Hmm, ik vermoed van niet. Melk ook niet, denk je?quote:Op donderdag 1 mei 2014 20:58 schreef Deisyy het volgende:
Als ik iets te pittig heb gemaakt los ik dat weleens op door er een scheut yoghurt doorheen te roeren, maar ik weet niet of dat helpt bij te zout.
Het is echt niet te eten zo. Ik was vergeten dat die bouillon zo zout is.quote:Op donderdag 1 mei 2014 20:58 schreef Joezi het volgende:
[..]
Gewoon opeten en met 2 liter water weegklokken! We gooien hier niks weg!
Getver zegquote:Op donderdag 1 mei 2014 20:58 schreef Deisyy het volgende:
Als ik iets te pittig heb gemaakt los ik dat weleens op door er een scheut yoghurt doorheen te roeren, maar ik weet niet of dat helpt bij te zout.
lol die heb ik ook, alleen een andere, suiker dus!quote:Op donderdag 1 mei 2014 20:59 schreef Deisyy het volgende:
Ik lees suiker![]()
http://www.goeievraag.nl/(...)uiker-opheffen.53964
Dat dacht ik ook, maar maak je het dan niet gewoon zoet?quote:Op donderdag 1 mei 2014 20:59 schreef Deisyy het volgende:
Ik lees suiker![]()
http://www.goeievraag.nl/(...)uiker-opheffen.53964
Oh, dat ga ik even proberenquote:Op donderdag 1 mei 2014 20:59 schreef Deisyy het volgende:
Ik lees suiker![]()
http://www.goeievraag.nl/(...)uiker-opheffen.53964
Die van die aardappelschijfjes klinkt heel aannemelijk. Goed excuus om na morgen weer aardappeltjes te eten.quote:Op donderdag 1 mei 2014 20:59 schreef Joezi het volgende:
[..]
lol die heb ik ook, alleen een andere, suiker dus!
http://www.goeievraag.nl/(...)veel-zout-eten.53300
Is niet getver hoor, je moet er ook niet teveel yoghurt doorheen gooien, maar het werkt zeker wel, beter nog werkt creme fraiche, maar in tegenstelling tot yoghurt heb ik dat niet altijd in huis.quote:
Wow. Ik had serieus niet gedacht dat er nog zoveel remedies zouden zijn. Ook goed om te onthouden.quote:Op donderdag 1 mei 2014 21:02 schreef mootie het volgende:
Te veel zout in het eten? Een eetlepel azijn en een eetlepel suiker toevoegen. Ook nog even opkoken met wat stukjes rauwe aardappel kan uitkomst bieden.
Als de de soepen of sausen te zout zijn een paar druppels appelazijn en proef het is gelijk minder zout.
Omaweetraad
Heb je niet gewoon nog meer risotto? Meer niet-zoute risotto maken en daar de te zoute risotto mee vermengen.quote:Op donderdag 1 mei 2014 21:02 schreef Disana het volgende:
[..]
Ja dat lees ik net in die tip van Joezi en dat ga ik morgen doen.
Maar ik ben bang dat het zout al door de risotto, groenten en gehakt is opgenomen. Dan zou ik wel heel veel rijst moeten toevoegen.quote:Op donderdag 1 mei 2014 21:03 schreef Myraela het volgende:
[..]
Heb je niet gewoon nog meer risotto? Meer niet-zoute risotto maken en daar de te zoute risotto mee vermengen.
Aardappel door risotto lijkt me geen succes.
Syrië zijn we allang vergeten, niet hip meerquote:Op donderdag 1 mei 2014 21:07 schreef Jian het volgende:
En dan denken ze dat ze in de Oekraïne problemen hebben .......
Gewoon een paar grote stukken die even mee mogen zwemmen om wat zout op te slurpen.quote:Op donderdag 1 mei 2014 21:03 schreef Myraela het volgende:
[..]
Heb je niet gewoon nog meer risotto? Meer niet-zoute risotto maken en daar de te zoute risotto mee vermengen.
Aardappel door risotto lijkt me geen succes.
Maak je meer en vries het in.quote:Op donderdag 1 mei 2014 21:04 schreef Disana het volgende:
[..]
Maar ik ben bang dat het zout al door de risotto, groenten en gehakt is opgenomen. Dan zou ik wel heel veel rijst moeten toevoegen.
Wel joh er komen woningen vrijquote:Op donderdag 1 mei 2014 21:08 schreef Joezi het volgende:
[..]
Syrië zijn we allang vergeten, niet hip meer
Jah, ik heb in NWS nog een tijdje gebaggerd in het Syrië topic, maar toen was het nog spannend, doet ie het of doet ie het niet....... Nu hebben we Utopia en deze SCquote:Op donderdag 1 mei 2014 21:08 schreef Joezi het volgende:
[..]
Syrië zijn we allang vergeten, niet hip meer
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |