abonnement bol.com Unibet Coolblue
  donderdag 26 oktober 2000 @ 15:43:25 #51
2791 RedNax
Just a fool to remember
pi_418911
Weet niet of het de bedoeling is om verplicht te blijven zitten maar anders is net de weekopdracht mislukt
15.38
Desiree zit met Robin buiten en Robin staat vervolgens even op om een kip te laten ontsnappen? uit hun afgesloten ruimte voor de oven
En loopt een aantal meter weg van zijn stoel om vervolgens weer te gaan zitten.
Mocht BB dus een reden zoeken om de weekopdracht te laten mislukken is dit er o.a. een van
Stel geen vragen waarvan je het antwoord niet wil weten<BR>
  donderdag 26 oktober 2000 @ 17:35:00 #52
421 Harry
Zwolle Boppe
pi_419368
26-10-2000 || 14:33 uur

Koos de denker

Koos is al een uur druk aan het schrijven aan het rooster. Daarnet heeft Hieke een tweede ei laten vallen, dus kan Koos weer opnieuw beginnen. De rest van de bewoners zit buiten. Dan komt Ed binnen lopen. "Gaat het Koos?" "Ja hoor." En hij vertelt dat hij alles aan het bijhouden is van de afgelopen dagen. "Moet je nagaan, dat een schrijver zich helemaal moet afzonderen om zich volledig aan een boek te wijden." Koos knikt, maar gaat stug door met zijn activiteit.

De bewoners reageren overigens heel verschillend op de weekopdracht. "Op een eitje passen is wel leuk", zei Robin gister: "Maar je moet er iets bij hebben. Ik vind het geen weekopdracht." Koos denkt er heel anders over. "Nou, ik wel. Ik vind het prima zo." Dan doet Robin Gert-Jan Dröge na: "Koos... Zit het liefst... De hele dag... Op zijn reet." Koos schiet in de lach. Die zit!

In tegenstelling tot veel eerdere weekopdrachten brengt het eitje koesteren de bewoners wel tot betere gesprekken. Bij de dansmarathon kozen de bewoners aan het begin van de week een vaste danspartner, gewisseld werd er weinig tot nooit. Koos, naar eigen zeggen geen liefhebber van weekopdrachten, heeft deze keer een zit-schema gemaakt. En blijkt daar feeling voor te hebben.

Het is niet duidelijk of het nu toevallig is of dat Koos een heel plannetje heeft uitgedokterd. Feit is wel dat Desiree en Annet een uurtje samen moeten doorbrengen en dan nogmaals proberen te praten over de punten die Desiree aan Annet gaf.

Het blijkt niet het enige duo te zijn dat iets uit te praten heeft. Ook tussen Bianca en Robin blijken spanningen te bestaan. Koos heeft zichzelf met Georgie ingedeeld, ook niet helemaal zonder reden. Kimmie en Georgie houden hun gebruikelijke vage gesprekken over het hoe en wat van hun relatie. Dan is Ed veel duidelijker als hij Hieke bekent dat hij geniet van haar stralende aanwezigheid.

De opdracht mag dan niet erg boeiend lijken, de gesprekken die de bewoners voeren zijn dat beslist wel. En mocht het de bedoeling van Big Brother zijn om conflicten op te roepen door een ei-breker uit te sluiten, dan is dit mislukt. De rest reageert uiterst laconiek op het breken van de eitjes van Annet en Hieke.

A.V.


Dit even geleend van de BB-site.

Het komt goed.... En anders maar niet.
  vrijdag 27 oktober 2000 @ 00:49:31 #53
421 Harry
Zwolle Boppe
pi_420728
Ze hoefden na het 'incident' van de donderdagavond die avond later niet meer ei te zitten.
Het komt goed.... En anders maar niet.
  vrijdag 27 oktober 2000 @ 08:37:07 #54
167 Alwin
Dan maar geen plaatje
pi_421129
Als Ed nu gaat ei-zitten met iemand van de groep, zal de opdracht toch ook wel mislukt zijn? Hij hoort niet meer tot de groep, dus dat kan vandaag nog leuk worden.
  vrijdag 27 oktober 2000 @ 09:03:39 #55
4972 Niques
*** aka Qty ***
pi_421157
Volgens BB-Hummie denk ik niet. Ze heeft gisteravond nog een goed gesprek met Eddepet gehad en hij mocht de afgelopen nacht zo ie zo blijven slapen. Vandaag zou ze weer een gesprek hebben met hem. Ze zou met de achterban gaan overleggen wat ze gaan doen, aldus Hummie. Het ei-zitten is dus niet mislukt, omdat Ed er zit... Koos heeft vannacht het rooster nog aangepast, geloof ik.
*** Denk verkeerd, als je dat wilt. Maar denk in elk geval zelf!! ***
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')