Precies wat ik bedoel, als je een ingespeeld team op hoog niveau hebt draait het ook zonder constant commentaar wel.quote:Op dinsdag 6 mei 2014 21:10 schreef Isabeau het volgende:
[..]
In de keuken van De Librije was het allemaal pais en vree, alles liep daar als een geoliede machine en heb echt niemand z'n stem horen verheffen(weet niet wat er gebeurt als er geen gasten zijn natuurlijk
)
Ja, en hoe moeilijk is het om te zien dat dat logisch is als je voor het eerst onder druk in zo'n keuken staat?quote:Op dinsdag 6 mei 2014 21:12 schreef Halcon het volgende:
[..]
Nee. Vieze borden, verkeerd op het bord, etc. Er ging veel fout.
Maar niet alles en het is zéker niet dat ze alle 4 niet functioneerden wat je net beweerde. Maar goed, je wilt het toch niet anders zien dus laat maarquote:Op dinsdag 6 mei 2014 21:12 schreef Halcon het volgende:
[..]
Nee. Vieze borden, verkeerd op het bord, etc. Er ging veel fout.
Een schoon bord is vrij basaal toch?quote:Op dinsdag 6 mei 2014 21:13 schreef TAV74 het volgende:
[..]
Ja, en hoe moeilijk is het om te zien dat dat logisch is als je voor het eerst onder druk in zo'n keuken staat?
Vieze borden en zo... De basis gaat al fout. Is dat zo lastig een schoon bord serveren?quote:Op dinsdag 6 mei 2014 21:13 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
Maar niet alles en het is zéker niet dat ze alle 4 niet functioneerden wat je net beweerde. Maar goed, je wilt het toch niet anders zien dus laat maar
Oh, ik dacht dat ze dat maar gewoon 'moeten kunnen' van je?quote:Op dinsdag 6 mei 2014 21:15 schreef Halcon het volgende:
Ze hadden dit ook al eerder in de wedstrijd een paar keer goed moeten oefenen.
Volgens mij heb je weinig inlevingsvermogen. In alle rust in je eigen keukentje is het allemaal basaal en makkelijk, maar voor het eerst in zo'n keuken, met wedstrijdelement, camera;s en flinke druk erop ga je echt wel basale fouten maken. Hoe talentvol je ook bent. En de regie brengt dat natuurlijk ook maar al te graag in beeld.quote:
Een masterchef staat niet solo in een keukentje. Die staat in een keuken waar een team werkt. En vieze borden kan dan gewoon echt niet. Koppie erbij houden! Ik snap best wel dat het wennen is als je dit nooit hebt gedaan, maar veel heel basale dingen gingen fout vandaag.quote:Op dinsdag 6 mei 2014 21:17 schreef TAV74 het volgende:
[..]
Volgens mij heb je weinig inlevingsvermogen. In alle rust in je eigen keukentje is het allemaal basaal en makkelijk, maar voor het eerst in zo'n keuken, met wedstrijdelement, camera;s en flinke druk erop ga je echt wel basale fouten maken. Hoe talentvol je ook bent. En de regie brengt dat natuurlijk ook maar al te graag in beeld.
Beter is wat oefenen vroeger in de wedstrijd natuurlijk. Aan de andere kant: een vies bord serveren.... zoals die chef al zei: dat zie je toch zelf ook wel?quote:Op dinsdag 6 mei 2014 21:17 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
Oh, ik dacht dat ze dat maar gewoon 'moeten kunnen' van je?
Bart maakt teveel fouten, het is een wedstrijd.quote:Op dinsdag 6 mei 2014 21:24 schreef Halcon het volgende:
Kijk die Bojana eens smerig glimlachen op het moment dat Bart werd gefileerd.
Klopt. Basale dingen gaan voortdurend fout bij hem.quote:Op dinsdag 6 mei 2014 21:26 schreef Piet_Piraat het volgende:
[..]
Bart maakt teveel fouten, het is een wedstrijd.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.. Ik kan nog herinneren toen hij dag 1 op z'n bek ging met iets wat hij vaak deed. Nu staat hij als een baas in een Michelin tent te koken wat totaal niet zijn ding is. Ontzettend trots op die gozer.
Bojana kan niet tegen stress en in team werken.quote:Op dinsdag 6 mei 2014 21:27 schreef Halcon het volgende:
[..]
Klopt. Basale dingen gaan voortdurend fout bij hem.
quote:Op dinsdag 6 mei 2014 21:29 schreef regnavetto het volgende:
Echt dieDie leert het snelst.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.. Ik kan nog herinneren toen hij dag 1 op z'n bek ging met iets wat hij vaak deed. Nu staat hij als een baas in een Michelin tent te koken wat totaal niet zijn ding is. Ontzettend trots op die gozer.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |