FOK!forum / Gaming / [MW2 SC #513] Lekker bellen met hem lekker bellen met haar
PierreTTmaandag 12 mei 2014 @ 15:56
eXRCM.png

SPOILER: kijken op eigen risico
Stoma in de kelder
4345.jpg

Teun
mens-ugg-boots.jpg

Pierre
image16.jpg

Michhas
2004nk6.jpg

Tauch
landing-men.jpg

Stoma
typicalyanks.jpg

Soldmayor
topic.php?bb_attachments=47360&bbat=3367&inline

Pringles
126779210_d3dbb43baa.jpg

Rossdale
article-1082623-0256FC1B000005DC-530_224x423.jpg

Natte Bob
male_ugg.jpg

Betsy
ugg-222.jpg

Nicklas
ugg-man.jpg

Pringles
swag-fail-blue-uggs.jpg

Mainframes
uggs-man-robertson-swaggahottie.jpg

Bozz
tumblr_lb9v31E5E91qzhtsho1_400.jpg

Parvus
f38e3_ORIG-P1020722.jpg

Frankii
VERT_Mens%20Classichighres.jpg

Doopstah
men-in-ugg-3.jpg

dreamzk
ricky-martin-tears-of-joy-05.jpg

Fsmxi
011210_uggs.jpg

Stef
iloveyouman2_wideweb__470x30801.jpg

Tams en incognito Rossdale
pink%2520uggs%2520with%2520miniskirt.jpg
cNEpQ.jpg
KJuTT.jpg

SPOILER: De verhalen van Niels de Opperdinges
Al vanaf de verre oudheid stond Niels bekend als een echte man. Niet voor een kleintje vervaard, zien we hem op de oudste foto die bekend is van hem.

history-of-bowling-1.jpg

In deze tijd was het al bekend dat Niels zo stoer was, dat hij ronde steenballen uitpoepte, zoals we hierboven zien. Waarom? Omdat hij rotsen at. Dagelijks. U bent bekend met de Pyreneen? Ik denk dat U zich kan voorstellen hoeveel honger Niels had. Maar laten we eens verder gaan naar de recentere geschiedenis. We schuiven een aantal duizend jaar op en komen Niels ineens in een andere gedaante tegen...

ambiorix.jpg

Ach, kijk hem toch eens staan. Een brok mannelijkheid. Uitpuilende buikspieren en een magnifieke snorpartij. Zijn bijl losjes in zijn hand om af en toe de restjes eten tussen zijn tanden uit te pulken en zijn nagels bij te werken. Legende, die Niels.

Ik weet nog goed dat op een dag ons dorp werd aangevallen via zee. Een armada van Romeinen die ons probeerden te belegeren. Niels was net klaar met het verorberen van 16 kilo vlees, zijn dagelijkse routine voordat hij een middagdutje ging doen. Geirriteerd keek hij op en zei:

This-Is-Sparta-Kick.jpg

"Hallo, wat hier gaande vrinden?"

Bevend van angst legden we uit dat we belegerd werden door Romeinen. Zijn reactie hierop werd wereldberoemd, geciteerd door duizenden geschiedschrijvers overal ter wereld:

300_sparta.jpg

"GIJ BLIJFT GODVERDOMME"

300.jpg

"UIT ONS DORP WEG JA?!?"

Gerard-Butler-This-Is-Sparta.jpg

"OF MOET IK EVEN NAAR JE TOE KOMEN!?!?"

Helaas, de Romeinen waren niet onder de indruk. De armada naderde onze kust, en er moest snel iets gebeuren. Met zijn bovenmatige intellect ontwikkelde Niels toen een enteringstechniek voor schepen, ongevenaard voor die tijd. Met zijn perfecte lichaam, elke ochtend gewassen in kokend lood, zijn haardos gekamd met een riek, zijn tanden gebleekt met waterstofperoxide, zijn nagels gehard met puur diamant, zijn schoenen gemaakt van het mooiste marmer (dat was zwaarder, training, je kent het wel). zwaaide hij zichzelf vanaf een schip richting de belager. Hierbij vond hij toevallig de dubbel-360-backheel-kick uit. Deze bleek erg effectief te zijn, zoals we hier kunnen zijn op het volgende plaatje.

2ebhegz.jpg

Bij de rode pijl zien we hoe Niels aan komt vliegen met de dubbele-360-backheel-kick. De andere dorpsbewoners achter hem staan nog een beetje te beven van angst. Wat er volgde laat zich makkelijk raden:

11rx3q1.jpg

Als een sloopkogel bewoog Niels van schip tot schip. Hier zien we hoe hij zijn vuuradem loslaat op de schepen. Door middel van een vernuftig buizensysteem hoefde hij maar een keer goed uit te ademen om een vuurzee te creren waar de Vesuvius nog bij verbleekte.
De rest van de schepen werd ook in brand gestoken en zo werd de zeeslag eigenhandig door Niels gewonnen.

2le2e8h.png

Hier zien we Niels trots zegevieren, nadat hij met zijn vuuradem de complete Romeinse armada in de as had gelegd. Het dorp was weer veilig, maar voor hoe lang?

Hierna besloot Niels het een tijdje rustig aan te doen en hij trok zich terug in zijn buitenverblijf in donker Germania. Hier leefde hij als een simpele houthakker. Het grote verschil met andere houthakkers was dat hij bomen velde met zijn tanden, in plaats van een bijl. Gaandeweg bouwde hij hier met zijn 10 vrouwen een grote stam, waarvan het wapen een gespierde bever was met messcherpe tanden, met daarnaast een omgevallen boom.

Maar helaas, zoals aan alles, kwam ook hieraan een eind. Die vervelende Romeinen kwamen weer, en Niels trok ten strijde met zijn zoons en kleinzoons, wier getallen ondertussen in de tienduizenden liepen.

Na een schermutseling, waarbij Niels eigenhandig de voorhoede van het Romeinse leger een afstraffing gaf, hier te zien:

rome-total-war-2-teutoburg-foresttotal-war--rome-2s-battle-of-teutoburg-forest-puts-players-on-the-lmize18x.jpg

kwam het tot een veldslag in het Teutoburger woud. Niels voerde zelf de voorhoede aan samen met zijn oudste zoon Luca, die het bevel voerde over de Berserkers. Niels' meest reusachtige kinderen, gehard door het vellen van bomen, het looien van leer, het buigen van staal en het verwoesten van omliggende dorpen. Allen over 7 voet groot, sterk als beren, getooid in wolvenhuiden en vergezeld door woeste honden gingen ze vanuit een hinderlaag de Romeinse slagformatie te lijf.

Total-War-Rome-II-PC-Battle-of-Teutoburg-Forest-Trailer-Announcement-Screenshot-4.jpg

Uiteraard hadden de Romeinen geen schijn van kans. Op een gegeven moment voegden Niels en Luca zich bij zijn kleinzoons, de kern van het leger, 30000 man sterk. Hier werd de beslissende klap aangebracht, waarbij Niels en Luca, getooid met gevleugelde helmen, te paard de charge aanvoerden.

Otto_Albert_Koch_Varusschlacht_1909.jpg

Hierna was het snel gedaan. De Romeinen, bang voor de toorn van Niels zijn hierna nooit meer gezien boven de Rijn. En Niels besloot om weg te gaan uit Germania. Luca heeft nog 130 jaar over de stam van de Stalen Bevers geregeerd, voordat hij stierf. Hij werd ongewoon oud.

Wat er van Niels is geworden vraagt u? Dat leest u in het volgende verhaal.

Tja, wat was er eigenlijk geworden van Niels? De geschiedenisboeken zijn een tijd lang stil over hem. Wel weten we dat sinds eeuwen de nazaten van Luca nu in Germania vredig en voortvarend hun leven leefden. Tenminste, dat vertelt dit oude manuscript ons, ooit gevonden in de graftombe van Richard Leeuwenhart.

AM%20748-2v.jpg

Ze leefden voortvarend dankzij Niels en zijn heldendaden. Weinigen wisten dat Niels inmiddels was vertrokken naar Magna Frisia, het huidige Friesland. Hij leefde daar een hard maar eerlijk bestaan, leerde en sprak de taal van de dieren en leefde in kleine hutjes, nauwelijks groot genoeg om zijn immens gespierde torso te herbergen, zoals te zien hieronder.

Flag_Fen_Iron_Age_Hut.jpg

De legende gaat verder in het kleine stadje Mebreghtrwyyen. Hier leefde Niels gewoon het leven, totdat de lokale smid getroffen werd door de vogelgriep. De legende gaat dat Niels het shirt van de smid aantrok, handig herkenbaar aan de letter S voor Smid, en het werk van de smid voortzette door met zijn blote handen staal te buigen. In die tijd had de bakker een shirt met de letter B, de visser een shirt met de letter V etcetera, zodat iedereen goed herkenbaar was. De volgende foto van Niels werd onlangs gevonden in de staatsarchieven van Friesland:

Copyrighted_Image_Reuse_Prohibited_284153.jpg

Inmiddels was Niels de belangrijkste leverancier van wapentuig geworden. Immers, met zijn vuuradem gelijk aan de hitte van de Vesuvius en zijn onmetelijke kracht die hij gebruikte om staal te buigen met zijn blote handen had hij inmiddels een aardige reputatie opgebouwd. En een aardige bankrekening.
Maar van binnen kookte hij van woede. Ondanks dat hij grote delen van Europa beheerste was zijn honger naar meer woonruimte, vooral voor zijn achtertuin, nog niet gestild.
Op een dag plukte hij eigenhandig de veren van 10000 kippen, stak ze op zijn helm, en vertrok zonder iets te zeggen.

knight.jpg

Weinigen wisten dat Niels oostwaarts trok, waar hem ter ore was gekomen dat er nog genoeg ruimte was. Ook zou daar genoeg zand liggen voor de zandbakken van toekomstige kinderen. In welige oases zou hij rust kunnen vinden aan het water met een cocktail of twee. En zo trok onze nobele ridder verder, gelokt door avontuur, op weg naar het beloofde land met zand en oases.

richard_dramatic.jpg

Onderweg ging niet alles even gemakkelijk. Er bleken meerdere onverlaten ook op zoek te zijn naar een royale zandbak voor hun kinderen, alsmede naar een cocktail bij een oase. De eerste oase deed zich aan, en Niels stormde er opaf. Onder een luid en duidelijk "IK EERST IK EERST IK EERST IK EERST VERDOMME" spoedde hij zich richting de oase, zoals te zien is op onderstaande afbeelding.

richard-the-lionheart-during-the-crusades-peter-jackson.jpg

De oorspronkelijke bewoners van het gebied hebben nooit geweten wat ze overkwam. Niels vestigde zich bij een kleine oase, samen met een aantal willekeurig van de straat geraapte mensen. Het duurde niet al te lang totdat Niels besloot tot totale overname van het Midden-Oosten. Er moesten meer zandbakken komen en meer caipirinha's gedronken worden. Hieronder is te zien hoe Niels opdracht geeft tot het bouwen van een nieuwe cocktailbar. Deze moet aan zijn rechterkant komen, blijkbaar.

crusaders.jpg

Beetje bij beetje werd het land ingenomen. Op een dag zat Niels in Jeruzalem in een taveerne toen hem werd gevraagd een suicide tequila te doen. De 25e suicide tequila werd de taveerne teveel. Bij het snuiven van het zout moest Niels gigantisch niezen. In combinatie met zijn vuuradem was dit fataal voor de taveerne en de stad.

london-1666.jpg

Maar dit bood wel mogelijkheden. Mogelijkheden tot expansie. Mogelijkheden tot meer zandbakken. Mogelijkheden tot meer cocktails. En zo besloot Niels om eigenhandig de complete stad weer op te bouwen. Gewoon, door even wat gebouwen neer te zetten, wat koepels en kerken te bouwen, wat parkjes aan te leggen. Niet bepaald raketwetenschap.

Ter illustratie: de situatie voor de renovatie:

keron.jpg

En de situatie na de renovatie. Let ook op de lichtinval en de positie van de zon. Niels haatte het als de zon recht in zijn gezicht scheen, dus heeft hij Helios zelf verzocht om de zon ietwat te kantelen. Het resultaat mag er wezen.

jerusalem.jpg

Jeruzalem was van Niels. Een perfecte uitvalsbasis om Europa aan de ene kant in de gaten te houden, en de Aziaten aan de andere kant. Lange tijd werd er niks meer vernomen van Niels. Maar toch, iets later in de geschiedenisboeken, duikt hij weer op in een andere gedaante. In het volgende verhaal ziet U hoe Niels de geschiedenis voorgoed veranderde met zijn heldendaden...

Voel u vrij om als authentiek geschiedkundige dit verhaal aan te vullen.
Rossdalemaandag 12 mei 2014 @ 15:56
0906-0506

Dt is een lekker nummertje
Nick-GizMomaandag 12 mei 2014 @ 15:57
quote:
10s.gif Op maandag 12 mei 2014 15:41 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Klopt, maar ik hoef al die meldingen niet. Kijk zelf wel eens per dag op Facebook, en er is niemand die mij Facebook messages stuurt normaal gelukkig. Die app en die Messenger app trokken mijn batterij bizar snel leeg, sinds ik ze eraf heb gehaald doe ik bijna een halve dag langer met mijn batterij :)
die messenger app heb je toch helemaal niet nodig?

quote:
3s.gif Op maandag 12 mei 2014 15:45 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Die messenger heb ik er na 5 minuten al afgegooid, wat een schurft... Voor de rest heb ik toch ook iedereen op WA (niemand gebruikt telegram :'( ) dus kan die facebook app er ook wel helemaal afdonderen inderdaad
waarom telegram, toch niet vanwege dat fb whatsapp heeft overgenomen he :')?
Nick-GizMomaandag 12 mei 2014 @ 15:57
quote:
3s.gif Op maandag 12 mei 2014 15:56 schreef Rossdale het volgende:
0906-0506

Dt is een lekker nummertje
PierreTTmaandag 12 mei 2014 @ 15:58
quote:
Uit den ouden doosch!
PierreTTmaandag 12 mei 2014 @ 16:00
quote:
0s.gif Op maandag 12 mei 2014 15:57 schreef Nick-GizMo het volgende:

die messenger app heb je toch helemaal niet nodig?

Staat standaard op je telefoon, vandaar.
Nick-GizMomaandag 12 mei 2014 @ 16:01
quote:
7s.gif Op maandag 12 mei 2014 16:00 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Staat standaard op je telefoon, vandaar.
Hier niet?
PierreTTmaandag 12 mei 2014 @ 16:02
quote:
0s.gif Op maandag 12 mei 2014 16:01 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Hier niet?
Bij mij wel. Heb zelfs moeten rooten om die troep eraf te krijgen want het installeert zichzelf gewoon terug.
Rossdalemaandag 12 mei 2014 @ 16:02
quote:
0s.gif Op maandag 12 mei 2014 15:57 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

die messenger app heb je toch helemaal niet nodig?

[..]

waarom telegram, toch niet vanwege dat fb whatsapp heeft overgenomen he :')?
Nee, had ik daarvoor al. Ik vind het gewoon niet prettig om te weten dat berichten die wat mij betreft niet openbaar dienen te zijn gemonitord kunnen worden. Alles wat ik op internet pleur, zoals hier op FOK! of op Facebook, weet ik van dat iedereen het kan zien.
LitmanenAFCAmaandag 12 mei 2014 @ 16:02
Piet heb jij die M8 al vast gehad?
Rossdalemaandag 12 mei 2014 @ 16:02
quote:
10s.gif Op maandag 12 mei 2014 16:02 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Bij mij wel. Heb zelfs moeten rooten om die troep eraf te krijgen want het installeert zichzelf gewoon terug.
Moet je niet van die nieuwerwetse telefoons willen. Mijn One X had dat nog allemaal niet :P
Nick-GizMomaandag 12 mei 2014 @ 16:04
quote:
10s.gif Op maandag 12 mei 2014 16:02 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Bij mij wel. Heb zelfs moeten rooten om die troep eraf te krijgen want het installeert zichzelf gewoon terug.
Sowieso moet je rooten om troep eraf te halen, maar gelukkig zat die meuk er niet bij

quote:
3s.gif Op maandag 12 mei 2014 16:02 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Nee, had ik daarvoor al. Ik vind het gewoon niet prettig om te weten dat berichten die wat mij betreft niet openbaar dienen te zijn gemonitord kunnen worden. Alles wat ik op internet pleur, zoals hier op FOK! of op Facebook, weet ik van dat iedereen het kan zien.
Aha, dan is het nogal logisch idd
Michhasmaandag 12 mei 2014 @ 16:19
Wortel_Winterpeen_Bio.jpg
PierreTTmaandag 12 mei 2014 @ 16:25
quote:
0s.gif Op maandag 12 mei 2014 16:02 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Piet heb jij die M8 al vast gehad?
Nee nog niet, jij wel?
PierreTTmaandag 12 mei 2014 @ 16:25
quote:
0s.gif Op maandag 12 mei 2014 16:04 schreef Nick-GizMo het volgende:

Sowieso moet je rooten om troep eraf te halen, maar gelukkig zat die meuk er niet bij

Ik denk dat ik wel een app of 20 aan bloatware verwijderd heb na rooten :D :')
Rossdalemaandag 12 mei 2014 @ 16:26

_O-
LitmanenAFCAmaandag 12 mei 2014 @ 16:27
quote:
7s.gif Op maandag 12 mei 2014 16:25 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Nee nog niet, jij wel?
Binnenkort ga ik hem halen lijkt me een mooi toestel
Nick-GizMomaandag 12 mei 2014 @ 16:35

_O_
PierreTTmaandag 12 mei 2014 @ 16:39
quote:
0s.gif Op maandag 12 mei 2014 16:27 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Binnenkort ga ik hem halen lijkt me een mooi toestel
Zeker, ziet er goed uit. Vond de One ook al mooi qua design :)
Nick-GizMomaandag 12 mei 2014 @ 16:49
quote:
0s.gif Op maandag 12 mei 2014 16:27 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Binnenkort ga ik hem halen lijkt me een mooi toestel
wel jammer dat de camera niet heel goed is
LitmanenAFCAmaandag 12 mei 2014 @ 16:55
quote:
0s.gif Op maandag 12 mei 2014 16:49 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

wel jammer dat de camera niet heel goed is
Dat maakt mij dan weer weinig uit. Maak toch amper foto's waar een goede camera voor nodig is.
PierreTTmaandag 12 mei 2014 @ 16:56
quote:
0s.gif Op maandag 12 mei 2014 16:49 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

wel jammer dat de camera niet heel goed is
Ja, ze blijven toch wel vast houden aan die ultrapixel camera. Ik zag wel wat foto's van de One van een vriend van me, en dat zag er eigenlijk nog best prima uit...
Nick-GizMomaandag 12 mei 2014 @ 19:20
_wotta twitterde op maandag 12-05-2014 om 15:07:20 Diablo III: Ultimate Evil Edition has been dated for PS3, PS4, Xbox 360 and Xbox One. August 19. reageer retweet
^O^ ^O^
Kutmanagermaandag 12 mei 2014 @ 21:51
Tyrion Lannister, wat een baasje. _O_
Rossdalemaandag 12 mei 2014 @ 22:32
http://www.welovethe90s.com/

Ik ga naar Gigi d'agostino _O_
KoningStomadinsdag 13 mei 2014 @ 00:13
quote:
1s.gif Op maandag 12 mei 2014 22:32 schreef Rossdale het volgende:
http://www.welovethe90s.com/

Ik ga naar Gigi d'agostino _O_
yAN8g99.gif
KneusTeundinsdag 13 mei 2014 @ 00:13
quote:
1s.gif Op maandag 12 mei 2014 22:32 schreef Rossdale het volgende:
http://www.welovethe90s.com/

Ik ga naar Gigi d'agostino _O_
tuut tuuuut tuu tuut tuuuu tuuu tuuu tuuut!
PierreTTdinsdag 13 mei 2014 @ 07:40
quote:
1s.gif Op maandag 12 mei 2014 22:32 schreef Rossdale het volgende:
http://www.welovethe90s.com/

Ik ga naar Gigi d'agostino _O_
En naar 5ive blijkbaar :D 90s parties _O_
Rossdaledinsdag 13 mei 2014 @ 09:31
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 mei 2014 07:40 schreef PierreTT het volgende:

[..]

En naar 5ive blijkbaar :D 90s parties _O_
Ja inderdaad _O-

Ga je mee? :D
PierreTTdinsdag 13 mei 2014 @ 10:24
quote:
3s.gif Op dinsdag 13 mei 2014 09:31 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ja inderdaad _O-

Ga je mee? :D
Line Up:

Dune
Solid HarmoniE

Goed genoeg voor mij :D
PierreTTdinsdag 13 mei 2014 @ 10:26
quote:
3s.gif Op dinsdag 13 mei 2014 09:31 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ja inderdaad _O-

Ga je mee? :D
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 mei 2014 10:24 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Line Up:

Dune
Solid HarmoniE

Goed genoeg voor mij :D

Sowieso beste nummer ooit :D _O_ _O-
Rossdaledinsdag 13 mei 2014 @ 10:27
Kaartjes komen regelmatig op vakantieveilingen voorbij :P Gisteren nog tickets voor 16 euro pp gescoord :)

http://www.vakantieveilin(...)we-love_the-90s.html
PierreTTdinsdag 13 mei 2014 @ 10:29
quote:
3s.gif Op dinsdag 13 mei 2014 10:27 schreef Rossdale het volgende:
Kaartjes komen regelmatig op vakantieveilingen voorbij :P Gisteren nog tickets voor 16 euro pp gescoord :)

http://www.vakantieveilin(...)we-love_the-90s.html
30 augustus he? Zal eens checken of er nog meer mensen meegaan ^O^
PierreTTdinsdag 13 mei 2014 @ 10:31
quote:
3s.gif Op dinsdag 13 mei 2014 10:27 schreef Rossdale het volgende:
Kaartjes komen regelmatig op vakantieveilingen voorbij :P Gisteren nog tickets voor 16 euro pp gescoord :)

http://www.vakantieveilin(...)we-love_the-90s.html

_O- _O- _O-
PierreTTdinsdag 13 mei 2014 @ 10:32
quote:
sjakie van kooten 9 maanden geleden

nice girls lekkere wijve
Oke Sjakie _O- _O-
Michhasdinsdag 13 mei 2014 @ 10:55
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 mei 2014 10:32 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Oke Sjakie _O- _O-
:D :')
PierreTTdinsdag 13 mei 2014 @ 11:02
quote:
14s.gif Op dinsdag 13 mei 2014 10:55 schreef Michhas het volgende:

[..]

:D :')
Dat staat dus onder die Solid Harmonie-clip :'( :')
Kutmanagerdinsdag 13 mei 2014 @ 12:38
Ik ben er ook wel bij. Had mijn clubgenoten gevraagd maar die houden allemaal van kutmuziek dus gaan niet mee. :')
Kutmanagerdinsdag 13 mei 2014 @ 12:39
#HELEMAAL KAPTOGAAN DUIZEND PILLEN IN JE MIK
Rossdaledinsdag 13 mei 2014 @ 12:40
Lijkt me awesome boys :D
Rossdaledinsdag 13 mei 2014 @ 12:41
http://www.wtf.nl/weird-s(...)-je-in-je-slaap.html

Stoma :o
Kutmanagerdinsdag 13 mei 2014 @ 12:42
quote:
Seems legit. :') Vooral die laatste.
Kutmanagerdinsdag 13 mei 2014 @ 12:45
Ik mis alleen wel haddaway in de line up.
Kutmanagerdinsdag 13 mei 2014 @ 12:46
Kutmanagerdinsdag 13 mei 2014 @ 12:52
http://warthunder.com/en/registration?r=userinvite_19155527

Iemand deze al geprobeerd. Is best een awesome, en gratis, spel.
Rossdaledinsdag 13 mei 2014 @ 13:18
quote:
6s.gif Op dinsdag 13 mei 2014 12:52 schreef Kutmanager het volgende:
http://warthunder.com/en/registration?r=userinvite_19155527

Iemand deze al geprobeerd. Is best een awesome, en gratis, spel.
Heel even op de PS4 gespeeld, maar ik vond hem toen niet zo heel boeiend eigenlijk
Nick-GizModinsdag 13 mei 2014 @ 16:57
quote:
1s.gif Op maandag 12 mei 2014 22:32 schreef Rossdale het volgende:
http://www.welovethe90s.com/

Ik ga naar Gigi d'agostino _O_
O+

quote:
10s.gif Op dinsdag 13 mei 2014 10:26 schreef PierreTT het volgende:

[..]

[..]


Sowieso beste nummer ooit :D _O_ _O-
Nog meer O+

quote:
EN NOG MEER O+

quote:
ook leuk
Nick-GizModinsdag 13 mei 2014 @ 17:41
iemand een kinect kopen? werkt goed op de x1
Cliffydinsdag 13 mei 2014 @ 17:55
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 mei 2014 17:41 schreef Nick-GizMo het volgende:
iemand een kinect kopen? werkt goed op de x1
:D
Kutmanagerdinsdag 13 mei 2014 @ 19:13
quote:
3s.gif Op dinsdag 13 mei 2014 13:18 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Heel even op de PS4 gespeeld, maar ik vond hem toen niet zo heel boeiend eigenlijk
Is leuk man op de pc, beetje vliegen. Beetje bommen op Duitsers gooien.
Kutmanagerdinsdag 13 mei 2014 @ 19:13
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 mei 2014 17:41 schreef Nick-GizMo het volgende:
iemand een kinect kopen? werkt goed op de x1
xbox :')
xbone :')
Microsoft :')
kinect :')
talpa :')
PierreTTdinsdag 13 mei 2014 @ 19:57
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 mei 2014 19:13 schreef Kutmanager het volgende:

Beetje bommen gooien.
Huh wat waar?
Nick-GizModinsdag 13 mei 2014 @ 20:16
quote:
6s.gif Op dinsdag 13 mei 2014 19:13 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

xbox :')
xbone :')
Microsoft :')
kinect :')
talpa :')
leuk he zo'n 360, of zo'n windows pc
PierreTTdinsdag 13 mei 2014 @ 20:18
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 mei 2014 20:16 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

leuk he zo'n 360, of zo'n windows pc
Niet weten dat Mau een 42" Macbook heeft :')
KneusTeundinsdag 13 mei 2014 @ 20:25
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 mei 2014 20:16 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

leuk he zo'n 360, of zo'n windows pc
Niet om te ouwehoeren, maar windows maakt geen pc's toch? Alleen OS?
Ze krijgen volgens mij alleen misschien wat mee vanwege OEM.
PierreTTdinsdag 13 mei 2014 @ 20:32
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 mei 2014 20:25 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Niet om te ouwehoeren, maar windows maakt geen pc's toch? Alleen OS?
Ze krijgen volgens mij alleen misschien wat mee vanwege OEM.
Windows pc kan je ook interpreteren als "een pc met Windows"
PierreTTdinsdag 13 mei 2014 @ 20:33
Even afgezien van het missende koppelteken :P
PierreTTdinsdag 13 mei 2014 @ 20:33
ALTIJD MAAR WEER ZEIKEN HE TEUN
Kutmanagerdinsdag 13 mei 2014 @ 20:35
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 mei 2014 20:18 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Niet weten dat Mau een 42" Macbook heeft :')
Maak daar maar 132" van. Net zoals mijn penoezel.
Kutmanagerdinsdag 13 mei 2014 @ 20:37
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 mei 2014 20:16 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

leuk he zo'n 360, of zo'n windows pc
Dat ik de producten gebruik wil nog niet zeggen dat ik iets niet kan verachten.
KneusTeundinsdag 13 mei 2014 @ 20:50
quote:
14s.gif Op dinsdag 13 mei 2014 20:32 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Windows pc kan je ook interpreteren als "een pc met Windows"
Maar hij bedoelde dat hij producten van MS gebruikt ;) en de PC itself is geen MS product :p
En ja zeuren kan heerlijk zijn :)

Edit: Wordt er nog old skool 360 gespeeld? of is het helemaal over nu? MW2 etc...
Nick-GizModinsdag 13 mei 2014 @ 21:02
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 mei 2014 20:18 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Niet weten dat Mau een 42" Macbook heeft :')
Rome 2 werkt niet op een mac :D

quote:
0s.gif Op dinsdag 13 mei 2014 20:25 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Niet om te ouwehoeren, maar windows maakt geen pc's toch? Alleen OS?
Ze krijgen volgens mij alleen misschien wat mee vanwege OEM.
draait toch windows op zijn pc? dus windows pc ^O^

quote:
6s.gif Op dinsdag 13 mei 2014 20:37 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Dat ik de producten gebruik wil nog niet zeggen dat ik iets niet kan verachten.
Dan moet je het niet gebruiken? of niet janken
badboynovadinsdag 13 mei 2014 @ 22:02
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 mei 2014 20:50 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Maar hij bedoelde dat hij producten van MS gebruikt ;) en de PC itself is geen MS product :p
En ja zeuren kan heerlijk zijn :)

Edit: Wordt er nog old skool 360 gespeeld? of is het helemaal over nu? MW2 etc...
lekker bezig met far cry 3 met een maat van mij die hem op de ps3 speelt, skype aan en elkaar elke keer een stapje voor proberen te blijven.
LitmanenAFCAdinsdag 13 mei 2014 @ 22:16
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 mei 2014 22:02 schreef badboynova het volgende:

[..]

lekker bezig met far cry 3 met een maat van mij die hem op de ps3 speelt, skype aan en elkaar elke keer een stapje voor proberen te blijven.
Zal wel lang duren voor jullie hem uit hebben dan
badboynovadinsdag 13 mei 2014 @ 22:20
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 mei 2014 22:16 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Zal wel lang duren voor jullie hem uit hebben dan
We zijn lekker op weg ;)
Kutmanagerdinsdag 13 mei 2014 @ 22:47
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 mei 2014 21:02 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Dan moet je het niet gebruiken? of niet janken
Wat een onzin weer. :')

Iedereen jankt toch ook wel eens over dingen die in Nederland gebeuren, maar toch blijf je er wonen. Waarom? Omdat je het op andere plekken kutter vindt.
Nick-GizMowoensdag 14 mei 2014 @ 01:02
quote:
6s.gif Op dinsdag 13 mei 2014 22:47 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Wat een onzin weer. :')

Iedereen jankt toch ook wel eens over dingen die in Nederland gebeuren, maar toch blijf je er wonen. Waarom? Omdat je het op andere plekken kutter vindt.
als je er nog niet bent geweest, weet je dat toch niet? :')
Kutmanagerwoensdag 14 mei 2014 @ 01:15
quote:
0s.gif Op woensdag 14 mei 2014 01:02 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

als je er nog niet bent geweest, weet je dat toch niet? :')
Jij bent nog nooit in Nederland geweest wil je zeggen? :')
KoningStomawoensdag 14 mei 2014 @ 02:46
MW2 SC ™
Nick-GizMowoensdag 14 mei 2014 @ 06:55
quote:
6s.gif Op woensdag 14 mei 2014 01:15 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Jij bent nog nooit in Nederland geweest wil je zeggen? :')
hi-ha-ho

"andere plekken" had je het toch over? :')

en morguh :O
Michhaswoensdag 14 mei 2014 @ 07:01
Morgen Nick :W
PierreTTwoensdag 14 mei 2014 @ 12:01
quote:
6s.gif Op woensdag 14 mei 2014 01:15 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Jij bent nog nooit in Nederland geweest wil je zeggen? :')
_O-
PierreTTwoensdag 14 mei 2014 @ 12:09
Hoi trouwens :W Wat een brakheid :')
Cliffywoensdag 14 mei 2014 @ 12:10
8dFyy9Q.gif

Impin' ain't easy
KneusTeunwoensdag 14 mei 2014 @ 12:12
quote:
0s.gif Op woensdag 14 mei 2014 12:10 schreef Cliffy het volgende:
[ afbeelding ]

Impin' ain't easy
_O_
Rossdalewoensdag 14 mei 2014 @ 12:20
quote:
0s.gif Op woensdag 14 mei 2014 12:10 schreef Cliffy het volgende:
[ afbeelding ]

Impin' ain't easy
Haha, baasje :P
PierreTTwoensdag 14 mei 2014 @ 12:25
quote:
3s.gif Op woensdag 14 mei 2014 12:20 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Haha, baasje :P
hoi niels alles goed
Rossdalewoensdag 14 mei 2014 @ 12:31
hoihoi pieter ja hoor met jou ook
PierreTTwoensdag 14 mei 2014 @ 12:38
beetje brak maar gaat wel nog een zonnige dag toegewenst niels gr gr
Kutmanagerwoensdag 14 mei 2014 @ 12:50
quote:
0s.gif Op woensdag 14 mei 2014 12:10 schreef Cliffy het volgende:
[ afbeelding ]

Impin' ain't easy
Oh man wat gaf hij ze ervan langs. _O_

Kan niet wachten tot volgende week.
Nick-GizMowoensdag 14 mei 2014 @ 13:26
quote:
6s.gif Op woensdag 14 mei 2014 12:50 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Oh man wat gaf hij ze ervan langs. _O_

Kan niet wachten tot volgende week.
Dit idd _O_
Rossdalewoensdag 14 mei 2014 @ 13:40
quote:
0s.gif Op woensdag 14 mei 2014 12:38 schreef PierreTT het volgende:
beetje brak maar gaat wel nog een zonnige dag toegewenst niels gr gr
dankjewel hoor maar het regent hier
PierreTTwoensdag 14 mei 2014 @ 13:43
quote:
3s.gif Op woensdag 14 mei 2014 13:40 schreef Rossdale het volgende:

[..]

dankjewel hoor maar het regent hier
hier ook helaas ik moest net zo hard niezen dat mijn kat een meter de lucht in vloog van schrik ha ha gr gr
Rossdalewoensdag 14 mei 2014 @ 13:44
quote:
10s.gif Op woensdag 14 mei 2014 13:43 schreef PierreTT het volgende:

[..]

hier ook helaas ik moest net zo hard niezen dat mijn kat een meter de lucht in vloog van schrik ha ha gr gr
ha ha gekke fritsie, wat een dondersnuit toch ook
PierreTTwoensdag 14 mei 2014 @ 13:45
quote:
3s.gif Op woensdag 14 mei 2014 13:44 schreef Rossdale het volgende:

[..]

ha ha gekke fritsie, wat een dondersnuit toch ook
ha ha nou zeker wat een guitige rakker is het ook hoe is het op je werk?
PierreTTwoensdag 14 mei 2014 @ 14:42
Was deze al gepost?

http://www.ign.com/articl(...)xbox-ones-turnaround
Michhaswoensdag 14 mei 2014 @ 14:58
ONPOINT!
PierreTTwoensdag 14 mei 2014 @ 15:22
quote:
7s.gif Op woensdag 14 mei 2014 14:58 schreef Michhas het volgende:
ONPOINT!
Poffertjes crackertjes
Nick-GizMowoensdag 14 mei 2014 @ 15:23
quote:
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 mei 2014 17:41 schreef Nick-GizMo het volgende:
iemand een kinect kopen? werkt goed op de x1
Rossdalewoensdag 14 mei 2014 @ 15:23
Gettodachoppaaaa
PierreTTwoensdag 14 mei 2014 @ 15:27
quote:
0s.gif Op woensdag 14 mei 2014 15:23 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

[..]

Ah, oke. Zag het artikel net, wel interessant :)
PierreTTwoensdag 14 mei 2014 @ 15:28
quote:
3s.gif Op woensdag 14 mei 2014 15:23 schreef Rossdale het volgende:
Gettodachoppaaaa
POET DET KOEKIE DAUN!
Rossdalewoensdag 14 mei 2014 @ 15:30
:D

Ik mis tauchje :'(
PierreTTwoensdag 14 mei 2014 @ 15:31
quote:
3s.gif Op woensdag 14 mei 2014 15:30 schreef Rossdale het volgende:
:D

Ik mis tauchje :'(
Ik heb die man ook al in geen tijden meer gezien, denk rond november ofzo voor het laatst
Nick-GizMowoensdag 14 mei 2014 @ 15:31
quote:
0s.gif Op woensdag 14 mei 2014 15:27 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ah, oke. Zag het artikel net, wel interessant :)
ja en nee.

leuk voor de mensen die een probleem hebben met kinect, en wat minder voor de mensen die er al 1 hebben
Cliffywoensdag 14 mei 2014 @ 15:39
goddamn wat stinken nieuwe scheerkwasten toch :'( :r
PierreTTwoensdag 14 mei 2014 @ 15:50
quote:
0s.gif Op woensdag 14 mei 2014 15:31 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

ja en nee.

leuk voor de mensen die een probleem hebben met kinect, en wat minder voor de mensen die er al 1 hebben
Leuk dat er een Kinectloze Xbox komt en dat ie goedkoper wordt :D
PierreTTwoensdag 14 mei 2014 @ 15:50
quote:
0s.gif Op woensdag 14 mei 2014 15:39 schreef Cliffy het volgende:
goddamn wat stinken nieuwe scheerkwasten toch :'( :r
Je hebt zeker geen kwaliteitskwastje of wel Joske?
Nick-GizMowoensdag 14 mei 2014 @ 15:53
quote:
6s.gif Op woensdag 14 mei 2014 15:50 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Leuk dat er een Kinectloze Xbox komt en dat ie goedkoper wordt :D
idd, geen smoesjes meer ^O^
PierreTTwoensdag 14 mei 2014 @ 15:55
quote:
0s.gif Op woensdag 14 mei 2014 15:53 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

idd, geen smoesjes meer ^O^
Komt mijn spectaculaire return in Xbox-land ook weer een stap dichterbij :D _O_
Cliffywoensdag 14 mei 2014 @ 15:57
quote:
10s.gif Op woensdag 14 mei 2014 15:50 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Je hebt zeker geen kwaliteitskwastje of wel Joske?
Dashaar (hopelijk :D) uit China
Nick-GizMowoensdag 14 mei 2014 @ 15:57
quote:
10s.gif Op woensdag 14 mei 2014 15:55 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Komt mijn spectaculaire return in Xbox-land ook weer een stap dichterbij :D _O_
het is idd bijna 9 juni O+
PierreTTwoensdag 14 mei 2014 @ 15:59
quote:
0s.gif Op woensdag 14 mei 2014 15:57 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

het is idd bijna 9 juni O+
Zal het dan? Zal ik dan toch echt terugkomen op de Xbox? En wie zal er iets om geven? Dit en meer ontdekt U snel!
Nick-GizMowoensdag 14 mei 2014 @ 16:02
quote:
10s.gif Op woensdag 14 mei 2014 15:59 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Zal het dan? Zal ik dan toch echt terugkomen op de Xbox? En wie zal er iets om geven? Dit en meer ontdekt U snel!
hou op met me hoor O+
PierreTTwoensdag 14 mei 2014 @ 16:05
quote:
0s.gif Op woensdag 14 mei 2014 16:02 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

hou op met me hoor O+
Genoeg gekkigheid.

PierreTTwoensdag 14 mei 2014 @ 16:07
quote:
0s.gif Op woensdag 14 mei 2014 15:57 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Dashaar (hopelijk :D) uit China
Ja dat is natuurlijk vragen om problemen :D
Rossdalewoensdag 14 mei 2014 @ 16:11
quote:
9s.gif Op woensdag 14 mei 2014 15:31 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ik heb die man ook al in geen tijden meer gezien, denk rond november ofzo voor het laatst
Ik voor het laatst op jouw verjaardag :P
Nick-GizMowoensdag 14 mei 2014 @ 16:12
quote:
OKE!


PierreTTwoensdag 14 mei 2014 @ 16:13
quote:

Klaar.
Cliffywoensdag 14 mei 2014 @ 16:15
quote:
10s.gif Op woensdag 14 mei 2014 16:07 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ja dat is natuurlijk vragen om problemen :D
Mjah hij voelt verder wel goed, hoef geen 20 euro extra uit te geven om em een keertje te laten wassen ;) Paar keer kloppen in shampoo werkt ook prima :D
Rossdalewoensdag 14 mei 2014 @ 16:17
quote:
0s.gif Op woensdag 14 mei 2014 16:15 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Mjah hij voelt verder wel goed, hoef geen 20 euro extra uit te geven om em een keertje te laten wassen ;) Paar keer kloppen in shampoo werkt ook prima :D
Ik ben blij dat ik weet dat het over een scheerkwast gaat _O-
PierreTTwoensdag 14 mei 2014 @ 16:18
quote:
0s.gif Op woensdag 14 mei 2014 16:15 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Mjah hij voelt verder wel goed, hoef geen 20 euro extra uit te geven om em een keertje te laten wassen ;) Paar keer kloppen in shampoo werkt ook prima :D
Jos, ik geloof je meteen. Ik heb totaal geen verstand van scheerkwasten _O-
Nick-GizMowoensdag 14 mei 2014 @ 16:18
quote:
10s.gif Op woensdag 14 mei 2014 16:13 schreef PierreTT het volgende:

[..]


Klaar.

Done
Cliffywoensdag 14 mei 2014 @ 16:18
quote:
10s.gif Op woensdag 14 mei 2014 16:17 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ik ben blij dat ik weet dat het over een scheerkwast gaat _O-
_O-
PierreTTwoensdag 14 mei 2014 @ 16:18
quote:
10s.gif Op woensdag 14 mei 2014 16:17 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ik ben blij dat ik weet dat het over een scheerkwast gaat _O-
:D :D _O- _O- _O-

Tering gast, scherp _O-
Cliffywoensdag 14 mei 2014 @ 16:19
quote:
10s.gif Op woensdag 14 mei 2014 16:18 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Jos, ik geloof je meteen. Ik heb totaal geen verstand van scheerkwasten _O-
Ik ook niet :D
Nick-GizMowoensdag 14 mei 2014 @ 16:19
quote:
10s.gif Op woensdag 14 mei 2014 16:17 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ik ben blij dat ik weet dat het over een scheerkwast gaat _O-
_O- ^O^
PierreTTwoensdag 14 mei 2014 @ 16:24
quote:

Over en uit
Rossdalewoensdag 14 mei 2014 @ 16:24
Maakt ook wel een mooie signature eigenlijk :P
PierreTTwoensdag 14 mei 2014 @ 16:27
quote:
3s.gif Op woensdag 14 mei 2014 16:24 schreef Rossdale het volgende:
Maakt ook wel een mooie signature eigenlijk :P
_O- :')
Rossdalewoensdag 14 mei 2014 @ 16:27
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 januari 2012 01:55 schreef LitmanenAFCA het volgende:
ik ben nu echt wel dronken
Is het daar niet een beetje vroeg voor Stef? Het is nog niet eens terrasweer :o
Nick-GizMowoensdag 14 mei 2014 @ 16:27
quote:
Nee Gordon ga ik idd niet overtreffen _O-
PierreTTwoensdag 14 mei 2014 @ 16:30
quote:
0s.gif Op woensdag 14 mei 2014 16:27 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Nee Gordon ga ik idd niet overtreffen _O-
Nou, het kan erger. Als je nou dit gepost had, dat is echt het summum.

Nick-GizMowoensdag 14 mei 2014 @ 16:31
quote:
10s.gif Op woensdag 14 mei 2014 16:30 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Nou, het kan erger. Als je nou dit gepost had, dat is echt het summum.

En toch had ik het kunnen overtreffen :

Rossdalewoensdag 14 mei 2014 @ 16:32
quote:
14s.gif Op woensdag 14 mei 2014 16:31 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

En toch had ik het kunnen overtreffen :

PierreTTwoensdag 14 mei 2014 @ 16:34
quote:
14s.gif Op woensdag 14 mei 2014 16:31 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

En toch had ik het kunnen overtreffen :

Dan had ik dat toch ook wel weer kunnen overtreffen denk ik

Nick-GizMowoensdag 14 mei 2014 @ 16:36
quote:
10s.gif Op woensdag 14 mei 2014 16:34 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Dan had ik dat toch ook wel weer kunnen overtreffen denk ik

En daar ga ik niet eens op klikken :{w
PierreTTwoensdag 14 mei 2014 @ 16:38
quote:
0s.gif Op woensdag 14 mei 2014 16:36 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

En daar ga ik niet eens op klikken :{w
Waarom zie je mij niet staan, want ik zie jou wel zitten :D
Nick-GizMowoensdag 14 mei 2014 @ 16:43
quote:
10s.gif Op woensdag 14 mei 2014 16:38 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Waarom zie je mij niet staan, want ik zie jou wel zitten :D

Die zet jij ook zo af
PierreTTwoensdag 14 mei 2014 @ 16:49
quote:
Niet gedaan. Forza in de titel, moest ik wel kijken.
PierreTTwoensdag 14 mei 2014 @ 16:50

_O_
Nick-GizMowoensdag 14 mei 2014 @ 16:52
quote:
10s.gif Op woensdag 14 mei 2014 16:49 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Niet gedaan. Forza in de titel, moest ik wel kijken.
:D _O-
Nick-GizMowoensdag 14 mei 2014 @ 16:53
Wel een goed plan om ff Forza te gaan doen ^O^
PierreTTwoensdag 14 mei 2014 @ 16:55
quote:
0s.gif Op woensdag 14 mei 2014 16:53 schreef Nick-GizMo het volgende:
Wel een goed plan om ff Forza te gaan doen ^O^
Moet ik mijn Xbox weer aansluiten, Gold kopen ;(
Nick-GizMowoensdag 14 mei 2014 @ 16:56
quote:
9s.gif Op woensdag 14 mei 2014 16:55 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Moet ik mijn Xbox weer aansluiten, Gold kopen ;(
had het over deel 5 :@ :@ :@
PierreTTwoensdag 14 mei 2014 @ 16:58
quote:
0s.gif Op woensdag 14 mei 2014 16:56 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

had het over deel 5 :@ :@ :@
Oh natuurlijk haha. Ik ga zo maar eens een mail sturen naar Turn 10 wanneer ik Forza 6 kan verwachten.
Oh nee, Horizon 2 komt eerst ;(
Nick-GizMowoensdag 14 mei 2014 @ 17:00
quote:
10s.gif Op woensdag 14 mei 2014 16:58 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Oh natuurlijk haha. Ik ga zo maar eens een mail sturen naar Turn 10 wanneer ik Forza 6 kan verwachten.
Oh nee, Horizon 2 komt eerst ;(
Horizon was wel tof :D
PierreTTwoensdag 14 mei 2014 @ 17:01
quote:
0s.gif Op woensdag 14 mei 2014 17:00 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Horizon was wel tof :D
Was vermakelijk, maar direct verkocht nadat ik hem uitgespeeld had. Ik hou toch meer van de normale Forza :) Maar het idee was eigenlijk nog best leuk ja.
Nick-GizMowoensdag 14 mei 2014 @ 17:02
quote:
7s.gif Op woensdag 14 mei 2014 17:01 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Was vermakelijk, maar direct verkocht nadat ik hem uitgespeeld had. Ik hou toch meer van de normale Forza :) Maar het idee was eigenlijk nog best leuk ja.
2 zal ook wel tof worden ^O^

:W
PierreTTwoensdag 14 mei 2014 @ 17:05
quote:
0s.gif Op woensdag 14 mei 2014 17:02 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

2 zal ook wel tof worden ^O^

:W
Vast wel weer. Ik ga boodschappen doen :W
Kutmanagerwoensdag 14 mei 2014 @ 21:49
quote:
10s.gif Op woensdag 14 mei 2014 15:59 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Zal het dan? Zal ik dan toch echt terugkomen op de Xbox? En wie zal er iets om geven? Dit en meer ontdekt U snel!
Niemand natuurlijk.

quote:
9s.gif Op woensdag 14 mei 2014 15:31 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ik heb die man ook al in geen tijden meer gezien, denk rond november ofzo voor het laatst
In die pauper buitenlander tent in Tilburg waar we toen waren, fucking bezopen, toen had ie ook nog geen vriendin want hij was alleen maar aan het klagen dat hij geen chick kon regelen. :')
LitmanenAFCAwoensdag 14 mei 2014 @ 21:52
quote:
0s.gif Op woensdag 14 mei 2014 16:15 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Mjah hij voelt verder wel goed, hoef geen 20 euro extra uit te geven om em een keertje te laten wassen ;) Paar keer kloppen in shampoo werkt ook prima :D
Godverdomme :')
PierreTTwoensdag 14 mei 2014 @ 22:31
quote:
10s.gif Op woensdag 14 mei 2014 21:49 schreef Kutmanager het volgende:

In die pauper buitenlander tent in Tilburg waar we toen waren, fucking bezopen, toen had ie ook nog geen vriendin want hij was alleen maar aan het klagen dat hij geen chick kon regelen. :')
Die heeft ie ondertussen al wel!
LitmanenAFCAwoensdag 14 mei 2014 @ 22:33
Piet holler at ya boy wanneer gaan we sushi beuken?


En lied voor deze topic
PierreTTdonderdag 15 mei 2014 @ 02:25
quote:
0s.gif Op woensdag 14 mei 2014 22:33 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Piet holler at ya boy wanneer gaan we sushi beuken?


En lied voor deze topic
Vanaf volgende week heb ik veel tijd, we houden wel even contact :)
Kutmanagerdonderdag 15 mei 2014 @ 06:37
quote:
7s.gif Op woensdag 14 mei 2014 22:31 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Die heeft ie ondertussen al wel!
Klopt.
Nick-GizModonderdag 15 mei 2014 @ 06:53
morguh :O
PierreTTdonderdag 15 mei 2014 @ 09:55
quote:
0s.gif Op donderdag 15 mei 2014 06:53 schreef Nick-GizMo het volgende:
morguh :O
Goeiemorrege :O :W
Rossdaledonderdag 15 mei 2014 @ 09:56
O herro
PierreTTdonderdag 15 mei 2014 @ 10:57
Nog 1 dag, en dan vakantie tot september _O- Studeren :') :D
LitmanenAFCAdonderdag 15 mei 2014 @ 13:08
quote:
0s.gif Op donderdag 15 mei 2014 10:57 schreef PierreTT het volgende:
Nog 1 dag, en dan vakantie tot september _O- Studeren :') :D
Tijd om te gaan werken en te kappen met dit leventje :{w
Kutmanagerdonderdag 15 mei 2014 @ 15:23
quote:
0s.gif Op donderdag 15 mei 2014 13:08 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Tijd om te gaan werken en te kappen met dit leventje :{w
Zure burgers. :')
PierreTTdonderdag 15 mei 2014 @ 15:46
quote:
0s.gif Op donderdag 15 mei 2014 13:08 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Tijd om te gaan werken en te kappen met dit leventje :{w
Dat absoluut
LitmanenAFCAdonderdag 15 mei 2014 @ 15:52
quote:
7s.gif Op donderdag 15 mei 2014 15:46 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Dat absoluut
_O_ kom bij Gert en mij in de dnerzaak werken.
PierreTTdonderdag 15 mei 2014 @ 16:21
quote:
0s.gif Op donderdag 15 mei 2014 15:52 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

_O_ kom bij Gert en mij in de dnerzaak werken.
Dat zal een succes worden :D Jij in de keuken, Gert als kassabediende en ik als entertainment :D
Rossdaledonderdag 15 mei 2014 @ 16:29
quote:
10s.gif Op donderdag 15 mei 2014 16:21 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Dat zal een succes worden :D Jij in de keuken, Gert als kassabediende en ik als entertainment :D
Ik zie het helemaal voor me, Gert en Piet achter de toonbank. Zo'n Najib situatie _O-

Piet: HALLO! Je wil kebab? Dat kan! Wil je saus bij de kebab? IK ZEI WIL JE SAUS?

WIL JE SAUS? Hallo? Psst Gert, hij wil geen saus zegtie. Wat een rare jongen.

HALLO, WIL JE KNOFLOOKSAUS?

OF JE SAUS WIL!

WIL JE MEER OF MINDER SAUS?

STEF! STEF! HIJ WIL DURUM MET MEER SAUS!

Stef: Hij wilde toch kebab?

Piet: JE WILDE TOCH KEBAB?

Klant: Ja wolla, doe mar kebab van schaap ja, zonder saus

Piet: STEF! HIJ WIL KEBAB! Met Saus!
PierreTTdonderdag 15 mei 2014 @ 16:35
quote:
3s.gif Op donderdag 15 mei 2014 16:29 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ik zie het helemaal voor me, Gert en Piet achter de toonbank. Zo'n Najib situatie _O-

Piet: HALLO! Je wil kebab? Dat kan! Wil je saus bij de kebab? IK ZEI WIL JE SAUS?

WIL JE SAUS? Hallo? Psst Gert, hij wil geen saus zegtie. Wat een rare jongen.

HALLO, WIL JE KNOFLOOKSAUS?

OF JE SAUS WIL!

WIL JE MEER OF MINDER SAUS?

STEF! STEF! HIJ WIL DURUM MET MEER SAUS!

Stef: Hij wilde toch kebab?

Piet: JE WILDE TOCH KEBAB?

Klant: Ja wolla, doe mar kebab van schaap ja, zonder saus

Piet: STEF! HIJ WIL KEBAB! Met Saus!
Potentiele miljoenenbusiness _O-
PierreTTdonderdag 15 mei 2014 @ 16:36
Gert: Wil je ook uitgebreide garantie op je durum? Verzekerd tegen valschade en diefstal, het is allemaal mogelijk. Slechts 32,50 per maand!
Rossdaledonderdag 15 mei 2014 @ 16:38
quote:
10s.gif Op donderdag 15 mei 2014 16:36 schreef PierreTT het volgende:
Gert: Wil je ook uitgebreide garantie op je durum? Verzekerd tegen valschade en diefstal, het is allemaal mogelijk. Slechts 32,50 per maand!
_O-
Bozz187donderdag 15 mei 2014 @ 16:43
quote:
10s.gif Op donderdag 15 mei 2014 16:36 schreef PierreTT het volgende:
Gert: Wil je ook uitgebreide garantie op je durum? Verzekerd tegen valschade en diefstal, het is allemaal mogelijk. Slechts 32,50 per maand!
bezorg je ook in den helder
PierreTTdonderdag 15 mei 2014 @ 16:51
quote:
1s.gif Op donderdag 15 mei 2014 16:43 schreef Bozz187 het volgende:

[..]

bezorg je ook in den helder
Tuurlijk, ik bezorg gewoon op mijn pizzadonerbrommer!
PierreTTdonderdag 15 mei 2014 @ 16:52
Maurice kan dan de chagrijnige oude man zijn, elke shoarmatent heeft zo'n chagrijnige oude man die de hele dag daar alleen maar zit :D
Kutmanagerdonderdag 15 mei 2014 @ 16:57
quote:
10s.gif Op donderdag 15 mei 2014 16:52 schreef PierreTT het volgende:
Maurice kan dan de chagrijnige oude man zijn, elke shoarmatent heeft zo'n chagrijnige oude man die de hele dag daar alleen maar zit :D
Alsof ik dat volhoudt. :') Ga dan waarschijnlijk alleen maar beetje zitten zuipen en vervolgens alle doner opeten.

Met saus.
PierreTTdonderdag 15 mei 2014 @ 16:59
We noemen de zaak uiteraard wel Dikke Doner, Vet lekker!
Pixelldonderdag 15 mei 2014 @ 17:05
quote:
10s.gif Op donderdag 15 mei 2014 16:35 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Potentiele miljoenenbusiness _O-
Ik zeg doen!
PierreTTdonderdag 15 mei 2014 @ 17:17
quote:
1s.gif Op donderdag 15 mei 2014 17:05 schreef Pixell het volgende:

[..]

Ik zeg doen!
En wat wordt jouw rol precies? (haha, rol, doner :') )
Pixelldonderdag 15 mei 2014 @ 19:41
quote:
8s.gif Op donderdag 15 mei 2014 17:17 schreef PierreTT het volgende:

[..]

En wat wordt jouw rol precies? (haha, rol, doner :') )
Niks..uitkering trekken op de bank en af en toe laten bezorgen
PierreTTdonderdag 15 mei 2014 @ 21:08
quote:
1s.gif Op donderdag 15 mei 2014 19:41 schreef Pixell het volgende:

[..]

Niks..uitkering trekken op de bank en af en toe laten bezorgen
De tweede klant is een feit _O_
Kutmanagerdonderdag 15 mei 2014 @ 21:14
Kutpieter.
PierreTTdonderdag 15 mei 2014 @ 21:20
quote:
9s.gif Op donderdag 15 mei 2014 21:14 schreef Kutmanager het volgende:
Kutpieter.
Wat?
Kutmanagerdonderdag 15 mei 2014 @ 21:43
Gwn
PierreTTdonderdag 15 mei 2014 @ 21:50
quote:
0s.gif Op donderdag 15 mei 2014 21:43 schreef Kutmanager het volgende:
Gwn
Jaja
Michhasdonderdag 15 mei 2014 @ 22:14
quote:
0s.gif Op donderdag 15 mei 2014 21:43 schreef Kutmanager het volgende:
Gwn
assen_010.jpg

assen_011.jpg
Michhasdonderdag 15 mei 2014 @ 22:17
quote:
1s.gif Op donderdag 15 mei 2014 19:41 schreef Pixell het volgende:

[..]

Niks..uitkering trekken op de bank en af en toe laten bezorgen
assen_021.jpg
Michhasdonderdag 15 mei 2014 @ 22:20
quote:
0s.gif Op donderdag 15 mei 2014 13:08 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Tijd om te gaan werken en te kappen met dit leventje :{w
assen_033.jpg
Michhasdonderdag 15 mei 2014 @ 22:22
quote:
0s.gif Op donderdag 15 mei 2014 15:52 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

_O_ kom bij Gert en mij in de dnerzaak werken.
assen_027.jpg
Michhasdonderdag 15 mei 2014 @ 22:23
quote:
10s.gif Op donderdag 15 mei 2014 16:36 schreef PierreTT het volgende:
Gert: Wil je ook uitgebreide garantie op je durum? Verzekerd tegen valschade en diefstal, het is allemaal mogelijk. Slechts 32,50 per maand!
assen_016.jpg
Michhasdonderdag 15 mei 2014 @ 22:25
quote:
1s.gif Op donderdag 15 mei 2014 16:43 schreef Bozz187 het volgende:

[..]

bezorg je ook in den helder
assen_024.jpg
Pixelldonderdag 15 mei 2014 @ 22:34
quote:
1s.gif Op donderdag 15 mei 2014 22:25 schreef Michhas het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
hqdefault.jpg
Michhasdonderdag 15 mei 2014 @ 22:37
quote:
0s.gif Op donderdag 15 mei 2014 22:34 schreef Pixell het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
assen_001.jpg
PierreTTdonderdag 15 mei 2014 @ 22:47
Michiel _O-
Dr.Pringlesdonderdag 15 mei 2014 @ 23:31
Nieuws20140515_FarCry4.jpg
badboynovavrijdag 16 mei 2014 @ 00:11
quote:
Day one (net 3 uitgespeeld, ff eiland groen maken en door naar 4 )
PierreTTvrijdag 16 mei 2014 @ 07:03
Morguh :W
Michhasvrijdag 16 mei 2014 @ 08:05
Hallo Pieter.
PierreTTvrijdag 16 mei 2014 @ 08:50
quote:
7s.gif Op vrijdag 16 mei 2014 08:05 schreef Michhas het volgende:
Hallo Pieter.
Alles rustig?
Rossdalevrijdag 16 mei 2014 @ 09:10
quote:
Hebben _O_ Zo te zien gaan ze in dezelfde stijl door als deeltje 3 _O_
KneusTeunvrijdag 16 mei 2014 @ 11:48
Cliffyvrijdag 16 mei 2014 @ 12:24
quote:
3s.gif Op vrijdag 16 mei 2014 09:10 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Hebben _O_ Zo te zien gaan ze in dezelfde stijl door als deeltje 3 _O_
sig :D _O-
LitmanenAFCAvrijdag 16 mei 2014 @ 12:54
Michhasvrijdag 16 mei 2014 @ 13:41
quote:
7s.gif Op vrijdag 16 mei 2014 08:50 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Alles rustig?
assen_030.jpg
Kutmanagervrijdag 16 mei 2014 @ 14:13
Gister naar Godzilla geweest. Teringslecht. :') Ik had oprecht verwacht dat ze er deze keer wellicht wel wat van gemaakt hadden, maar nee.
Dr.Pringlesvrijdag 16 mei 2014 @ 15:41
quote:
3s.gif Op vrijdag 16 mei 2014 09:10 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Hebben _O_ Zo te zien gaan ze in dezelfde stijl door als deeltje 3 _O_
Beetje op olifanten rijden.
Bozz187vrijdag 16 mei 2014 @ 15:48
ben benieuwd hoe die wordt
Kutmanagervrijdag 16 mei 2014 @ 16:02
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 mei 2014 15:48 schreef Bozz187 het volgende:
ben benieuwd hoe die wordt
Ziet er wel vet uit, al heeft deze trailer het natuurlijk tactisch volledig mis. Als die schepen zo in linie zouden varen, vormen ze letterlijk een muur onderwater om je torpedo's op te richten. Laat staan ruimte hebben om te manoeuvreren, als er aan allebei de kanten van je schip 2 van die bakbeesten liggen op 300 meter afstand.
LitmanenAFCAvrijdag 16 mei 2014 @ 16:02
quote:
13s.gif Op vrijdag 16 mei 2014 16:02 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Ziet er wel vet uit, al heeft deze trailer het natuurlijk tactisch volledig mis. Als die schepen zo in linie zouden varen, vormen ze letterlijk een muur onderwater om je torpedo's op te richten. Laat staan ruimte hebben om te manoeuvreren, als er aan allebei de kanten van je schip 2 van die bakbeesten liggen op 300 meter afstand.
:')
Kutmanagervrijdag 16 mei 2014 @ 16:06
Hallo Stef.
Kutmanagervrijdag 16 mei 2014 @ 16:07

Ik ben zelf hier redelijk verslaafd aan de laatste paar dagen. Topspel.
LitmanenAFCAvrijdag 16 mei 2014 @ 16:07
quote:
10s.gif Op vrijdag 16 mei 2014 16:06 schreef Kutmanager het volgende:
Hallo Stef.
Jij moet echt eens wat minder total war spelen :') Of zelf bij het leger gaan iets wat ik jou heel graag wil zien doen
Bozz187vrijdag 16 mei 2014 @ 16:11
quote:
13s.gif Op vrijdag 16 mei 2014 16:02 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Ziet er wel vet uit, al heeft deze trailer het natuurlijk tactisch volledig mis. Als die schepen zo in linie zouden varen, vormen ze letterlijk een muur onderwater om je torpedo's op te richten. Laat staan ruimte hebben om te manoeuvreren, als er aan allebei de kanten van je schip 2 van die bakbeesten liggen op 300 meter afstand.
verschilt niet veel van hedendaagse battlegroups...

Abraham-Lincoln-battlegroup.jpg
Cliffyvrijdag 16 mei 2014 @ 16:13
quote:
6s.gif Op vrijdag 16 mei 2014 16:07 schreef Kutmanager het volgende:

Ik ben zelf hier redelijk verslaafd aan de laatste paar dagen. Topspel.
-1

bootjes veel te dicht op elkaar
Kutmanagervrijdag 16 mei 2014 @ 16:13
Alsof total war de 2e wereldoorlog covert. :')

Nee Stef ik lees wel eens boeken.
Kutmanagervrijdag 16 mei 2014 @ 16:15
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 mei 2014 16:11 schreef Bozz187 het volgende:

[..]

verschilt niet veel van hedendaagse battlegroups...
Dat zal best maar hedendaagse schepen zijn volgens mij een stuk kleiner, sneller en wendbaarder, aangezien bijna alle slagschepen volgens mij uitgerangeerd zijn.
Kutmanagervrijdag 16 mei 2014 @ 16:16
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 mei 2014 16:11 schreef Bozz187 het volgende:

[..]

verschilt niet veel van hedendaagse battlegroups...

[ afbeelding ]
Ja, zie je, die slagschepen uit WO2 waren net zo groot als die carrier. :')
Bozz187vrijdag 16 mei 2014 @ 16:18
quote:
6s.gif Op vrijdag 16 mei 2014 16:16 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Ja, zie je, die slagschepen uit WO2 waren net zo groot als die carrier. :')
ja, maar waarom is het dan tactisch niet verantwoord om dichtbij elkaar te varen, B-schepen zijn HVU dus hoeven niet te manuvreren
LitmanenAFCAvrijdag 16 mei 2014 @ 16:19
quote:
14s.gif Op vrijdag 16 mei 2014 16:13 schreef Kutmanager het volgende:
Alsof total war de 2e wereldoorlog covert. :')

Nee Stef ik lees wel eens boeken.
Ooit gedacht dat het maar goed is dat een game niet mega realistisch is, zou anders behoorlijk saai zijn allemaal.

En bovendien jij weet het beter als Bozz omdat je boeken hebt gelezen? :')
Kutmanagervrijdag 16 mei 2014 @ 16:21
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 mei 2014 16:18 schreef Bozz187 het volgende:

[..]

ja, maar waarom is het dan tactisch niet verantwoord om dichtbij elkaar te varen, B-schepen zijn HVU dus hoeven niet te manuvreren
Als er zware duitse bommenwerpers op je af komen wil je ook met je slagschip kunnen manoeuvreren, aangezien die van grote hoogte hun bommen af werpen en je dan ook daadwerkelijk nog tijd hebt om het een en ander te kunnen veranderen aan je koers. Maar als er 2 andere slagschepen vlak naast je varen gaat dat 'm natuurlijk niet worden.
Cliffyvrijdag 16 mei 2014 @ 16:22
1004004013408535_1.jpg
Kutmanagervrijdag 16 mei 2014 @ 16:22
quote:
3s.gif Op vrijdag 16 mei 2014 16:19 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Ooit gedacht dat het maar goed is dat een game niet mega realistisch is, zou anders behoorlijk saai zijn allemaal.

En bovendien jij weet het beter als Bozz omdat je boeken hebt gelezen? :')
Daar heb je zeker gelijk in.

En nee, dat zeg ik toch helemaal nergens. Ik vertel wat ik erover heb gelezen, ik zeg niet dat ik het beter weet dan iemand wiens baan het is. :')

En het hele punt was dat het vroeger natuurlijk wel anders ging dan vandaag de dag.
Kutmanagervrijdag 16 mei 2014 @ 16:24
Anyway, gisteren een update gereleased van war thunder en je kunt nu ook ground units besturen.


Gratis alfa/beta spellen zijn de toekomst. Elke keer nieuwe gratis content waardoor het leuk blijft. ^O^
Bozz187vrijdag 16 mei 2014 @ 16:24
quote:
3s.gif Op vrijdag 16 mei 2014 16:19 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Ooit gedacht dat het maar goed is dat een game niet mega realistisch is, zou anders behoorlijk saai zijn allemaal.

En bovendien jij weet het beter als Bozz omdat je boeken hebt gelezen? :')
haha idd stef, ik krijg nl. geen les in NATO taktieken mbt varen :P
LitmanenAFCAvrijdag 16 mei 2014 @ 16:27
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 mei 2014 16:24 schreef Bozz187 het volgende:

[..]

haha idd stef, ik krijg nl. geen les in NATO taktieken mbt varen :P
Maar Maurice heeft boeken gelezen dus daarom gelijk
LitmanenAFCAvrijdag 16 mei 2014 @ 16:28
quote:
6s.gif Op vrijdag 16 mei 2014 16:21 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Als er zware duitse bommenwerpers op je af komen wil je ook met je slagschip kunnen manoeuvreren, aangezien die van grote hoogte hun bommen af werpen en je dan ook daadwerkelijk nog tijd hebt om het een en ander te kunnen veranderen aan je koers. Maar als er 2 andere slagschepen vlak naast je varen gaat dat 'm natuurlijk niet worden.
Denk dat het weinig uit maakt of je nog gaat manoeuvreren als die bommen al onder weg zijn eerlijk gezegd.
Kutmanagervrijdag 16 mei 2014 @ 16:33
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 mei 2014 16:28 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Denk dat het weinig uit maakt of je nog gaat manoeuvreren als die bommen al onder weg zijn eerlijk gezegd.
Nouja, als ze van 5 kilometer hoogte vallen kun je prima nog een koerscorrectie maken.
LitmanenAFCAvrijdag 16 mei 2014 @ 16:34
quote:
6s.gif Op vrijdag 16 mei 2014 16:33 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Nouja, als ze van 5 kilometer hoogte vallen kun je prima nog een koerscorrectie maken.
Denk niet dat dat veel uitmaakt als er meerdere bommen naar beneden komen
PierreTTvrijdag 16 mei 2014 @ 16:37
Huh, bommen gooien?
Bozz187vrijdag 16 mei 2014 @ 16:49
quote:
6s.gif Op vrijdag 16 mei 2014 16:33 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Nouja, als ze van 5 kilometer hoogte vallen kun je prima nog een koerscorrectie maken.
http://en.wikipedia.org/wiki/5%22/38_caliber_gun#Characteristics

niet de bomb ontwijken, maar het vliegtuig vroegtijdig uitschakelen.
koerswijzigingen doe je zodat andere schepen/subs geen goede doelsoplossing kunnen krijgen.
KoningStomavrijdag 16 mei 2014 @ 17:02
gewoon even met een jet erlangs en dan ontploffen door bullshit
Bozz187vrijdag 16 mei 2014 @ 17:04
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 mei 2014 17:02 schreef KoningStoma het volgende:
gewoon even met een jet erlangs en dan ontploffen door bullshit
_O-
PierreTTvrijdag 16 mei 2014 @ 17:29
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 mei 2014 17:02 schreef KoningStoma het volgende:
gewoon even met een jet erlangs en dan ontploffen door bullshit
Uit je jet springen met een blowtorch en al parachutend de boot kapot maken _O-
Pixellvrijdag 16 mei 2014 @ 17:34
quote:
6s.gif Op vrijdag 16 mei 2014 16:24 schreef Kutmanager het volgende:
Anyway, gisteren een update gereleased van war thunder en je kunt nu ook ground units besturen.


Gratis alfa/beta spellen zijn de toekomst. Elke keer nieuwe gratis content waardoor het leuk blijft. ^O^
Best geinig, zelf al een hele tijd geleden dat ik het gespeeld heb
Kutmanagervrijdag 16 mei 2014 @ 18:31
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 mei 2014 16:49 schreef Bozz187 het volgende:

[..]

http://en.wikipedia.org/wiki/5%22/38_caliber_gun#Characteristics

niet de bomb ontwijken, maar het vliegtuig vroegtijdig uitschakelen.
koerswijzigingen doe je zodat andere schepen/subs geen goede doelsoplossing kunnen krijgen.
Ja, maar als dat niet lukt zul je toch iets moeten.
Kutmanagervrijdag 16 mei 2014 @ 19:28
http://en.wikipedia.org/wiki/Japanese_battleship_Yamato

Zelfs het grootste slagschip ooit gebruikte deze tactiek. Kijk maar bij dit plaatje:

220px-Yamato_maneuvering.jpg
SoldMayorvrijdag 16 mei 2014 @ 20:05

gr gr
Bozz187vrijdag 16 mei 2014 @ 20:22
Kutmanagervrijdag 16 mei 2014 @ 21:01
quote:
Wat een homo.

En clip is een slechte ripoff van:

Kutmanagervrijdag 16 mei 2014 @ 21:03
quote:
0:25 is Michiel.
SoldMayorvrijdag 16 mei 2014 @ 21:03
quote:
6s.gif Op vrijdag 16 mei 2014 21:01 schreef Kutmanager het volgende:
Wat een homo.

En clip is een slechte ripoff van:

Eric Prydz - Call on me (HD)
Ach man. :6
LitmanenAFCAzaterdag 17 mei 2014 @ 04:23
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 mei 2014 21:03 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

Ach man. :6
Michhaszaterdag 17 mei 2014 @ 07:29
quote:
10s.gif Op vrijdag 16 mei 2014 21:03 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

0:25 is Michiel.
_O-
SPOILER
struisvogel.jpg
PierreTTzaterdag 17 mei 2014 @ 11:36
quote:
Go Gert majoor, hier is ie hoor, niemand heeft het door, met wat Ipads in z'n store
Dr.Pringleszaterdag 17 mei 2014 @ 12:01
humor_papierstrookjes_hond_gevonden.jpg
Dr.Pringleszaterdag 17 mei 2014 @ 12:02
Ow5Pm.jpg
Dr.Pringleszaterdag 17 mei 2014 @ 12:51
quote:
Heeft ie nou een zweetband op zn kop? :D
Kutmanagerzaterdag 17 mei 2014 @ 14:44
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 mei 2014 12:51 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Heeft ie nou een zweetband op zn kop? :D
Jezelf quoten. :')
Dr.Pringleszaterdag 17 mei 2014 @ 14:55
quote:
6s.gif Op zaterdag 17 mei 2014 14:44 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Jezelf quoten. :')
Dat kan

assen_011.jpg
Kutmanagerzaterdag 17 mei 2014 @ 16:17

Baasjes.
PierreTTzaterdag 17 mei 2014 @ 19:31
Wat een topweer ^O^
Kutmanagerzaterdag 17 mei 2014 @ 19:36
Zeker. Raampje open, vol in de zon op de bank liggen en filmpje kijken. _O_
PierreTTzaterdag 17 mei 2014 @ 19:37
quote:
6s.gif Op zaterdag 17 mei 2014 19:36 schreef Kutmanager het volgende:
Zeker. Raampje open, vol in de zon op de bank liggen en filmpje kijken. _O_
^O^

Beetje op het balkon hangen, uitbrakken, peuken roken, en liters icetea naar binnen gieten _O_
Kutmanagerzaterdag 17 mei 2014 @ 19:52
Dat is een goed idee. Ik ga ice tea halen. :9
PierreTTzaterdag 17 mei 2014 @ 20:06
quote:
6s.gif Op zaterdag 17 mei 2014 19:52 schreef Kutmanager het volgende:
Dat is een goed idee. Ik ga ice tea halen. :9
En perenijsjes :D
Kutmanagerzaterdag 17 mei 2014 @ 20:07
Fuck dat. Zure matten. _O_
Kutmanagerzaterdag 17 mei 2014 @ 20:08
269364_501070943261881_1363569387_n.jpg
Cliffyzaterdag 17 mei 2014 @ 20:11
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 mei 2014 20:06 schreef PierreTT het volgende:

[..]

En perenijsjes :D
Oh shit dat word een tripje naar de super morgen :D
PierreTTzaterdag 17 mei 2014 @ 20:13
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 mei 2014 20:11 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Oh shit dat word een tripje naar de super morgen :D
Ik heb al een doos liggen :D Goed tegen de brakheid ook O+
Cliffyzaterdag 17 mei 2014 @ 20:24
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 mei 2014 20:13 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ik heb al een doos liggen :D Goed tegen de brakheid ook O+
:9

Ik heb koud witbier dus ik kom de avond wel door ;)
Rossdalezaterdag 17 mei 2014 @ 20:35
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 mei 2014 19:37 schreef PierreTT het volgende:

[..]

^O^

Beetje op het balkon hangen, uitbrakken, peuken roken, en liters icetea naar binnen gieten _O_
Lekker met de motor langs het strand gecrossed en Duitse toeristen in Domburg lastig vallen _O-
PierreTTzaterdag 17 mei 2014 @ 20:35
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 mei 2014 20:24 schreef Cliffy het volgende:

[..]

:9

Ik heb koud witbier dus ik kom de avond wel door ;)
Nice, ik heb witte Trappist liggen van La Trappe :9
PierreTTzaterdag 17 mei 2014 @ 20:36
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 mei 2014 20:35 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Lekker met de motor langs het strand gecrossed en Duitse toeristen in Domburg lastig vallen _O-
Ook een prima dag voor inderdaad :D
Rossdalezaterdag 17 mei 2014 @ 20:37
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 mei 2014 20:35 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Nice, ik heb witte Trappist liggen van La Trappe :9
Zo'n mooi terras he bij die brouwerij O+
PierreTTzaterdag 17 mei 2014 @ 20:38
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 mei 2014 20:37 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Zo'n mooi terras he bij die brouwerij O+
Ja wij zitten er regelmatig, bij de Koningshoeven. Belachelijk Bourgondisch lunchen daar :D
Rossdalezaterdag 17 mei 2014 @ 20:44
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 mei 2014 20:38 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ja wij zitten er regelmatig, bij de Koningshoeven. Belachelijk Bourgondisch lunchen daar :D
Kom er ook wel eens ja, mooiste terras wat ik ken eigenlijk :o

Die bitterballen gebakken in triple :9
PierreTTzaterdag 17 mei 2014 @ 21:00
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 mei 2014 20:44 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Kom er ook wel eens ja, mooiste terras wat ik ken eigenlijk :o

Die bitterballen gebakken in triple :9
Die complete plank met zelfgemaakt brood, pate, leverworst en trappistenkaas, omnomnom O+
Kutmanagerzaterdag 17 mei 2014 @ 21:02
Loop ik net naar de jumbo om ice tea te halen, je had die mensen moeten zien kijken. Kale bats, rooie week baard, afgetrapte schoenen en broek en vlekken op m'n shirt. Volgens mij dachten ze dat ik een zwerver was. :') ;(
PierreTTzaterdag 17 mei 2014 @ 21:33
quote:
10s.gif Op zaterdag 17 mei 2014 21:02 schreef Kutmanager het volgende:
Loop ik net naar de jumbo om ice tea te halen, je had die mensen moeten zien kijken. Kale bats, rooie week baard, afgetrapte schoenen en broek en vlekken op m'n shirt. Volgens mij dachten ze dat ik een zwerver was. :') ;(
Hoezo loop je er zo bij dan :')
Kutmanagerzaterdag 17 mei 2014 @ 21:34
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 mei 2014 21:33 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Hoezo loop je er zo bij dan :')
Het is zaterdag.
Kutmanagerzaterdag 17 mei 2014 @ 21:38
574511_478798525501371_376748311_n.png
PierreTTzaterdag 17 mei 2014 @ 21:46
quote:
6s.gif Op zaterdag 17 mei 2014 21:34 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Het is zaterdag.
Ik loop de hele dag al in mijn zwembroek :D
Bozz187zaterdag 17 mei 2014 @ 21:55
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 mei 2014 21:46 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ik loop de hele dag al in mijn zwembroek :D
beter, ik de hele dag in asfaltwerend
Kutmanagerzaterdag 17 mei 2014 @ 22:01
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 mei 2014 21:46 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ik loop de hele dag al in mijn zwembroek :D
Ook chill.
LitmanenAFCAzondag 18 mei 2014 @ 00:05
quote:
10s.gif Op zaterdag 17 mei 2014 21:02 schreef Kutmanager het volgende:
Loop ik net naar de jumbo om ice tea te halen, je had die mensen moeten zien kijken. Kale bats, rooie week baard, afgetrapte schoenen en broek en vlekken op m'n shirt. Volgens mij dachten ze dat ik een zwerver was. :') ;(
:')
LitmanenAFCAzondag 18 mei 2014 @ 00:05
Hele dag gewerkt #iemandmoethetdoen #kutleven
Beastie_boyszondag 18 mei 2014 @ 02:05
Maurice, houdt gewoon je bakkes.
Cliffyzondag 18 mei 2014 @ 02:42
Uh oh #fittie
Bozz187zondag 18 mei 2014 @ 04:15
quote:
0s.gif Op zondag 18 mei 2014 02:05 schreef Beastie_boys het volgende:
Maurice, houdt gewoon je bakkes.
niet eens een voorstel ronden :'(
Bozz187zondag 18 mei 2014 @ 04:17
quote:
10s.gif Op zaterdag 17 mei 2014 21:02 schreef Kutmanager het volgende:
Loop ik net naar de jumbo om ice tea te halen, je had die mensen moeten zien kijken. Kale bats, rooie week baard, afgetrapte schoenen en broek en vlekken op m'n shirt. Volgens mij dachten ze dat ik een zwerver was. :') ;(
ook in je dispuut pakkie, vers geschoren zouden mensen het zelfde denken...
Kutmanagerzondag 18 mei 2014 @ 05:14
Ik ben nou wel benieuwd wie die gozer is.

quote:
1s.gif Op zondag 18 mei 2014 04:17 schreef Bozz187 het volgende:

[..]

ook in je dispuut pakkie, vers geschoren zouden mensen het zelfde denken...
Neuh, dan zie je ze alleen vies kijken omdat ze vinden dat je van hun belastingcenten leeft. Wat natuurlijk ook wel zo is. :Y) Maar dat doe jij ook toch?
Bozz187zondag 18 mei 2014 @ 09:47
quote:
10s.gif Op zondag 18 mei 2014 05:14 schreef Kutmanager het volgende:
Ik ben nou wel benieuwd wie die gozer is.

[..]

Neuh, dan zie je ze alleen vies kijken omdat ze vinden dat je van hun belastingcenten leeft. Wat natuurlijk ook wel zo is. :Y) Maar dat doe jij ook toch?
nee hoor, ik Ga Niet Om 12 Uur aan het bier in De baas Zijn tijd...
PierreTTzondag 18 mei 2014 @ 09:56
quote:
1s.gif Op zondag 18 mei 2014 09:47 schreef Bozz187 het volgende:

[..]

nee hoor, ik Ga Niet Om 12 Uur aan het bier in De baas Zijn tijd...
Als het kon wel en dat weet jij ook :D
KneusTeunzondag 18 mei 2014 @ 10:20
quote:
1s.gif Op zondag 18 mei 2014 09:56 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Als het kon wel en dat weet jij ook :D
Wie niet?
PierreTTzondag 18 mei 2014 @ 10:24
quote:
1s.gif Op zondag 18 mei 2014 10:20 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Wie niet?
Tuurlijk. Vandaag lekker vissen Teun? Zonnetje, biertje, hengeltje, karpertje? :D
Bozz187zondag 18 mei 2014 @ 10:27
quote:
1s.gif Op zondag 18 mei 2014 09:56 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Als het kon wel en dat weet jij ook :D
afgelopen donderdag nog :D
PierreTTzondag 18 mei 2014 @ 10:29
quote:
1s.gif Op zondag 18 mei 2014 10:27 schreef Bozz187 het volgende:

[..]

afgelopen donderdag nog :D
Stelletje bezopen piraten! :D
Bozz187zondag 18 mei 2014 @ 10:38
quote:
10s.gif Op zondag 18 mei 2014 10:29 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Stelletje bezopen piraten! :D
dat was Wel het eind resultaat
PierreTTzondag 18 mei 2014 @ 10:40
quote:
1s.gif Op zondag 18 mei 2014 10:38 schreef Bozz187 het volgende:

[..]

dat was Wel het eind resultaat
Beter dan de loop van het 450mm kanon te smeren
Bozz187zondag 18 mei 2014 @ 10:42
quote:
10s.gif Op zondag 18 mei 2014 10:40 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Beter dan de loop van het 450mm kanon te smeren
beetje dit de hele dag luisteren en bier drinken, is inderdaad beter
PierreTTzondag 18 mei 2014 @ 11:04
Straks de hele dag barbecuen awyeah :D
Michhaszondag 18 mei 2014 @ 11:05
Ga eens slapen jongens.
PierreTTzondag 18 mei 2014 @ 11:06
quote:
7s.gif Op zondag 18 mei 2014 11:05 schreef Michhas het volgende:
Ga eens slapen jongens.
We spelen niet allemaal de hele nacht Diablo :D
Michhaszondag 18 mei 2014 @ 11:07
quote:
1s.gif Op zondag 18 mei 2014 11:06 schreef PierreTT het volgende:

[..]

We spelen niet allemaal de hele nacht Diablo :D
Ik heb Diablo sinds gisteravond niet meer aangeraakt. Vannacht naar Nijmegen geweest met Bozz en kornuiten.
PierreTTzondag 18 mei 2014 @ 11:32
quote:
10s.gif Op zondag 18 mei 2014 11:07 schreef Michhas het volgende:

[..]

Ik heb Diablo sinds gisteravond niet meer aangeraakt. Vannacht naar Nijmegen geweest met Bozz en kornuiten.
Nice, naar de club?
KoningStomazondag 18 mei 2014 @ 13:43
De...

Discotheek?
Dr.Pringleszondag 18 mei 2014 @ 15:01
Het

Buurthuis.
Kutmanagerzondag 18 mei 2014 @ 15:19
Ugh net wakker en hoofdpijn. ;(
KneusTeunzondag 18 mei 2014 @ 16:11
quote:
1s.gif Op zondag 18 mei 2014 10:24 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Tuurlijk. Vandaag lekker vissen Teun? Zonnetje, biertje, hengeltje, karpertje? :D
check me instagram ;)
Cliffyzondag 18 mei 2014 @ 16:52
quote:
10s.gif Op zondag 18 mei 2014 11:07 schreef Michhas het volgende:

[..]

Ik heb Diablo sinds gisteravond niet meer aangeraakt. Vannacht naar Nijmegen geweest met Bozz en kornuiten.
Doe mij eens een keertje een DM als je weer D3 gaat spelen :)
KneusTeunzondag 18 mei 2014 @ 17:03
ja ik moet ook weer gaan d3'en. Maar met dit weer liever niet :)
Michhaszondag 18 mei 2014 @ 17:17
quote:
0s.gif Op zondag 18 mei 2014 16:52 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Doe mij eens een keertje een DM als je weer D3 gaat spelen :)
Ik speel nog elke dag. Slinger hem nu weer aan :)
Rossdalezondag 18 mei 2014 @ 18:16
Mijn motor zo op de parkeerplaats vinden, doet pijn aan mijn hart :'(

15ygrjr.jpg
Kutmanagerzondag 18 mei 2014 @ 18:24
quote:
3s.gif Op zondag 18 mei 2014 18:16 schreef Rossdale het volgende:
Mijn motor zo op de parkeerplaats vinden, doet pijn aan mijn hart :'(

[ afbeelding ]
Jezus wat kut.
KneusTeunzondag 18 mei 2014 @ 21:19
quote:
3s.gif Op zondag 18 mei 2014 18:16 schreef Rossdale het volgende:
Mijn motor zo op de parkeerplaats vinden, doet pijn aan mijn hart :'(

[ afbeelding ]
wtf! iemand de auto tegenaan gezet?
Bozz187zondag 18 mei 2014 @ 21:21
quote:
3s.gif Op zondag 18 mei 2014 18:16 schreef Rossdale het volgende:
Mijn motor zo op de parkeerplaats vinden, doet pijn aan mijn hart :'(

[ afbeelding ]
Fucked up man
badboynovazondag 18 mei 2014 @ 22:57
Dat is Klote rossje
Cliffyzondag 18 mei 2014 @ 23:03
quote:
3s.gif Op zondag 18 mei 2014 18:16 schreef Rossdale het volgende:
Mijn motor zo op de parkeerplaats vinden, doet pijn aan mijn hart :'(

[ afbeelding ]
wtf :'(
PierreTTzondag 18 mei 2014 @ 23:12
quote:
3s.gif Op zondag 18 mei 2014 18:16 schreef Rossdale het volgende:
Mijn motor zo op de parkeerplaats vinden, doet pijn aan mijn hart :'(

[ afbeelding ]
Dat is fucked :'( goed kut ;(
Sharpdressedmanzondag 18 mei 2014 @ 23:31
quote:
3s.gif Op zondag 18 mei 2014 18:16 schreef Rossdale het volgende:
Mijn motor zo op de parkeerplaats vinden, doet pijn aan mijn hart :'(

[ afbeelding ]
Dat is knap klote, iets meer bekend wie,wat,hoe?

Succes met het verzekeringsverhaal.
;(
Nick-GizMomaandag 19 mei 2014 @ 00:13
quote:
3s.gif Op zondag 18 mei 2014 18:16 schreef Rossdale het volgende:
Mijn motor zo op de parkeerplaats vinden, doet pijn aan mijn hart :'(

[ afbeelding ]
fucked man :(
LitmanenAFCAmaandag 19 mei 2014 @ 01:02
Gefeliciteerd MauMau
Kutmanagermaandag 19 mei 2014 @ 01:04
quote:
0s.gif Op maandag 19 mei 2014 01:02 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Gefeliciteerd MauMau
danku.
Kutmanagermaandag 19 mei 2014 @ 01:04
vol