FOK!forum / Culinesse à gogo / pasta met zalm en spinazie invriezen/ opnieuw opwarmen?
bulbjeszondag 4 mei 2014 @ 17:46
Had ongeveer anderhalve maand geleden wat tagliatelle met zalm en (diepvries)spinazie (met boursin) over, dit heb ik toen laten afkoelen en daarna in de vriezer gedaan.

Maar heb geen idee of dit eigenlijk a.) nog wel goed is b.) nog te eten als ik dat opwarm in de magnetron (want in pan kan het niet, de pasta zit vermengd met de zalm en spinazie).

Heb het nu vanaf gisteravond laten ontdooien op het aanrecht en daarna in koelkast.

Is dit nog te vreten of moet ik iets anders gaan verzinnen voor vandaag?
Hyaenidaezondag 4 mei 2014 @ 17:47
Ik ga hier een klein beetje van over m'n nek.
#ANONIEMzondag 4 mei 2014 @ 17:50
Vast wel.
bulbjeszondag 4 mei 2014 @ 17:51
Culinair verantwoord is het natuurlijk niet. Van opwarmen in de magnetron ben ik ook geen fan, maar zie met deze maaltijd geen andere optie.

Maar deze dame is arm, dus als t prakje nog te eten is dan schuif ik dat vnvnd wel naar binnen.
Vraag me wel af of zalm -en tagliatelle- nog smaakt of dat dat dan smakeloze rubber wordt? (kip opwarmen bijv. is echt :r )
troveyzondag 4 mei 2014 @ 17:51
Ja hoor....of het lekker is is een tweede maar dat vroeg je dan weer niet. :P
LilDutchPrincesszondag 4 mei 2014 @ 18:34
Spinazie moet je niet opnieuw opwarmen. (en naar mijn mening pasta ook niet).
RobinOokzondag 4 mei 2014 @ 18:38
Je zal er vast niet ziek van worden maar het lijkt me errug smerig.
Het originele gerecht lijkt me al vrij smerig, maar ingevroren en opgewarmd lijkt het me nog veel smeriger.
Pannenkoekenzondag 4 mei 2014 @ 18:54
Spinazie opnieuw opwarmen is heel slecht
RobinOokzondag 4 mei 2014 @ 18:55
Welnee. Fabeltje.
Lienekienzondag 4 mei 2014 @ 19:21
Volgende keer gewoon helemaal ontdooien in de koelkast.

Ik zou het daarna in een ovenschaal gooien, wat kaas erover en dan nog 15-20 minuten op 180 graden in de oven.