FOK!forum / Gaming / [MW2 SC #518] Gefeliciteerd audi
Kutmanagerzondag 15 juni 2014 @ 15:10
eXRCM.png

SPOILER: kijken op eigen risico
Stoma in de kelder
4345.jpg

Teun
mens-ugg-boots.jpg

Pierre
image16.jpg

Michhas
2004nk6.jpg

Tauch
landing-men.jpg

Stoma
typicalyanks.jpg

Soldmayor
topic.php?bb_attachments=47360&bbat=3367&inline

Pringles
126779210_d3dbb43baa.jpg

Rossdale
article-1082623-0256FC1B000005DC-530_224x423.jpg

Natte Bob
male_ugg.jpg

Betsy
ugg-222.jpg

Nicklas
ugg-man.jpg

Pringles
swag-fail-blue-uggs.jpg

Mainframes
uggs-man-robertson-swaggahottie.jpg

Bozz
tumblr_lb9v31E5E91qzhtsho1_400.jpg

Parvus
f38e3_ORIG-P1020722.jpg

Frankii
VERT_Mens%20Classichighres.jpg

Doopstah
men-in-ugg-3.jpg

dreamzk
ricky-martin-tears-of-joy-05.jpg

Fsmxi
011210_uggs.jpg

Stef
iloveyouman2_wideweb__470x30801.jpg

Tams en incognito Rossdale
pink%2520uggs%2520with%2520miniskirt.jpg
cNEpQ.jpg
KJuTT.jpg

SPOILER: De verhalen van Niels de Opperdinges
Al vanaf de verre oudheid stond Niels bekend als een echte man. Niet voor een kleintje vervaard, zien we hem op de oudste foto die bekend is van hem.

history-of-bowling-1.jpg

In deze tijd was het al bekend dat Niels zo stoer was, dat hij ronde steenballen uitpoepte, zoals we hierboven zien. Waarom? Omdat hij rotsen at. Dagelijks. U bent bekend met de Pyreneeën? Ik denk dat U zich kan voorstellen hoeveel honger Niels had. Maar laten we eens verder gaan naar de recentere geschiedenis. We schuiven een aantal duizend jaar op en komen Niels ineens in een andere gedaante tegen...

ambiorix.jpg

Ach, kijk hem toch eens staan. Een brok mannelijkheid. Uitpuilende buikspieren en een magnifieke snorpartij. Zijn bijl losjes in zijn hand om af en toe de restjes eten tussen zijn tanden uit te pulken en zijn nagels bij te werken. Legende, die Niels.

Ik weet nog goed dat op een dag ons dorp werd aangevallen via zee. Een armada van Romeinen die ons probeerden te belegeren. Niels was net klaar met het verorberen van 16 kilo vlees, zijn dagelijkse routine voordat hij een middagdutje ging doen. Geirriteerd keek hij op en zei:

This-Is-Sparta-Kick.jpg

"Hallo, wat hier gaande vrinden?"

Bevend van angst legden we uit dat we belegerd werden door Romeinen. Zijn reactie hierop werd wereldberoemd, geciteerd door duizenden geschiedschrijvers overal ter wereld:

300_sparta.jpg

"GIJ BLIJFT GODVERDOMME"

300.jpg

"UIT ONS DORP WEG JA?!?"

Gerard-Butler-This-Is-Sparta.jpg

"OF MOET IK EVEN NAAR JE TOE KOMEN!?!?"

Helaas, de Romeinen waren niet onder de indruk. De armada naderde onze kust, en er moest snel iets gebeuren. Met zijn bovenmatige intellect ontwikkelde Niels toen een enteringstechniek voor schepen, ongeëvenaard voor die tijd. Met zijn perfecte lichaam, elke ochtend gewassen in kokend lood, zijn haardos gekamd met een riek, zijn tanden gebleekt met waterstofperoxide, zijn nagels gehard met puur diamant, zijn schoenen gemaakt van het mooiste marmer (dat was zwaarder, training, je kent het wel). zwaaide hij zichzelf vanaf een schip richting de belager. Hierbij vond hij toevallig de dubbel-360-backheel-kick uit. Deze bleek erg effectief te zijn, zoals we hier kunnen zijn op het volgende plaatje.

2ebhegz.jpg

Bij de rode pijl zien we hoe Niels aan komt vliegen met de dubbele-360-backheel-kick. De andere dorpsbewoners achter hem staan nog een beetje te beven van angst. Wat er volgde laat zich makkelijk raden:

11rx3q1.jpg

Als een sloopkogel bewoog Niels van schip tot schip. Hier zien we hoe hij zijn vuuradem loslaat op de schepen. Door middel van een vernuftig buizensysteem hoefde hij maar een keer goed uit te ademen om een vuurzee te creëren waar de Vesuvius nog bij verbleekte.
De rest van de schepen werd ook in brand gestoken en zo werd de zeeslag eigenhandig door Niels gewonnen.

2le2e8h.png

Hier zien we Niels trots zegevieren, nadat hij met zijn vuuradem de complete Romeinse armada in de as had gelegd. Het dorp was weer veilig, maar voor hoe lang?

Hierna besloot Niels het een tijdje rustig aan te doen en hij trok zich terug in zijn buitenverblijf in donker Germania. Hier leefde hij als een simpele houthakker. Het grote verschil met andere houthakkers was dat hij bomen velde met zijn tanden, in plaats van een bijl. Gaandeweg bouwde hij hier met zijn 10 vrouwen een grote stam, waarvan het wapen een gespierde bever was met messcherpe tanden, met daarnaast een omgevallen boom.

Maar helaas, zoals aan alles, kwam ook hieraan een eind. Die vervelende Romeinen kwamen weer, en Niels trok ten strijde met zijn zoons en kleinzoons, wier getallen ondertussen in de tienduizenden liepen.

Na een schermutseling, waarbij Niels eigenhandig de voorhoede van het Romeinse leger een afstraffing gaf, hier te zien:

rome-total-war-2-teutoburg-foresttotal-war--rome-2s-battle-of-teutoburg-forest-puts-players-on-the-lmize18x.jpg

kwam het tot een veldslag in het Teutoburger woud. Niels voerde zelf de voorhoede aan samen met zijn oudste zoon Luca, die het bevel voerde over de Berserkers. Niels' meest reusachtige kinderen, gehard door het vellen van bomen, het looien van leer, het buigen van staal en het verwoesten van omliggende dorpen. Allen over 7 voet groot, sterk als beren, getooid in wolvenhuiden en vergezeld door woeste honden gingen ze vanuit een hinderlaag de Romeinse slagformatie te lijf.

Total-War-Rome-II-PC-Battle-of-Teutoburg-Forest-Trailer-Announcement-Screenshot-4.jpg

Uiteraard hadden de Romeinen geen schijn van kans. Op een gegeven moment voegden Niels en Luca zich bij zijn kleinzoons, de kern van het leger, 30000 man sterk. Hier werd de beslissende klap aangebracht, waarbij Niels en Luca, getooid met gevleugelde helmen, te paard de charge aanvoerden.

Otto_Albert_Koch_Varusschlacht_1909.jpg

Hierna was het snel gedaan. De Romeinen, bang voor de toorn van Niels zijn hierna nooit meer gezien boven de Rijn. En Niels besloot om weg te gaan uit Germania. Luca heeft nog 130 jaar over de stam van de Stalen Bevers geregeerd, voordat hij stierf. Hij werd ongewoon oud.

Wat er van Niels is geworden vraagt u? Dat leest u in het volgende verhaal.

Tja, wat was er eigenlijk geworden van Niels? De geschiedenisboeken zijn een tijd lang stil over hem. Wel weten we dat sinds eeuwen de nazaten van Luca nu in Germania vredig en voortvarend hun leven leefden. Tenminste, dat vertelt dit oude manuscript ons, ooit gevonden in de graftombe van Richard Leeuwenhart.

AM%20748-2v.jpg

Ze leefden voortvarend dankzij Niels en zijn heldendaden. Weinigen wisten dat Niels inmiddels was vertrokken naar Magna Frisia, het huidige Friesland. Hij leefde daar een hard maar eerlijk bestaan, leerde en sprak de taal van de dieren en leefde in kleine hutjes, nauwelijks groot genoeg om zijn immens gespierde torso te herbergen, zoals te zien hieronder.

Flag_Fen_Iron_Age_Hut.jpg

De legende gaat verder in het kleine stadje Mebreghtrwyyen. Hier leefde Niels gewoon het leven, totdat de lokale smid getroffen werd door de vogelgriep. De legende gaat dat Niels het shirt van de smid aantrok, handig herkenbaar aan de letter S voor Smid, en het werk van de smid voortzette door met zijn blote handen staal te buigen. In die tijd had de bakker een shirt met de letter B, de visser een shirt met de letter V etcetera, zodat iedereen goed herkenbaar was. De volgende foto van Niels werd onlangs gevonden in de staatsarchieven van Friesland:

Copyrighted_Image_Reuse_Prohibited_284153.jpg

Inmiddels was Niels de belangrijkste leverancier van wapentuig geworden. Immers, met zijn vuuradem gelijk aan de hitte van de Vesuvius en zijn onmetelijke kracht die hij gebruikte om staal te buigen met zijn blote handen had hij inmiddels een aardige reputatie opgebouwd. En een aardige bankrekening.
Maar van binnen kookte hij van woede. Ondanks dat hij grote delen van Europa beheerste was zijn honger naar meer woonruimte, vooral voor zijn achtertuin, nog niet gestild.
Op een dag plukte hij eigenhandig de veren van 10000 kippen, stak ze op zijn helm, en vertrok zonder iets te zeggen.

knight.jpg

Weinigen wisten dat Niels oostwaarts trok, waar hem ter ore was gekomen dat er nog genoeg ruimte was. Ook zou daar genoeg zand liggen voor de zandbakken van toekomstige kinderen. In welige oases zou hij rust kunnen vinden aan het water met een cocktail of twee. En zo trok onze nobele ridder verder, gelokt door avontuur, op weg naar het beloofde land met zand en oases.

richard_dramatic.jpg

Onderweg ging niet alles even gemakkelijk. Er bleken meerdere onverlaten ook op zoek te zijn naar een royale zandbak voor hun kinderen, alsmede naar een cocktail bij een oase. De eerste oase deed zich aan, en Niels stormde er opaf. Onder een luid en duidelijk "IK EERST IK EERST IK EERST IK EERST VERDOMME" spoedde hij zich richting de oase, zoals te zien is op onderstaande afbeelding.

richard-the-lionheart-during-the-crusades-peter-jackson.jpg

De oorspronkelijke bewoners van het gebied hebben nooit geweten wat ze overkwam. Niels vestigde zich bij een kleine oase, samen met een aantal willekeurig van de straat geraapte mensen. Het duurde niet al te lang totdat Niels besloot tot totale overname van het Midden-Oosten. Er moesten meer zandbakken komen en meer caipirinha's gedronken worden. Hieronder is te zien hoe Niels opdracht geeft tot het bouwen van een nieuwe cocktailbar. Deze moet aan zijn rechterkant komen, blijkbaar.

crusaders.jpg

Beetje bij beetje werd het land ingenomen. Op een dag zat Niels in Jeruzalem in een taveerne toen hem werd gevraagd een suicide tequila te doen. De 25e suicide tequila werd de taveerne teveel. Bij het snuiven van het zout moest Niels gigantisch niezen. In combinatie met zijn vuuradem was dit fataal voor de taveerne en de stad.

london-1666.jpg

Maar dit bood wel mogelijkheden. Mogelijkheden tot expansie. Mogelijkheden tot meer zandbakken. Mogelijkheden tot meer cocktails. En zo besloot Niels om eigenhandig de complete stad weer op te bouwen. Gewoon, door even wat gebouwen neer te zetten, wat koepels en kerken te bouwen, wat parkjes aan te leggen. Niet bepaald raketwetenschap.

Ter illustratie: de situatie voor de renovatie:

keron.jpg

En de situatie na de renovatie. Let ook op de lichtinval en de positie van de zon. Niels haatte het als de zon recht in zijn gezicht scheen, dus heeft hij Helios zelf verzocht om de zon ietwat te kantelen. Het resultaat mag er wezen.

jerusalem.jpg

Jeruzalem was van Niels. Een perfecte uitvalsbasis om Europa aan de ene kant in de gaten te houden, en de Aziaten aan de andere kant. Lange tijd werd er niks meer vernomen van Niels. Maar toch, iets later in de geschiedenisboeken, duikt hij weer op in een andere gedaante. In het volgende verhaal ziet U hoe Niels de geschiedenis voorgoed veranderde met zijn heldendaden...

Voel u vrij om als authentiek geschiedkundige dit verhaal aan te vullen.

Rijstzondag 15 juni 2014 @ 15:11
feli
PierreTTzondag 15 juni 2014 @ 15:12
Later vanmiddag? Moet ff boodschappen doen eerst
Kutmanagerzondag 15 juni 2014 @ 15:13
ja ik dus ook. ik zie je weg gewoon online.
Cliffyzondag 15 juni 2014 @ 15:32
1-0 *O*
Pixellzondag 15 juni 2014 @ 15:33
Audi *O*
Pixellzondag 15 juni 2014 @ 15:33
Oh en Nederland staat ook 1-0 voor :D
KneusTeunzondag 15 juni 2014 @ 16:16
quote:
0s.gif Op zondag 15 juni 2014 15:33 schreef Pixell het volgende:
Oh en Nederland staat ook 1-0 voor :D
niet meer ;)

Edit: 5-1

[ Bericht 1% gewijzigd door KneusTeun op 15-06-2014 16:23:46 ]
Cliffyzondag 15 juni 2014 @ 16:28
Dat was al weer snel over ja -O-
KneusTeunzondag 15 juni 2014 @ 16:40
zoals ze bij VI al zeiden, hockey is wel de sport die het meest dichtbij stofzuigen staat.
Pixellzondag 15 juni 2014 @ 17:15
Ik had al wel voorspeld dat Australië ging winnen, maar 6-1 was nou ook niet echt de bedoeling :{

Compleet kansloos Nederland, ze hebben als team echt gefaald vandaag..jammer ;(
Kutmanagerzondag 15 juni 2014 @ 18:27
quote:
0s.gif Op zondag 15 juni 2014 17:15 schreef Pixell het volgende:
Ik had al wel voorspeld dat Australië ging winnen, maar 6-1 was nou ook niet echt de bedoeling :{

Compleet kansloos Nederland, ze hebben als team echt gefaald vandaag..jammer ;(
Ach als het woensdag omgekeerd is ben ik weer blij. Afkloppen.
LitmanenAFCAzondag 15 juni 2014 @ 18:31
quote:
9s.gif Op zondag 15 juni 2014 18:27 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Ach als het woensdag omgekeerd is ben ik weer blij. Afkloppen.
Als Blind half zo goed speelt als tegen Spanje dan winnen we wel
Dr.Pringleszondag 15 juni 2014 @ 18:42
BF3?
Kutmanagerzondag 15 juni 2014 @ 18:55
quote:
0s.gif Op zondag 15 juni 2014 18:42 schreef Dr.Pringles het volgende:
BF3?
Nee witlof met ham en gebakken aardappels. :9
Michhaszondag 15 juni 2014 @ 19:02
quote:
6s.gif Op zondag 15 juni 2014 18:55 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Nee witlof met ham en gebakken aardappels. :9
bmi.jpg
LitmanenAFCAzondag 15 juni 2014 @ 19:14
10420303_320041078145634_808151143644993223_n.jpg
KoningStomazondag 15 juni 2014 @ 19:30
quote:
6s.gif Op zondag 15 juni 2014 18:55 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Nee witlof met ham en gebakken aardappels. :9
En kaas mag ik hopen?
KoningStomazondag 15 juni 2014 @ 19:31
Kaas.
Bozz187zondag 15 juni 2014 @ 19:32
166lyzc.jpg

Kutzooi!
Dr.Pringleszondag 15 juni 2014 @ 19:44
quote:
0s.gif Op zondag 15 juni 2014 19:32 schreef Bozz187 het volgende:
[ afbeelding ]

Kutzooi!
Larve?
Bozz187zondag 15 juni 2014 @ 19:45
quote:
0s.gif Op zondag 15 juni 2014 19:44 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Larve?
staal in mijn achterband
KneusTeunzondag 15 juni 2014 @ 19:46
ga je ijsracen?
Bozz187zondag 15 juni 2014 @ 19:50
quote:
0s.gif Op zondag 15 juni 2014 19:46 schreef KneusTeun het volgende:
ga je ijsracen?
_O- nee :(
Kutmanagerzondag 15 juni 2014 @ 21:17
quote:
1s.gif Op zondag 15 juni 2014 19:45 schreef Bozz187 het volgende:

[..]

staal in mijn achterband
Eruit trekken dan.
Bozz187zondag 15 juni 2014 @ 23:20
quote:
10s.gif Op zondag 15 juni 2014 21:17 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Eruit trekken dan.
is gedaan, band lek, noodprop er in, band nog steeds lek...
Kutmanagerzondag 15 juni 2014 @ 23:20
quote:
1s.gif Op zondag 15 juni 2014 23:20 schreef Bozz187 het volgende:

[..]

is gedaan, band lek, noodprop er in, band nog steeds lek...
Toch wel eerst naar de garage gereden? _O-
Bozz187zondag 15 juni 2014 @ 23:29
Nope, gewoon 170 km doorgereden naar den helder :')
KoningStomamaandag 16 juni 2014 @ 00:38
fwopfwopfwopfwopfwopfwopfwopfwopfwopfwopfwopfwopfwopfwopfwopfwopfwopfwop
Cliffymaandag 16 juni 2014 @ 00:41
quote:
0s.gif Op maandag 16 juni 2014 00:38 schreef KoningStoma het volgende:
fwopfwopfwopfwopfwopfwopfwopfwopfwopfwopfwopfwopfwopfwopfwopfwopfwopfwop
Nick-GizMomaandag 16 juni 2014 @ 06:50
:W
PierreTTmaandag 16 juni 2014 @ 08:24
quote:
0s.gif Op maandag 16 juni 2014 06:50 schreef Nick-GizMo het volgende:
:W
:W
Rossdalemaandag 16 juni 2014 @ 09:14
quote:
0s.gif Op zondag 15 juni 2014 19:32 schreef Bozz187 het volgende:
[ afbeelding ]

Kutzooi!
Even een paar burnouts maken man, je hebt nog zoveel profiel op je band.Het zal de nieuwigheid zijn. Even goed schuren tot je slicks hebt, veel meer grip ^O^
PierreTTmaandag 16 juni 2014 @ 09:26
quote:
3s.gif Op maandag 16 juni 2014 09:14 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Even een paar burnouts maken man, je hebt nog zoveel profiel op je band.Het zal de nieuwigheid zijn. Even goed schuren tot je slicks hebt, veel meer grip ^O^
Precies wat ik altijd doe met mijn 85pk 1.4 Ibiza-beest, bijgenaamd "El Diablo Negro".

[ Bericht 0% gewijzigd door PierreTT op 16-06-2014 10:15:11 ]
Rossdalemaandag 16 juni 2014 @ 11:53
Supervette cover, kippenvel muziek O+

LitmanenAFCAmaandag 16 juni 2014 @ 14:34

Tijd om ze los te laten op de Isis
Pixellmaandag 16 juni 2014 @ 17:29
PierreTTmaandag 16 juni 2014 @ 17:49
toyota-2015-gfos-0.jpg

O+
Bozz187maandag 16 juni 2014 @ 18:10
quote:
3s.gif Op maandag 16 juni 2014 09:14 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Even een paar burnouts maken man, je hebt nog zoveel profiel op je band.Het zal de nieuwigheid zijn. Even goed schuren tot je slicks hebt, veel meer grip ^O^
haha is wel een idee ja
Dr.Pringlesmaandag 16 juni 2014 @ 18:51
Haha Pepe, wat een homo.
Michhasmaandag 16 juni 2014 @ 18:53
quote:
0s.gif Op maandag 16 juni 2014 18:51 schreef Dr.Pringles het volgende:
Haha Pepe, wat een homo.
Pepe :')
Cliffymaandag 16 juni 2014 @ 19:48
quote:
17s.gif Op maandag 16 juni 2014 17:49 schreef PierreTT het volgende:
[ afbeelding ]

O+
86698-lotus-lmp-p1-front-right-1.jpg
PierreTTmaandag 16 juni 2014 @ 19:55
quote:
1s.gif Op maandag 16 juni 2014 19:48 schreef Cliffy het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Meer in de LMP1!
Peugeot ook weer terug met de 908 HDi FAP, alleen al vanwege de naam :D
PierreTTmaandag 16 juni 2014 @ 20:13
quote:
1s.gif Op maandag 16 juni 2014 19:48 schreef Cliffy het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Boh Jos

http://jalopnik.com/the-2(...)ng-photos-1591359461

O+
PierreTTmaandag 16 juni 2014 @ 20:13
h23acvpxom8venkde467.jpg

Is net Forza Motorsport :D
Cliffymaandag 16 juni 2014 @ 20:17
quote:
O+

Jaar wachten weer -O-
Cliffymaandag 16 juni 2014 @ 20:20
Screen-Shot-2014-05-16-at-6.35.32-PM.png

i.iXsWUol4mY.jpg

O+

*O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O*

ie2XlvbSSvYd4_original.gif?1370722327

O+

[ Bericht 6% gewijzigd door Cliffy op 16-06-2014 20:29:06 ]
Bevertmaandag 16 juni 2014 @ 23:36
Jullie begonnen zelf met schelden dus wie is er nou hypocriet dan.

Kan je wel leuk doen met bakayaro enzo.

Maar wat jullie zeiden kon gewoon niet. Ik kende die natte bevers ofzo niet, dus ik vatte het grapje op en maakte 1 foute opmerking, en daar heb ik mijn excuses voor aangeboden en toen begonnen jullie in 1 keer dom te doen, dus ga mij niet weer uitschelden
KoningStomamaandag 16 juni 2014 @ 23:41
hypocriete harry
Bevertmaandag 16 juni 2014 @ 23:42
Haha, niks, ik ben door die opmerkingen van jullie bijna in een psychose beland, nou ja het was een extra duwtje naar de afgrond
Bevertmaandag 16 juni 2014 @ 23:42
Ik heb liever niet dat je me uitscheld en hypocriet gaat doen.
Bevertmaandag 16 juni 2014 @ 23:43
Jullie begonnen met persoonlijk gerichte opmerkingen te maken hoor.
badboynovamaandag 16 juni 2014 @ 23:46
je moeder-
SPOILER
haard
731aaf25f7ebedf825b6b6dafeae716923b6b6cc.jpg
:')
Bevertmaandag 16 juni 2014 @ 23:46
Sneu hoor, waarom man?
KoningStomamaandag 16 juni 2014 @ 23:47
hupicriete hans
Bevertmaandag 16 juni 2014 @ 23:48
|Je bent zelf hypocriet, ik ben niet het type dat stoer gaat doen op het net, dus tot dat niveau verlaag ik me niet.
Bevertmaandag 16 juni 2014 @ 23:49
sneu hoor, iemand zo beledigen om niks
Cliffymaandag 16 juni 2014 @ 23:49
quote:
0s.gif Op maandag 16 juni 2014 23:36 schreef Bevert het volgende:
Jullie begonnen zelf met schelden dus wie is er nou hypocriet dan.

Kan je wel leuk doen met bakayaro enzo.

Maar wat jullie zeiden kon gewoon niet. Ik kende die natte bevers ofzo niet, dus ik vatte het grapje op en maakte 1 foute opmerking, en daar heb ik mijn excuses voor aangeboden en toen begonnen jullie in 1 keer dom te doen, dus ga mij niet weer uitschelden

ok
LitmanenAFCAmaandag 16 juni 2014 @ 23:53
quote:
0s.gif Op maandag 16 juni 2014 23:49 schreef Bevert het volgende:
sneu hoor, iemand zo beledigen om niks
Wat vind jij van Depay?
Bevertmaandag 16 juni 2014 @ 23:53
quote:
0s.gif Op maandag 16 juni 2014 23:53 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Wat vind jij van Depay?
Vroeg je laatst ook al, maar ik vind hem eigenlijk iets te licht voor oranje.
badboynovamaandag 16 juni 2014 @ 23:55
quote:
0s.gif Op maandag 16 juni 2014 23:53 schreef Bevert het volgende:

[..]

Vroeg je laatst ook al, maar ik vind hem eigenlijk iets te licht voor oranje.
en ik jouw voor dit topic :P :D :+
Bevertmaandag 16 juni 2014 @ 23:56
Haha, word ik nu gediscrimineerd?

grapje
LitmanenAFCAmaandag 16 juni 2014 @ 23:56
quote:
0s.gif Op maandag 16 juni 2014 23:56 schreef Bevert het volgende:
Haha, wordt ik nu gediscrimineerd?
Lijkt me duidelijk
Bevertdinsdag 17 juni 2014 @ 00:00
Ik ben geen Harry trouwens
Cliffydinsdag 17 juni 2014 @ 00:00
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 00:00 schreef Bevert het volgende:
Ik ben geen Harry trouwens
Weet je dat zeker?
Bevertdinsdag 17 juni 2014 @ 00:01
Ja heel zeker, waarom zou ik dat moeten zijn dan?

Dan wil ik ook graag weten waarom dat zo zou zijn

ik vind mezelf best wel stoer.

En btw loser vind ik dan niet echt een heel erg scheldwoord ofzo dus, en het was niet op 1 iemand gericht, en daarnaast, zei ik dat ook als reactie op die opmerkingen.

Je kan wel begrijpen dat ik wel een beetje boos was toch?

[ Bericht 27% gewijzigd door Bevert op 17-06-2014 00:08:39 ]
KoningStomadinsdag 17 juni 2014 @ 00:20
hyperkriete hans
Bevertdinsdag 17 juni 2014 @ 00:20
ik begon niet dus nee

daarnaast kan het alsnog heel veel pijn doen ( niet dat het me wat atm doet maar oke)

[ Bericht 28% gewijzigd door Bevert op 17-06-2014 00:29:02 ]
Bevertdinsdag 17 juni 2014 @ 00:22
Hypocriet: het excuuswoord van 2014

Mijn opmerking was niet zodanig erg dat die opmerkingen van jullie in 1 keer gerechtvaardigd waren, want dat was niet het geval
Bevertdinsdag 17 juni 2014 @ 00:29
boys, ik vind het jammer, want ik had het graag anders gezien, maar blijkbaar was het trollen belangrijker he
Pixelldinsdag 17 juni 2014 @ 00:31
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 00:29 schreef Bevert het volgende:
boys, ik vind het jammer, want ik had het graag anders gezien, maar blijkbaar was het trollen belangrijker he
aardappel-e1351021801220.jpg
Bevertdinsdag 17 juni 2014 @ 00:31
funny
Bevertdinsdag 17 juni 2014 @ 00:32
waarom gelijk haten?

Maar wat wil je beginnen hé in je 1tje tegen een groep.
Cliffydinsdag 17 juni 2014 @ 00:37
Ga lekker slapen joh
Bevertdinsdag 17 juni 2014 @ 00:46
Ja ga ik ook doen, mensen fijne nacht verder, ik zal jullie verder met rust laten,

Nogmaals ik vind het jammer dat het zo gelopen is.

Het is wel grappig dat een aantal me blijven uitschelden ( maar die mensen zijn blijkbaar niet voor rede vatbaar, want ik was niet begonnen, dus ik ben niet hypocriet, dat is gewoon een slecht argument)

[ Bericht 42% gewijzigd door Bevert op 17-06-2014 00:58:25 ]
Bevertdinsdag 17 juni 2014 @ 01:25
haterz gonna hate

jwz

Ik ben een clown en ik faal nogal vaak, maar ik ben niet de klootzak hier, dat zie je verkeerd, aangezien jullie mij veel erger hebben beledigd. Dat is hypocriet.

[ Bericht 43% gewijzigd door Bevert op 17-06-2014 02:06:25 ]
LitmanenAFCAdinsdag 17 juni 2014 @ 02:07
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 01:25 schreef Bevert het volgende:
haterz gonna hate

jwz

Ik ben een clown en ik faal nogal vaak, maar ik ben niet de klootzak hier, dat zie je verkeerd, aangezien jullie mij veel erger hebben beledigd. Dat is hypocriet.
Oke Maurice
Bevertdinsdag 17 juni 2014 @ 02:08
jij reageert tenminste nog positief, bedankt daarvoor.
Sommige mensen hebben gewoon weinig inlevingsvermogen, ik heb geen identiteit.

Bevert, don't let somebody else his opinion become your reality, because it's not true.

Zo ging het: Ik maak een hele domme grap over dat ik de skill heb om dames nat te maken, omdat ik een grap zag: Namelijk of ik wel eens nat was geweest. Ik ben een bever- natte bever bever = synoniem aan ***, dus ik maakte een hele domme grap: Vervolgens krijg ik opmerkingen van: Je vader fapt op jongetjes, je moeder dit dat, terwijl ik niks persoonlijks naar iemand had gezegd. Daarna heb ik wat teruggezegd. (sinds wanneer mag je niet terugschelden) Sinds wanneer moet je over je heen laten lopen en mag je niet voor jezelf opkomen, leg mij dat maar eens uit. En dan komt er nog eens bij, dat ik zwaar aan het trippen was na die opmerkingen, en dat mijn medicatie de volgende dag is verdubbeld.


Dus zak even lekker in de stront, met je opmerkingen van je bent hypocriet, want dat is gewoon laag om een quote van mij te pakken, terwijl ik zelfs mijn excuses nog aanbood.

[ Bericht 31% gewijzigd door Bevert op 17-06-2014 03:07:52 ]
Cliffydinsdag 17 juni 2014 @ 03:08
Truste
Bevertdinsdag 17 juni 2014 @ 03:09
Ja, ik moet morgen zelfs nog werken kan je nagaan.
Cliffydinsdag 17 juni 2014 @ 03:27
Ach dat kan vast niet belangrijk zijn
Bevertdinsdag 17 juni 2014 @ 03:31
Ik denk dat ik me ziek ga melden, anders gaat het weer heel zwaar worden.

Het is ook maar een stage idd, ik ben dan ook eigenlijk arbeidsongeschikt, ik ben mentaal een wrak.
KoningStomadinsdag 17 juni 2014 @ 04:49
ga in een ander topic je psychose lopen te hebben PpqU1QH.gif PpqU1QH.gif PpqU1QH.gif
Kutmanagerdinsdag 17 juni 2014 @ 06:09
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 02:07 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Oke Maurice
Nog steeds ja? :') Volgens mij is het eerder een trollaccount van jou, dat je elke keer het vingertje naar mij loopt te wijzen.
Michhasdinsdag 17 juni 2014 @ 07:12
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 02:08 schreef Bevert het volgende:
jij reageert tenminste nog positief, bedankt daarvoor.
Sommige mensen hebben gewoon weinig inlevingsvermogen, ik heb geen identiteit.

Bevert, don't let somebody else his opinion become your reality, because it's not true.

Zo ging het: Ik maak een hele domme grap over dat ik de skill heb om dames nat te maken, omdat ik een grap zag: Namelijk of ik wel eens nat was geweest. Ik ben een bever- natte bever bever = synoniem aan ***, dus ik maakte een hele domme grap: Vervolgens krijg ik opmerkingen van: Je vader fapt op jongetjes, je moeder dit dat, terwijl ik niks persoonlijks naar iemand had gezegd. Daarna heb ik wat teruggezegd. (sinds wanneer mag je niet terugschelden) Sinds wanneer moet je over je heen laten lopen en mag je niet voor jezelf opkomen, leg mij dat maar eens uit. En dan komt er nog eens bij, dat ik zwaar aan het trippen was na die opmerkingen, en dat mijn medicatie de volgende dag is verdubbeld.

Dus zak even lekker in de stront, met je opmerkingen van je bent hypocriet, want dat is gewoon laag om een quote van mij te pakken, terwijl ik zelfs mijn excuses nog aanbood.

YKJYPLt.jpg
Nick-GizModinsdag 17 juni 2014 @ 08:00
quote:
0s.gif Op maandag 16 juni 2014 23:36 schreef Bevert het volgende:
Jullie begonnen zelf met schelden dus wie is er nou hypocriet dan.

Kan je wel leuk doen met bakayaro enzo.

Maar wat jullie zeiden kon gewoon niet. Ik kende die natte bevers ofzo niet, dus ik vatte het grapje op en maakte 1 foute opmerking, en daar heb ik mijn excuses voor aangeboden en toen begonnen jullie in 1 keer dom te doen, dus ga mij niet weer uitschelden

:O :O :O

quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 02:07 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Oke Maurice
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 02:08 schreef Bevert het volgende:
jij reageert tenminste nog positief, bedankt daarvoor.

Heel positief ja _O-
Bevertdinsdag 17 juni 2014 @ 08:58
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 04:49 schreef KoningStoma het volgende:
ga in een ander topic je psychose lopen te hebben [ afbeelding ] [ afbeelding ] [ afbeelding ]
oke geen probleem
PierreTTdinsdag 17 juni 2014 @ 09:17
Tering wat een hoop gejank in een paar posts he. Bedankt voor het verpesten van mijn morgen klaphark.
PierreTTdinsdag 17 juni 2014 @ 09:17
quote:
7s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 07:12 schreef Michhas het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Bedankt voor het direct weer opvrolijken van mijn dag _O-
Bevertdinsdag 17 juni 2014 @ 09:23
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 09:17 schreef PierreTT het volgende:
Tering wat een hoop gejank in een paar posts he. Bedankt voor het verpesten van mijn morgen klaphark.
Hoe denk je dat ik mij voelde?
PierreTTdinsdag 17 juni 2014 @ 09:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 09:23 schreef Bevert het volgende:

[..]

Hoe denk je dat ik mij voelde?
Kerel, ga ergens anders irritant lopen doen.
Bevertdinsdag 17 juni 2014 @ 09:26
Ja oke, nogmaals mijn excuses.
tliciouzdinsdag 17 juni 2014 @ 09:29
Goed topic :')

Zullen we het anders even hebben over de prachtige wedstrijd van Duitsland?
PierreTTdinsdag 17 juni 2014 @ 10:12
quote:
14s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 09:29 schreef tliciouz het volgende:
Goed topic :')

Zullen we het anders even hebben over de prachtige wedstrijd van Duitsland?
De vrouw die nog steeds in mijn sig staat _O_
PierreTTdinsdag 17 juni 2014 @ 10:20
Zoek je nog een auto trouwens?

http://jalopnik.com/deadm(...)raigslist-1591592274

19ejqojizw2l8jpg.jpg
Michhasdinsdag 17 juni 2014 @ 10:21
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 09:17 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Bedankt voor het direct weer opvrolijken van mijn dag _O-
:D
tliciouzdinsdag 17 juni 2014 @ 11:22
quote:
17s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 10:12 schreef PierreTT het volgende:

[..]

De vrouw die nog steeds in mijn sig staat _O_
De man die nog steeds in mijn hart zit.
LitmanenAFCAdinsdag 17 juni 2014 @ 12:28
quote:
13s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 06:09 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Nog steeds ja? :') Volgens mij is het eerder een trollaccount van jou, dat je elke keer het vingertje naar mij loopt te wijzen.
Gast net alsof ik zo'n lap tekst ga typen :')
LitmanenAFCAdinsdag 17 juni 2014 @ 12:29
quote:
14s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 09:29 schreef tliciouz het volgende:
Goed topic :')

Zullen we het anders even hebben over de prachtige wedstrijd van Duitsland?
De enige goede Duitser is een dode Duitser :r
Dr.Pringlesdinsdag 17 juni 2014 @ 13:24
Mijn intimiteit, mijn Chilly.
KneusTeundinsdag 17 juni 2014 @ 13:32
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 13:24 schreef Dr.Pringles het volgende:
Mijn intimiteit, mijn Cliffy.
Fixed
Rossdaledinsdag 17 juni 2014 @ 13:41
quote:
14s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 09:29 schreef tliciouz het volgende:
Goed topic :')

Zullen we het anders even hebben over de prachtige wedstrijd van Duitsland?
Niets van meegekregen, maar ik zie het internet weer overstromen van huilende ronaldo-foto's.

Dus ik vind helemaal mooi :D
Nick-GizModinsdag 17 juni 2014 @ 14:00
quote:
14s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 09:29 schreef tliciouz het volgende:
Goed topic :')

Zullen we het anders even hebben over de prachtige wedstrijd van Duitsland?
Deutschland über alles
Pixelldinsdag 17 juni 2014 @ 14:17
Prachtig...gewoon zakelijk uitgespeeld dacht ik zo.
Michhasdinsdag 17 juni 2014 @ 14:26
:'( :')
Pixelldinsdag 17 juni 2014 @ 15:32
quote:
wat is deze :{
Nick-GizModinsdag 17 juni 2014 @ 15:41
http://www.isis-vlaardingen.nl/

dit is niet goed gertje, ze zijn nu ook al hier :{
KneusTeundinsdag 17 juni 2014 @ 16:13
Zo ff hyper T4 besteld en dan hopen dat ik met mijn persoonlijke icoon PierreTT spelletjes kan spelen op de compjoeter.
PierreTTdinsdag 17 juni 2014 @ 16:19
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 16:13 schreef KneusTeun het volgende:
Zo ff hyper T4 besteld en dan hopen dat ik met mijn persoonlijke icoon PierreTT spelletjes kan spelen op de compjoeter.
_O_

Wel even wachten, want vanaf morgen ben ik 2,5 week op vakantie :D
KneusTeundinsdag 17 juni 2014 @ 16:20
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 16:19 schreef PierreTT het volgende:

[..]

_O_

Wel even wachten, want vanaf morgen ben ik 2,5 week op vakantie :D
Toe maar weer.
PierreTTdinsdag 17 juni 2014 @ 16:28
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 16:20 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Toe maar weer.
^O^
Dr.Pringlesdinsdag 17 juni 2014 @ 16:53
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 16:13 schreef KneusTeun het volgende:
Zo ff hyper T4 besteld en dan hopen dat ik met mijn persoonlijke icoon PierreTT spelletjes kan spelen op de compjoeter.
Met je 90 graden.
KneusTeundinsdag 17 juni 2014 @ 17:02
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 16:53 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Met je 90 graden.
nouja, die is niet van belang.
Had BIOS update gedaan en loste al veel op, alleen CPU op BF3 raakte te de 65 graden aan, en dan sloeg ie uit.
Dus nu even een fatsoenlijke fan op CPU.
Kutmanagerdinsdag 17 juni 2014 @ 18:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 16:13 schreef KneusTeun het volgende:
Zo ff hyper T4 besteld en dan hopen dat ik met mijn persoonlijke icoon PierreTT spelletjes kan spelen op de compjoeter.
Wat is dat voor ding, dat is niet alleen extra koeling voor cpu maar ook een soort flow management of niet? Met zo'n bigass fan. :')
Dr.Pringlesdinsdag 17 juni 2014 @ 18:35
quote:
6s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 18:25 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Wat is dat voor ding, dat is niet alleen extra koeling voor cpu maar ook een soort flow management of niet? Met zo'n bigass fan. :')
Een cpu koeler. Gewoon.
LitmanenAFCAdinsdag 17 juni 2014 @ 18:35
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 16:19 schreef PierreTT het volgende:

[..]

_O_

Wel even wachten, want vanaf morgen ben ik 2,5 week op vakantie :D
En daarna ga je een One kopen, zemma
Kutmanagerdinsdag 17 juni 2014 @ 18:37
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 18:35 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Een cpu koeler. Gewoon.
Waarom zo'n grote fan dan die volgens mij net in de case past.
Cliffydinsdag 17 juni 2014 @ 18:38
quote:
6s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 18:37 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Waarom zo'n grote fan dan die volgens mij net in de case past.
Zijn meestal een stuk stiller (en beter)
Kutmanagerdinsdag 17 juni 2014 @ 18:39
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 18:38 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Zijn meestal een stuk stiller (en beter)
Fair enough.
KneusTeundinsdag 17 juni 2014 @ 18:41
quote:
6s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 18:37 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Waarom zo'n grote fan dan die volgens mij net in de case past.
Fan is groot omdat koelblok groot is, koelblok is weer groot omdat je dan meer oppervlakte hebt eh ;)
Kutmanagerdinsdag 17 juni 2014 @ 18:44
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 18:41 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Fan is groot omdat koelblok groot is, koelblok is weer groot omdat je dan meer oppervlakte hebt eh ;)
Ja, je kan ook de verhoudingen veranderen. Dat is in dit geval niet een significante verandering in koelvermogen. En dan bedoel ik dus de koelbladen breder maken.
Cliffydinsdag 17 juni 2014 @ 18:44
quote:
14s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 18:39 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Fair enough.
Zo'n T4 valt nog mee, moet je dit soort dingen zien :D :')

SPOILER
1374225142.jpeg

1318952662.jpeg

1396961295.jpeg
Kutmanagerdinsdag 17 juni 2014 @ 18:45
Die laatste. :')

Die eerste is wel ganz geil. :9~
Dr.Pringlesdinsdag 17 juni 2014 @ 18:46
quote:
14s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 18:39 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Fair enough.
Ik had hiervoor nog een Scythe Mugen 2. Paste nog maar net in mn kast.
Kutmanagerdinsdag 17 juni 2014 @ 18:47
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 18:46 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Ik had hiervoor nog een Scythe Mugen 2. Paste nog maar net in mn kast.
Ik heb het eigenlijk niet nodig. Tot nu toe trekt m'n cpu eigenlijk nooit veel meer dan 50 %.
KneusTeundinsdag 17 juni 2014 @ 18:50
Die eerste rode Cooler Master is helemaal in lijn met me vieze over de top kast :') maar om nou 80 euro neer te leggen voor koeling.....
Kutmanagerdinsdag 17 juni 2014 @ 18:52
Gewoon liquid koelen.
KneusTeundinsdag 17 juni 2014 @ 18:54
België _O-
Kutmanagerdinsdag 17 juni 2014 @ 18:54
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 18:50 schreef KneusTeun het volgende:
Die eerste rode Cooler Master is helemaal in lijn met me vieze over de top kast :') maar om nou 80 euro neer te leggen voor koeling.....
Die 2e is trouwens echt door een retard bedacht zonder enige kennis van propellor aerodynamica. :')
KneusTeundinsdag 17 juni 2014 @ 18:59
quote:
6s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 18:54 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Die 2e is trouwens echt door een retard bedacht zonder enige kennis van propellor aerodynamica. :')
Do explain.
Cliffydinsdag 17 juni 2014 @ 19:00
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 18:50 schreef KneusTeun het volgende:
Die eerste rode Cooler Master is helemaal in lijn met me vieze over de top kast :') maar om nou 80 euro neer te leggen voor koeling.....
Je hebt toch niet zo'n kast met een raampje he? :D :')
KneusTeundinsdag 17 juni 2014 @ 19:01
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 19:00 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Je hebt toch niet zo'n kast met een raampje he? :D :')
Dat gelukkig nog net niet.... ^O^
Kutmanagerdinsdag 17 juni 2014 @ 19:05
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 18:59 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Do explain.
Die koelvinnen die niet direct op de airflow vector van de ventilator zitten doen vrij weinig aangezien een ventilator praktisch geen lucht aanzuigt of uitblaast van/naar de zijkanten van de propellor, maar aangezien dit juist het onderdeel is waarvan het design "speciaal" is, schieten de productiekosten hierdoor waarschijnlijk omhoog, terwijl je er netto nauwelijks winst mee behaald.
KneusTeundinsdag 17 juni 2014 @ 19:07
air-flow_b.jpg
Deze gruwelijk lelijke bak...
KneusTeundinsdag 17 juni 2014 @ 19:08
quote:
6s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 19:05 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Die koelvinnen die niet direct op de airflow vector van de ventilator zitten doen vrij weinig aangezien een ventilator praktisch geen lucht aanzuigt of uitblaast van/naar de zijkanten van de propellor, maar aangezien dit juist het onderdeel is waarvan het design "speciaal" is, schieten de productiekosten hierdoor waarschijnlijk omhoog, terwijl je er netto nauwelijks winst mee behaald.
Misschien dat ze tegen elkaar inblazen/zuigen en daardoor de lucht juist rondom wegblazen door die koelvinnen en verspreid door de kast?
Cliffydinsdag 17 juni 2014 @ 19:10
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 19:07 schreef KneusTeun het volgende:
[ afbeelding ]
Deze gruwelijk lelijke bak...
wat lelijk _O-
Kutmanagerdinsdag 17 juni 2014 @ 19:11
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 19:08 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Misschien dat ze tegen elkaar inblazen/zuigen en daardoor de lucht juist rondom wegblazen door die koelvinnen en verspreid door de kast?
Dat sowieso niet. Je wil dat je airflow zo recht en snel mogelijk door de koelvinnen gaat, des te beter werken ze namelijk.
KneusTeundinsdag 17 juni 2014 @ 19:13
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 19:10 schreef Cliffy het volgende:

[..]

wat lelijk _O-
I know, was ook niet perse hetgeen waarvoor ik ging
Cliffydinsdag 17 juni 2014 @ 19:15
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 19:13 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

I know, was ook niet perse hetgeen waarvoor ik ging
Jij hebt dat monster thuis staan? :o
KneusTeundinsdag 17 juni 2014 @ 19:17
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 19:15 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Jij hebt dat monster thuis staan? :o
}:| Helaas wel...
KneusTeundinsdag 17 juni 2014 @ 19:18
vertonghen :')
Dr.Pringlesdinsdag 17 juni 2014 @ 19:20
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 18:50 schreef KneusTeun het volgende:
Die eerste rode Cooler Master is helemaal in lijn met me vieze over de top kast :') maar om nou 80 euro neer te leggen voor koeling.....
Nee maar 800 euro voor een lelijke trui neerleggen?
Dr.Pringlesdinsdag 17 juni 2014 @ 19:22
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 19:13 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

I know, was ook niet perse hetgeen waarvoor ik ging
Het ging om zn skills in bed. ^O^
KneusTeundinsdag 17 juni 2014 @ 19:23
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 19:20 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Nee maar 800 euro voor een lelijke trui neerleggen?
Volgend jaar heeft dat ding 9000,- gekost! lijk Rossdale wel _O-
En ja een trui heb ik meer aan dan een koeler in me PC.
LitmanenAFCAdinsdag 17 juni 2014 @ 19:23
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 19:20 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Nee maar 800 euro voor een lelijke trui neerleggen?
Badum Tsssss
Dr.Pringlesdinsdag 17 juni 2014 @ 19:30
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 19:23 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Volgend jaar heeft dat ding 9000,- gekost! lijk Rossdale wel _O-
En ja een trui heb ik meer aan dan een koeler in me PC.
Hunkemoller gewoon elke dag korte mouw shirtjes dragen.
KneusTeundinsdag 17 juni 2014 @ 19:35
Anyway, ooit een keer een nieuwe kast kan geen kwaad, maar dan ook meteen weer wat andere onderdelen upgraden.
LitmanenAFCAdinsdag 17 juni 2014 @ 19:35
Met dn truu van 800 euro op dn scooter lekker brommer kiekn
KneusTeundinsdag 17 juni 2014 @ 19:38
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 19:35 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Met dn truu van 800 euro op dn scooter lekker brommer kiekn THUG LIFE
skreeuwn
Dr.Pringlesdinsdag 17 juni 2014 @ 19:39
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 19:35 schreef KneusTeun het volgende:
Anyway, ooit een keer een nieuwe kast kan geen kwaad, maar dan ook meteen weer wat andere onderdelen upgraden.
Define R4 klaar.
KneusTeundinsdag 17 juni 2014 @ 19:50
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 19:39 schreef Dr.Pringles het volgende:
Define R4
Kan.
Nick-GizModinsdag 17 juni 2014 @ 20:00
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 18:44 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Zo'n T4 valt nog mee, moet je dit soort dingen zien :D :')

SPOILER
heb hetzelfde als die 2e
Nick-GizModinsdag 17 juni 2014 @ 20:03
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 19:20 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Nee maar 800 euro voor een lelijke trui neerleggen?
weer erg scherp, zonnetje ^O^
KoningStomadinsdag 17 juni 2014 @ 20:04
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 20:00 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

heb hetzelfde als die 2e
Daarom ben je zo'n warme knul?
Nick-GizModinsdag 17 juni 2014 @ 20:07
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 20:04 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Daarom ben je zo'n warme knul?
val kapot tinus
KneusTeundinsdag 17 juni 2014 @ 20:10
Dr.Pringlesdinsdag 17 juni 2014 @ 20:20
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 20:04 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Daarom ben je zo'n warme knul?
:D
Dr.Pringlesdinsdag 17 juni 2014 @ 20:24
Hele dag mobiel Fokken en later op de PC al die quote alerts zien. oO<
Kutmanagerdinsdag 17 juni 2014 @ 20:41
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 20:04 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Daarom ben je zo'n warme knul?
_O-
KneusTeundinsdag 17 juni 2014 @ 20:45
enhanced-12928-1401892908-54.jpg
KneusTeundinsdag 17 juni 2014 @ 21:02
Coach mexico doet me denken aan Chip Foose!
267211_heroa.jpg
2012+Summer+TCA+Tour+Day+13+UXGdJtCq8a2l.jpg

But fat
Dr.Pringlesdinsdag 17 juni 2014 @ 21:04
Hij lijkt op een dikke Messi.
Cliffydinsdag 17 juni 2014 @ 21:08
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 21:02 schreef KneusTeun het volgende:
Coach mexico doet me denken aan Chip Foose!
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

But fat
Chipolata Foose
Kutmanagerdinsdag 17 juni 2014 @ 21:17
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 20:45 schreef KneusTeun het volgende:
[ afbeelding ]
Goed dat Sneijdertje erop staat en niet die omhooggevallen Blind.
Dr.Pringlesdinsdag 17 juni 2014 @ 21:20
Die denkt dat ie nu de man is omdat hij MOTM was en Liverpool interesse toont. Straks is hij gewoon weer een kneus bij Ajax.
Nick-GizModinsdag 17 juni 2014 @ 21:22
quote:
6s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 21:17 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Goed dat Sneijdertje erop staat en niet die omhooggevallen Blind.
Waarschijnlijk omdat het de 3 beste spelers zijn van NL, en daar hoort Blind idd niet bij ^O^
LitmanenAFCAdinsdag 17 juni 2014 @ 21:23
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 21:20 schreef Dr.Pringles het volgende:
Die denkt dat ie nu de man is omdat hij MOTM was en Liverpool interesse toont. Straks is hij gewoon weer een kneus bij Ajax.
Zou als ik jou was eens naar Ajax kijken dan weet je dat hij al anderhalf seizoen een van de beste spelers in de Eredivisie is.
Dr.Pringlesdinsdag 17 juni 2014 @ 21:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 21:23 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Zou als ik jou was eens naar Ajax kijken dan weet je dat hij al anderhalf seizoen een van de beste spelers in de Eredivisie is.
ok stef.
LitmanenAFCAdinsdag 17 juni 2014 @ 21:27
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 21:25 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

ok stef.
Lastig voor je merk ik.
LitmanenAFCAdinsdag 17 juni 2014 @ 21:28
146e3d94d30bc60ae6c8b2633753b083.png

Kusje voor je.
Nick-GizModinsdag 17 juni 2014 @ 21:29
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 21:28 schreef LitmanenAFCA het volgende:
[ afbeelding ]

Kusje voor je.
1 foutje maar? Moet wel hoax zijn
LitmanenAFCAdinsdag 17 juni 2014 @ 21:29
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 21:29 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

1 foutje maar? Moet wel hoax zijn
Ik denk het. Die site zal wel liegen denk ik :')


ebb442c105ee91aa026386f692e703d2.png

Ook niet verkeerd maar die creëert aanvallend stukken minder
Cliffydinsdag 17 juni 2014 @ 21:31
1 goal in 29 wedstrijden, pauper :')
LitmanenAFCAdinsdag 17 juni 2014 @ 21:33
f566d9b18d9d810605cbbdcf6eb08f2d.png

Al speelt die iets verder naar voren.

Kan nog wel even door gaan Pringles maar ik zal je niet verder voor schut zetten
Nick-GizModinsdag 17 juni 2014 @ 21:35
Het zit wel diep hoor :')
LitmanenAFCAdinsdag 17 juni 2014 @ 21:36
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 21:35 schreef Nick-GizMo het volgende:
Het zit wel diep hoor :')
Omdat ik met een paar andere voorbeelden kom? Want dan zit het inderdaad ontzettend diep.
Nick-GizModinsdag 17 juni 2014 @ 21:38
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 21:36 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Omdat ik met een paar andere voorbeelden kom? Want dan zit het inderdaad ontzettend diep.
Als het niet zo diep zat, hoef je je eigen ook niet zo te verdedigen ^O^
LitmanenAFCAdinsdag 17 juni 2014 @ 21:39
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 21:38 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Als het niet zo diep zat, hoef je je eigen ook niet zo te verdedigen ^O^
Sinds wanneer is er wat mis mee om je mening te verdedigen? Zeker met wat goed vergelijkingsmateriaal
Dr.Pringlesdinsdag 17 juni 2014 @ 21:42
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 21:33 schreef LitmanenAFCA het volgende:
[ afbeelding ]

Al speelt die iets verder naar voren.

Kan nog wel even door gaan Pringles maar ik zal je niet verder voor schut zetten
Hoezo zet je mij voor schut? Ik vind hem gewoon een kneus. Mag je verder wel met je statistieken komen, maar wat probeer je ermee te bereiken?

Ga maar weer wat eten ofzo.
LitmanenAFCAdinsdag 17 juni 2014 @ 21:44
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 21:42 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Hoezo zet je mij voor schut? Ik vind hem gewoon een kneus. Mag je verder wel met je statistieken komen, maar wat probeer je ermee te bereiken?

Ga maar weer wat eten ofzo.
Lees je post nog eens knul.

Lekker dadelijk wat chips ^O^
Rossdaledinsdag 17 juni 2014 @ 21:46
Weer lekker veilig online andere mensen afzeiken met persoonlijke aanvallen Rohit?

Kap eens met de achterlijke haatsuri uit te hangen, begint flink irritant te worden.
Rossdaledinsdag 17 juni 2014 @ 21:48
Oh en Teun zijn trui is baas, PC's zijn tof maar te duur, Ajax is een mooie club en Bevert is een potentiële zelfdoder.

Groetjes
LitmanenAFCAdinsdag 17 juni 2014 @ 21:51
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 21:20 schreef Dr.Pringles het volgende:
Die denkt dat ie nu de man is omdat hij MOTM was en Liverpool interesse toont. Straks is hij gewoon weer een kneus bij Ajax.
Of zou zijn karakter nu tijdelijk anders zijn omdat hij op het WK zit dat zal hij wel bedoelen denk ik. Maar goed geprobeerd te redden Rohit is niet gelukt alleen

Kusjekroel.
Dr.Pringlesdinsdag 17 juni 2014 @ 21:56
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 21:46 schreef Rossdale het volgende:
Weer lekker veilig online andere mensen afzeiken met persoonlijke aanvallen Rohit?

Kap eens met de achterlijke haatsuri uit te hangen, begint flink irritant te worden.
Ik snap dat je altijd zo serieus moet zijn, Ross.
Dr.Pringlesdinsdag 17 juni 2014 @ 21:57
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 21:51 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Of zou zijn karakter nu tijdelijk anders zijn omdat hij op het WK zit dat zal hij wel bedoelen denk ik. Maar goed geprobeerd te redden Rohit is niet gelukt alleen

Kusjekroel.
Probeerde ik wat te redden?
LitmanenAFCAdinsdag 17 juni 2014 @ 21:58
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 21:57 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Probeerde ik wat te redden?
Daar lijkt het wel op he

Maar goed helemaal jou feestje ^O^
Rossdaledinsdag 17 juni 2014 @ 22:05
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 21:56 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Ik snap dat je altijd zo serieus moet zijn, Ross.
Dat is fijn, dat je het snapt
tliciouzdinsdag 17 juni 2014 @ 22:14
Kom niet aan Ajax hoor :')
LitmanenAFCAdinsdag 17 juni 2014 @ 22:15
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 22:14 schreef tliciouz het volgende:
Kom niet aan Ajax hoor :')
Te makkelijk dit dus doe het maar niet.
tliciouzdinsdag 17 juni 2014 @ 22:16
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 22:15 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Te makkelijk dit dus doe het maar niet.
Oh Stefje, hap eens niet zo!
PierreTTdinsdag 17 juni 2014 @ 22:16
Dus :')

Fijne vakantie allemaal, tot over 3 weken ^O^ :W
LitmanenAFCAdinsdag 17 juni 2014 @ 22:16
quote:
14s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 22:16 schreef tliciouz het volgende:

[..]

Oh Stefje, hap eens niet zo!
Dit is happen?
PierreTTdinsdag 17 juni 2014 @ 22:17
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 22:16 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Dit is happen?
DIt is happen en genieten

1479858-big-burger-bite.jpg
tliciouzdinsdag 17 juni 2014 @ 22:17
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 22:16 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Dit is happen?
Wat heb jij, zit maar wat te dollen :')
LitmanenAFCAdinsdag 17 juni 2014 @ 22:18
quote:
10s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 22:17 schreef PierreTT het volgende:

[..]

DIt is happen en genieten

[ afbeelding ]
Mooi ringbaardje wel
LitmanenAFCAdinsdag 17 juni 2014 @ 22:18
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 22:17 schreef tliciouz het volgende:

[..]

Wat heb jij, zit maar wat te dollen :')
Wat ik heb? Dit is godverdomme serieus.
PierreTTdinsdag 17 juni 2014 @ 22:18
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 22:17 schreef tliciouz het volgende:

[..]

Wat heb jij, zit maar wat te dollen :')
T, hoe staat het met je nieuwe business?
PierreTTdinsdag 17 juni 2014 @ 22:19
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 22:18 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Mooi ringbaardje wel
Nomnom. Ik ga zo dik worden op vakantie he :D

burger+bite.jpg
LitmanenAFCAdinsdag 17 juni 2014 @ 22:19
quote:
10s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 22:19 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Nomnom. Ik ga zo dik worden op vakantie he :D

[ afbeelding ]
Wel wat geld opzij houden voor X1 he vriend
PierreTTdinsdag 17 juni 2014 @ 22:20
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 22:19 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Wel wat geld opzij houden voor X1 he vriend
:D
tliciouzdinsdag 17 juni 2014 @ 22:20
quote:
7s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 22:18 schreef PierreTT het volgende:

[..]

T, hoe staat het met je nieuwe business?
Leuk dat je het vraagt!

Gaat heel goed, iets te goed eigenlijk. Soms 2/3 klanten op een dag. (voor de viezeriken, nee helaas geen seks voor geld) als het zo goed blijft lopen wil ik er binnenkort meer bij gaan doen en er uiteindelijk mijn baan van maken.
LitmanenAFCAdinsdag 17 juni 2014 @ 22:21
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 22:20 schreef PierreTT het volgende:

[..]

:D
We zijn die smoesjes van Bassie al moe onderhand dus jij moet nu wel :D
KneusTeundinsdag 17 juni 2014 @ 22:34
quote:
14s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 22:20 schreef tliciouz het volgende:

[..]

Leuk dat je het vraagt!

Gaat heel goed, iets te goed eigenlijk. Soms 2/3 klanten op een dag. (voor de viezeriken, nee helaas geen seks voor geld) als het zo goed blijft lopen wil ik er binnenkort meer bij gaan doen en er uiteindelijk mijn baan van maken.
Komen we straks allemaal langs voor long lasting lashes :)
KoningStomadinsdag 17 juni 2014 @ 22:51
quote:
14s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 22:20 schreef tliciouz het volgende:

[..]

(voor de viezeriken, nee helaas geen seks voor geld)
deksels
Dr.Pringlesdinsdag 17 juni 2014 @ 22:52

toch wel een leuken nummer.
Nick-GizModinsdag 17 juni 2014 @ 22:54
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 21:46 schreef Rossdale het volgende:
Weer lekker veilig online andere mensen afzeiken met persoonlijke aanvallen Rohit?

Kap eens met de achterlijke haatsuri uit te hangen, begint flink irritant te worden.
:')

quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 22:14 schreef tliciouz het volgende:
Kom niet aan Ajax hoor :')
veel waarheid wel

quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 22:19 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Wel wat geld opzij houden voor X1 he vriend
misschien doet ie een bassie. ik reken er niet meer op

[ Bericht 0% gewijzigd door Nick-GizMo op 17-06-2014 23:01:52 ]
Nick-GizModinsdag 17 juni 2014 @ 22:54
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 22:21 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

We zijn die smoesjes van Bassie al moe onderhand dus jij moet nu wel :D
dit eigenlijk dus
Nick-GizModinsdag 17 juni 2014 @ 22:55
maar veel plezier pietje ^O^
Dr.Pringlesdinsdag 17 juni 2014 @ 22:57
FIBAonf.gif

Wauw _O-
KneusTeundinsdag 17 juni 2014 @ 22:58
quote:
Was een heel goed nummer inderdaad.
Toen het een megahit was op 3FM was het eigenlijk al voorbij, en nu zit ie in het rijtje, imagine dragons, sail en al die andere "ik heb een montage gemaakt en dit nummer heeft vast nog niemand gehoord" songs.

*Haat baard uit
Dr.Pringlesdinsdag 17 juni 2014 @ 23:01
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 22:58 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Was een heel goed nummer inderdaad.
Toen het een megahit was op 3FM was het eigenlijk al voorbij, en nu zit ie in het rijtje, imagine dragons, sail en al die andere "ik heb een montage gemaakt en dit nummer heeft vast nog niemand gehoord" songs.

*Haat baard uit
Wanneer krijg je je coolert binnen?
PierreTTdinsdag 17 juni 2014 @ 23:02
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 22:55 schreef Nick-GizMo het volgende:
maar veel plezier pietje ^O^
Thnx O+ O+ O+
PierreTTdinsdag 17 juni 2014 @ 23:02
quote:
14s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 22:20 schreef tliciouz het volgende:

[..]

Leuk dat je het vraagt!

Gaat heel goed, iets te goed eigenlijk. Soms 2/3 klanten op een dag. (voor de viezeriken, nee helaas geen seks voor geld) als het zo goed blijft lopen wil ik er binnenkort meer bij gaan doen en er uiteindelijk mijn baan van maken.
Nice, goed om te horen! ^O^
Kutmanagerdinsdag 17 juni 2014 @ 23:06
Het is soms ook zo makkelijk. :') 1 opmerking en het topic staat in brand.
Dr.Pringlesdinsdag 17 juni 2014 @ 23:07
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 23:02 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Thnx O+ O+ O+
Ga je naar L.A?
PierreTTdinsdag 17 juni 2014 @ 23:07
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 23:07 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Ga je naar L.A?
Yep ^O^
PierreTTdinsdag 17 juni 2014 @ 23:08
quote:
10s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 23:06 schreef Kutmanager het volgende:
Het is soms ook zo makkelijk. :') 1 opmerking en het topic staat in brand.
Stond jij maar eens in brand :D

#liefdevoordekalebats
Dr.Pringlesdinsdag 17 juni 2014 @ 23:09
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 23:07 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Yep ^O^
Vet! Veel plezier man. 1225770440681555627wsnaccad_chibi_fist.svg.hi.png
Kutmanagerdinsdag 17 juni 2014 @ 23:09
quote:
10s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 23:08 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Stond jij maar eens in brand :D

#liefdevoordekalebats
Maar het is zo leuk. :') 1 opmerking over voetbal en Stef en Nick zijn er binnen 5 minuten om te rellen. :')

Maar fijne vakantie ouwe dikzak. :*
KneusTeundinsdag 17 juni 2014 @ 23:09
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 23:01 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Wanneer krijg je je coolert binnen?
Morgen in theorie, maar aangezien ik niet thuis ben overmorgen ofzo.
KneusTeundinsdag 17 juni 2014 @ 23:10
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 23:07 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Yep ^O^
Beetje sneakers kaufen en ongegeneerd voedsel vreten in Pierre porties!
PierreTTdinsdag 17 juni 2014 @ 23:10
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 23:09 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Vet! Veel plezier man.
Thnx, komt goed O+

quote:
6s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 23:09 schreef Kutmanager het volgende:

Maar fijne vakantie ouwe dikzak. :*
Thnx O+ O+
Nick-GizModinsdag 17 juni 2014 @ 23:10
quote:
6s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 23:09 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Maar het is zo leuk. :') 1 opmerking over voetbal en Stef en Nick zijn er binnen 5 minuten om te rellen. :')

Maar fijne vakantie ouwe dikzak. :*
Nou nou ik was het gewoon eens met Rohit? En ook met jou, dus weinig rellen
PierreTTdinsdag 17 juni 2014 @ 23:10
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 23:10 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Beetje sneakers kaufen en ongegeneerd voedsel vreten in Pierre porties!
Van drivethrough naar drivethrough _O- 1.3 liter milkshake _O_
Dr.Pringlesdinsdag 17 juni 2014 @ 23:11
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 23:10 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Thnx, komt goed O+

[..]

Thnx O+ O+
Je jinxt m'n emoticon. ;( Tik 'm aan.
Dr.Pringlesdinsdag 17 juni 2014 @ 23:11
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 23:10 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Van drivethrough naar drivethrough _O- 1.3 liter milkshake _O_
Beetje dit doen

KneusTeundinsdag 17 juni 2014 @ 23:12
Muricans
PierreTTdinsdag 17 juni 2014 @ 23:13
quote:
10s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 23:11 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Je jinxt m'n emoticon. ;( Tik 'm aan.
Wat doe ik? :o :?
Kutmanagerdinsdag 17 juni 2014 @ 23:14
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 23:10 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Nou nou ik was het gewoon eens met Rohit? En ook met jou, dus weinig rellen
Ja maar je ging wel met stef rellen.
Nick-GizModinsdag 17 juni 2014 @ 23:14
quote:
10s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 23:14 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Ja maar je ging wel met stef rellen.
Stef heeft altijd gelijk, dus daar kan je niet mee rellen
Dr.Pringlesdinsdag 17 juni 2014 @ 23:15
quote:
9s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 23:13 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Wat doe ik? :o :?
M'n ninjago edit. :@
Nick-GizModinsdag 17 juni 2014 @ 23:17



_O- _O- _O-
Kutmanagerdinsdag 17 juni 2014 @ 23:23
wonder-product-diet-water-demotivational-posters-1401405927.jpg

:')
LitmanenAFCAdinsdag 17 juni 2014 @ 23:29
quote:
10s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 23:06 schreef Kutmanager het volgende:
Het is soms ook zo makkelijk. :') 1 opmerking en het topic staat in brand.
Als het zo makkelijk is waarom lukt het jou dan nooit
Kutmanagerdinsdag 17 juni 2014 @ 23:52
quote:
10s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 23:29 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Als het zo makkelijk is waarom lukt het jou dan nooit
Het is me net toch gelukt?
LitmanenAFCAdinsdag 17 juni 2014 @ 23:56
quote:
6s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 23:52 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Het is me net toch gelukt?
Nee hoor
Michhaswoensdag 18 juni 2014 @ 00:17
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 21:46 schreef Rossdale het volgende:
Weer lekker veilig online andere mensen afzeiken met persoonlijke aanvallen Rohit?

Kap eens met de achterlijke haatsuri uit te hangen, begint flink irritant te worden.
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 21:48 schreef Rossdale het volgende:
Oh en Teun zijn trui is baas, PC's zijn tof maar te duur, Ajax is een mooie club en Bevert is een potentiële zelfdoder.

Groetjes
4725280+_a91e822ad401f1fda29b2a146817d68d.jpg
LitmanenAFCAwoensdag 18 juni 2014 @ 00:19
Overigens vind ik dat we Bevert best een kans kunnen geven.
Michhaswoensdag 18 juni 2014 @ 00:21
quote:
14s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 22:20 schreef tliciouz het volgende:

[..]

(voor de viezeriken, nee helaas geen seks voor geld)
Michhaswoensdag 18 juni 2014 @ 00:21
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juni 2014 00:19 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Overigens vind ik dat we Bevert best een kans kunnen geven.

Bevers hebben me al zo vaak teleurgesteld. #alleennoganaal
LitmanenAFCAwoensdag 18 juni 2014 @ 00:23
quote:
11s.gif Op woensdag 18 juni 2014 00:21 schreef Michhas het volgende:

[..]

Bevers hebben me al zo vaak teleurgesteld. #alleennoganaal
#anaalisnormaal
Michhaswoensdag 18 juni 2014 @ 00:24
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juni 2014 00:23 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

#anaalisnormaal
_O-
#newstandard#durftevragen#n-joy
LitmanenAFCAwoensdag 18 juni 2014 @ 00:26
#glijmiddelopwaterbasis#uitverkoop#poppersvoorhetleven
Pixellwoensdag 18 juni 2014 @ 00:27
#beetjegayisOK
Pixellwoensdag 18 juni 2014 @ 00:27
Hoi
Michhaswoensdag 18 juni 2014 @ 00:27
Bobo my nigga
LitmanenAFCAwoensdag 18 juni 2014 @ 00:28
#beetjebiisnietbah
Michhaswoensdag 18 juni 2014 @ 00:29
Stef, in juli/augustus weer even een pintje hakken in Tilly met zijn allen? Wordt wel weer tijd
LitmanenAFCAwoensdag 18 juni 2014 @ 00:30
quote:
1s.gif Op woensdag 18 juni 2014 00:29 schreef Michhas het volgende:
Stef, in juli/augustus weer even een pintje hakken in Tilly met zijn allen? Wordt wel weer tijd
Ik vind het prima. Afgelopen zaterdag was een beetje kort dag voor mij en ik gok dat Suus het niet had gewaardeerd als ik was gaan zuipen. _O-
Michhaswoensdag 18 juni 2014 @ 00:35
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juni 2014 00:30 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Ik vind het prima. Afgelopen zaterdag was een beetje kort dag voor mij en ik gok dat Suus het niet had gewaardeerd als ik was gaan zuipen. _O-
Ja voor mij ook, daarom was ik er niet.
En je moet me even uitleggen wie Suus is. Ben je weer aan de vrouw? :D
LitmanenAFCAwoensdag 18 juni 2014 @ 00:36
quote:
14s.gif Op woensdag 18 juni 2014 00:35 schreef Michhas het volgende:

[..]

Ja voor mij ook, daarom was ik er niet.
En je moet me even uitleggen wie Suus is. Ben je weer aan de vrouw? :D
Toch al een hele poos Michiel :) Ze heeft nog een mening dus dat moet er nog uit maar voor de rest is het perfect
Pixellwoensdag 18 juni 2014 @ 00:50
Goed bezig stef, ik vind mooi!

Hvj
KneusTeunwoensdag 18 juni 2014 @ 00:57
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juni 2014 00:23 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

#anaalisnormaal
#spuugmoetjeverdienen
KoningStomawoensdag 18 juni 2014 @ 01:00
#bloedsmeertook
Kutmanagerwoensdag 18 juni 2014 @ 02:52
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juni 2014 23:56 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Nee hoor
Oh jawel hoor.
Kutmanagerwoensdag 18 juni 2014 @ 02:54
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juni 2014 01:00 schreef KoningStoma het volgende:
#bloedsmeertook
:')
Nick-GizMowoensdag 18 juni 2014 @ 06:45
:W :O
Michhaswoensdag 18 juni 2014 @ 07:53
quote:
12s.gif Op woensdag 18 juni 2014 00:36 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Toch al een hele poos Michiel :) Ze heeft nog een mening dus dat moet er nog uit maar voor de rest is het perfect
Mooi man ^O^
PierreTTwoensdag 18 juni 2014 @ 08:56
O+
Michhaswoensdag 18 juni 2014 @ 09:27
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juni 2014 08:56 schreef PierreTT het volgende:
O+
Wat moet jij nou
Michhaswoensdag 18 juni 2014 @ 09:29
Fijne vakantie Pietertje O+
Nick-GizMowoensdag 18 juni 2014 @ 15:39
http://www.gamegavel.com/item.cgi?show_item=958029

aardig zakcentje wel
Cliffywoensdag 18 juni 2014 @ 16:12
quote:
750k? Damn!
KneusTeunwoensdag 18 juni 2014 @ 16:25
Nou verdomme die kut fan ingebouwd.. past net, en moet nu de fan verwijderen als ik ram eruit zou willen halen.
Op gewoon draaien CPU op 35 graden en bij BF3 40 soms 42.

HEB IK WEER EEN RANDOM FREEZE!!!!!! HOERENKOTS!

Edit: Asus AI suite geeft ook hele andere waarden aan dan die speedfan :S volgens die is CPU 90 graden :( wat moet ik daar nu weer mee

[ Bericht 33% gewijzigd door KneusTeun op 18-06-2014 16:31:13 ]
LitmanenAFCAwoensdag 18 juni 2014 @ 16:34
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juni 2014 16:25 schreef KneusTeun het volgende:
Nou verdomme die kut fan ingebouwd.. past net, en moet nu de fan verwijderen als ik ram eruit zou willen halen.
Op gewoon draaien CPU op 35 graden en bij BF3 40 soms 42.

HEB IK WEER EEN RANDOM FREEZE!!!!!! HOERENKOTS!

Edit: Asus AI suite geeft ook hele andere waarden aan dan die speedfan :S volgens die is CPU 90 graden :( wat moet ik daar nu weer mee
Nooit last van op mijn console
KoningStomawoensdag 18 juni 2014 @ 16:42
dat mag ook wel als je 500 euro neerlegt voor zulke slome hardware
Cliffywoensdag 18 juni 2014 @ 16:43
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juni 2014 16:25 schreef KneusTeun het volgende:
Nou verdomme die kut fan ingebouwd.. past net, en moet nu de fan verwijderen als ik ram eruit zou willen halen.
Op gewoon draaien CPU op 35 graden en bij BF3 40 soms 42.

HEB IK WEER EEN RANDOM FREEZE!!!!!! HOERENKOTS!

Edit: Asus AI suite geeft ook hele andere waarden aan dan die speedfan :S volgens die is CPU 90 graden :( wat moet ik daar nu weer mee
Hoe warm word de gpu?
Cliffywoensdag 18 juni 2014 @ 16:48
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juni 2014 16:42 schreef KoningStoma het volgende:
dat mag ook wel als je 500 euro neerlegt voor zulke slome hardware
:P

Wel aardig doen Stoompie

Hoe bevalt BF: Payday?
LitmanenAFCAwoensdag 18 juni 2014 @ 16:59
quote:
1s.gif Op woensdag 18 juni 2014 16:48 schreef Cliffy het volgende:

[..]

:P

Wel aardig doen Stoompie

Hoe bevalt BF: Payday?
Liever slomere hardware en dat het werk als top of the line spul en gezeik.

Nu ga ik bier drinken.

Groetjes

Veel

Liefs
KneusTeunwoensdag 18 juni 2014 @ 17:07
quote:
1s.gif Op woensdag 18 juni 2014 16:43 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Hoe warm word de gpu?
Same, die blijft makkelijk koud ook.
Cliffywoensdag 18 juni 2014 @ 17:08
quote:
1s.gif Op woensdag 18 juni 2014 17:07 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Same, die blijft makkelijk koud ook.
Wat geeft bios aan dan qua temp?
KoningStomawoensdag 18 juni 2014 @ 17:16
quote:
1s.gif Op woensdag 18 juni 2014 16:48 schreef Cliffy het volgende:

[..]

:P

Wel aardig doen Stoompie

Hoe bevalt BF: Payday?
Niet gespeeld. Ik kon niet op battlelog komen en heb die troep er meteen vanaf gegooid.
KneusTeunwoensdag 18 juni 2014 @ 17:20
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juni 2014 17:08 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Wat geeft bios aan dan qua temp?
als ik thuis ben dan kiek ik ff, maar dat zal zelfde zijn.
Nick-GizMowoensdag 18 juni 2014 @ 17:43
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juni 2014 16:42 schreef KoningStoma het volgende:
dat mag ook wel als je 500 euro neerlegt voor zulke slome hardware
warme jongen
KoningStomawoensdag 18 juni 2014 @ 17:49
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juni 2014 17:43 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

warme jongen
Koning Stomend
Rossdalewoensdag 18 juni 2014 @ 19:28
Depay speelt wel goed! Ik ken hem eigenlijk niet, maar ik neem aan dat hij bij Ajax speelt?
Kutmanagerwoensdag 18 juni 2014 @ 20:08
quote:
12s.gif Op woensdag 18 juni 2014 17:49 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Koning Stomend
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juni 2014 19:28 schreef Rossdale het volgende:
Depay speelt wel goed! Ik ken hem eigenlijk niet, maar ik neem aan dat hij bij Ajax speelt?
:D :') _O-
Nick-GizMowoensdag 18 juni 2014 @ 20:09
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juni 2014 19:28 schreef Rossdale het volgende:
Depay speelt wel goed! Ik ken hem eigenlijk niet, maar ik neem aan dat hij bij Ajax speelt?
Zou je wel denken he
Pixellwoensdag 18 juni 2014 @ 21:35
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juni 2014 16:25 schreef KneusTeun het volgende:
Nou verdomme die kut fan ingebouwd.. past net, en moet nu de fan verwijderen als ik ram eruit zou willen halen.
Op gewoon draaien CPU op 35 graden en bij BF3 40 soms 42.

HEB IK WEER EEN RANDOM FREEZE!!!!!! HOERENKOTS!

Edit: Asus AI suite geeft ook hele andere waarden aan dan die speedfan :S volgens die is CPU 90 graden :( wat moet ik daar nu weer mee
Hoeveel graden was die eerst dan? Die CPUs kunnen best wel wat hebben..als ze over hun maximale threshold gaan sluit je pc gewoon af.
KneusTeunwoensdag 18 juni 2014 @ 23:33
A4QBVtV.png
Nick-GizMowoensdag 18 juni 2014 @ 23:51
weet je zeker dat die freeze vanwege de cpu is?
KneusTeunwoensdag 18 juni 2014 @ 23:58
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juni 2014 23:51 schreef Nick-GizMo het volgende:
weet je zeker dat die freeze vanwege de cpu is?
Nu niet meer, ik had eerst die safety shutdown ff hoger gezet 75 graden en leek geen shutdowns meer te krijgen, maar nu kreeg ik net weer een blue screen. Dus nu RAM ff testen met memtest morgen ofzo.

Ondertussen BIOS update gedaan en bezig met GPU driver update
Pixelldonderdag 19 juni 2014 @ 00:09
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juni 2014 23:58 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Nu niet meer, ik had eerst die safety shutdown ff hoger gezet 75 graden en leek geen shutdowns meer te krijgen, maar nu kreeg ik net weer een blue screen. Dus nu RAM ff testen met memtest morgen ofzo.

Ondertussen BIOS update gedaan en bezig met GPU driver update
zou ik nu een memtest doen, als je een uitgebreide wilt doen kost dat uren...zo niet een hele nacht.
KneusTeundonderdag 19 juni 2014 @ 00:12
Ik hoop alleen niet dat het RAM is... want dan moet ik echt alles weer los trekken om erbij te kunnen :(
Ik heb een zogenaamd MEMOK! test erop zitten op MB en die gaf aan dat alles goed was ....
Cliffydonderdag 19 juni 2014 @ 00:15
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juni 2014 00:12 schreef KneusTeun het volgende:
Ik hoop alleen niet dat het RAM is... want dan moet ik echt alles weer los trekken om erbij te kunnen :(
Ik heb een zogenaamd MEMOK! test erop zitten op MB en die gaf aan dat alles goed was ....
Gewoon ff die 2 clipjes los dan kan je die fan er toch zo vanaf halen? 30 seconden werk man ;)
KneusTeundonderdag 19 juni 2014 @ 00:20
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juni 2014 00:15 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Gewoon ff die 2 clipjes los dan kan je die fan er toch zo vanaf halen? 30 seconden werk man ;)
Dat klinkt makkelijk maar zoveel ruimte heb ik niet dat ik er met me vingers bij kan...
Cliffydonderdag 19 juni 2014 @ 00:25
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juni 2014 00:20 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Dat klinkt makkelijk maar zoveel ruimte heb ik niet dat ik er met me vingers bij kan...
Fractal kopen dus :P
LitmanenAFCAdonderdag 19 juni 2014 @ 13:34
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juni 2014 19:28 schreef Rossdale het volgende:
Depay speelt wel goed! Ik ken hem eigenlijk niet, maar ik neem aan dat hij bij Ajax speelt?
Dan was hij nog beter
badboynovadonderdag 19 juni 2014 @ 21:48
luis _O_
Cliffydonderdag 19 juni 2014 @ 22:38
Macbook boot gewoon vanaf externe hdd :D

Kabeltje van eBay en lekker zelf fixen ^O^
KneusTeundonderdag 19 juni 2014 @ 23:02
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juni 2014 22:38 schreef Cliffy het volgende:
Macbook boot gewoon vanaf externe hdd :D

Kabeltje van eBay en lekker zelf fixen ^O^
Waarom niet?
Deed het een tijdje toen ik op nieuwe interne SSD moest wachten.
Kan dat niet met PC dan?
badboynovadonderdag 19 juni 2014 @ 23:05
APPEL
LitmanenAFCAdonderdag 19 juni 2014 @ 23:10
Iemand ervaring met het laten knippen van een gewone simkaart naar nano? Of kan ik beter nieuw kaartje bestellen?
badboynovadonderdag 19 juni 2014 @ 23:13
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juni 2014 23:10 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Iemand ervaring met het laten knippen van een gewone simkaart naar nano? Of kan ik beter nieuw kaartje bestellen?
beter nieuwe
LitmanenAFCAdonderdag 19 juni 2014 @ 23:14
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juni 2014 23:13 schreef badboynova het volgende:

[..]

beter nieuwe
Zo zonde om daar 25 ekkies voor te betalen. Ik probeer het wel gewoon en als het kut is dan bestel ik een nieuwe. Dat ding hoeft er toch nooit meer uit als het goed is
badboynovadonderdag 19 juni 2014 @ 23:17
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juni 2014 23:14 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Zo zonde om daar 25 ekkies voor te betalen. Ik probeer het wel gewoon en als het kut is dan bestel ik een nieuwe. Dat ding hoeft er toch nooit meer uit als het goed is
bij wie zit je?

Als je een nieuwe bij tmobile vraag kost het 10 euro, als je ze bel met een klacht dat het niet goed werkt sturen ze gratis een nieuwe sim kaart ( wel zeggen dat je met meerdere goed werkende toestellen heb geprobeerd).
Cliffydonderdag 19 juni 2014 @ 23:17
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juni 2014 23:10 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Iemand ervaring met het laten knippen van een gewone simkaart naar nano? Of kan ik beter nieuw kaartje bestellen?
kan je in zo'n Vodafone shop toch gewoon laten doen?
LitmanenAFCAdonderdag 19 juni 2014 @ 23:19
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juni 2014 23:17 schreef badboynova het volgende:

[..]

bij wie zit je?

Als je een nieuwe bij tmobile vraag kost het 10 euro, als je ze bel met een klacht dat het niet goed werkt sturen ze gratis een nieuwe sim kaart ( wel zeggen dat je met meerdere goed werkende toestellen heb geprobeerd).
Ook wel een goed idee maar kijk het wel even aan als het niet fatsoenlijk werkt dan is een nieuwe nog zo besteld.

quote:
1s.gif Op donderdag 19 juni 2014 23:17 schreef Cliffy het volgende:

[..]

kan je in zo'n Vodafone shop toch gewoon laten doen?
Weet niet of die hier nog zit
badboynovadonderdag 19 juni 2014 @ 23:19
quote:
1s.gif Op donderdag 19 juni 2014 23:17 schreef Cliffy het volgende:

[..]

kan je in zo'n Vodafone shop toch gewoon laten doen?
of bij Hendrik op zolder, daar wordt ook geknipt :')
Cliffydonderdag 19 juni 2014 @ 23:26
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juni 2014 23:02 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Waarom niet?
Deed het een tijdje toen ik op nieuwe interne SSD moest wachten.
Kan dat niet met PC dan?
Geen idee, geen ervaring mee ;)

Was wel fijn dat ik em na 3 weken weer kon gebruiken, had vandaag ff gebeld om te informeren hoeveel het ging kosten, twee weken terug zou het zo'n 50 euro kosten, vandaag vertelde ze me dat het maximaal 95 euro ex btw zou worden.. Voor 25 euro heb ik een kabeltje op de mat liggen, die knutsel ik er zelf wel in dan :D
Rossdalevrijdag 20 juni 2014 @ 09:04
Gewoon mee naar de winkel gaan Stef, krijg je gewoon kosteloos een nieuwe SIM