beter op _O_
Vorige week en de week daarvoor vakantie gehad, non stop zitten grinden als een mad man O+
Cliffymaandag 14 juli 2014 @ 22:09
quote:
14s.gif Op maandag 14 juli 2014 22:07 schreef Michhas het volgende:

[..]

Komen in patch 2.1, waar nu een public test realm voor draait. Zitten weer een paar gigantische wijzigingen/toevoegingen aan te komen, de game wordt er alsmaar beter op _O_
Vorige week en de week daarvoor vakantie gehad, non stop zitten grinden als een mad man O+
zoals?
Michhasmaandag 14 juli 2014 @ 22:13
quote:
0s.gif Op maandag 14 juli 2014 22:09 schreef Cliffy het volgende:

[..]

zoals?
Ga die patchnotes zelf maar even lezen man :P Anders moet je de PTR maar even proberen, kun je ook al greater rifts enzo spelen.
Nick-GizMomaandag 14 juli 2014 @ 22:42
quote:
10s.gif Op maandag 14 juli 2014 14:22 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Je zal maar moeten werken in de zomermaanden. :')
je kan ook gewoon niet werken he
Kutmanagerdinsdag 15 juli 2014 @ 00:17
quote:
10s.gif Op maandag 14 juli 2014 22:42 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

je kan ook gewoon niet werken he
Precies #levenvanbelastinggeld
Michhasdinsdag 15 juli 2014 @ 06:56
quote:
10s.gif Op maandag 14 juli 2014 22:42 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

je kan ook gewoon niet werken he
assen_021.jpg
KneusTeundinsdag 15 juli 2014 @ 10:51
Posted-On-Shock-Mansion2830.jpg
Rossdaledinsdag 15 juli 2014 @ 12:06

Damn dit ziet er wel indrukkend uit zeg :o AC maakt met Unity wel een flinke stap voorwaarts lijkt het ^O^
Bozz187dinsdag 15 juli 2014 @ 12:07
http://overkillsoftware.com/whatsnext/
oh timer voor iets nieuws bij payday 2?
Bozz187dinsdag 15 juli 2014 @ 20:19
Mensen nog payday vanavond
badboynovadinsdag 15 juli 2014 @ 20:30
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 juli 2014 20:19 schreef Bozz187 het volgende:
Mensen nog payday vanavond
Nee, het is nog niet de 22ste :')
Nick-GizModinsdag 15 juli 2014 @ 20:32
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 juli 2014 20:30 schreef badboynova het volgende:

[..]

Nee, het is nog niet de 22ste :')
:') :D _O-
Bozz187dinsdag 15 juli 2014 @ 20:35
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 juli 2014 20:30 schreef badboynova het volgende:

[..]

Nee, het is nog niet de 22ste :')
:D
Bozz187dinsdag 15 juli 2014 @ 22:08
Ross, Heb je toevallig Destiny op De pre order staan?
Rossdaledinsdag 15 juli 2014 @ 22:17
Nope, geen bètacode ;) heb de alpha gespeeld en hij is tof!
Bozz187dinsdag 15 juli 2014 @ 22:24
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 juli 2014 22:17 schreef Rossdale het volgende:
Nope, geen bètacode ;) heb de alpha gespeeld en hij is tof!
oh Schijnt nl dat Je met de pre order 3 codes krijgt. Mocht het waar zijn, dan heb ik er wel 1 Voor je
Rossdaledinsdag 15 juli 2014 @ 22:37
Nice! Graag dan O+
Bozz187dinsdag 15 juli 2014 @ 22:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 juli 2014 22:37 schreef Rossdale het volgende:
Nice! Graag dan O+
overmorgen rond 1700 Weet je het

Ohja, Als Er nog Iemand is met Een ps4 is, die mag Ook Een code
KoningStomawoensdag 16 juli 2014 @ 05:09
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 juli 2014 20:30 schreef badboynova het volgende:

[..]

Nee, het is nog niet de 22ste :')
k0CGiOR.gif
Rossdalewoensdag 16 juli 2014 @ 09:09
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 juli 2014 22:40 schreef Bozz187 het volgende:

[..]

overmorgen rond 1700 Weet je het

Ohja, Als Er nog Iemand is met Een ps4 is, die mag Ook Een code
Volgens mij zijn we de enige twee _O-
Pixellwoensdag 16 juli 2014 @ 09:59
quote:
3s.gif Op woensdag 16 juli 2014 09:09 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Volgens mij zijn we de enige twee _O-
Vrienden van mij beginnen nou ook zo'n ding aan te schaffen, nu al 2, maar meer die er over denken. Binnenkort maar eens uitproberen bij ze en kijken hoe het is!
Rossdalewoensdag 16 juli 2014 @ 11:20
quote:
1s.gif Op woensdag 16 juli 2014 09:59 schreef Pixell het volgende:

[..]

Vrienden van mij beginnen nou ook zo'n ding aan te schaffen, nu al 2, maar meer die er over denken. Binnenkort maar eens uitproberen bij ze en kijken hoe het is!
hDgkZtx.jpg
Bozz187woensdag 16 juli 2014 @ 11:45
quote:
3s.gif Op woensdag 16 juli 2014 11:20 schreef Rossdale het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
_O- :Y
Michhaswoensdag 16 juli 2014 @ 12:13
quote:
3s.gif Op woensdag 16 juli 2014 11:20 schreef Rossdale het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
:D _O-
Pixellwoensdag 16 juli 2014 @ 12:15
quote:
3s.gif Op woensdag 16 juli 2014 11:20 schreef Rossdale het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
haha _O-
PierreTTwoensdag 16 juli 2014 @ 16:28
omg :o
Bozz187woensdag 16 juli 2014 @ 16:38
quote:
0s.gif Op woensdag 16 juli 2014 16:28 schreef PierreTT het volgende:
omg :o
reprot!
Rossdaledonderdag 17 juli 2014 @ 13:40
Ik moest gniffelen :D

http://videos-b-2.ak.inst(...)142_1326107558_n.mp4
Rossdaledonderdag 17 juli 2014 @ 13:43
Heb je de beta-codes al binnen Huug? O+
Cliffydonderdag 17 juli 2014 @ 14:00
https://soundcloud.com/ryan-block-10/comcastic-service

Damn..
Bozz187donderdag 17 juli 2014 @ 14:18
quote:
3s.gif Op donderdag 17 juli 2014 13:43 schreef Rossdale het volgende:
Heb je de beta-codes al binnen Huug? O+
nog niet, hij zou via de mail binnen moeten komen

[ Bericht 0% gewijzigd door Bozz187 op 17-07-2014 14:34:16 ]
PierreTTdonderdag 17 juli 2014 @ 19:05
quote:
Tering wat irritant zeg. Je hoeft toch niet zo beleefd te blijven? Ik heb dit een keer gehad met de Postcodeloterij aangezien een of andere lulhannes mij daarvoor had aangemeld :') Niet vanaf te komen.
PierreTTmaandag 21 juli 2014 @ 10:40
Laatste post op donderdag, het is nu maandag. Waar is iedereen? :D
Michhasmaandag 21 juli 2014 @ 11:30
Ik ben hier.
PierreTTmaandag 21 juli 2014 @ 11:40
quote:
7s.gif Op maandag 21 juli 2014 11:30 schreef Michhas het volgende:
Ik ben hier.
Hoe is het? :)
KneusTeunmaandag 21 juli 2014 @ 11:56
Meld me ook maar even dan.
Cliffymaandag 21 juli 2014 @ 12:08
Present
PierreTTmaandag 21 juli 2014 @ 12:14
:W
Michhasmaandag 21 juli 2014 @ 12:41
quote:
1s.gif Op maandag 21 juli 2014 11:40 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Hoe is het? :)
agent.jpg
PierreTTmaandag 21 juli 2014 @ 12:42
quote:
7s.gif Op maandag 21 juli 2014 12:41 schreef Michhas het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
^O^
Cliffymaandag 21 juli 2014 @ 12:51
quote:
0s.gif Op maandag 21 juli 2014 12:14 schreef PierreTT het volgende:
:W
:W
KoningStomamaandag 21 juli 2014 @ 12:54
post dan
badboynovamaandag 21 juli 2014 @ 13:25
Bozz is jouw verlof ook al ingetrokken????
Rossdalemaandag 21 juli 2014 @ 13:43
quote:
0s.gif Op maandag 21 juli 2014 10:40 schreef PierreTT het volgende:
Laatste post op donderdag, het is nu maandag. Waar is iedereen? :D
Weekendje Hockemheim-ring mien jung _O_
Bozz187maandag 21 juli 2014 @ 14:16
quote:
0s.gif Op maandag 21 juli 2014 13:25 schreef badboynova het volgende:
Bozz is jouw verlof ook al ingetrokken????
nee bij wie wel dan?
KneusTeunmaandag 21 juli 2014 @ 14:45
quote:
0s.gif Op maandag 21 juli 2014 14:16 schreef Bozz187 het volgende:

[..]

nee bij wie wel dan?
Bij hem, hij mag van de vriendin het huis niet meer uit ;)
Pixellmaandag 21 juli 2014 @ 14:59
Hai
Nick-GizMomaandag 21 juli 2014 @ 15:00
quote:
0s.gif Op maandag 21 juli 2014 10:40 schreef PierreTT het volgende:
Laatste post op donderdag, het is nu maandag. Waar is iedereen? :D
denk dat het ook wel iets te maken heeft met het weer
Rossdalemaandag 21 juli 2014 @ 15:25
quote:
0s.gif Op maandag 21 juli 2014 15:00 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

denk dat het ook wel iets te maken heeft met het weer
Zèlfs jij was van je zolderkamer afgekomen. Dat zegt wel wat :D _O_
Nick-GizMomaandag 21 juli 2014 @ 15:28
quote:
12s.gif Op maandag 21 juli 2014 15:25 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Zèlfs jij was van je zolderkamer afgekomen. Dat zegt wel wat :D _O_
Precies, maar moet het niet te vaak gaan doen hoor
Rossdalemaandag 21 juli 2014 @ 16:03
Piet en Mau gespot tijdens Roze Maandag :D

m1nzjkgagj6h.jpg
Nick-GizMomaandag 21 juli 2014 @ 17:59
quote:
3s.gif Op maandag 21 juli 2014 16:03 schreef Rossdale het volgende:
Piet en Mau gespot tijdens Roze Maandag :D

[ afbeelding ]
klopt niet, mis een gaatje in Mau zijn broek
Pixellmaandag 21 juli 2014 @ 20:45
quote:
0s.gif Op maandag 21 juli 2014 17:59 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

klopt niet, mis een gaatje in Mau zijn broek
En een buideltje met muntjes
badboynovamaandag 21 juli 2014 @ 20:45
quote:
0s.gif Op maandag 21 juli 2014 14:16 schreef Bozz187 het volgende:

[..]

nee bij wie wel dan?
bij het korps.
KoningStomamaandag 21 juli 2014 @ 21:20
quote:
0s.gif Op maandag 21 juli 2014 20:45 schreef Pixell het volgende:

[..]

En een buideltje met muntjes
RDnZE25.jpg
PierreTTdinsdag 22 juli 2014 @ 07:31
quote:
3s.gif Op maandag 21 juli 2014 16:03 schreef Rossdale het volgende:
Piet en Mau gespot tijdens Roze Maandag :D

[ afbeelding ]
#hetetantes

Was wel weer leuk gister, zuipen van 2 tot 2 :D :')
PierreTTdinsdag 22 juli 2014 @ 07:32
quote:
0s.gif Op maandag 21 juli 2014 21:20 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Lijkt op The Rock _O-
Rossdaledinsdag 22 juli 2014 @ 08:24
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 07:32 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Lijkt op The Rock _O-
Is het ook
Rossdaledinsdag 22 juli 2014 @ 08:25
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 07:31 schreef PierreTT het volgende:

[..]

#hetetantes

Moet ik meteen weer aan een overenthousiaste Gina denken :')
KneusTeundinsdag 22 juli 2014 @ 08:49
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 07:32 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Lijkt op The Rock _O-
715.gif
Nick-GizModinsdag 22 juli 2014 @ 09:29
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 07:32 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Lijkt op The Rock _O-
wakker worden pietje :D
Nick-GizModinsdag 22 juli 2014 @ 09:35
BtDM7QVCQAA9W3B.jpg

moet hebben _O_ _O_ _O_

uitshirt :

_cd_lugo_camiseta_pulpo_14-15_03.jpg?s=v2xxlv2sq _O- _O- _O-
Rossdaledinsdag 22 juli 2014 @ 09:38
Je wil graag met een alcoholvrij bier, of tentacle porn shirt rondlopen? :?

Ok nick
Bozz187dinsdag 22 juli 2014 @ 11:07
quote:
0s.gif Op maandag 21 juli 2014 20:45 schreef badboynova het volgende:

[..]

bij het korps.
hmm oke. nee ik heb nog lekker verlof
PierreTTdinsdag 22 juli 2014 @ 12:23
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 09:29 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

wakker worden pietje :D
?
PierreTTdinsdag 22 juli 2014 @ 12:24
quote:
10s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 08:25 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Moet ik meteen weer aan een overenthousiaste Gina denken :')
Haha echt he :D
Nick-GizModinsdag 22 juli 2014 @ 14:29
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 12:23 schreef PierreTT het volgende:

[..]

?
the rock
PierreTTdinsdag 22 juli 2014 @ 15:09
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 14:29 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

the rock
Oh ja :D
LitmanenAFCAdinsdag 22 juli 2014 @ 15:21
quote:
3s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 09:38 schreef Rossdale het volgende:
Je wil graag met een alcoholvrij bier, of tentacle porn shirt rondlopen? :?

Ok nick
En het is nog lelijk ook
KneusTeundinsdag 22 juli 2014 @ 22:25
was vanmiddag een mini meet ;)
PierreTTwoensdag 23 juli 2014 @ 08:40
Korstverdomme wat is het vroeg
Rossdalewoensdag 23 juli 2014 @ 13:51
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 08:49 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
y3Km5mY.jpg
Bozz187donderdag 24 juli 2014 @ 16:06
classic
Bozz187vrijdag 25 juli 2014 @ 01:17
Destiny Voor iedereen!
Pixellvrijdag 25 juli 2014 @ 03:16
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 juli 2014 01:17 schreef Bozz187 het volgende:
Destiny Voor iedereen!
Vandaag of morgen maar eens downloaden dan!
Bozz187vrijdag 25 juli 2014 @ 09:04
http://www.bungie.net/en/News/News?aid=11962 laat ik ook De Bron posten
Rossdalevrijdag 25 juli 2014 @ 09:13
Awwwwww yeah! Fireteam Bozzdale _O_
Bozz187vrijdag 25 juli 2014 @ 09:18
quote:
3s.gif Op vrijdag 25 juli 2014 09:13 schreef Rossdale het volgende:
Awwwwww yeah! Fireteam Bozzdale _O_
hoorah!
PierreTTvrijdag 25 juli 2014 @ 12:34
quote:
3s.gif Op vrijdag 25 juli 2014 09:13 schreef Rossdale het volgende:
Awwwwww yeah! Fireteam Bozzdale _O_
Komt allemaal goed Niels :*

Rossdalevrijdag 25 juli 2014 @ 13:11
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 juli 2014 12:34 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Komt allemaal goed Niels :*

Rossdalevrijdag 25 juli 2014 @ 13:26
51962ac12906f.jpeg

Pipa-Daan _O_

Waar is die kerel eigenlijk? Al lang niets meer van vernomen :D
Bozz187vrijdag 25 juli 2014 @ 14:02
quote:
3s.gif Op vrijdag 25 juli 2014 13:26 schreef Rossdale het volgende:
[ afbeelding ]

Pipa-Daan _O_

Waar is die kerel eigenlijk? Al lang niets meer van vernomen :D
deal gone bad. He sleeps with the fishes now.
Nick-GizMovrijdag 25 juli 2014 @ 22:57
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 juli 2014 01:17 schreef Bozz187 het volgende:
Destiny Voor iedereen!
Ben denk ik lvl 6 ofzo, tot nu toe is het wel oke....
Bozz187vrijdag 25 juli 2014 @ 23:40
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 juli 2014 22:57 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Ben denk ik lvl 6 ofzo, tot nu toe is het wel oke....
Aight, max lvl is 8 btw...
Pixellzaterdag 26 juli 2014 @ 16:53
Destiny...

Singleplayer is meh...misschien dat ze het in de release veranderen, maar telkens dezelfde fucking map spelen? Aarde bestaat meer dan alleen uit Rusland.. Meer dan 1x wil je die missies niet spelen..

Multiplayer is wel weer helemaal mijn ding, kreeg er echt een halo gevoel bij en aangezien ik een xxXmlg420noscopeYOLOblazingXxx Halo pro ben, vind ik mooi ^O^
LitmanenAFCAzaterdag 26 juli 2014 @ 17:16
quote:
14s.gif Op zaterdag 26 juli 2014 16:53 schreef Pixell het volgende:
Destiny...

Singleplayer is meh...misschien dat ze het in de release veranderen, maar telkens dezelfde fucking map spelen? Aarde bestaat meer dan alleen uit Rusland.. Meer dan 1x wil je die missies niet spelen..

Multiplayer is wel weer helemaal mijn ding, kreeg er echt een halo gevoel bij en aangezien ik een xxXmlg420noscopeYOLOblazingXxx Halo pro ben, vind ik mooi ^O^
Het is wel een beta he
Pixellzaterdag 26 juli 2014 @ 17:34
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 juli 2014 17:16 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Het is wel een beta he
Daarom ook de vermelding dat de release wel anders zou zijn (hopelijk)
LitmanenAFCAzaterdag 26 juli 2014 @ 17:36
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 juli 2014 17:34 schreef Pixell het volgende:

[..]

Daarom ook de vermelding dat de release wel anders zou zijn (hopelijk)
Daar mag je wel vanuit gaan ja.
PierreTTzaterdag 26 juli 2014 @ 17:38
Hoi
Pixellzaterdag 26 juli 2014 @ 19:57
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 juli 2014 17:38 schreef PierreTT het volgende:
Hoi
Hoi, hoe gaat het?
PierreTTzaterdag 26 juli 2014 @ 20:40
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 juli 2014 19:57 schreef Pixell het volgende:

[..]

Hoi, hoe gaat het?
Stuk beter dan vanmiddag :') :D Met jou?
Pixellzaterdag 26 juli 2014 @ 23:50
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 juli 2014 20:40 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Stuk beter dan vanmiddag :') :D Met jou?
Prima! Gezopen? :D
PierreTTzondag 27 juli 2014 @ 00:29
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 juli 2014 23:50 schreef Pixell het volgende:

[..]

Prima! Gezopen? :D
Ja was een goede gister. Veel Bacardi _O- :') Vandaag ziek van de brakheid, ik word echt oud :') :D
Bozz187zondag 27 juli 2014 @ 01:16
quote:
1s.gif Op zondag 27 juli 2014 00:29 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ja was een goede gister. Veel Bacardi _O- :') Vandaag ziek van de brakheid, ik word echt oud :') :D
Kon ik je 3 jaar geleden Al vertellen.
Kutmanagerzondag 27 juli 2014 @ 13:01
hallohallo
Michhaszondag 27 juli 2014 @ 13:36
ja hoi
KneusTeunzondag 27 juli 2014 @ 14:30
Doei he
PierreTTzondag 27 juli 2014 @ 19:47
Goeie gesprekken hier _O-
Kutmanagerzondag 27 juli 2014 @ 20:03
prima kwaliteit ja.
Pixellzondag 27 juli 2014 @ 20:04
Expendables 3 is geleaked btw, redelijke kwaliteit..en altijd wel makkelijk weg te kijken met een biertje of 2 :P
Nick-GizMomaandag 28 juli 2014 @ 08:11
quote:
0s.gif Op zondag 27 juli 2014 20:04 schreef Pixell het volgende:
Expendables 3 is geleaked btw, redelijke kwaliteit..en altijd wel makkelijk weg te kijken met een biertje of 2 :P
dan maar eens aan deel 1 beginnen :D
PierreTTmaandag 28 juli 2014 @ 08:15
quote:
0s.gif Op zondag 27 juli 2014 20:04 schreef Pixell het volgende:
Expendables 3 is geleaked btw, redelijke kwaliteit..en altijd wel makkelijk weg te kijken met een biertje of 2 :P
Briljante films met een paar biertjes inderdaad! _O-
KneusTeunmaandag 28 juli 2014 @ 08:18
quote:
1s.gif Op maandag 28 juli 2014 08:15 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Briljante films met een paar biertjes inderdaad! _O-
en de straat Pierre zit er in!
PierreTTmaandag 28 juli 2014 @ 08:20
quote:
1s.gif Op maandag 28 juli 2014 08:18 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

en de straat Pierre zit er in!
Straat Pierre?
KneusTeunmaandag 28 juli 2014 @ 08:49
ja op einde dacht ik ergens, staat er groot zo'n bordje met Pierre erop achter in beeld.
Michhasmaandag 28 juli 2014 @ 08:59
Rossdalemaandag 28 juli 2014 @ 09:14
Teun wanneer ga je een PS4 halen trouwens? Tijdens de Destiny-beta heb ik best veel met een paar vrienden van je gespeeld, tof groepje kerels :D
KneusTeunmaandag 28 juli 2014 @ 10:04
quote:
3s.gif Op maandag 28 juli 2014 09:14 schreef Rossdale het volgende:
Teun wanneer ga je een PS4 halen trouwens? Tijdens de Destiny-beta heb ik best veel met een paar vrienden van je gespeeld, tof groepje kerels :D
Ik weet niet, ik zit beetje in een no game fase.
PierreTTmaandag 28 juli 2014 @ 10:14
quote:
1s.gif Op maandag 28 juli 2014 10:04 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Ik weet niet, ik zit beetje in een no game fase.
Jij ook al? Ik kom niet verder dan Rollercoaster Tycoon :') :D
Rossdalemaandag 28 juli 2014 @ 10:19
Ik speel af en toe een potje FIFA en dan de destiny beta afgelopen week. Maar ik denk als die game uit is ik weer meer ga gamen. Een leuke multiplayer coop game is wel echt weer iets waar ik zin in heb :)

En eventueel de nieuwe borderlands op de 360 nog, mochten mensen daar voor in zijn :) Alleen niet meteen bij release denk ik, eerst destiny even flink spelen ^O^
KneusTeunmaandag 28 juli 2014 @ 10:24
Misschien dat ik einde van de zomervakantie wel weer meer game, nu genieten van weer en lekker buiten zijn ;)

Net nieuwe brommert aangeschaft en die moet ook nog flink gebruikt worden.
Rossdalemaandag 28 juli 2014 @ 10:32
quote:
0s.gif Op maandag 28 juli 2014 10:24 schreef KneusTeun het volgende:
Misschien dat ik einde van de zomervakantie wel weer meer game, nu genieten van weer en lekker buiten zijn ;)

Net nieuwe brommert aangeschaft en die moet ook nog flink gebruikt worden.
Zag het ja, bazen ding :D

Als de zondvloed die nu Breda teistert ophoudt, dan spring ik ook weer wat meer op de brommert O+
KneusTeunmaandag 28 juli 2014 @ 10:35
quote:
3s.gif Op maandag 28 juli 2014 10:32 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Zag het ja, bazen ding :D

Als de zondvloed die nu Breda teistert ophoudt, dan spring ik ook weer wat meer op de brommert O+
Het is hier nog steeds zomers! maar zag op buienradar dat het aan de andere kant behoorlijk rampen weer is...

Vorige week even mooi stukkie met bozz gereden, op zijn rijdende raket ;)
Rossdalemaandag 28 juli 2014 @ 10:36
Over een paar weekjes in omgeving arnhem eens afspreken met zijn drieën ofzo? Is voor ons beiden wel goed aan te rijden denk ik :P
KneusTeunmaandag 28 juli 2014 @ 10:39
quote:
3s.gif Op maandag 28 juli 2014 10:36 schreef Rossdale het volgende:
Over een paar weekjes in omgeving arnhem eens afspreken met zijn drieën ofzo? Is voor ons beiden wel goed aan te rijden denk ik :P
Ik zit van 13e tot 22e in Den Haag te chillen, dus dan moet het ervoor of erna.

weer in ons vakantie huisje
2012-04-16-16-15-48.Hoekenburg%20021.jpg
Voor jou een tuinhuisje ik weet ;)
Sharpdressedmanmaandag 28 juli 2014 @ 10:59
quote:
0s.gif Op maandag 28 juli 2014 10:24 schreef KneusTeun het volgende:
Misschien dat ik einde van de zomervakantie wel weer meer game, nu genieten van weer en lekker buiten zijn ;)

Net nieuwe brommert aangeschaft en die moet ook nog flink gebruikt worden.
Dit, minus nieuwe brommer
Rossdalemaandag 28 juli 2014 @ 11:04
quote:
0s.gif Op maandag 28 juli 2014 10:39 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Ik zit van 13e tot 22e in Den Haag te chillen, dus dan moet het ervoor of erna.

weer in ons vakantie huisje
[ afbeelding ]
Voor jou een tuinhuisje ik weet ;)
Ahja nice! Vorig jaar toch ook al? :)

Wij konden vorige maand hier chillen:

21s06.jpg

Beetje biefstukken grillen aan het zwembad ^O^
KneusTeunmaandag 28 juli 2014 @ 11:24
sowieso #thegoodlife
PierreTTmaandag 28 juli 2014 @ 11:27
quote:
3s.gif Op maandag 28 juli 2014 11:04 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ahja nice! Vorig jaar toch ook al? :)

Wij konden vorige maand hier chillen:

[ afbeelding ]

Beetje biefstukken grillen aan het zwembad ^O^
O+
Rossdalemaandag 28 juli 2014 @ 13:18
http://www.gamer.nl/nieuw(...)t-vier-hoofdlocaties

O god, dit gaat zo zuigen... :( Ik had massas werelden verwacht zoals Mass Effect, maar nee hoor...
PierreTTmaandag 28 juli 2014 @ 13:19
quote:
3s.gif Op maandag 28 juli 2014 13:18 schreef Rossdale het volgende:
http://www.gamer.nl/nieuw(...)t-vier-hoofdlocaties

O god, dit gaat zo zuigen... :( Ik had massas werelden verwacht zoals Mass Effect, maar nee hoor...
Bungie is van plan spelers maanden na release geboeid te houden met "coole activiteiten" die nog niet zijn getoond. Mogelijk gaat het om downloadbare content.

Haal dat mogelijk maar weg _O-
Rossdalemaandag 28 juli 2014 @ 13:27
Precies, de activision ziekte... Er komt weer een season pass natuurlijk en 300 DLC pakketten :'(
Kutmanagermaandag 28 juli 2014 @ 13:36
quote:
3s.gif Op maandag 28 juli 2014 13:18 schreef Rossdale het volgende:
http://www.gamer.nl/nieuw(...)t-vier-hoofdlocaties

O god, dit gaat zo zuigen... :( Ik had massas werelden verwacht zoals Mass Effect, maar nee hoor...
Nou heb ik zin om mass effect te spelen. :{w
Kutmanagermaandag 28 juli 2014 @ 13:38
gfs_213987_2_8.jpg

Vooral deze missie. Save all the krogans. O+
Nick-GizMomaandag 28 juli 2014 @ 13:50
quote:
3s.gif Op maandag 28 juli 2014 13:18 schreef Rossdale het volgende:
http://www.gamer.nl/nieuw(...)t-vier-hoofdlocaties

O god, dit gaat zo zuigen... :( Ik had massas werelden verwacht zoals Mass Effect, maar nee hoor...
Dat is niet heel goed nee
Rossdalemaandag 28 juli 2014 @ 13:55
Zeker niet aangezien je tijdens de beta al een aantal keer moest backtracken door dezelfde gebieden... :(
Cliffymaandag 28 juli 2014 @ 13:57
Ik dacht dat die game juist een enorme wereld zou krijgen?
Rossdalemaandag 28 juli 2014 @ 14:06
Dat dacht ik ook ja, maar dat zal zijn als je alle DLC meerekent :')
KneusTeunmaandag 28 juli 2014 @ 14:25
All steam towards mass effect!
PierreTTmaandag 28 juli 2014 @ 14:38
quote:
6s.gif Op maandag 28 juli 2014 13:36 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Nou heb ik zin om mass effect te spelen. :{w
Inderdaad :D
Pixellmaandag 28 juli 2014 @ 14:40
quote:
3s.gif Op maandag 28 juli 2014 13:18 schreef Rossdale het volgende:
http://www.gamer.nl/nieuw(...)t-vier-hoofdlocaties

O god, dit gaat zo zuigen... :( Ik had massas werelden verwacht zoals Mass Effect, maar nee hoor...
Hier was ik al bang voor :(
Michhasmaandag 28 juli 2014 @ 14:43
quote:
6s.gif Op maandag 28 juli 2014 13:38 schreef Kutmanager het volgende:
[ afbeelding ]

Vooral deze missie. Save all the krogans. O+
_O_
Rossdalemaandag 28 juli 2014 @ 14:53
Volgende Mass Effect coop O+
Cliffymaandag 28 juli 2014 @ 15:08
quote:
3s.gif Op maandag 28 juli 2014 14:53 schreef Rossdale het volgende:
Volgende Mass Effect coop O+
Dan ga ik eindelijk ook misschien Mass Effect spelen :D
Pixellmaandag 28 juli 2014 @ 15:30
Mass Effect zeker een bazen game!

Las laatst ook iets over KOTOR 3, dat het bij de studio zo kriebelde om een vervolg te maken..KOTOR 1 is echt 1 van mn favoriete spellen O+
Nick-GizMomaandag 28 juli 2014 @ 16:07
quote:
3s.gif Op maandag 28 juli 2014 13:55 schreef Rossdale het volgende:
Zeker niet aangezien je tijdens de beta al een aantal keer moest backtracken door dezelfde gebieden... :(
Ook niet heel goed voor een MMO, weet toch niet of ik hem haal.

quote:
0s.gif Op maandag 28 juli 2014 15:30 schreef Pixell het volgende:
Mass Effect zeker een bazen game!

Las laatst ook iets over KOTOR 3, dat het bij de studio zo kriebelde om een vervolg te maken..KOTOR 1 is echt 1 van mn favoriete spellen O+
Ja kotor 1 was echt tof :D
Kutmanagermaandag 28 juli 2014 @ 16:14
Ik dibbs #teammichhas

Lekker met San Michael alles opblazen in een blauwe biotic waas. :9~
Rossdalemaandag 28 juli 2014 @ 16:15
Slechte team bozzdale ripoff :{w
Cliffymaandag 28 juli 2014 @ 16:16
quote:
0s.gif Op maandag 28 juli 2014 16:07 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Ook niet heel goed voor een MMO, weet toch niet of ik hem haal.

[..]

Ja kotor 1 was echt tof :D
Destiny is toch geen mmo? multi was toch gewoon 6vs6?
Kutmanagermaandag 28 juli 2014 @ 16:16
Oke, ik ga mass effect opstarten. Stuur me maar een appje als we mw2 gaan doen.
Rossdalemaandag 28 juli 2014 @ 16:18
quote:
0s.gif Op maandag 28 juli 2014 16:16 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Destiny is toch geen mmo? multi was toch gewoon 6vs6?
Destiny is wel MMO, maar bevat ook multiplayer in soort van arena's
Cliffymaandag 28 juli 2014 @ 16:22
quote:
3s.gif Op maandag 28 juli 2014 16:18 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Destiny is wel MMO, maar bevat ook multiplayer in soort van arena's
Oh ik dacht gewoon SP en multi met je SP char, Borderlands met PVP zeg maar..
Pixellmaandag 28 juli 2014 @ 16:42
quote:
0s.gif Op maandag 28 juli 2014 16:22 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Oh ik dacht gewoon SP en multi met je SP char, Borderlands met PVP zeg maar..
Borderlands met pvp is wel een redelijke omschrijving...echt vergelijken met world of warcraft kan je dit namelijk niet.
Nick-GizMomaandag 28 juli 2014 @ 16:50
quote:
0s.gif Op maandag 28 juli 2014 16:22 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Oh ik dacht gewoon SP en multi met je SP char, Borderlands met PVP zeg maar..
de sp is ook met meer man, fireteam.

quote:
0s.gif Op maandag 28 juli 2014 16:42 schreef Pixell het volgende:

[..]

Borderlands met pvp is wel een redelijke omschrijving...echt vergelijken met world of warcraft kan je dit namelijk niet.
Nee true, WoW is tenminste duidelijk.
Cliffymaandag 28 juli 2014 @ 16:55
quote:
0s.gif Op maandag 28 juli 2014 16:50 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

de sp is ook met meer man, fireteam.

[..]

Nee true, WoW is tenminste duidelijk.
Hoe moet ik dat precies zien? Meer coop of zit je echt op een server met duizenden spelers?
Nick-GizMomaandag 28 juli 2014 @ 16:58
quote:
0s.gif Op maandag 28 juli 2014 16:55 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Hoe moet ik dat precies zien? Meer coop of zit je echt op een server met duizenden spelers?
Je start gewoon een missie, en dan kunnen er 3 mensen met je mee doen. Maar ja, mensen lopen gewoon de andere kant op en gaan iets anders doen :').

Had wel paar keer dat je daarna een instance in loopt, en die mensen uit je fireteam ineens weg zijn. Waarschijnlijk omdat ze te ver weg zijn ofzo
Cliffymaandag 28 juli 2014 @ 17:01
quote:
0s.gif Op maandag 28 juli 2014 16:58 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Je start gewoon een missie, en dan kunnen er 3 mensen met je mee doen. Maar ja, mensen lopen gewoon de andere kant op en gaan iets anders doen :').

Had wel paar keer dat je daarna een instance in loopt, en die mensen uit je fireteam ineens weg zijn. Waarschijnlijk omdat ze te ver weg zijn ofzo
Je game staat dus gewoon op public zeg maar, kan je ook nog meer dan die 3 lui tegenkomen of blijft het daarbij? Kan je ook gewoon op invite only spelen en dan in principe puur single player doen?
Nick-GizMomaandag 28 juli 2014 @ 17:05
quote:
0s.gif Op maandag 28 juli 2014 17:01 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Je game staat dus gewoon op public zeg maar, kan je ook nog meer dan die 3 lui tegenkomen of blijft het daarbij? Kan je ook gewoon op invite only spelen en dan in principe puur single player doen?
In die Tower kan je wel meer man tegenkomen ja, weet niet wat de max is. Systeem lijkt wel een beetje op Guild Wars.
Uhmm of dat invite only werkt weet ik niet, weet ook niet of het de bedoeling is. Aangezien de boss fights er ook nog zijn.
Cliffymaandag 28 juli 2014 @ 17:13
Beta is afgelopen zeker?
Nick-GizMomaandag 28 juli 2014 @ 17:14
Denk het wel ja
Cliffymaandag 28 juli 2014 @ 17:15
quote:
0s.gif Op maandag 28 juli 2014 17:14 schreef Nick-GizMo het volgende:
Denk het wel ja
Had het wel ff willen proberen maar was dit weekend niet thuis..
Rossdalemaandag 28 juli 2014 @ 17:47
Alle werelden zijn open voor veel man, alleen tijdens sommige missies kun je alleen met je fireteam verder. Bij bazen enz. Anders zijn die wel heel simpel met 100 man ;)
Kutmanagermaandag 28 juli 2014 @ 17:52
2a0dhu8.jpg
KneusTeunmaandag 28 juli 2014 @ 17:59
Ross met wie had je gespeeld dan? alleen met Niels of nog meer?
Kutmanagermaandag 28 juli 2014 @ 18:12
http://www.dumpert.nl/med(...)atte_compilatie.html

Prima feelgoodfilmpje.
Rossdalemaandag 28 juli 2014 @ 19:58
quote:
0s.gif Op maandag 28 juli 2014 17:59 schreef KneusTeun het volgende:
Ross met wie had je gespeeld dan? alleen met Niels of nog meer?
Niels, Martijn en twee jongens waarvan ik de naam niet meer weet
Rossdalemaandag 28 juli 2014 @ 20:19
quote:
Het was wel nat zeg, gruwelijk nat!
Michhasmaandag 28 juli 2014 @ 20:31
quote:
6s.gif Op maandag 28 juli 2014 16:14 schreef Kutmanager het volgende:
Ik dibbs #teammichhas

Lekker met San Michael alles opblazen in een blauwe biotic waas. :9~
_O_
#worldclasswreckingcrew#elitefew
Bozz187maandag 28 juli 2014 @ 20:50
quote:
3s.gif Op maandag 28 juli 2014 16:15 schreef Rossdale het volgende:
Slechte team bozzdale ripoff :{w
#tweekeerminisplus #winningfailure
Cliffymaandag 28 juli 2014 @ 21:24
godvertyfuskankertering :r
LitmanenAFCAmaandag 28 juli 2014 @ 22:29
quote:
0s.gif Op maandag 28 juli 2014 16:50 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

de sp is ook met meer man, fireteam.

[..]

Nee true, WoW is tenminste duidelijk.
Wat is er niet duidelijk dan? Als Nelis het snapt dan kun je er vanuit gaan dat alles goed is uitgelegd
Pixellmaandag 28 juli 2014 @ 23:09
quote:
0s.gif Op maandag 28 juli 2014 17:01 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Je game staat dus gewoon op public zeg maar, kan je ook nog meer dan die 3 lui tegenkomen of blijft het daarbij? Kan je ook gewoon op invite only spelen en dan in principe puur single player doen?
Ja je kan gewoon een party maken
KoningStomadinsdag 29 juli 2014 @ 00:18
#teslacoil
Michhasdinsdag 29 juli 2014 @ 05:29
quote:
1s.gif Op maandag 28 juli 2014 20:50 schreef Bozz187 het volgende:

[..]

#tweekeerminisplus #winningfailure
_O-
KneusTeundinsdag 29 juli 2014 @ 10:25
530.gif
729.gif
Nick-GizModinsdag 29 juli 2014 @ 12:07
quote:
1s.gif Op maandag 28 juli 2014 22:29 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Wat is er niet duidelijk dan? Als Nelis het snapt dan kun je er vanuit gaan dat alles goed is uitgelegd
Nelis loopt gewoon achter de rest aan, dan is het idd niet moeilijk :') _O-
Kutmanagerdinsdag 29 juli 2014 @ 12:10
IB4 Nelis.
PierreTTdinsdag 29 juli 2014 @ 12:18
quote:
10s.gif Op dinsdag 29 juli 2014 12:10 schreef Kutmanager het volgende:
IB4 Nelis.
Heeft Nelis überhaupt een account?
LitmanenAFCAdinsdag 29 juli 2014 @ 12:34
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juli 2014 12:07 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Nelis loopt gewoon achter de rest aan, dan is het idd niet moeilijk :') _O-
Maar het was toch ook gewoon allemaal duidelijk? Je duwt even op de back knop je ziet het punt waar je naar toe moet en loopt er naar toe is toch niet zo onduidelijk? Als je een keer door die toren hebt gelopen dan weet je ook wel waar alles ongeveer zit dus dat hebben ze toch goed gedaan? Of bedoel jij andere dingen die niet duidelijk zijn?
Cliffydinsdag 29 juli 2014 @ 12:35
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juli 2014 12:34 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Maar het was toch ook gewoon allemaal duidelijk? Je duwt even op de back knop je ziet het punt waar je naar toe moet en loopt er naar toe is toch niet zo onduidelijk? Als je een keer door die toren hebt gelopen dan weet je ook wel waar alles ongeveer zit dus dat hebben ze toch goed gedaan? Of bedoel jij andere dingen die niet duidelijk zijn?
Bedoelde meer in hoeverre het een MMO was..

Over onduidelijk gesproken, kijk jij The Leftovers nog?
LitmanenAFCAdinsdag 29 juli 2014 @ 12:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juli 2014 12:35 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Bedoelde meer in hoeverre het een MMO was..

Over onduidelijk gesproken, kijk jij The Leftovers nog?
Denk dat je er zo ver mee kan gaan als je zelf wil. Maar gaat wel veel tijd in zitten dat is een ding wat zeker is.

Weinig tijd gehad man dus ik loop er een paar achter straks even binnen halen of kan ik beter stoppen? :')

Nieuwe NFS was wel aardig gisteren nog gekeken _O-
Rijstdinsdag 29 juli 2014 @ 12:41
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juli 2014 12:40 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Denk dat je er zo ver mee kan gaan als je zelf wil. Maar gaat wel veel tijd in zitten dat is een ding wat zeker is.

Weinig tijd gehad man dus ik loop er een paar achter straks even binnen halen of kan ik beter stoppen? :')

Nieuwe NFS was wel aardig gisteren nog gekeken _O-
stop maar met kijken steffie
Cliffydinsdag 29 juli 2014 @ 12:43
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juli 2014 12:40 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Denk dat je er zo ver mee kan gaan als je zelf wil. Maar gaat wel veel tijd in zitten dat is een ding wat zeker is.

Weinig tijd gehad man dus ik loop er een paar achter straks even binnen halen of kan ik beter stoppen? :')

Nieuwe NFS was wel aardig gisteren nog gekeken _O-
Kan beter ophouden denk ik.. Ik wilde het wel een kans geven omdat het HBO is maar qua logica is het nog debieler dan TWD...
LitmanenAFCAdinsdag 29 juli 2014 @ 12:45
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juli 2014 12:43 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Kan beter ophouden denk ik.. Ik wilde het wel een kans geven omdat het HBO is maar qua logica is het nog debieler dan TWD...
Oh wow dat is wel heel treurig dan :')
Cliffydinsdag 29 juli 2014 @ 12:52
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juli 2014 12:45 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Oh wow dat is wel heel treurig dan :')
De setting heeft op zich wel potentie maar inmiddels is het al 5 afleveringen een onsamenhangend zooitje, weet niet of er miniscule clues zijn gegeven die ik gemist heb oid maar vooralsnog slaat het allemaal nergens op..
PierreTTdinsdag 29 juli 2014 @ 13:29
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juli 2014 12:40 schreef LitmanenAFCA het volgende:

Nieuwe NFS was wel aardig gisteren nog gekeken _O-
NFS?
LitmanenAFCAdinsdag 29 juli 2014 @ 13:32
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 juli 2014 13:29 schreef PierreTT het volgende:

[..]

NFS?
Need for Speed :') _O-
PierreTTdinsdag 29 juli 2014 @ 13:57
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juli 2014 13:32 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Need for Speed :') _O-
Die film? Heb ik in het vliegtuig gekeken, tering wat was dat slecht :')
SoldMayordinsdag 29 juli 2014 @ 13:59

BF4 soms O+
LitmanenAFCAdinsdag 29 juli 2014 @ 13:59
quote:
10s.gif Op dinsdag 29 juli 2014 13:57 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Die film? Heb ik in het vliegtuig gekeken, tering wat was dat slecht :')
Ik heb hem vannacht beetje levenloos gekeken met een zak nacho cheese chips en vond het erg vermakelijk.
Rossdaledinsdag 29 juli 2014 @ 14:04
quote:
Haha, je RPG komt er echt 5 meter onder, je ziet hem zelfs nog achter de heli doorvliegen voordat de heli ontploft _O-
SoldMayordinsdag 29 juli 2014 @ 14:07
quote:
3s.gif Op dinsdag 29 juli 2014 14:04 schreef Rossdale het volgende:
Haha, je RPG komt er echt 5 meter onder, je ziet hem zelfs nog achter de heli doorvliegen voordat de heli ontploft
Ja in BF4 moet je sowieso bijna altijd mis schieten wil je iemand of iets raken. :'(

Haha nee valt wel mee. Maar indd je ziet het hier vrij duidelijk. _O-
LitmanenAFCAdinsdag 29 juli 2014 @ 14:18
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juli 2014 14:07 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

Ja in BF4 moet je sowieso bijna altijd mis schieten wil je iemand of iets raken. :'(

Haha nee valt wel mee. Maar indd je ziet het hier vrij duidelijk. _O-
Verkeerde account Stoma.
SoldMayordinsdag 29 juli 2014 @ 14:19
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juli 2014 14:18 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Verkeerde account Stoma.
Titanfall gr gr
LitmanenAFCAdinsdag 29 juli 2014 @ 14:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juli 2014 14:19 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

Titanfall gr gr
30 kills is goed potje

Gr

Titanfall werkt wel dat is een ding wat ze goed hebben gedaan _O-
Rossdaledinsdag 29 juli 2014 @ 14:28
Iemand zin om een dagje Gamecom te doen met Michhas en mijzelf? :D

Beetje gamen, beetje bier drinken, beetje schnitzels of bratwurst eten ^O^
SoldMayordinsdag 29 juli 2014 @ 14:29
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juli 2014 14:25 schreef LitmanenAFCA het volgende:
30 kills is goed potje

Gr

Titanfall werkt wel dat is een ding wat ze goed hebben gedaan
Werkt te goed.
LitmanenAFCAdinsdag 29 juli 2014 @ 14:38
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juli 2014 14:29 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

Werkt te goed.
30 kills is goed potje he
Kutmanagerdinsdag 29 juli 2014 @ 14:49
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juli 2014 14:29 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

Werkt te goed.
Dit is wel waar ja. Niks te zeiken dan is de lol er snel af.
SoldMayordinsdag 29 juli 2014 @ 14:53
quote:
10s.gif Op dinsdag 29 juli 2014 14:49 schreef Kutmanager het volgende:
Dit is wel waar ja. Niks te zeiken dan is de lol er snel af.
Zo is het wel.
LitmanenAFCAdinsdag 29 juli 2014 @ 14:58
Je moet gewoon mensen af kunnen slachten zoals in BO1 dat was leuk
PierreTTdinsdag 29 juli 2014 @ 14:59
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juli 2014 14:58 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Je moet gewoon mensen af kunnen slachten zoals in BO1 dat was leuk
Vanavond BO1? :D
LitmanenAFCAdinsdag 29 juli 2014 @ 15:26
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juli 2014 14:59 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Vanavond BO1? :D
Ga zo werken mi mang
Kutmanagerdinsdag 29 juli 2014 @ 15:28
BO1. :')

MW2. _O_
LitmanenAFCAdinsdag 29 juli 2014 @ 15:33
quote:
6s.gif Op dinsdag 29 juli 2014 15:28 schreef Kutmanager het volgende:
BO1. :')

MW2. _O_
Als je van kanker op een disc houdt is MW2 wel je ding ja.
Kutmanagerdinsdag 29 juli 2014 @ 15:37
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juli 2014 15:33 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Als je van kanker op een disc houdt is MW2 wel je ding ja.
Als ik van kanker op een "disc" houdt kom ik wel een keer bij jou in het restaurant eten.
LitmanenAFCAdinsdag 29 juli 2014 @ 15:46
quote:
10s.gif Op dinsdag 29 juli 2014 15:37 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Als ik van kanker op een "disc" houdt kom ik wel een keer bij jou in het restaurant eten.
Zul je snel moeten zijn waarschijnlijk
SoldMayordinsdag 29 juli 2014 @ 15:48
quote:
10s.gif Op dinsdag 29 juli 2014 15:46 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Zul je snel moeten zijn waarschijnlijk
Ga je de catering verzorgen in Oost Oekraine voor alle politiemensen?
Kutmanagerdinsdag 29 juli 2014 @ 15:49
_O-
LitmanenAFCAdinsdag 29 juli 2014 @ 15:49
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juli 2014 15:48 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

Ga je de catering verzorgen in Oost Oekraine voor alle politiemensen?
Ik ga falafel verkopen in de Gazastrook
SoldMayordinsdag 29 juli 2014 @ 15:52
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juli 2014 15:49 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Ik ga falafel verkopen in de Gazastrook
837154423.jpg

Lekker koken met Hamas.

Leuk programma voor SBS6.

''Stef in Gaza: Koken met de broeders van Hamas''
LitmanenAFCAdinsdag 29 juli 2014 @ 15:55
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juli 2014 15:52 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Lekker koken met Hamas.

Leuk programma voor SBS6.

''Stef in Gaza: Koken met de broeders van Hamas''
Tussen de raketsalvo's van Israel door even wat hummus op de falafel doen _O_
Kutmanagerdinsdag 29 juli 2014 @ 16:00
Je kan ook lekker bbq'en met zo'n raketmotor denk ik.
Rossdaledinsdag 29 juli 2014 @ 16:12
Ik las raketmotor O+
Kutmanagerdinsdag 29 juli 2014 @ 16:16
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juli 2014 16:12 schreef Rossdale het volgende:
Ik las raketmotor O+
Als jij nou een wat chille brandstof klust, en ik een goeie raketmotor, dan gaan we V2's op Berlijn schieten.
PierreTTdinsdag 29 juli 2014 @ 17:21
quote:
6s.gif Op dinsdag 29 juli 2014 15:28 schreef Kutmanager het volgende:
BO1. :')

MW2. _O_
Vanavond MW2? :D
KneusTeundinsdag 29 juli 2014 @ 17:43
need for speed was als accuzuur door je oogbal, maar na divergent leek nfs wel een Oscar waard!!!
Kutmanagerdinsdag 29 juli 2014 @ 19:00
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juli 2014 17:43 schreef KneusTeun het volgende:
need for speed was als accuzuur door je oogbal, maar na divergent leek nfs wel een Oscar waard!!!
Divergence was nog altijd beter dan The hunger games.
KneusTeundinsdag 29 juli 2014 @ 19:14
quote:
10s.gif Op dinsdag 29 juli 2014 19:00 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Divergence was nog altijd beter dan The hunger games.
Hunger games was beter, omdat de chick.
Het is allemaal crap natuurlijk.
Kutmanagerdinsdag 29 juli 2014 @ 19:29
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juli 2014 19:14 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Hunger games was beter, omdat de chick.
Het is allemaal crap natuurlijk.
Ik vond dat mens van Divergence ee stuk leuker om naar te kijken dan Jennifer Lawrence eigenlijk.
Kutmanagerdinsdag 29 juli 2014 @ 19:30
1376574972000-AP-Film-Shailene-Woodley.jpg

Gewoon een schatje.

Al zou ik Jennifer Lawrence ook wel geven.
KneusTeundinsdag 29 juli 2014 @ 20:27
haar ogen zitten niet eens evenhoog in d'r kop
Kutmanagerdinsdag 29 juli 2014 @ 21:27
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juli 2014 20:27 schreef KneusTeun het volgende:
haar ogen zitten niet eens evenhoog in d'r kop
8e18a3364bf872f00d47a7f55e30e9e2211ea7e6.jpg
KoningStomadinsdag 29 juli 2014 @ 22:46
quote:
10s.gif Op dinsdag 29 juli 2014 14:49 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Dit is wel waar ja. Niks te zeiken dan is de lol er snel af.
Gewoon je teammates uitschelden.
KneusTeundinsdag 29 juli 2014 @ 22:52
quote:
6s.gif Op dinsdag 29 juli 2014 21:27 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
behalve dat ik een ware adonis ben ;)
LitmanenAFCAdinsdag 29 juli 2014 @ 22:54
Nieuwe COD Trailer toch wel weer goed hoor dat spel is gewoon kei hard _O_ _O_ _O_ _O_
Zelfs jetpacks gezien dat is echt tof _O_
Nick-GizModinsdag 29 juli 2014 @ 23:00
http://majornelson.com/20(...)xclusively-xbox-one/

Early Acces was een stuk beter
Cliffydinsdag 29 juli 2014 @ 23:14
quote:
Op zich interessant als je een maandje BF4 wil spelen maar heeft verder toch weer verdacht veel weg van geldklopperij...
LitmanenAFCAdinsdag 29 juli 2014 @ 23:15
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juli 2014 23:14 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Op zich interessant als je een maandje BF4 wil spelen maar heeft verder toch weer verdacht veel weg van geldklopperij...
Is wel leuk om al die games al even van te voren te spelen en laten we eerlijk zijn wat is 25 euro nou
KoningStomadinsdag 29 juli 2014 @ 23:18
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juli 2014 22:54 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Nieuwe COD Trailer toch wel weer goed hoor dat spel is gewoon kei hard _O_ _O_ _O_ _O_
Zelfs jetpacks gezien dat is echt tof _O_
Ziet er saai uit, net als Titanfall.

eVeyc62.gif
Bozz187dinsdag 29 juli 2014 @ 23:19
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juli 2014 23:15 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Is wel leuk om al die games al even van te voren te spelen is wel chill hoor
betalen om een demo te spelen :')
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juli 2014 23:14 schreef Cliffy het volgende:

[..]

geldklopperij
fixed
LitmanenAFCAdinsdag 29 juli 2014 @ 23:20
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juli 2014 23:19 schreef Bozz187 het volgende:

[..]

betalen om een demo te spelen :')

[..]

fixed
Alleen is het geen demo

quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juli 2014 23:18 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Ziet er saai uit, net als Titanfall.

[ afbeelding ]
Ga jij nou maar eens een game maken daar wachten we allemaal op :)
KoningStomadinsdag 29 juli 2014 @ 23:23
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juli 2014 23:20 schreef LitmanenAFCA het volgende:

Ga jij nou maar eens een game maken daar wachten we allemaal op :)
Ga wii fit spelen.
LitmanenAFCAdinsdag 29 juli 2014 @ 23:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juli 2014 23:23 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Ga wii fit spelen.
Gezellig, doe je mee? Krijg je zelfs een blokje kaas van me
Cliffydinsdag 29 juli 2014 @ 23:27
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juli 2014 23:19 schreef Bozz187 het volgende:

[..]

betalen om een demo te spelen :')

Dit idd :D
KoningStomadinsdag 29 juli 2014 @ 23:27
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juli 2014 23:25 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Gezellig, doe je mee? Krijg je zelfs een blokje kaas van me
Een blokje? Is dat alles wat je uit je mond kan sparen?
LitmanenAFCAdinsdag 29 juli 2014 @ 23:29
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juli 2014 23:27 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Een blokje? Is dat alles wat je uit je mond kan sparen?
Meer heb ik eerlijk gezegd niet over voor jou.
KoningStomadinsdag 29 juli 2014 @ 23:32
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juli 2014 23:29 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Meer heb ik eerlijk gezegd niet over voor jou.
Slecht excuus om jezelf vol te douwen.
LitmanenAFCAdinsdag 29 juli 2014 @ 23:37
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juli 2014 23:32 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Slecht excuus om jezelf vol te douwen.
Heb ik geen excuus voor nodig zoals je weet.
KoningStomadinsdag 29 juli 2014 @ 23:49
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juli 2014 23:37 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Heb ik geen excuus voor nodig zoals je weet.
Je zou zeggen van wel.
LitmanenAFCAdinsdag 29 juli 2014 @ 23:51
Niks veranderd in dit topic ik vind het mooi
PierreTTwoensdag 30 juli 2014 @ 00:24
Wat is dit _O-
Kutmanagerwoensdag 30 juli 2014 @ 00:24
:')
Kutmanagerwoensdag 30 juli 2014 @ 00:26
Mooi dit. De gouden eeuw van dit topic herleven. MW2 spelen tot diep in de nacht en vervolgens het topic lezen en zien dat er weer keihard gebitcht is. _O_ _O-
PierreTTwoensdag 30 juli 2014 @ 00:26
Beschuldigingen en beledigingen vliegen over en weer hier :D
PierreTTwoensdag 30 juli 2014 @ 00:27
quote:
6s.gif Op woensdag 30 juli 2014 00:26 schreef Kutmanager het volgende:
Mooi dit. De gouden eeuw van dit topic herleven. MW2 spelen tot diep in de nacht en vervolgens het topic lezen en zien dat er weer keihard gebitcht is. _O_ _O-
Echt he, MW2 wordt nooit vervelend :D
Kutmanagerwoensdag 30 juli 2014 @ 00:28
quote:
1s.gif Op woensdag 30 juli 2014 00:27 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Echt he, MW2 wordt nooit vervelend :D
Anders had dit topic ook wel BO1 SC geheten of niet Stef?
PierreTTwoensdag 30 juli 2014 @ 00:29
BO1 was ook wel fantastisch hoor _O_ Firing Range O+
Kutmanagerwoensdag 30 juli 2014 @ 00:30
Nou nog wat keiharde hitjes van vroeger en we zijn er weer.

Kutmanagerwoensdag 30 juli 2014 @ 00:31
PierreTTwoensdag 30 juli 2014 @ 00:31
Woepwoep!
KoningStomawoensdag 30 juli 2014 @ 00:32
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juli 2014 00:29 schreef PierreTT het volgende:
BO1 was ook wel fantastisch hoor _O_ Firing Range O+
hoeren treyarch
Kutmanagerwoensdag 30 juli 2014 @ 00:33

Hier was ik bij. _O- Best wel triest eigenlijk. :')
LitmanenAFCAwoensdag 30 juli 2014 @ 00:38
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juli 2014 00:24 schreef PierreTT het volgende:
Wat is dit _O-
Nou ik ben alleen maar benieuwd naar zijn game maar kennelijk moet ik Wii fit gaan spelen. Dat staat er toch Piet
KoningStomawoensdag 30 juli 2014 @ 00:39
quote:
10s.gif Op woensdag 30 juli 2014 00:38 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Nou ik ben alleen maar benieuwd naar zijn game maar kennelijk moet ik Wii fit gaan spelen. Dat staat er toch Piet
boehoe :'(
PierreTTwoensdag 30 juli 2014 @ 00:50
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juli 2014 00:32 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

hoeren treyarch
Nee joh, BO1 was prachtig _O_
PierreTTwoensdag 30 juli 2014 @ 00:51
quote:
10s.gif Op woensdag 30 juli 2014 00:38 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Nou ik ben alleen maar benieuwd naar zijn game maar kennelijk moet ik Wii fit gaan spelen. Dat staat er toch Piet
Ik snap het wel maar ik begrijp het niet #bassie
PierreTTwoensdag 30 juli 2014 @ 00:51
BO2 was ook een klapper, Kap40 en rennen maar op die boot :D
Cliffywoensdag 30 juli 2014 @ 00:57
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juli 2014 00:51 schreef PierreTT het volgende:
BO2 was ook een klapper, Kap40 en rennen maar op die boot :D
die boot :D :')
KoningStomawoensdag 30 juli 2014 @ 00:59
quote:
1s.gif Op woensdag 30 juli 2014 00:50 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Nee joh, BO1 was prachtig _O_
ach jonge hitmarkers host nadeel netcode treyarch hit detection killcams om de hoek teammates

Ik heb vast nog ergens een aneurisme zitten door dat spel. :')
PierreTTwoensdag 30 juli 2014 @ 01:22
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juli 2014 00:59 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

ach jonge hitmarkers host nadeel netcode treyarch hit detection killcams om de hoek teammates

Ik heb vast nog ergens een aneurisme zitten door dat spel. :')
Huilen om een spel _O-
PierreTTwoensdag 30 juli 2014 @ 01:22
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juli 2014 00:57 schreef Cliffy het volgende:

[..]

die boot :D :')
Oke, die boot was echt verschrikkelijk _O-
LitmanenAFCAwoensdag 30 juli 2014 @ 01:26
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juli 2014 00:59 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

ach jonge hitmarkers host nadeel netcode treyarch hit detection killcams om de hoek teammates

Ik heb vast nog ergens een aneurisme zitten door dat spel. :')
Daarom wachten we op jou knaller
Cliffywoensdag 30 juli 2014 @ 01:33
quote:
10s.gif Op woensdag 30 juli 2014 01:22 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Oke, die boot was echt verschrikkelijk _O-
Is ook de enige map die ik me kan herinneren :')
KoningStomawoensdag 30 juli 2014 @ 01:38
quote:
10s.gif Op woensdag 30 juli 2014 01:22 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Huilen om een spel _O-
Ach man geriatrische piel.
PierreTTwoensdag 30 juli 2014 @ 01:41
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juli 2014 01:38 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Ach man geriatrische piel.
:*
PierreTTwoensdag 30 juli 2014 @ 01:41
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juli 2014 01:33 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Is ook de enige map die ik me kan herinneren :')
Ik eigenlijk ook, samen met die map bij die haven en met dat casino ofzo..
Pixellwoensdag 30 juli 2014 @ 03:21
#PistolzOnly
KoningStomawoensdag 30 juli 2014 @ 03:49
hype

mhXkcYI.jpg?1?1924
Kutmanagerwoensdag 30 juli 2014 @ 04:01
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juli 2014 00:57 schreef Cliffy het volgende:

[..]

die boot :D :')
Die kutboot. :') Kleinste map ooit en toch presteren het campbaar te maken. Manmanman.
Michhaswoensdag 30 juli 2014 @ 06:25
Ohayo gozaimasu.
Nick-GizMowoensdag 30 juli 2014 @ 08:13
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juli 2014 23:32 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Slecht excuus om jezelf vol te douwen.
_O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O-

quote:
0s.gif Op woensdag 30 juli 2014 00:26 schreef PierreTT het volgende:
Beschuldigingen en beledigingen vliegen over en weer hier :D
het is wel elke keer dezelfde ja :')
Rossdalewoensdag 30 juli 2014 @ 08:59
quote:
25 euro om games een paar dagen voor release wel zeker 2 uur lang te mogen spelen _O-

Kolere wat een afzetterij :D
KneusTeunwoensdag 30 juli 2014 @ 09:37
Ik maak ook een Xbox service! voor 24,95 euro in de maand kan je alvast de boxart bekijken... en voor slechts 25 euro extra kun je hem downloaden om alvast te printen voor je pre-order! dat is toch helemaal te gek, dat willen al die Xbox gasten vast wel.
PierreTTwoensdag 30 juli 2014 @ 09:49
quote:
3s.gif Op woensdag 30 juli 2014 08:59 schreef Rossdale het volgende:

[..]

25 euro om games een paar dagen voor release wel zeker 2 uur lang te mogen spelen _O-

Kolere wat een afzetterij :D
Maar je krijgt ook Madden, Fifa en BF4 toch? Of lees ik dat verkeerd?
Bozz187woensdag 30 juli 2014 @ 10:31
quote:
1s.gif Op woensdag 30 juli 2014 09:49 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Maar je krijgt ook Madden, Fifa en BF4 toch? Of lees ik dat verkeerd?
ik las het als, die zijn vanaf de start meteen beschikbaar bij die service.
Rossdalewoensdag 30 juli 2014 @ 10:34
Die mag je allemaal 2 uurtjes spelen :')
Bozz187woensdag 30 juli 2014 @ 10:39
quote:
3s.gif Op woensdag 30 juli 2014 10:34 schreef Rossdale het volgende:
Die mag je allemaal 2 uurtjes spelen :')
_O-
Cliffywoensdag 30 juli 2014 @ 10:59
quote:
1s.gif Op woensdag 30 juli 2014 09:49 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Maar je krijgt ook Madden, Fifa en BF4 toch? Of lees ik dat verkeerd?
En Peggle!

Maar goed, van Madden en Fifa zullen binnenkort een nieuwe versie uitkomen en lui die voor zo'n "service" willen betalen hebben BF4 waarschijnlijk al thuis liggen...
Mocht je veel EA games en DLC kopen dan is het wellicht de moeite waard voor de korting maar die "early access" is niets meer dan betalen voor een (uitgebreide) demo..
PierreTTwoensdag 30 juli 2014 @ 11:23
quote:
3s.gif Op woensdag 30 juli 2014 10:34 schreef Rossdale het volgende:
Die mag je allemaal 2 uurtjes spelen :')
Dat was me dus niet helemaal duidelijk, zoals ik het las krijg je voor 25e Madden, Fifa en BF4 en dat is niet slecht :P Betalen om
de game paar dagen eerder 2 uurtjes te spelen is wel echt treurig :')
PierreTTwoensdag 30 juli 2014 @ 11:24
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juli 2014 10:59 schreef Cliffy het volgende:

[..]

En Peggle!

Maar goed, van Madden en Fifa zullen binnenkort een nieuwe versie uitkomen en lui die voor zo'n "service" willen betalen hebben BF4 waarschijnlijk al thuis liggen...
Mocht je veel EA games en DLC kopen dan is het wellicht de moeite waard voor de korting maar die "early access" is niets meer dan betalen voor een (uitgebreide) demo..
Ach ja, de nieuwe Fifa en Madden komen natuurlijk in september
Rossdalewoensdag 30 juli 2014 @ 11:44
quote:
1s.gif Op woensdag 30 juli 2014 11:23 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Dat was me dus niet helemaal duidelijk, zoals ik het las krijg je voor 25e Madden, Fifa en BF4 en dat is niet slecht :P Betalen om
de game paar dagen eerder 2 uurtjes te spelen is wel echt treurig :')
Ik had het verkeerd begrepen, jij hebt gelijk. Dan valt het inderdaad nog wel mee. Al koop je een abonnement dus die games krijg je eenmalig.

quote:
Het blijkt nu dat de games FIFA 14, Madden NFL 25, Peggle 2 en Battlefield 4 die in de bèta zaten, gratis te downloaden zijn voor abonnees. Er worden meer games toegevoegd naar verloop van tijd. Welke games, en wat de criteria hiervoor zijn, is nog niet bekend.

Abonees krijgen dus:

10% korting op alle EA games en downloadable content
Vijf dagen eerder toegang tot retail-games (trial)
Direct toegang tot: FIFA 14, Madden NFL 25, Peggle 2 en Battlefield 4 (zal worden uitgebreid volgens EA).
LitmanenAFCAwoensdag 30 juli 2014 @ 12:21
Nevermind.
LitmanenAFCAwoensdag 30 juli 2014 @ 12:22
quote:
14s.gif Op woensdag 30 juli 2014 08:13 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

_O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O-

[..]

het is wel elke keer dezelfde ja :')
Mag ik niet eens benieuwd zijn naar zijn game? :') Wat is dat dan voor onzin het zou een perfect spel worden dat is me beloofd tenminste
PierreTTwoensdag 30 juli 2014 @ 13:28
quote:
3s.gif Op woensdag 30 juli 2014 11:44 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ik had het verkeerd begrepen, jij hebt gelijk. Dan valt het inderdaad nog wel mee. Al koop je een abonnement dus die games krijg je eenmalig.

[..]

Oh het is dus een abo om alles met 10% korting te krijgen. Is het me niet waard :D
PierreTTwoensdag 30 juli 2014 @ 13:30
Meer games toegevoegd na verloop van tijd... EA kennende dus Fifa 13, 12, 11, 10 en BF3 en NBA 2009 ofzo _O-
LitmanenAFCAwoensdag 30 juli 2014 @ 13:30
Je betaald 25 e om die games een paar dagen eerder te spelen en je krijgt korting op microstransacties is toch niet zo moeilijk allemaal lijkt me.
Rossdalewoensdag 30 juli 2014 @ 13:33
Betalen voor korting, klinkt toch best vreemd _O-
LitmanenAFCAwoensdag 30 juli 2014 @ 13:35
quote:
3s.gif Op woensdag 30 juli 2014 13:33 schreef Rossdale het volgende:
Betalen voor korting, klinkt toch best vreemd _O-
Het is niet anders dan dat ding wat ze eerst hadden. Ik snap het geklaag niet zo eerlijk gezegd. Het is niet alsof je 100 euro moet betalen voor dat ding. :')
Rossdalewoensdag 30 juli 2014 @ 13:38
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juli 2014 13:35 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Het is niet anders dan dat ding wat ze eerst hadden. Ik snap het geklaag niet zo eerlijk gezegd. Het is niet alsof je 100 euro moet betalen voor dat ding. :')
Dat andere vond ik ook al onzin
LitmanenAFCAwoensdag 30 juli 2014 @ 13:39
quote:
3s.gif Op woensdag 30 juli 2014 13:38 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Dat andere vond ik ook al onzin
Dan moet je het niet kopen he. Zijn genoeg mensen die het wel leuk vinden om games een paar dagen eerder te spelen. Als je niks om sports games geeft dan is het ook niet de moeite waard.
Rossdalewoensdag 30 juli 2014 @ 14:06
waters3_460.jpg

Mooie testjes zijn dit :D Kijken of explosieven detoneren of niet. ^O^

Deze duidelijk wel _O-
SoldMayorwoensdag 30 juli 2014 @ 14:07
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juli 2014 13:30 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Je betaald 25 e om die games een paar dagen eerder te spelen en je krijgt korting op microstransacties is toch niet zo moeilijk allemaal lijkt me.
Ik koop het hoor.

75% van de games die we spelen zijn toch van EA :D
LitmanenAFCAwoensdag 30 juli 2014 @ 14:09
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juli 2014 14:07 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

Ik koop het hoor.

75% van de games die we spelen zijn toch van EA :D
Wij weten.
Bozz187woensdag 30 juli 2014 @ 14:10
quote:
3s.gif Op woensdag 30 juli 2014 14:06 schreef Rossdale het volgende:
[ afbeelding ]

Mooie testjes zijn dit :D Kijken of explosieven detoneren of niet. ^O^

Deze duidelijk wel _O-
Als explosieven Niet detoneren, zijn het dan nog wel explosieven?
SoldMayorwoensdag 30 juli 2014 @ 14:11
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juli 2014 14:09 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Wij weten.
Heb net trouwens een rol op O+
Rossdalewoensdag 30 juli 2014 @ 14:13
quote:
1s.gif Op woensdag 30 juli 2014 14:10 schreef Bozz187 het volgende:

[..]

Als explosieven Niet detoneren, zijn het dan nog wel explosieven?
Jazeker, exploderen is heel wat anders dan detoneren ;)
LitmanenAFCAwoensdag 30 juli 2014 @ 14:14
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juli 2014 14:11 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

Heb net trouwens een rol op O+
Och och saus en groenten apart of alles in een?
Rossdalewoensdag 30 juli 2014 @ 14:14
Ik heb trouwens wat kabelslangen nodig, zulk soort dingen dus:

thovip-kabelslang-25-mm-op-rol-.jpg

Waar kun je van zulk soort shit halen? Gewoon bij een bouwmarkt ofzo? Ik heb echt geen idee :?
LitmanenAFCAwoensdag 30 juli 2014 @ 14:15
quote:
3s.gif Op woensdag 30 juli 2014 14:14 schreef Rossdale het volgende:
Ik heb trouwens wat kabelslangen nodig, zulk soort dingen dus:

[ afbeelding ]

Waar kun je van zulk soort shit halen? Gewoon bij een bouwmarkt ofzo? Ik heb echt geen idee :?
Ikea, Gamma, Praxis
Rossdalewoensdag 30 juli 2014 @ 14:17
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juli 2014 14:15 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Ikea, Gamma, Praxis
Aight, dus toch :) Dan rij ik langs de gamma zo. Top
Cliffywoensdag 30 juli 2014 @ 14:28
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juli 2014 13:30 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Je betaald 25 e om die games een paar dagen eerder te spelen en je krijgt korting op microstransacties is toch niet zo moeilijk allemaal lijkt me.
Voorlopig een prima deal als je voor meer dan 250 euro aan EA producten per jaar koopt, andere voordelen zijn het imo voor de meeste consumenten niet waard. Die korting geldt neem ik aan ook alleen voor digital copies dus doorverkopen is er ook niet meer bij..

Zou me echter niks verbazen als EA het flikt om na verloop van tijd ook bepaalde DLC alleen beschikbaar maakt voor leden van deze "service"
Bozz187woensdag 30 juli 2014 @ 14:38
btw mich & ross, jullie gaan toch wel cosplay naar gamescom?
LitmanenAFCAwoensdag 30 juli 2014 @ 14:40
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juli 2014 14:28 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Voorlopig een prima deal als je voor meer dan 250 euro aan EA producten per jaar koopt, andere voordelen zijn het imo voor de meeste consumenten niet waard. Die korting geldt neem ik aan ook alleen voor digital copies dus doorverkopen is er ook niet meer bij..

Zou me echter niks verbazen als EA het flikt om na verloop van tijd ook bepaalde DLC alleen beschikbaar maakt voor leden van deze "service"
Ligt er ook aan hoeveel je EA games speelt.