De buitenkant zal soweiso bruin worden lijkt me maar het gaat om de binnenkant.quote:Op dinsdag 17 juni 2014 20:06 schreef Dragonberry het volgende:
Ik ben het gaan proberen staan nu in de oven. Volgens mijn vriend was het tot nu toe meer bruin.. Maar ik heb nog hoop
oeh dankjewel <3 Ziet er goed uit! Het is zeker de moeite waard om morgen inderdaad te proberen met wat minder rode kleurstof.quote:
En is het gelukt?quote:Op dinsdag 17 juni 2014 23:54 schreef j0k3 het volgende:
[..]
oeh dankjewel <3 Ziet er goed uit! Het is zeker de moeite waard om morgen inderdaad te proberen met wat minder rode kleurstof.
heb de spullen gehaald, heb alleen geen tijd gehad om de taart te bakken... maar de pizza's smaakten goedquote:
Dan maak je toch de dag van tevoren de eerste taart, uit springvorm halen, schoonmaken, en dan de volgende dag de tweede taart, en dan de chocoprut ertussen? Hoef je op de dag zelf ook nog eens minder te doen. Ligt wel aan het beslag of je dat even in de koeling kunt bewaren.quote:Op vrijdag 20 juni 2014 11:33 schreef Diconnected het volgende:
Gister een chocoladetaart gebakken naar recept van Mary Berry. Hij is echt goddelijk
[ afbeelding ]
Zal straks een goede close up foto maken
Oh hij is wel ingezakt ja maar het originele recept is beslag in 2 vormen doen zodat je een hoge taart kan maken zegmaar met chocoladeganache ertussen, maar ik heb maar 1 springvorm
Ja had gekund idd, maar ik had geen zin om moeilijk te doen, en uiteindelijk gaat het om de smaak en die is erg lekker . Maar ik ga wel een extra springvorm kopen, want die ik nu heb is 26cm en wil er een van 22 oid.quote:Op vrijdag 20 juni 2014 12:26 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Dan maak je toch de dag van tevoren de eerste taart, uit springvorm halen, schoonmaken, en dan de volgende dag de tweede taart, en dan de chocoprut ertussen? Hoef je op de dag zelf ook nog eens minder te doen. Ligt wel aan het beslag of je dat even in de koeling kunt bewaren.
Of je koopt een nieuwe springvorm bij de action of zo, maar goed dat neemt wel weer plek in in je keukenkastje natuurlijk.
Waarom wegdoen?quote:Op vrijdag 20 juni 2014 13:08 schreef Sorella het volgende:
Even een klein vraagje, ik ga morgen een paar bakblikken kopen met losse bodem,volgens mij kan ik mijn springvormen dan gewoon wegdoen lijkt mij ?
Je kan er toch gewoon alles in maken waar je zin in hebt?quote:Op zaterdag 21 juni 2014 07:58 schreef Guppyfriend het volgende:
Ik heb iets te vieren op het werk. Normaal gezien zou ik naar de bakker rijden voor 3 gebakjes, maar ik wil eigenlijk iets bijzonder doen. Iets zelf maken. Maar omdat we met een klein team zijn, met z'n drieën, is een hele appeltaart bijvoorbeeld gewoon veel te veel.
Ik zoek dus ideeën voor een leuk klein taartje wat ik kan maken. Cupcakes zouden een optie kunnen zijn, maar die vind ik eigenlijk niet zo leuk liever een echt taartje, maar dan klein. Ik heb een klein springvormpje van 19cm doorsnede. Normaal gezien maak ik daar wel eens witte chocolade cheesecake in, maar dat is zo machtig dat je nog veel te veel hebt voor 3 personen
Hebben jullie leuke tips voor in m'n kleine springvormpje?
Klopt, maar ik verwachtte dat er ook meer recepten voor kleine taartjes waren of zo ik ben nog lang geen ervaren bakker!quote:Op zaterdag 21 juni 2014 11:32 schreef Myraela het volgende:
[..]
Je kan er toch gewoon alles in maken waar je zin in hebt?
Oh, dan zou ik frambozen cheesecake brownie maken.quote:Op zaterdag 21 juni 2014 11:35 schreef Guppyfriend het volgende:
[..]
Klopt, maar ik verwachtte dat er ook meer recepten voor kleine taartjes waren of zo ik ben nog lang geen ervaren bakker!
Maar ik ben rond gaan zoeken en ik denk dat ik ga proberen om er een frambozenbrownie in te maken. En dan niet met een browniemix van Dr. Oetker bijvoorbeeld, maar zèlf. Alleen jammer dat de AH van alle ingrediënten geen verse frambozen had. Maar met diepvries moet het vast ook wel kunnen.
Vanmiddag ga ik aan de slag!
Favoriet hier zonder de BBRquote:Op zaterdag 21 juni 2014 11:38 schreef djkoelkast het volgende:
Aardbeienroomtaart?
Blind gebakken bodem, eigen banketbakkersroom, halve aardbeien er op en afmaken met een glazuur van appelsap, gelatine en suiker.
Wauw, die zien er inderdaad heerlijk uit!quote:Op zondag 22 juni 2014 00:36 schreef Puckzzz het volgende:
Ik ben nog steeds fan van het recept van de Paté Sucré die ik hier kreeg (van djkoelkast?) en dan vullen met custard (of iets anders en fruit erop). Dat deeg is zó lekker!
[ afbeelding ]
Oeh... mag ik dat recept ook?quote:Op zondag 22 juni 2014 00:36 schreef Puckzzz het volgende:
Ik ben nog steeds fan van het recept van de Paté Sucré die ik hier kreeg (van djkoelkast?) en dan vullen met custard (of iets anders en fruit erop). Dat deeg is zó lekker!
[ afbeelding ]
Klopt, maar is natuurlijk wel een klassiek recept Als anderen het ook willen mag die uiteraard gewoon gequote worden uit dat topic.quote:Op zondag 22 juni 2014 00:36 schreef Puckzzz het volgende:
Ik ben nog steeds fan van het recept van de Paté Sucré die ik hier kreeg (van djkoelkast?) en dan vullen met custard (of iets anders en fruit erop). Dat deeg is zó lekker!
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |