abonnement bol.com Unibet Coolblue
  dinsdag 10 juni 2014 @ 21:51:29 #101
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_140932086
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juni 2014 21:44 schreef PluisigNijntje het volgende:

[..]

Ben ik het helemaal mee eens. Snap nu wel goed wat je bedoelt met bewerkte producten, en inderdaad bij worst en kaas is het niet altijd vers het lekkerst. Maar ik ben wel van mening dat je bij bewerkte producten nog wel aardig kan inschatten of het eetbaar is. En bij twijfel gewoon niet doen.

Met bewerkte producten denk ik meteen aan k&k lasagne die een week open in de koelkast heeft gestaan. Daar gaan alle bellen wel bij rinkelen als het niet meer goed is. :+
Ik heb mensen gezien die bijna dood zijn gegaan omdat die dachten veilig te zijn door te proeven of ruiken en het veilig leek. Niks geks te bekennen qua zintuiglijk op te pikken signalen, toch bedorven eb hartstikke ziek geworden.
En dan ging het om dingen als doodgestraalde filet americain, worst, vis, pastasalade, opgewarmde afhaal chinees, blikvoer etc.
Allemaal dingen waarvan je zou denken dat je het wel merkt als het bedorven zou zijn.
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_140932781
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 juni 2014 21:51 schreef Molo het volgende:

[..]

Ik heb mensen gezien die bijna dood zijn gegaan omdat die dachten veilig te zijn door te proeven of ruiken en het veilig leek. Niks geks te bekennen qua zintuiglijk op te pikken signalen, toch bedorven eb hartstikke ziek geworden.
En dan ging het om dingen als doodgestraalde filet americain, worst, vis, pastasalade, opgewarmde afhaal chinees, blikvoer etc.
Allemaal dingen waarvan je zou denken dat je het wel merkt als het bedorven zou zijn.
Filet Americain en Sjinees zijn wel wat lastiger in te schatten, omdat het dus inderdaad helemaal vol zit met smaakversterkers e.d. Als het uit de supermarkt komt doe ik ook maar 1 dagje met filet americain, omdat ik dat dus echt niet langer vertrouw. Misschien als het 's avonds open is geweest en niet te warm heeft gestaan, dat ik het 's ochtends nog op brood smeer. Maar dat soort bewerkte dingen eet ik dus alleen vers of gewoon niet.

Verse filet A vd slager is trouwens ook 100x lekkerder :9
Nomnomnomnomnomnomnomnomnomnom
  dinsdag 10 juni 2014 @ 22:05:21 #103
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_140933026
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 juni 2014 21:51 schreef Molo het volgende:

[..]

Ik heb mensen gezien die bijna dood zijn gegaan omdat die dachten veilig te zijn door te proeven of ruiken en het veilig leek. Niks geks te bekennen qua zintuiglijk op te pikken signalen, toch bedorven eb hartstikke ziek geworden.
En dan ging het om dingen als doodgestraalde filet americain, worst, vis, pastasalade, opgewarmde afhaal chinees, blikvoer etc.
Allemaal dingen waarvan je zou denken dat je het wel merkt als het bedorven zou zijn.
Je kent wel veel mensen die bijna dood gegaan zijn. Werk je in het ziekenhuis?
Veel mensen vatten het namelijk op als "bijna dood geweest zijn" als een arts zegt dat het verkeerd af had kunnen lopen.
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
  dinsdag 10 juni 2014 @ 22:06:13 #104
342435 Life2.0
#deadprez4mod
pi_140933081
AH zalm? proef je niets van


_O-
  dinsdag 10 juni 2014 @ 22:30:53 #105
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_140934475
quote:
2s.gif Op dinsdag 10 juni 2014 22:05 schreef Klaploper het volgende:

[..]

Je kent wel veel mensen die bijna dood gegaan zijn. Werk je in het ziekenhuis?
Yep
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  dinsdag 10 juni 2014 @ 22:31:44 #106
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_140934539
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juni 2014 22:01 schreef PluisigNijntje het volgende:

[..]

Filet Americain en Sjinees zijn wel wat lastiger in te schatten, omdat het dus inderdaad helemaal vol zit met smaakversterkers e.d. Als het uit de supermarkt komt doe ik ook maar 1 dagje met filet americain, omdat ik dat dus echt niet langer vertrouw. Misschien als het 's avonds open is geweest en niet te warm heeft gestaan, dat ik het 's ochtends nog op brood smeer. Maar dat soort bewerkte dingen eet ik dus alleen vers of gewoon niet.

Verse filet A vd slager is trouwens ook 100x lekkerder :9
Klopt. Mits goeie slager, lopen ook echt veel teveel rommelaars rond helaas
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  Manager PR/Moderator/Beste crewlid 2022 zondag 15 juni 2014 @ 00:25:43 #107
269689 crew  Viv
pi_141093008
quote:
1s.gif Op maandag 9 juni 2014 17:18 schreef Pietverdriet het volgende:
Eigenlijk moet je met gekookte rijst en pasta het meest oppassen.
Paar jaar geleden in limburg een heel gezin aan overleden toen men een pastasalade maakte met de macaroni van de vorige dag.
Even opgezocht, volgens mij is het deze:
http://www.infectieziekte(...)id=9790#.U5zJh5SSxfA
De pastasalade was op vrijdag gemaakt en in de koelkast bewaard. Op zaterdag was de helft meegenomen in een koelbox, en wat er 's avonds nog over was is opnieuw in de koelkast bewaard. Op maandagavond hebben 5 kinderen uit het gezin de overgebleven pastasalade gegeten: 1 kind is toen overleden en 3 kinderen zijn opgenomen op de IC. -O-

edit: Oh, verder gelezen, is al genoemd. :')

quote:
laatste bezoek: 1 uur, 57 minuten geleden.
TS leeft nog, maar heeft hij uiteindelijk wel of niet van die zalm gegeten?

[ Bericht 6% gewijzigd door Viv op 15-06-2014 00:38:40 ]
pi_141133403
quote:
1s.gif Op maandag 9 juni 2014 17:33 schreef Pietverdriet het volgende:
1 kopje rijst
2 kopjes water
Aan de kook brengen, laag zetten.
Rijst is zooo makkelijk
Adoe zeg, rijst kook je niet, rijst stoom je! En stomen is ook nog eens veel gemakkelijker. :P
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')