JonJonJip | donderdag 24 april 2014 @ 23:46 |
Goedenavond, Ik ben een onderzoek aan het doen naar belegde broodjes voor catering/verkoop. Graag zou ik van jullie weten welke broodjes jullie bij de broodjesbar/catering het lekkerste vinden. Het gaat hierbij vooral om de speciale (warme)broodjes, dus geen broodjes kaas ham of eiersalade maar meer de iets luxere ,uitgebreid belegde broodjes. Graag even de naam van het broodje vermelden en wat er aan producten in zit en evt. dressing/saus. Ik zal zelf beginnen met een aantal voorbeelden. Broodje Beenham : stokbroodje met warme beenham, ijsbergsla, uien en honingmosterd dressing Broodje Sate : Stokbroodje met warme kipsaté, tauge en gebakken uitjes Broodje Spek met ei: Stokbroodje met gebakken spekjes en omelet, ijsbergsla en cocktailsaus Broodje Taco: Stokbroodje met gebakken gehakt, mais en chilisaus Zouden jullie verder kunnen gaan met jullie lekkerste broodjes ? Alvast bedankt, | |
Reemi | donderdag 24 april 2014 @ 23:46 |
Eiersalade bacon | |
Mord_Sith | donderdag 24 april 2014 @ 23:46 |
En wat ga je precies met de uitkomsten doen? | |
Dagoduck | donderdag 24 april 2014 @ 23:48 |
Opeten ![]() | |
Mord_Sith | donderdag 24 april 2014 @ 23:48 |
Scherp +1 | |
Bosscielny | donderdag 24 april 2014 @ 23:48 |
Een broodje met...![]() | |
#ANONIEM | donderdag 24 april 2014 @ 23:49 |
![]() | |
#ANONIEM | donderdag 24 april 2014 @ 23:49 |
Een broodje met kaas is wel lekker | |
mstx | donderdag 24 april 2014 @ 23:49 |
broodje bal | |
DaKKiE1984 | donderdag 24 april 2014 @ 23:50 |
Broodje Martino ![]() ![]() | |
#ANONIEM | donderdag 24 april 2014 @ 23:50 |
![]() | |
Dagoduck | donderdag 24 april 2014 @ 23:51 |
Lekkere 'Italiaanse bol carpaccio' vind ik wel lekker. Of die sandwiches die je bij het tankstation koopt met ei en bacon. Of Broodje Beenham : stokbroodje met warme beenham, ijsbergsla, uien en honingmosterd dressing. Eigenlijk vind ik heel veel wel lekker. Thuis eet ik vaak geroosterd brood met grillworst en curry. | |
Alexxxxx | donderdag 24 april 2014 @ 23:51 |
Broodje spruitjes: stokbroodje met spruitjes in een bed van spinazie en honing-mosterdsaus | |
__Saviour__ | donderdag 24 april 2014 @ 23:51 |
Broodje dolfijn | |
mstx | donderdag 24 april 2014 @ 23:52 |
Da's ook mijn favoriete voedsel bij de pomp ![]() | |
datismijnmening | donderdag 24 april 2014 @ 23:53 |
Meatballsub ![]() | |
Mord_Sith | donderdag 24 april 2014 @ 23:55 |
Bah ![]() | |
maily | donderdag 24 april 2014 @ 23:56 |
![]() | |
Ro-ald | vrijdag 25 april 2014 @ 00:03 |
Broodje: Italiaanse bol met Filet Americain, ei, uitjes, peper en zout. | |
SoS87 | vrijdag 25 april 2014 @ 00:04 |
Ik hou wel van een plakje kaas op mijn worst. | |
JonJonJip | vrijdag 25 april 2014 @ 00:10 |
bedankt alvast, aan de 2 mensen die wel serieus kunnen reageren. is het echt zo moeilijk om: -normaal antwoord te geven -als het je niet interesseert gewoon weg te klikken? Laten zien hoe grappig je wel niet kan zijn is nogal afgezaagd namelijk. beetje als in ''1997 belde, ze willen hun grappen terug'' | |
Catch22- | vrijdag 25 april 2014 @ 00:11 |
Italiaanse bol Paar blaadjes sla Paar plakken gebraden speenvarken Beetje chilisaus | |
Lalavy | vrijdag 25 april 2014 @ 00:25 |
Italiaanse bol met plakjes pikanto, slaatje bla en joppiesaus, niet heel gezond, wel lekker ![]() Edit: Gewoon lekker goed broodje gezond is ook heerlijk, met alles erop ![]() [ Bericht 16% gewijzigd door Lalavy op 25-04-2014 00:43:50 ] | |
Woestijnvos | vrijdag 25 april 2014 @ 00:27 |
Broodje gezond. | |
BoxeurDesRues | vrijdag 25 april 2014 @ 01:48 |
LompeWorst | vrijdag 25 april 2014 @ 02:19 |
Manmanman, flikker toch op joh. | |
JonJonJip | vrijdag 25 april 2014 @ 02:28 |
Want? Ik stel gewoon een normale vraag, en schijnbaar is het geheel normaal dat er dan een wedstrijd begint tussen de internethooligans hier over wie het grappigste de topicstarter in de zeik kan nemen. Overigens allemaal grappen van het niveau groep 3 met beperkingen maar dat terzijde. klik toch gewoon weg, heeft echt geen toegevoegde waarde en zeer vervelend voor de welwillende forumgebruikers. | |
highender | vrijdag 25 april 2014 @ 02:45 |
In willekeurige volgorde: Chinees of Surinaams broodje kip kerrie Pulled Pork BBQ sandwich Momofuku’s Pork Buns
| |
Seamonkey- | vrijdag 25 april 2014 @ 03:16 |
Broodje Martino: Filet americain, augurk , ei , ui en martino saus Broodje Mario Broodje ham kaas ei en mayo etc etc | |
JonJonJip | vrijdag 25 april 2014 @ 03:40 |
Sate: Gebakken kipfilet, satesaus , tauge, gebakken uitjes Taco: Gebakken gehakt met mais en chilisaus Spek en ei: Gebakken spek en ei Beenham: verwarmde beenham met honingmosterd dressing Hawai : gebakken kipfilet, ananas , overbakken met kaas Hete kip : gebakken kipfilet, chilisaus overbakken met kaas Gyros/Shoarma : gebakken vlees, rode uien , en knoflooksaus Italiano: Ham, salami ,champignons tomaat, met gratine kaas Boerengehakt : gebakken gehakt, uien,champignons en paprika | |
lesley | vrijdag 25 april 2014 @ 03:44 |
beenham maar dan met partysaus zoals bufkes die verkoop of een van de vele varianten daarop | |
#ANONIEM | vrijdag 25 april 2014 @ 04:13 |
Ja, Surinaams broodje is lekker! Wij maken ook weleens zelf broodjes met kip en kruiden er bij. | |
FutureFairytale | vrijdag 25 april 2014 @ 05:56 |
Panini chorizo, oude kaas, kruidenboter, paprika en ui. | |
#ANONIEM | vrijdag 25 april 2014 @ 06:01 |
Broodje, rosbief, oude kaas, ei, zout, peper en mayonaise. | |
Bramito | vrijdag 25 april 2014 @ 08:00 |
Broodje warm spek van de Lung Fung bij HS. Maar da's ook al minstens 15 jaar geleden.... | |
fluitbekzeenaald2.0 | vrijdag 25 april 2014 @ 08:04 |
Geitenkaas en honing Broodje saté Steak en bacon | |
Svlad_Cjelli | vrijdag 25 april 2014 @ 08:49 |
Broodje hongerwinter. | |
Pietverdriet | vrijdag 25 april 2014 @ 09:44 |
Kadetje -> Halfom, of Ros Hard broodje/Kaiserbroodje -> Gekookte ham of Goudse Kaas Baguette -> Filet Americain met ei, of Brie Sandwich -> Club, steak, BLT of Gebakken Ei met Spek Pide -> Kalfsdöner met knoflookyoghurt, koolsla, tomaat, kommer, pepers, schapenkaas Croissant -> gezouten boter Bruine boterham -> met kaas Lahmacun -> Met kaas en koolsla Ciabatta -> Gorgonzola Fries Roggebrood (Pompernickel) -> Zeeuws Spek of oude boerenkaas Bagel -> Sour cream & gerookte wilde zalm Wit Casino -> Hagelslag Brioche -> Foie Gras focaccia met olijven, olijfolie, rozemarijn en salie Muffin -> Ahornsiroop Krentenbol -> Boter Saussijzenbroodje -> gewoon zo, boterbladerdeeg en kalfsgehakt als het ff kan Worstenbroodje -> Sambal | |
highender | vrijdag 25 april 2014 @ 11:23 |
sandwich van 3 sneetjes, met roomboter ![]() | |
Pietverdriet | vrijdag 25 april 2014 @ 11:24 |
Brood laten snijden op 18mm | |
#ANONIEM | vrijdag 25 april 2014 @ 11:25 |
Broodje kipsaté. Fucking luxe shit man ![]() | |
MutedFaith | vrijdag 25 april 2014 @ 11:26 |
Broodje kipkrokantschnitzel met andalousesaus en sla. | |
#ANONIEM | vrijdag 25 april 2014 @ 11:27 |
Goed topic though ![]() | |
BoxeurDesRues | vrijdag 25 april 2014 @ 11:29 |
Een brooike bamibal met majonees. | |
golfer | vrijdag 25 april 2014 @ 12:15 |
Wat is de bedoeling van dit topic? Gratis marktonderzoek voor een te starten onderneming? School/Studie-opdracht? Wat ga je met de resultaten doen en worden die nog ergens gepubliceerd? | |
FutureFairytale | vrijdag 25 april 2014 @ 12:20 |
Misschien wil TS een lunchroom beginnen en wil hij weten wat voor broodjes populair zijn. | |
golfer | vrijdag 25 april 2014 @ 12:25 |
Misschien moeten we z'n businessplan ook nog voor hem schrijven? ![]() | |
regnavetto | vrijdag 25 april 2014 @ 12:39 |
Creepy, maar ik wilde net ook pulled pork en de momofuku buns posten. | |
BoxeurDesRues | vrijdag 25 april 2014 @ 12:41 |
![]() Torta Ahogada http://en.wikipedia.org/wiki/Torta_ahogada | |
fathank | vrijdag 25 april 2014 @ 12:47 |
Italiaanse bol hamburger met sla tomaat rode ui kaas spek en saus naar keuze. Eventueel nog augurk als je dat lekker vindt maar daar hou ik persoonlijk niet van. Je kan er evt ook een hawaiburger van maken met nog ananas. Wel een beetje lastig eten ![]() | |
JonJonJip | vrijdag 25 april 2014 @ 12:59 |
Lees aub post #27 even. Het is inderdaad bedoeld als soort van inspiratie opdoen voor een evt bedrijf. Sommige aangedragen opties zijn waarschijnlijk iets te arbeidsintensief om te maken, maar andere zijn zeer geschikt en had ik zelf nog niet aan gedacht. Alvast bedankt voor de reacties tot dusver. | |
Bla_Bla_Bla | vrijdag 25 april 2014 @ 13:11 |
broodje kip/fruit stokbroodje met een salade van kipfilet, coctailfruit uit een blikje gok ik en een coctailachtige saus ![]() | |
Thinkk-Pinkk | vrijdag 25 april 2014 @ 13:18 |
Keizerbroodje met gepaneerde schnitzel en satesaus ![]() | |
golfer | vrijdag 25 april 2014 @ 13:55 |
Post #27 gelezen en die voegt niks toe aan de vraag die ik stelde. Gelukkig dat je daarna alsnog antwoord gaf op de vragen. Je wilt dus eventueel een belegde-broodjes-bedrijfje beginnen. Waar en hoe heb je dat al bedacht? | |
JonJonJip | vrijdag 25 april 2014 @ 15:32 |
Ja dat heb ik, Ik wil een bedrijfje beginnen met belegde warme en koude broodjes (simpel maar wel kwaliteit en kwantiteit) en eventueel later uitbreiden met evt soepen,salades etc. maar om te beginnen alleen broodjes. Dit wil ik gaan doen in het dorp waarin ik woon, met circa 3500 inwoners. Op dit moment hebben we alleen een snackbar omdat 2,5 jaar geleden de broodjeszaak na 2 jaar dermee gestopt is. Nu zou dit natuurlijk een teken kunnen zijn dat er geen ''brood'' in te verdienen is, maar in alle omliggende dorpen zit inmiddels wel een broodjeszaak en die lopen allemaal, ook die in mijn dorp liep naar mijn mening goed, alleen de eigenaars werkten zelf niet echt actief mee, maar lieten op een gemiddelde dag circa 5 personeelsleden komen. Dit was zoiezo al belachelijk veel, omdat 1 persoon in de keuken voldoende is, 1 persoon aan de kassa en evt helpen in de keuken en dan nog 1 persoon om de broodjes te bezorgen is naar mijn mening ruim voldoende om dit te kunnen redden. Ik wil het simpel aanpakken, en dus niet meteen een grote zaak inrichten etc. maar een bestaand gebouwtje lichtelijk aanpassen aan de HACCP normen en van hieruit gaan werken in het begin. Dus geen zitplaatsen oid, echt alleen klaarmaken en bezorgen op scooter. (alles is te rijden in max 3 min hier) Ik wil beginnen met een simpele kaart met bijvoorbeeld 8 warme broodjes (beenham,sate,pittige kip) 5 koude broodjes (gezond,brie,filet americain) en dan bijv. 4 broodjes met snacks (mexicano,frikandel,gehaktbal) 4 broodjes met salades(ei,kipkerrie) Ook wil ik om de kosten ietwat te beperken maar beperkte openingstijden hebben Dus bijvoorbeeld doordeweeks van 1630 tot 21.00 en weekenden vanaf 1100 tot 2100 Om dezelfde reden, en het feit dat ik nog andere werkzaamheden heb op het moment ben ik ook aan het denken, om bijvoorbeeld alleen de donderdag vrijdag zaterdag en zondag open te gaan in het begin. Tot zover, | |
FutureFairytale | vrijdag 25 april 2014 @ 15:34 |
Heb ik nu een wasmachine gewonnen? ![]() | |
Miauw_Zedong | vrijdag 25 april 2014 @ 15:53 |
Dus je wil een broodjeszaak die tijdens de lunch dicht is ![]() | |
golfer | vrijdag 25 april 2014 @ 16:01 |
Dat viel mij ook al op. Juist tijdens de lunchtijd zou een broodjeszaak goed moeten lopen. Omliggende bedrijven aanschrijven en reclame maken voor te bestellen en af te leveren broodjes rond lunchtijd. | |
JonJonJip | vrijdag 25 april 2014 @ 16:10 |
Ja, het is een klein dorp, waar niet veel bedrijvigheid is van mensen die snel even in de pauze een broodje bestellen. Het is dan ook meer bedoeld als alternatief voor de snackbar s'avonds. Eventueel misschien vrijdag eerder open gaan, maar ik denk niet dat het rendabel is om daarvoor open te gaan, en 5 uur te zitten wachten totdat de mensen van hun werk komen. Denk dat het beter is om dat geld(personeel) uit te geven aan de avonden zodat er dan snel broodjes geleverd kunnen worden en de klant tevreden is. Wat betreft de bedrijven, hier in het dorp zitten geen echte bedrijven. Ligt wel een groot industrieterrein tussen mijn dorp en een stad in de buurt, maar dat is toch 5 km verderop, en daar zit al een broodjeszaak en deze richt zich echt puur op dat terrein, zijn bijvoorbeeld ook om 1700 gesloten. Levert trouwens ook heerlijke broodjes, dus daar is weinig eer te behalen op het moment. Misschien in de toekomst wel uiteraard , maar om te beginnen wil ik me eerst even richten op het dorp zelf, ook om zelf ervaring op te doen en de processen etc onder de knie te krijgen, bij een dorpsgenoot,(ons kent ons) mag je nog weleens een foutje maken als je dit oplost uiteraard , maar bij een groot bedrijf die van 12.00 tot 12.30 pauze hebben kun je niet aankomen met de broodjes om 12.25, dan is het eens en nooit meer. (dit is overigens waargebeurd bij de vorige broodjeszaak) Bedankt voor jullie reacties trouwens | |
FutureFairytale | vrijdag 25 april 2014 @ 17:55 |
Dan zou ik meer gaan voor warme broodjes en broodjes met warme snacks dan koud belegde broodjes. Patat erbij en een (luxe) snackbar van maken waarbij je dan echt verse en goed belegde broodjes kunt bieden. Broodjeszaak in een dorp is heel moeilijk. | |
Miauw_Zedong | vrijdag 25 april 2014 @ 17:57 |
Dan ben je idd dus gewoon een snackbar, en daar hebben ze er al een van in het dorp. | |
FutureFairytale | vrijdag 25 april 2014 @ 18:01 |
2 snackbars in een dorp is niet zo gek. Kom zelf uit een dorp van 2.800 inwoners en 2 snackbars die al tientallen jaren bestaan. Denk dat je meer kans maakt dan een broodjeszaak in een dorp, zeker 's avonds. | |
Sicstus | vrijdag 25 april 2014 @ 18:54 |
![]() | |
Manke | vrijdag 25 april 2014 @ 19:00 |
waar haal je dat? Ziet er goed uit | |
Manke | vrijdag 25 april 2014 @ 19:02 |
Broodje pom Broodje bakkeljau/batjau | |
BoxeurDesRues | vrijdag 25 april 2014 @ 19:22 |
Brooike Smos http://nl.wikipedia.org/wiki/Broodje_smos | |
Myraela | vrijdag 25 april 2014 @ 20:23 |
Sorry, maar een broodjeszaak voor in de avonden, in een dorp. Ik zou iets anders gaan verzinnen, want dit gaat niet werken. | |
Myraela | vrijdag 25 april 2014 @ 20:28 |
Een broodje eet je bij de lunch. En als je alleen gaat bezorgen ben je voornamelijk afhankelijk van bedrijven. Zou jij een broodje bestellen ergens als je thuis bent? Dan smeer ik zelf wel een boterham. Zeker als je zulke simpele broodjes gaat aanbieden. Voor de rest eet je zoiets op locatie, ook weer bij de lunch. Dus denken dat je gaat bezorgen, in de avonden in een dorp, is gewoon je doelgroep niet kennen. | |
Pietverdriet | vrijdag 25 april 2014 @ 20:29 |
Een broodjeszaak die geen lunch doet, je moet er maar opkomen | |
golfer | vrijdag 25 april 2014 @ 20:36 |
Ja, nieuw gat in de markt. ![]() | |
Spanky78 | vrijdag 25 april 2014 @ 21:17 |
Ik houd van: - Een goede sandwich BLT - Rosbief met klassieke crem-fraiche mierikswortelsaus - Goede uitsmijter met spek, kaas, rosbief.. - Een donker broodje met oude kaas, komkommer en mosterd - clubsandwich - bbq pulled pork - mascarpone, salami,gegrillde paprika en wat salie - roomkaas, tomaat, witte peper... - En als guilty pleasure; een rood gebakken tartaartje op brood met een klodder goede mayo... hmm (goede tweede is een stuk gebakken vis met mayo op brood, hell zelfs vissticks- maar dan wel iop witbrood en extra mayo...). | |
Pietverdriet | vrijdag 25 april 2014 @ 21:18 |
Oh, heel belangrijk, boter, geen margarine | |
Spanky78 | vrijdag 25 april 2014 @ 21:20 |
Vroeger in Delft een broodjeszaak die heel vroeg opende... na het stappen kon je bij liliput voor weinig ontbijten (ipv shoarma)... filet met ei, uitjes en mayo... rosbief, broodjes bal.. halfom, ei, . alles hadden ze. En vers, vanwege de grote hoeveelheid bestellingen en klanten... Ze bezorgden heel veel... koffie voor 35 cent... broodje rosbief voor 1,25 ofzo, en dik belegd. Daar kon je zelf niet eens boodschappen voor halen... helaas al jaren gesloten (uitgekocht ivm het nieuwe station) | |
Näsenbar | vrijdag 25 april 2014 @ 21:33 |
Broodje Berenhap Broodje Spoetnik Broodje Grizzly Broodje Berenklauw | |
Spanky78 | vrijdag 25 april 2014 @ 21:53 |
Je kunt beter vroeg in de ochtend open gaan. Om 6 uur ofzo. En dan het liefst op een plek waar taxichauffeurs, buschauffeurs en/of forenzen komen. Als je broodjes en koffie betaalbaar zijn kun je best volume draaien en daarmee een goede boterham verdienen. De broodjes moeten dan wel simpel zijn. | |
Pap89 | vrijdag 25 april 2014 @ 22:01 |
Italiaanse bol met (verse) tonijnsalade, met rode ui. Italiaanse bol met gegrilde kip, groene pesto en mozzarella | |
OMG | zaterdag 26 april 2014 @ 00:37 |
Neu. Af en toe bestellen we wel een broodje, hoor. Eén van m'n go-to broodjes als ik het niet weet; https://www.jimmyjohns.com/menu/#/clubs/hunters-club/ Maar dan met French bread, roast beef, provolone, sla, tomaat, mayo, vinaigrette, ui, en komkommer. Ik heb geen zin om alle ingrediënten te halen, dus voor die paar dollar laat ik het dan wel bezorgen als avondeten, met chips. Andere favorieten; De Philly cheese steak, Reuben, en po'boy met fried catfish en coleslaw. | |
kanovinnie | zaterdag 26 april 2014 @ 02:46 |
Een broodje domme turk met satesaus ![]() | |
Tjacka | zaterdag 26 april 2014 @ 02:56 |
ik ben het met kanovinnie eens | |
BananaPancake | zaterdag 26 april 2014 @ 09:03 |
TS, ik werk in een broodjeszaak en ik wil je een paar dingen meegeven. Tussen 12 en 2 maken wij de grootste omzet van de dag. Rond 9-10 's ochtends heb je soms ook nog een soort spitsje. Waar we in die middagspits een omzet van 500 draaien is dit na 16:00 nog maar 100 euro in 3 uurtjes en dan halen mensen zelfs voornamelijk frisdrank. De friettent naast ons draait dan z'n drukste uren. We krijgen wel eens grote bestellingen van bedrijven (regelmatig). Deze zijn echter zelden (lees nooit) voor na 16:00. Je moet er ook rekening mee houden dat je voor keukenwerk, beleg snijden, salades maken enz, wel een halve dag kan uittrekken. Die rustige uurtjes 's middags gebruiken wij om te schoonmaken. Wij zitten overigens op een drukbezochte locatie. | |
Pinnenmutske | zaterdag 26 april 2014 @ 10:29 |
broodje ŕ la Kuikie: honingmosterddressing, rucola, augurk, tomaat, ei en als topping weer de honingmosterddressing. het verschil met een smos is dat dit helemaal gemengd is. op een grof broodje waarvan ik de naam vergeten ben, het was geen gewoon lang grof. | |
Mord_Sith | zaterdag 26 april 2014 @ 10:45 |
Grapje, zeker? Toch? | |
Ama | zaterdag 26 april 2014 @ 10:50 |
Broodje warme beenham met honing-mosterd saus | |
Ludd | zaterdag 26 april 2014 @ 14:05 |
Broodje gerookte wilde zalm met verse kruidenkaas en ijsbergsla. Of gewoon een broodje rauwe haring met juin. | |
Skeletor. | zaterdag 26 april 2014 @ 14:32 |
Half stokbrood gezond van Bakker Bart. | |
Soury | zaterdag 26 april 2014 @ 18:40 |
Mijn favo hamburger broodje. Een te gekke hamburger van Jamie Oliver Brood/sandwiches, Hoofdgerecht, 6 personen, Anders Toevoegen aan Mijn Boodschappenlijst Toevoegen aan Mijn Bewaarde recepten Recept printenE-mail dit recept.Ingrediënten 12 Jacob's creamcrackers 8 takjes peterselie 2 theelepels dijonmosterd 500 gram rundergehakt 1 groot ei zeezout peper olijfolie 1 krop sla 3 tomaten 1 rode ui 3 augurken 6 hamburgerbroodjes .Bereiden De hamburger maken: Doe de crackers in een theedoek en stamp ze fijn, breek de grootste stukjes kleiner met je handen en doe alles in een grote kom. Wat nog handiger is om de crackers fijn te malen in de keukenmachine) Hak de peterselie fijn inclusief steeltjes. Doe de peterselie, mosterd en gehakt ook in de kom. Breek het ei erbij en strooi er een flinke snuf zout en peper op. Kneed alles door elkaar. Verdeel het mengsel in zessen en maak 6 ronde platte schijven. Besprenkel de burgers met olie, leg ze op een bord, dek ze af en zet ze in de koelkast tot je ze gaat bakken (ze worden wat steviger) De hamburgers bakken: Verhit een grote grillpan of koekenpan een minuut of vier op hoog vuur. Zet het vuur wat lager. Leg de burgers in de pan en druk ze een beetje plat meteen spatel, zodat ze zo veel mogelijk contact met de pan hebben. Bak ze 3 tot 4 minuten aan elke kant. De hamburgers serveren: Plakjes tomaat, plakjes augurk in de lengte en uien in ringen snijden. Maak de pan schoon met keukenpapier. snijd de broodje door en grill ze kort in de pan. Beleg de broodjes met hamburger,eventueel kaas, sla,tomaat,augurk. Naar smaak tomatenketchup en/of mayo toevoegen. | |
Soury | zaterdag 26 april 2014 @ 19:00 |
En de Italiaanse bol met dit gaat straks de oven in ![]() Salami Mozzarella Uienringen Plakjes tomaat Gesneden olijfjes Groene pepers Kappertjes En ik had nog wat verse basilicum Een minuut of 4 op 200 graden ![]() Het is een maaltijd broodje. | |
Curiosity | zaterdag 26 april 2014 @ 20:36 |
Waar heb je die salami vandaan? | |
Soury | zaterdag 26 april 2014 @ 20:36 |
Aldi ![]() | |
Curiosity | zaterdag 26 april 2014 @ 20:41 |
Oke, dank je, zeker een tijdelijk artikel of niet? | |
Soury | zaterdag 26 april 2014 @ 20:46 |
Nee hoor. En de Italiaanse bollen haal ik daar ook. Wel afbak 3 in een pak. Ze gaan prima in de vriezer. 6 minuten in de oven, dan beleggen en nog een minuut of 4 zodat de mozarella smelt. | |
Curiosity | zaterdag 26 april 2014 @ 20:51 |
Die bollen heb ik inderdaad wel eens gezien, volgende keer maar eens kijken voor de salami. | |
Tanin | zondag 27 april 2014 @ 10:57 |
Tonijnsalade Beenham-honingmosterd Zalmsalade | |
lurch01 | zondag 27 april 2014 @ 13:14 |
zeker een goed broodje | |
lurch01 | zondag 27 april 2014 @ 13:57 |
[ Bericht 100% gewijzigd door lurch01 op 27-04-2014 13:58:13 ] | |
lurch01 | zondag 27 april 2014 @ 13:57 |
Ontopic, vlam tosti, broodje filet american me oude kaas. Broodje tomaat mozzerella met pesto uit de oven. | |
AnnaNiem | zondag 27 april 2014 @ 14:49 |
Koud; Ciabatta met pesto, tomaat en mozzarella Stokbroodje filet de luxe (filet americain, martinosaus, ei, ui, augurk) Meergranen stokbrood "gezond" Salade/smeerseltjes op brood Eier-baconsalade Kip-kerriesalade Farmersalade Warm/snacks Worstenbroodje Broodje shoarma Curryworst met een kaiserbroodje Ik snap je gedachtegang om 's middags dicht te zijn omdat de inwoners van je dorp werken zijn en het dorp leeg is. Maar denk je dat je dorpsgenoten dan 's avonds wel een broodje van je willen eten? Brood hebben ze 's middags al gegeten, al dan niet bij de concurrent gekocht. Ik weet niet of er veel toeristen rond je dorp te vinden zijn, maar die loop je dan ook mis. Ik denk dat brood en avonduren geen combi zijn. Je kan dan beter een soort gemakswinkel beginnen met magnetronmaaltijden, frisdrank, bier, chips etc. | |
fathank | zondag 27 april 2014 @ 16:14 |
Broodje gitaar | |
regnavetto | zondag 27 april 2014 @ 18:33 |
In David Chang's restaurant ;-) Maar ik maak het thuis weleens, recept staat ook in zijn boek. Zou je vast ook kunnen googlen. | |
vats | woensdag 7 mei 2014 @ 07:19 |
Bánh mě! Echt te gek lekker, zeker als je het in Vietnam gewoon op straat koopt.. Ik maak het tegenwoordig zelf thuis klaar zo af en toe en het is by far mijn favo.... http://en.wikipedia.org/wiki/B%C3%A1nh_m%C3%AC Goede tweede is vers witte brood van de bakker met roomboter en pure hagelslag van het AH huismerk. ![]() | |
minilot | woensdag 7 mei 2014 @ 09:07 |
Hiermee eens. Mensen die denken dat gestoomde broodjes met buikspek, komkommer, bosui en hoisin niet de allerlekkerste broodjes van de wereld zijn hebben denk ik nog nooit gestoomde broodjes met buikspek, komkommer, bosui en hoisin op! ![]() ![]() | |
minilot | woensdag 7 mei 2014 @ 09:08 |
Bánh mě is mijn op één na favoriete broodje. ![]() | |
Myraela | woensdag 7 mei 2014 @ 09:08 |
Ik dus. ![]() | |
-_Guitarist_- | woensdag 7 mei 2014 @ 09:12 |
Een paar jaar geleden was ik met mijn toenmalige vriendin in Leeuwarden bij zo'n tentje en die hadden broodjes met Mexicano's en wat andere ingrediënten. Ik geloof dat er sla, tomaat, komkommer en nog wat sausdingen op zaten. Dit broodje kan ik mij té goed herinneren, want het was echt belachelijk lekker ![]() ![]() | |
#ANONIEM | woensdag 7 mei 2014 @ 09:14 |
Pistoletje kousenband garnalen met sambal ![]() ![]() ![]() | |
AMAR420 | woensdag 7 mei 2014 @ 14:32 |
kipkerrie met kouseband | |
#ANONIEM | donderdag 8 mei 2014 @ 17:55 |
![]() Yup..dat was vandaag een deel van mijn lunch dus. ![]() [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 08-05-2014 17:56:33 ] | |
AMAR420 | donderdag 8 mei 2014 @ 18:09 |
ambachtelijke knakworst met dijon mosterd | |
highender | donderdag 8 mei 2014 @ 18:17 |
Erg lekker inderdaad, als ik in Rotterdam ben ga ik altijd even een paar van die broodjes eten, mango sapje erbij, ik dacht aan de West-Kruiskade of zo. | |
Eris | vrijdag 9 mei 2014 @ 10:48 |
Broodje warm vlees van 't smoske in Vlissingen. Os smos kaas hesp. Maar ja dat is niet warm.... | |
Ordos20 | vrijdag 9 mei 2014 @ 10:55 |
Ik mis het broodje Warm Vlees van eetcafe de Buurman in Heerenveen " WARM VLEES gemengde sla - fricandeau - Javaanse pindasaus - gefruite uitjes " Zucht | |
Pietverdriet | vrijdag 9 mei 2014 @ 10:56 |
Heeft TS er nog eens over nagedacht? | |
BoxeurDesRues | vrijdag 9 mei 2014 @ 11:01 |
Deze man weet. 't Smoske. ![]() | |
#ANONIEM | vrijdag 9 mei 2014 @ 11:32 |
Dit minus het mangosapje | |
Manke | vrijdag 9 mei 2014 @ 15:10 |
zelf gemaakt? ![]() Bakkeljauw is m'n favoriet, en makkelijk zelf te maken. Suri's zeggen batjau :p | |
Jula123 | vrijdag 9 mei 2014 @ 15:26 |
Broodje waldorfsalade. Eiersalade met rucola ofzo. Verder hou ik niet zo van brood. | |
#ANONIEM | vrijdag 9 mei 2014 @ 17:14 |
![]() En het mooie is dat het allemaal erg smaakt als het net allemaal uit de keuken komt (ingredienten = cha siew-bakkeljauw-garnalen) Broodjes waren ook vers die ochtend binnengebracht. [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 09-05-2014 17:15:27 ] | |
Eris | vrijdag 9 mei 2014 @ 18:25 |
Lekker broodjes. Helaas woon ik nu niet meer in Vlissigen. Maar als ik er keertje in de buurt ben is dit toch wel een hoekje om waard | |
Life2.0 | vrijdag 9 mei 2014 @ 18:26 |
15 euro per broodje zeker | |
#ANONIEM | vrijdag 9 mei 2014 @ 18:54 |
Flabber Buitenbeeld ![]() | |
Eris | vrijdag 9 mei 2014 @ 19:09 |
Nee valt wel mee 5 euro of zo voor baguette van 50 cm vol met beleg... Sommige dingen wel iets duurder maar sommige ook wat goedkoper | |
Life2.0 | vrijdag 9 mei 2014 @ 19:12 |
niet in nederland, daar betaal je 10 euro voor een broodje kaas met tuinkruiden, en die mensen maar blijven kopen ![]() | |
Bosscielny | vrijdag 9 mei 2014 @ 19:15 |
![]() | |
Miauw_Zedong | vrijdag 9 mei 2014 @ 19:16 |
Dan ga je echt naar de verkeerde plekken. Je kan overal prima voedsel vinden voor weinig geld, zo lang je maar bereid bent om verder te kijken dan je neus lang is. | |
Life2.0 | vrijdag 9 mei 2014 @ 19:18 |
50cm belegd stokbrood voor 5 euro, gooi de adresjes maar neer! | |
Miauw_Zedong | vrijdag 9 mei 2014 @ 19:23 |
Ik hoef geen halve meter stokbrood maar als je bijvoorbeeld naar Kimmade in Utrecht gaat en daar voor het traditionele Vietnamese stokbrood met o.a. pate, ei, geroosterd varkensvlees, verse groenten etc. gaat: http://www.kimmade.nl/ Of voor 4 euro een Bacalao Broodje bij Torilla Es haalt http://www.tortillaes.nl/index.html dan zit je echt ramvol met kwalitatief zeer goed eten ![]() | |
Soury | vrijdag 9 mei 2014 @ 19:30 |
Die is gillend gek geworden. ![]() | |
Life2.0 | vrijdag 9 mei 2014 @ 20:06 |
ja dat is het em wel he, volgens iedere broodjeszaak "hoeft geen enkele nederlander een halve meter brood" dus verkoop je 4cm brood voor een 10tje, want dat betaald men wel gewoon ![]() | |
Miauw_Zedong | vrijdag 9 mei 2014 @ 20:08 |
Nee hoor, je hoeft niet perse een halve meter brood te hebben om een fatsoenlijke prijs/kwaliteitsverhouding te hebben. Concrete voorbeelden kan je terugvinden in mijn vorige reactie. Er zullen heus wel plekken zijn waar ze je afzetten maar dat is lang niet altijd het geval. | |
Life2.0 | vrijdag 9 mei 2014 @ 20:11 |
das moeilijk te bepalen vanaf internet, er staat niet bij welke hoeveelheden ze gebruiken, maar toch gaat het daar meer naar de 8+ maar volgens mij snap je het precies; zodra je moet zoeken om normaal te eten klopt er iets niet, dit probleem ken ik namelijk alleen in nederland ![]() | |
Adames | vrijdag 9 mei 2014 @ 20:13 |
bakkeljauw met zuur | |
#ANONIEM | zaterdag 10 mei 2014 @ 17:32 |
Wat is dat toch met die mango sapjes erbij. Dat hoorde vroeger nou zo vaak i.p.v een frisdrank.Altijd die sapjes of Aloë? ![]() Die sportdrankjes (AA?)waren op een bepaalt moment ook vrij populair om bij je broodjes te drinken. V.w.b de broodjes: Laat Kiem Foei en Madam Jeanette lekker links liggen want die zijn allang uit de gratie qua echt lekkere maaltijden en traditionele Surinaamse broodjes. [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 10-05-2014 17:32:34 ] | |
highender | zaterdag 10 mei 2014 @ 17:50 |
Maaza mangosap drinkt lekker weg hoor, het gaat prima samen met kruidig voedsel, en ook lekker als je een joint (hebt) (ge)rookt. Kiem Foei ![]() ![]() | |
Aptoide | zaterdag 10 mei 2014 @ 17:54 |
Broodje carpaccio | |
Individual | zaterdag 10 mei 2014 @ 17:56 |
Een verse BLT. ![]() | |
#ANONIEM | zaterdag 10 mei 2014 @ 17:56 |
Toko Kon Fa. [ Bericht 76% gewijzigd door #ANONIEM op 10-05-2014 17:56:34 ] | |
highender | zaterdag 10 mei 2014 @ 18:04 |
Zal ik de eerstkomende keer eens proberen, dan neem ik 4 soorten bij Kon Fa en 4 dezelfde bij Kiem Foei, beide laten inpakken en dan een vergelijkend warenonderzoek ![]() | |
Brunette123 | zaterdag 10 mei 2014 @ 18:27 |
Broodje tonijn ![]() http://imgur.com/mKDBAzy Broodje ei http://imgur.com/Q3AUsts | |
Zonnetje1981 | zaterdag 10 mei 2014 @ 18:56 |
Club sandwich![]() Of rosbief met truffelmayo ![]() | |
FutureFairytale | zaterdag 10 mei 2014 @ 19:35 |
![]() Deze! De brielicious ![]() | |
Zonnetje1981 | zaterdag 10 mei 2014 @ 19:36 |
En zowel de brie als de club hadden ze niet op kings day.... ![]() | |
FutureFairytale | zaterdag 10 mei 2014 @ 19:37 |
Nee en het stokbrood ook niet ![]() | |
Zonnetje1981 | zaterdag 10 mei 2014 @ 19:39 |
Laatste off topic kaap.... Nee idd ![]() Die vitello van hun is ook errug mjammie ![]() | |
Catch22- | zaterdag 10 mei 2014 @ 19:41 |
Vandaag een turks brood gemaakt met Tomaat Parmaham Mozzarella Bieslook Pesto En onder de grill gehad. Zou ik zo voor betalen ![]() | |
hottentot | zaterdag 10 mei 2014 @ 19:55 |
Vroeger in de koffieshop leefde ik op Maaza (Tropical), echt het lekkerste wat er is als je stoned achter de voetbaltafel staat. | |
#ANONIEM | zaterdag 10 mei 2014 @ 20:16 |
Deze broodjes heb ik daar gisteren bij gehaald. Zet al meer dan 8 jaar geen voet meer bij Kiem Foei. ![]() [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 10-05-2014 20:16:26 ] | |
emil23 | zaterdag 10 mei 2014 @ 20:19 |
Broodje cowboyvlees met remouladesaus! | |
Eris | zondag 11 mei 2014 @ 11:04 |
’t SMOSKE Boulevard Bankert 306 4382 AC Vlissingen | |
AMAR420 | maandag 12 mei 2014 @ 15:10 |
kibbeling met een goeie saus en ijsbergsla | |
derLudolf | maandag 12 mei 2014 @ 15:35 |
Broodje Henk bij de locale shoarmaboer is m'n favoriet. Geen idee wat er allemaal op zit, erg gezond zal het allicht niet zijn | |
Luigi | maandag 12 mei 2014 @ 15:36 |
Bijna alle Surinaamse broodjes... bakkeljauw, zoutvlees, kouseband, garnalen, etc, etc. ![]() | |
#ANONIEM | dinsdag 13 mei 2014 @ 12:38 |
Dat bedoel ik. Op zijn tijd heerlijk. | |
TravelRose | dinsdag 13 mei 2014 @ 13:25 |
Broodje zalm, roomkaas & spinazieblad. Heerlijk. Broodje garnalen & kousenband gaat er ook altijd in! | |
Printerkabel | dinsdag 13 mei 2014 @ 13:30 |
Nu heb ik trek. | |
#ANONIEM | dinsdag 13 mei 2014 @ 15:55 |
Van de week een halve kilo paling gehaald bij de visboer.![]() Binnen twee dagen had ik alles op (moet ook wel anders bederft het). | |
Sicstus | woensdag 14 mei 2014 @ 12:13 |
Zalig...maar is dat niet rammend duur, een halve kilo paling? | |
#ANONIEM | woensdag 14 mei 2014 @ 15:50 |
Ja, iets meer dan 20 euro voor betaald. Niet iets wat ik vaak haal dus. ![]() ![]() | |
#ANONIEM | zaterdag 17 mei 2014 @ 16:19 |
Vers gerookte paling is op zijn tijd zeker lekker. Als je het nog lekkerder wilt maken moet je er een zelfgemaakte Mosterd-honingmayonaise opdoen. Een toefje. Is het compleet. ![]() |