abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  dinsdag 26 augustus 2014 @ 21:39:31 #226
166093 nattermann
Waereldsjtad Gelaen
pi_143862162
registreer om deze reclame te verbergen
Gaan we weer :') !!!!!!

Echt, wat de fuck man
Tics van je petten.
  Moderator dinsdag 26 augustus 2014 @ 21:56:01 #227
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_143863103
godverdomme :')
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_143864083
Godverdomme stelletje amateurs :r
Flesje bier
  Moderator dinsdag 26 augustus 2014 @ 22:59:41 #229
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_143866522
registreer om deze reclame te verbergen
waarom moet het altijd aan het einde van de week binnen zijn :')

vraag me af wat die nieuwe huisstijl en website enzo gekost hebben ... had dat nu echt niet een jaar kunnen wachten?
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  woensdag 27 augustus 2014 @ 00:02:54 #230
166093 nattermann
Waereldsjtad Gelaen
pi_143868844
Dit kan niet. Echt niet. Alweer last-minute werk. Ik denk (en ergens, "hoop" ik het ook) dat dit niet meer goed gaat komen. Wat een geouwehoer weer.
Tics van je petten.
pi_143870472
Ik hoop natuurlijk wel dat ik de komende maanden op zondagavond in de ijshal kan staan, maar deze blamage is wel onvergeeflijk ja. Niet alleen dodelijk voor Eaters, maar ook voor de eredivisie. Een competitie met 4 teams kan echt niet meer. Triest.
Flesje bier
pi_143870538
registreer om deze reclame te verbergen
5 maar een budget van 315000 euro kan niet?
"We moeten ons bewust zijn van de superioriteit van onze beschaving, met zijn normen en waarden, welvaart voor de mensen, respect voor mensenrechten en godsdienstvrijheid. Dat respect bestaat zeker niet in de Islamitische wereld".
pi_143870667
Ik vind de begroting ook onbegrijpelijk.
Flesje bier
  woensdag 27 augustus 2014 @ 01:40:01 #234
166093 nattermann
Waereldsjtad Gelaen
pi_143870794
Dit kun je toch niet verkopen aan je sponsoren man. Laat ze maar op hun neus vallen. Onbegrijpelijk.
Tics van je petten.
  Moderator woensdag 27 augustus 2014 @ 05:27:57 #235
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_143871607
ondetussen in Nijmegen

quote:
Maandagavond werd bij Vivelli Healthclub in Wijchen het startschot gegeven voor het fonkelnieuwe ijshockeyseizoen. Voorzitter Theo Lemmen opende de avond met de meest spraakmakende verandering: het Eerste divisieteam van de Nijmegen Devils gaat komend seizoen door het leven als AHOUD Devils. Dit prachtige succes kan geheel op het conto worden geschreven worden van sponsormanager Hans Cleijne.

Hoofdsponsor
Harry Roelofs van AHOUD Schilders BV uit Elst is al jarenlang een trouwe sponsor en fervent supporter van de Nijmegen Devils en is trots op het nieuwe hoofdsponsorschap. Door deze naamsverandering grijpt de club ook direct de kans om de clubkleuren terug te brengen naar het succesvolle verleden. De AHOUD Devils gaat weer in de kleuren blauw, rood en wit spelen. Blauwe jerseys in de thuiswedstrijden en witte shirts als bezoekende club. Daarmee wordt tevens bereikt dat de kleuren aansluiten bij de jeugdteams van de VIJN.

Het werd een avond die bol stond van de nieuwtjes, hoewel het echte doel het passen van de nieuwe kleding was. Op de nieuwe shirts zal uiteraard de naam van AHOUD prominent zichtbaar zijn, maar ook de Stamceldonorbank keert terug op de rugzijde, evenals enkele andere sponsornamen.

De toekomst
Theo Lemmen opende de avond met het streven om als Nijmegen Devils door te groeien naar een hoger niveau, dat wat hem betreft veel te langzaam gaat, maar merkte tevens op dat de NIJB zelf door het terugtreden eerst Amsterdam in het vorige seizoen en dit jaar Den Haag een landelijk probleem heeft. Wellicht dat er in de nabije toekomst ťťn grote nieuwe Eredivisie zal ontstaan waarin Nijmegen niet mag ontbreken.

Met uitgesproken grote dank aan Hans Cleijne, die door zijn tomeloze inzet het opnieuw voor elkaar krijgt dat Nijmegen met een sluitende begroting kan werken. De club groeit dus wel en is trots op de aanwas van vijf nieuwe talenten en een flinke groei van stafleden en vrijwilligers. Maar ook trots op het getoonde spel waarmee het team het afgelopen seizoen, ondanks beperkte middelen, prima presteerde en het publiek tot en met de finale wist te boeien en in aantal fors zag groeien.

Teamsamenstelling
Niet alleen de komst van vijf nieuwe spelers, Mitchel Knoop, Mike Vedder, Youri de Winkel, Jesse Hendriks en Willem Gloudemans, zorgt ervoor dat de teamsamenstelling verandert, er zijn ook spelers die verdwijnen. Alex de Rooij en Richard van de Berg treden toe tot de trainersstaf, Bryan van Rossum gaat in zijn woonplaats Den Bosch spelen, Tommy en Brian de Winter keren niet terug, Wesley Hendriks probeert hogerop een plaats te vinden en Tom Kokke en Remo Speijers zullen vooralsnog alleen gaan trainen.

De technische- en begeleidingsstaf
Ronnie Plamont is het komende seizoen de hoofdcoach en zijn naaste assistent op de bank is John Copier. Eric Mater heeft als hoofdcoach een stapje terug gedaan, maar zal achter de schermen als adviseur nauw betrokken blijven. Bjorn Kroeze blijft als goalie trainer aan. Harrie Looman is de teammanager, terwijl fysiotherapeut Siem Ottenheim na enkele mooie jaren in Canada weer bij de club aansluit. Natuurlijk zijn de materiaalmannen Ed Vrolijks, Henny van Gennip en Edwin Damen er weer bij en zal Hans van Domburg Scipio als teamarts optreden.

Trainingen en oefenwedstrijden
Volgende week start de selectie met droogtrainingen en vanaf dinsdag 9 september wordt er op het ijs van het Triavium getraind. De eerste oefenwedstrijd staat geprogrammeerd op vrijdag 19 september in het Triavium tegen de amateurs van de KŲlner Haie en op 26 september wordt er in Tilburg tegen het Trappers Toekomstteam gespeeld.

Meer informatie en foto’s volgen spoedig

Door Wout van der Hoef

http://nijmegendevils.nl/?p=3862#more-3862
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_143872031
Sjongejonge gaat weer lekker zo...
"Het lijkt me het zinnigst om een zo gepast mogelijk zwijgen in acht te nemen"
pi_143872321
Ja, euh, had Geleen dat niet eerder kunnen melden.
pi_143878665
Van de site van de eaters:

quote:
Het bestuur van de Stichting Topijshockey Eaters Limburg laat weten dat ondanks de inspanningen van het afgelopen half jaar op een begroting van §375.000,- nog steeds een bedrag van § 60.000,- nodig is om een verantwoorde start mogelijk te maken.

Gedurende het seizoen zullen de financiering dan verder worden verwezenlijkt, gebruikmakend van het momentum van de competitie. Dit is gebruikelijk in het ijshockey. Tevens meldt het bestuur dat voorzitter Huub Wijckmans om persoonlijke redenen is teruggetreden. Er is nog geen nieuwe voorzitter aangewezen. Taken zullen onder de overige bestuursleden worden verdeeld. Emile Frieser (secretaris) zal de externe betrekkingen onderhouden.

Vele sponsoren blijken na een moeizaam seizoen 2013-2014 een afwachtende houding te hebben. Zelfs grote partijen, die in het verleden als vanzelfsprekend financieel klaar stonden, laten het dit seizoen afweten. De club heeft in de afgelopen maanden ruim 125 ondernemingen benaderd, waaronder alle grote concerns in de regio en vele daarbuiten. Het gros was niet bereid te sponsoren. Velen zijn afwachtende.

Zij willen eerst zien of er gestart wordt, een typische kip-ei-situatie. Initiatieven Alles staat klaar: een licentie, een sterk, hecht team dat sinds juni volop traint en conditioneel in staat is om hoog te eindigen, een nieuwe website en ijs waarin een splinternieuw logo, ontworpen door Mannen van 80, prijkt als symbool van de nieuwe koers die de club vaart, nieuwe online ticketverkoop, een nieuwe business club en ProLimburg, een zakelijk netwerkplatform, dat daaraan op professionele wijze mede invulling zal geven.

Daarnaast is er een betere samenwerking met jeugdorganisatie VJB Smoke Eaters dan in de afgelopen jaren. Er zijn plannen in ontwikkeling om de LACO business ruimte een betere uitstraling te geven en om de personele organisatie, waaronder zo’n 75 vrijwilligers, te professionaliseren en op te leiden. Dit alles wordt gedragen door het breedste bestuur dat de club ooit heeft gekend en dit alles onder hoge tijdsdruk in enkele maanden heeft weten te realiseren. Er wordt dus op alle fronten geÔnvesteerd in vooruitgang.

Hoewel potentiŽle sponsoren hier onverdeeld positief op reageren lukt het vooralsnog onvoldoende om de afwachtende partijen over de streep te trekken en de financiering zeker te stellen. Problemen Eredivisie De problemen in de eredivisie zijn verre van beperkt tot Geleen. Van de 5 nog resterende Nederlandse eredivisieclubs is de financiŽle toekomst goeddeels onzeker. Laatstelijk ontviel Den Haag aan de competitie. In voorgaande jaren konden Amsterdam, Nijmegen, Groningen en Utrecht deelname ook al niet meer bekostigen. Na het terugtreden van Geleens hoofdsponsors begin 2013 is het dus niet vreemd dat de club moet vechten om overeind te blijven.

Het bestuur van de Eaters luidt daarom de noodklok en is een nationale discussie gestart over ingrijpende hervormingen om het Nederlandse ijshockey te behoeden voor een gewisse ondergang.

Indien niet uiterlijk op 31 augustus aanstaande alsnog de benodigde sponsorsteun wordt gevonden, zullen alle personeelscontracten worden ontbonden. Er zal dan worden bezien of er voor de start van het seizoen op 28 september een alternatieve modus voor deelname kan worden gevonden. Zo niet, dan valt voor dit seizoen het doek voor de Eaters en met grote waarschijnlijkheid voor de Nederlandse eredivisie competitie.

Tot dan zal het bestuur alles op alles zetten om een verantwoorde start alsnog mogelijk te maken. Het bestuur doet een oproep aan potentiŽle sponsoren en eenieder die de Eaters voor Limburg willen behouden om de club te steunen, op welke wijze dan ook. Welwillenden kunnen daartoe contact opnemen met het bestuur via info@eaters.nl of Ed Frieser ed.frieser@eaters.nl
Het breedste bestuur dat de club ooit gekend heeft, maar niet 1 die doorheeft dat je geld dat je nog niet binnen hebt niet uit kan geven?

Budget nog niet rond, de selectie wel bijna ....
pi_143884418
Ik snap sws niet waar die 375k vandaan kwam, lijkt me dat ze dat vorig jaar bij lange na niet uitgegeven hebben

Nederlanders laat je tegen (ongeveer) de zelfde voorwaarden bijtekenen, van Iersel en munchiman weg, 2 nieuwe jonge spelers die ook niet voor de hoofdprijs komen

3 goedkope imports en een import op proef.

Snap echt niet waar die 375k vandaan komt

Heerenveen speelde vorig jaar volgens de berichten met een begroting die minder was en haalden verschillende Nederlandse internationals en dure imports
"We moeten ons bewust zijn van de superioriteit van onze beschaving, met zijn normen en waarden, welvaart voor de mensen, respect voor mensenrechten en godsdienstvrijheid. Dat respect bestaat zeker niet in de Islamitische wereld".
pi_143886426
De 375k betreft hier het volledige budget voor het hele seizoen, met alles erop en eraan. Ik heb begrepen dat het spelersbudget 150k bedraagt.
Flesje bier
pi_143887509
Dat is dan 1500 bruto per speler per maand

Er vanuit gaande dat ijshuur, materiaal wedstrijdkosten in het budget zitten lijkt me dat vrij behoorlijk.

Zeker omdat alleen van sloun, tummers en ramoul van oranje niveau zijn
"We moeten ons bewust zijn van de superioriteit van onze beschaving, met zijn normen en waarden, welvaart voor de mensen, respect voor mensenrechten en godsdienstvrijheid. Dat respect bestaat zeker niet in de Islamitische wereld".
pi_143891056
Wurm, van Bentem en leenders naar Dordt

Die gaan samen met Heerenveen en Herentals de strijd voor de 2e plek uitmaken

Lijkt me dat nu alleen vos en Don gehaald worden

Versteeg - van Bentem - wurm
Vd broek - van Hulten - vos

Goede top 6
"We moeten ons bewust zijn van de superioriteit van onze beschaving, met zijn normen en waarden, welvaart voor de mensen, respect voor mensenrechten en godsdienstvrijheid. Dat respect bestaat zeker niet in de Islamitische wereld".
  Moderator woensdag 27 augustus 2014 @ 21:19:53 #243
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_143895214
goed nieuws dit *O*

als iedereen gewoon normaal de finish (en de start :') ) haalt dan zou het toch nog best een interessant seizoen kunnen worden :Y
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  Moderator donderdag 28 augustus 2014 @ 15:06:55 #244
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_143916921
Sami terug naar Geleen _O_ _O_ *O*
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_143917208
quote:
0s.gif Op donderdag 28 augustus 2014 15:06 schreef sp3c het volgende:
Sami terug naar Geleen _O_ _O_ *O*
en die speelt voor spek en bonen?
"Het lijkt me het zinnigst om een zo gepast mogelijk zwijgen in acht te nemen"
  Moderator donderdag 28 augustus 2014 @ 15:19:22 #246
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_143917302
weet ik het, ik vind het gewoon tof om die baas te zien spelen :)
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_143917758
Zat er al aan te komen dat Sami zou terugkeren. Nu nog verdomme die financiering rond krijgen. Ik heb er al met al wel een goed gevoel bij, al krijg ik zo langzaam wel de schijt er van dat dit ieder jaar weer zo moet gaan.
Flesje bier
  Moderator donderdag 28 augustus 2014 @ 15:40:17 #248
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_143917879
kan toch niet anders dat deze aankondiging geld opbrengt

twijfelende sponsors en seizoenskaarthouders enzo, dit komt helemaqa goed lijkt me :)

alleen jammeer dat het weer allemaal op het laatste moment en de club weer aan de bedelstaf moet
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  Moderator donderdag 28 augustus 2014 @ 16:05:45 #249
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_143918706
als hij met de goaliecoach en de fitness guru Rowan ook flink onder handen neemt dan word dat misschien ook nog eens wat

was toch een groot talent ooit
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_143918913
quote:
0s.gif Op donderdag 28 augustus 2014 15:15 schreef Guard het volgende:

[..]

en die speelt voor spek en bonen?
Jaar niet spelen is minder knaken, lijkt me ook wel dat hij uit de sponsor hoed komt, baan erbij of zo?
"We moeten ons bewust zijn van de superioriteit van onze beschaving, met zijn normen en waarden, welvaart voor de mensen, respect voor mensenrechten en godsdienstvrijheid. Dat respect bestaat zeker niet in de Islamitische wereld".
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')