Precies hetzelfde als die van de AH alleen stukken goedkoperquote:
Ja die wel jaquote:
Daarom gaan we naar de Lidl toch??quote:Op zondag 1 juni 2014 16:20 schreef kvd het volgende:
[..]
Precies hetzelfde als die van de AH alleen stukken goedkoper
Ik heb net deze week weer Kikoman gehaald omdat mijn soyasaus van de toko op wasquote:Op zondag 1 juni 2014 15:36 schreef uniekhoorn het volgende:
Aziatische week
Net gehaald: tube wasabi, bamboescheuten, vissaus, sojasaus (even lekker als kikoman alleen 3x zo "goedkoop", oestersaus....
Deze week toch nog maar een extra sojasaus halen en waarschijnlijk een pot gember.
Die rauwe ham heb ik ook altijd erg lekker idd.quote:Op zondag 1 juni 2014 15:54 schreef Molo het volgende:
Ok, de huzarensalade vind ik niet te eten. De radler (bier met citroenlimonade) vind ik wel lekker bij de bbq.
Boerenmet worst in plakjes en rauwe ham is ook goed bevonden hier door de slaap visite
http://www.lidl-pageflip.com/nl.html?kid=c4jo6fquote:Op maandag 2 juni 2014 10:11 schreef RickoKun het volgende:
Hoezo staan er soms geen aanbiedingen op de site de hele week?
Nu ook zo?
http://www.lidl.nl/cps/rd(...)Groente_en_fruit.htm
Ik ben een sjap want ik vergeet telkens de "Nee / Nee" sticker op mijn voordeur eraf te halen. Dus heb geen folder.quote:
quote:Op maandag 2 juni 2014 10:21 schreef Pandaplint het volgende:
[..]
http://www.lidl-pageflip.com/nl.html?kid=c4jo6f
Ben ook benieuwd wat ik me daarbij moet voorstellenquote:
dat was precies mijn gedachte...quote:Op dinsdag 3 juni 2014 22:54 schreef RobinOok het volgende:
Heb het laten liggen. Was volgens mij eendenborst in plakjes gesneden. Met aan elk plakje een randje vet/vel. Kan me niet voorstellen dat dat lekker wordt.
vet afsnijden en op hoog vuur wokken met kruiden en specerijen, of hoisin saus ofzoquote:Op dinsdag 3 juni 2014 23:03 schreef Trusten het volgende:
Ja ik heb bij nader inzien ook geen idee wat ik er het beste mee kan doen :p
Volgens mij kan dat twee kanten op.quote:Op dinsdag 3 juni 2014 22:54 schreef RobinOok het volgende:
Heb het laten liggen. Was volgens mij eendenborst in plakjes gesneden. Met aan elk plakje een randje vet/vel. Kan me niet voorstellen dat dat lekker wordt.
je weet helemaal niet of het een mooi stukje vlees was, ik gok van niet en dat ze het daarom in stukjes hebben gesneden en verkopen als "wokvlees".quote:Op woensdag 4 juni 2014 17:04 schreef Myraela het volgende:
[..]
Volgens mij kan dat twee kanten op.
1. Het vet/vel blijft smerig
2. Het vlees is helemaal kapot droog gebakken
Wat zonde van een mooi stukje vlees.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |