FOK!forum / Gaming / [MW2 SC #510] lekke r helicopteren
Kutmanagerdinsdag 8 april 2014 @ 12:04
eXRCM.png

SPOILER: kijken op eigen risico
Stoma in de kelder
4345.jpg

Teun
mens-ugg-boots.jpg

Pierre
image16.jpg

Michhas
2004nk6.jpg

Tauch
landing-men.jpg

Stoma
typicalyanks.jpg

Soldmayor
topic.php?bb_attachments=47360&bbat=3367&inline

Pringles
126779210_d3dbb43baa.jpg

Rossdale
article-1082623-0256FC1B000005DC-530_224x423.jpg

Natte Bob
male_ugg.jpg

Betsy
ugg-222.jpg

Nicklas
ugg-man.jpg

Pringles
swag-fail-blue-uggs.jpg

Mainframes
uggs-man-robertson-swaggahottie.jpg

Bozz
tumblr_lb9v31E5E91qzhtsho1_400.jpg

Parvus
f38e3_ORIG-P1020722.jpg

Frankii
VERT_Mens%20Classichighres.jpg

Doopstah
men-in-ugg-3.jpg

dreamzk
ricky-martin-tears-of-joy-05.jpg

Fsmxi
011210_uggs.jpg

Stef
iloveyouman2_wideweb__470x30801.jpg

Tams en incognito Rossdale
pink%2520uggs%2520with%2520miniskirt.jpg
cNEpQ.jpg
KJuTT.jpg

SPOILER: De verhalen van Niels de Opperdinges
Al vanaf de verre oudheid stond Niels bekend als een echte man. Niet voor een kleintje vervaard, zien we hem op de oudste foto die bekend is van hem.

history-of-bowling-1.jpg

In deze tijd was het al bekend dat Niels zo stoer was, dat hij ronde steenballen uitpoepte, zoals we hierboven zien. Waarom? Omdat hij rotsen at. Dagelijks. U bent bekend met de Pyreneeën? Ik denk dat U zich kan voorstellen hoeveel honger Niels had. Maar laten we eens verder gaan naar de recentere geschiedenis. We schuiven een aantal duizend jaar op en komen Niels ineens in een andere gedaante tegen...

ambiorix.jpg

Ach, kijk hem toch eens staan. Een brok mannelijkheid. Uitpuilende buikspieren en een magnifieke snorpartij. Zijn bijl losjes in zijn hand om af en toe de restjes eten tussen zijn tanden uit te pulken en zijn nagels bij te werken. Legende, die Niels.

Ik weet nog goed dat op een dag ons dorp werd aangevallen via zee. Een armada van Romeinen die ons probeerden te belegeren. Niels was net klaar met het verorberen van 16 kilo vlees, zijn dagelijkse routine voordat hij een middagdutje ging doen. Geirriteerd keek hij op en zei:

This-Is-Sparta-Kick.jpg

"Hallo, wat hier gaande vrinden?"

Bevend van angst legden we uit dat we belegerd werden door Romeinen. Zijn reactie hierop werd wereldberoemd, geciteerd door duizenden geschiedschrijvers overal ter wereld:

300_sparta.jpg

"GIJ BLIJFT GODVERDOMME"

300.jpg

"UIT ONS DORP WEG JA?!?"

Gerard-Butler-This-Is-Sparta.jpg

"OF MOET IK EVEN NAAR JE TOE KOMEN!?!?"

Helaas, de Romeinen waren niet onder de indruk. De armada naderde onze kust, en er moest snel iets gebeuren. Met zijn bovenmatige intellect ontwikkelde Niels toen een enteringstechniek voor schepen, ongeëvenaard voor die tijd. Met zijn perfecte lichaam, elke ochtend gewassen in kokend lood, zijn haardos gekamd met een riek, zijn tanden gebleekt met waterstofperoxide, zijn nagels gehard met puur diamant, zijn schoenen gemaakt van het mooiste marmer (dat was zwaarder, training, je kent het wel). zwaaide hij zichzelf vanaf een schip richting de belager. Hierbij vond hij toevallig de dubbel-360-backheel-kick uit. Deze bleek erg effectief te zijn, zoals we hier kunnen zijn op het volgende plaatje.

2ebhegz.jpg

Bij de rode pijl zien we hoe Niels aan komt vliegen met de dubbele-360-backheel-kick. De andere dorpsbewoners achter hem staan nog een beetje te beven van angst. Wat er volgde laat zich makkelijk raden:

11rx3q1.jpg

Als een sloopkogel bewoog Niels van schip tot schip. Hier zien we hoe hij zijn vuuradem loslaat op de schepen. Door middel van een vernuftig buizensysteem hoefde hij maar een keer goed uit te ademen om een vuurzee te creëren waar de Vesuvius nog bij verbleekte.
De rest van de schepen werd ook in brand gestoken en zo werd de zeeslag eigenhandig door Niels gewonnen.

2le2e8h.png

Hier zien we Niels trots zegevieren, nadat hij met zijn vuuradem de complete Romeinse armada in de as had gelegd. Het dorp was weer veilig, maar voor hoe lang?

Hierna besloot Niels het een tijdje rustig aan te doen en hij trok zich terug in zijn buitenverblijf in donker Germania. Hier leefde hij als een simpele houthakker. Het grote verschil met andere houthakkers was dat hij bomen velde met zijn tanden, in plaats van een bijl. Gaandeweg bouwde hij hier met zijn 10 vrouwen een grote stam, waarvan het wapen een gespierde bever was met messcherpe tanden, met daarnaast een omgevallen boom.

Maar helaas, zoals aan alles, kwam ook hieraan een eind. Die vervelende Romeinen kwamen weer, en Niels trok ten strijde met zijn zoons en kleinzoons, wier getallen ondertussen in de tienduizenden liepen.

Na een schermutseling, waarbij Niels eigenhandig de voorhoede van het Romeinse leger een afstraffing gaf, hier te zien:

rome-total-war-2-teutoburg-foresttotal-war--rome-2s-battle-of-teutoburg-forest-puts-players-on-the-lmize18x.jpg

kwam het tot een veldslag in het Teutoburger woud. Niels voerde zelf de voorhoede aan samen met zijn oudste zoon Luca, die het bevel voerde over de Berserkers. Niels' meest reusachtige kinderen, gehard door het vellen van bomen, het looien van leer, het buigen van staal en het verwoesten van omliggende dorpen. Allen over 7 voet groot, sterk als beren, getooid in wolvenhuiden en vergezeld door woeste honden gingen ze vanuit een hinderlaag de Romeinse slagformatie te lijf.

Total-War-Rome-II-PC-Battle-of-Teutoburg-Forest-Trailer-Announcement-Screenshot-4.jpg

Uiteraard hadden de Romeinen geen schijn van kans. Op een gegeven moment voegden Niels en Luca zich bij zijn kleinzoons, de kern van het leger, 30000 man sterk. Hier werd de beslissende klap aangebracht, waarbij Niels en Luca, getooid met gevleugelde helmen, te paard de charge aanvoerden.

Otto_Albert_Koch_Varusschlacht_1909.jpg

Hierna was het snel gedaan. De Romeinen, bang voor de toorn van Niels zijn hierna nooit meer gezien boven de Rijn. En Niels besloot om weg te gaan uit Germania. Luca heeft nog 130 jaar over de stam van de Stalen Bevers geregeerd, voordat hij stierf. Hij werd ongewoon oud.

Wat er van Niels is geworden vraagt u? Dat leest u in het volgende verhaal.

Tja, wat was er eigenlijk geworden van Niels? De geschiedenisboeken zijn een tijd lang stil over hem. Wel weten we dat sinds eeuwen de nazaten van Luca nu in Germania vredig en voortvarend hun leven leefden. Tenminste, dat vertelt dit oude manuscript ons, ooit gevonden in de graftombe van Richard Leeuwenhart.

AM%20748-2v.jpg

Ze leefden voortvarend dankzij Niels en zijn heldendaden. Weinigen wisten dat Niels inmiddels was vertrokken naar Magna Frisia, het huidige Friesland. Hij leefde daar een hard maar eerlijk bestaan, leerde en sprak de taal van de dieren en leefde in kleine hutjes, nauwelijks groot genoeg om zijn immens gespierde torso te herbergen, zoals te zien hieronder.

Flag_Fen_Iron_Age_Hut.jpg

De legende gaat verder in het kleine stadje Mebreghtrwyyen. Hier leefde Niels gewoon het leven, totdat de lokale smid getroffen werd door de vogelgriep. De legende gaat dat Niels het shirt van de smid aantrok, handig herkenbaar aan de letter S voor Smid, en het werk van de smid voortzette door met zijn blote handen staal te buigen. In die tijd had de bakker een shirt met de letter B, de visser een shirt met de letter V etcetera, zodat iedereen goed herkenbaar was. De volgende foto van Niels werd onlangs gevonden in de staatsarchieven van Friesland:

Copyrighted_Image_Reuse_Prohibited_284153.jpg

Inmiddels was Niels de belangrijkste leverancier van wapentuig geworden. Immers, met zijn vuuradem gelijk aan de hitte van de Vesuvius en zijn onmetelijke kracht die hij gebruikte om staal te buigen met zijn blote handen had hij inmiddels een aardige reputatie opgebouwd. En een aardige bankrekening.
Maar van binnen kookte hij van woede. Ondanks dat hij grote delen van Europa beheerste was zijn honger naar meer woonruimte, vooral voor zijn achtertuin, nog niet gestild.
Op een dag plukte hij eigenhandig de veren van 10000 kippen, stak ze op zijn helm, en vertrok zonder iets te zeggen.

knight.jpg

Weinigen wisten dat Niels oostwaarts trok, waar hem ter ore was gekomen dat er nog genoeg ruimte was. Ook zou daar genoeg zand liggen voor de zandbakken van toekomstige kinderen. In welige oases zou hij rust kunnen vinden aan het water met een cocktail of twee. En zo trok onze nobele ridder verder, gelokt door avontuur, op weg naar het beloofde land met zand en oases.

richard_dramatic.jpg

Onderweg ging niet alles even gemakkelijk. Er bleken meerdere onverlaten ook op zoek te zijn naar een royale zandbak voor hun kinderen, alsmede naar een cocktail bij een oase. De eerste oase deed zich aan, en Niels stormde er opaf. Onder een luid en duidelijk "IK EERST IK EERST IK EERST IK EERST VERDOMME" spoedde hij zich richting de oase, zoals te zien is op onderstaande afbeelding.

richard-the-lionheart-during-the-crusades-peter-jackson.jpg

De oorspronkelijke bewoners van het gebied hebben nooit geweten wat ze overkwam. Niels vestigde zich bij een kleine oase, samen met een aantal willekeurig van de straat geraapte mensen. Het duurde niet al te lang totdat Niels besloot tot totale overname van het Midden-Oosten. Er moesten meer zandbakken komen en meer caipirinha's gedronken worden. Hieronder is te zien hoe Niels opdracht geeft tot het bouwen van een nieuwe cocktailbar. Deze moet aan zijn rechterkant komen, blijkbaar.

crusaders.jpg

Beetje bij beetje werd het land ingenomen. Op een dag zat Niels in Jeruzalem in een taveerne toen hem werd gevraagd een suicide tequila te doen. De 25e suicide tequila werd de taveerne teveel. Bij het snuiven van het zout moest Niels gigantisch niezen. In combinatie met zijn vuuradem was dit fataal voor de taveerne en de stad.

london-1666.jpg

Maar dit bood wel mogelijkheden. Mogelijkheden tot expansie. Mogelijkheden tot meer zandbakken. Mogelijkheden tot meer cocktails. En zo besloot Niels om eigenhandig de complete stad weer op te bouwen. Gewoon, door even wat gebouwen neer te zetten, wat koepels en kerken te bouwen, wat parkjes aan te leggen. Niet bepaald raketwetenschap.

Ter illustratie: de situatie voor de renovatie:

keron.jpg

En de situatie na de renovatie. Let ook op de lichtinval en de positie van de zon. Niels haatte het als de zon recht in zijn gezicht scheen, dus heeft hij Helios zelf verzocht om de zon ietwat te kantelen. Het resultaat mag er wezen.

jerusalem.jpg

Jeruzalem was van Niels. Een perfecte uitvalsbasis om Europa aan de ene kant in de gaten te houden, en de Aziaten aan de andere kant. Lange tijd werd er niks meer vernomen van Niels. Maar toch, iets later in de geschiedenisboeken, duikt hij weer op in een andere gedaante. In het volgende verhaal ziet U hoe Niels de geschiedenis voorgoed veranderde met zijn heldendaden...

Voel u vrij om als authentiek geschiedkundige dit verhaal aan te vullen.
sjimsterdinsdag 8 april 2014 @ 12:39
quick get to the chopper
Cliffydinsdag 8 april 2014 @ 12:49
https://www.facebook.com/(...)589351?stream_ref=10

_O-
sjimsterdinsdag 8 april 2014 @ 12:53
BEN NEDERLANDS WHALLA!
KneusTeundinsdag 8 april 2014 @ 12:58
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 april 2014 12:53 schreef sjimster het volgende:
BEN NEDERLANDS WHALLA!
Nou daar kunnen we niet trots op zijn...
Rossdaledinsdag 8 april 2014 @ 13:23
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 april 2014 12:53 schreef sjimster het volgende:
BEN NEDERLANDS WHALLA!
Duitser toch, net als Teun?
KneusTeundinsdag 8 april 2014 @ 13:35
quote:
3s.gif Op dinsdag 8 april 2014 13:23 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Duitser toch, net als Teun?
HEJ!
sjimsterdinsdag 8 april 2014 @ 14:32
quote:
3s.gif Op dinsdag 8 april 2014 13:23 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Duitser toch, net als Teun?
Gaan we ook nog schelden?
Nick-GizModinsdag 8 april 2014 @ 15:36

goeie ^O^
Dr.Pringlesdinsdag 8 april 2014 @ 18:03
Vak voor de melk, daarginds bij de kaas.
Kutmanagerdinsdag 8 april 2014 @ 19:42

man man man _O_
Pixelldinsdag 8 april 2014 @ 19:42
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 april 2014 13:35 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

HEJ!
Haha! :D

(Ik ben import, voel me niet aangesproken)
KneusTeundinsdag 8 april 2014 @ 20:56
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 april 2014 19:42 schreef Pixell het volgende:

[..]

Haha! :D

(Ik ben import, voel me niet aangesproken)
ach uiteindelijk ben ik van origine ook import ;) hoeveel generaties mag ik terug gaan?
Rossdaledinsdag 8 april 2014 @ 21:01

:D
Sharpdressedmandinsdag 8 april 2014 @ 21:04
Ooit Rossdale, ooit.
Rossdaledinsdag 8 april 2014 @ 21:17
Ze liggen potdomme in de vrije verkoop in een hoop mediamarkten. Hoe kan dat zo lang duren in het hoge noorden? :D
sjimsterdinsdag 8 april 2014 @ 21:17
Allemaal import hier! foei foei foei :P
sjimsterdinsdag 8 april 2014 @ 21:20
Wou in net type dat PSG de halve finale wel gaat halen scoort chelsea ff een mooi doelpunt zeg!
Kutmanagerdinsdag 8 april 2014 @ 21:22
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 april 2014 21:20 schreef sjimster het volgende:
Wou in net type dat PSG de halve finale wel gaat halen scoort chelsea ff een mooi doelpunt zeg!
Was niet echt veel boeiends aan die goal hoor.
sjimsterdinsdag 8 april 2014 @ 21:25
Oke gewoon doel punt :P ook goed
Rossdalewoensdag 9 april 2014 @ 08:32
Titanfall ziet er best goed uit op de Xbox 360 :D

Daar hoef ik geen One voor te hebben dus :P
PierreTTwoensdag 9 april 2014 @ 10:19
:W
KneusTeunwoensdag 9 april 2014 @ 10:25
quote:
0s.gif Op woensdag 9 april 2014 10:19 schreef PierreTT het volgende:
:W
:W
KneusTeunwoensdag 9 april 2014 @ 10:59
Michhaswoensdag 9 april 2014 @ 11:12
quote:
0s.gif Op woensdag 9 april 2014 10:25 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

:W
:W
PierreTTwoensdag 9 april 2014 @ 11:14
quote:
0s.gif Op woensdag 9 april 2014 10:25 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

:W
:W
Rossdalewoensdag 9 april 2014 @ 11:15
God wat is het doods hier :D
KneusTeunwoensdag 9 april 2014 @ 11:18
jup, vertel eens een mooi verhaal
PierreTTwoensdag 9 april 2014 @ 11:20
quote:
3s.gif Op woensdag 9 april 2014 11:15 schreef Rossdale het volgende:
God wat is het doods hier :D
Ja, jij maakt niks meer mee dus is het stil :'(
Rossdalewoensdag 9 april 2014 @ 11:24
quote:
1s.gif Op woensdag 9 april 2014 11:20 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ja, jij maakt niks meer mee dus is het stil :'(
Haha wat? :D Ik kwam er net achter dat ik t/m eind juli elk weekend plannen heb :')

No rest for the wicked
KneusTeunwoensdag 9 april 2014 @ 11:26
quote:
3s.gif Op woensdag 9 april 2014 11:24 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Haha wat? :D Ik kwam er net achter dat ik t/m eind juli elk weekend plannen heb :')

No rest for the wicked
Jij bent echt een sociaal beest he ;)
Rossdalewoensdag 9 april 2014 @ 11:27
quote:
0s.gif Op woensdag 9 april 2014 11:26 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Jij bent echt een sociaal beest he ;)
Ja jij niet he! Je komt niet eens opdagen als ik vlak bij ben :6

SPOILER
:'(
KneusTeunwoensdag 9 april 2014 @ 11:29
Tegen de tijd dat jij daar aankwam was ik gaan slapen. Vond inerdaad wel jammer.
Jij nog naar die Apeldoorn rit? ik moet namelijk ff kijken omdat ik paar dagen erna naar Finland vlieg.
Rossdalewoensdag 9 april 2014 @ 11:44
quote:
0s.gif Op woensdag 9 april 2014 11:29 schreef KneusTeun het volgende:
Tegen de tijd dat jij daar aankwam was ik gaan slapen. Vond inerdaad wel jammer.
Jij nog naar die Apeldoorn rit? ik moet namelijk ff kijken omdat ik paar dagen erna naar Finland vlieg.
Nee ik was eigenlijk niet van plan om te gaan. Al heb ik precies die dag nog niets te doen, het is dan nog net geen Pasen natuurlijk :)

Al kan ik dan ook Erdingers gaan drinken met Piet :D

Btw in Oostenrijk hadden ze Erdinger Dunkel Piet _O_ Ein-de-lijk gevonden!

erdinger-weissbier-_bg.jpg

_O_
PierreTTwoensdag 9 april 2014 @ 11:49
quote:
3s.gif Op woensdag 9 april 2014 11:44 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Nee ik was eigenlijk niet van plan om te gaan. Al heb ik precies die dag nog niets te doen, het is dan nog net geen Pasen natuurlijk :)

Al kan ik dan ook Erdingers gaan drinken met Piet :D

Btw in Oostenrijk hadden ze Erdinger Dunkel Piet _O_ Ein-de-lijk gevonden!

[ afbeelding ]

_O_
Welke dag is dat?
KneusTeunwoensdag 9 april 2014 @ 11:49
quote:
1s.gif Op woensdag 9 april 2014 11:49 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Welke dag is dat?
19e
PierreTTwoensdag 9 april 2014 @ 11:49
Want ik ben met Pasen sowieso in Apeldoorn trouwens :D
Rossdalewoensdag 9 april 2014 @ 11:51
quote:
0s.gif Op woensdag 9 april 2014 11:49 schreef PierreTT het volgende:
Want ik ben met Pasen sowieso in Apeldoorn trouwens :D
Ik in Zeeland :P Maar ik heb vrij op goede vrijdag en die zaterdag daarna :)
PierreTTwoensdag 9 april 2014 @ 11:52
quote:
3s.gif Op woensdag 9 april 2014 11:51 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ik in Zeeland :P Maar ik heb vrij op goede vrijdag en die zaterdag daarna :)
Vrijdag it is! Zaterdag de 19e ga ik naar mijn broer in Apeldoorn en de 20e daar naar de ouders van Marloes.
sjimsterwoensdag 9 april 2014 @ 12:43
quote:
Dat ziet er wel vet uit hoor!
KneusTeunwoensdag 9 april 2014 @ 12:58
quote:
0s.gif Op woensdag 9 april 2014 12:43 schreef sjimster het volgende:

[..]

Dat ziet er wel vet uit hoor!
Vooral die scheids ;)
sjimsterwoensdag 9 april 2014 @ 13:00
Moeten ze bij bepaalde mensen in de eredivisie ook doen! dan word het voetbal ook weer leuk.
LitmanenAFCAwoensdag 9 april 2014 @ 13:26
quote:
3s.gif Op woensdag 9 april 2014 11:44 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Nee ik was eigenlijk niet van plan om te gaan. Al heb ik precies die dag nog niets te doen, het is dan nog net geen Pasen natuurlijk :)

Al kan ik dan ook Erdingers gaan drinken met Piet :D

Btw in Oostenrijk hadden ze Erdinger Dunkel Piet _O_ Ein-de-lijk gevonden!

[ afbeelding ]

_O_
Die is godverdomme lekker
LitmanenAFCAwoensdag 9 april 2014 @ 13:27
Piet wanneer kun je volgende week een hapje eten en misschien willen Maumau, Ross en Michhas ook wel mee?
Nick-GizMowoensdag 9 april 2014 @ 13:41
quote:
3s.gif Op woensdag 9 april 2014 08:32 schreef Rossdale het volgende:
Titanfall ziet er best goed uit op de Xbox 360 :D

Daar hoef ik geen One voor te hebben dus :P
daar hoef je hem sowieso niet voor te halen :P

beter haal je deze :

20140409104853-o.jpg
Sharpdressedmanwoensdag 9 april 2014 @ 14:07
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 april 2014 21:17 schreef Rossdale het volgende:
Ze liggen potdomme in de vrije verkoop in een hoop mediamarkten. Hoe kan dat zo lang duren in het hoge noorden? :D
noem eens wat, ik zit veel op de weg. Misschien kan ik er eens langs.
ik vermoed dat ze hier tegen worden gehouden bij de controle posten bij onze provinciale grenzen.
Fryske douane je weetst :{
Rossdalewoensdag 9 april 2014 @ 14:45
quote:
0s.gif Op woensdag 9 april 2014 14:07 schreef Sharpdressedman het volgende:

[..]

noem eens wat, ik zit veel op de weg. Misschien kan ik er eens langs.
ik vermoed dat ze hier tegen worden gehouden bij de controle posten bij onze provinciale grenzen.
Fryske douane je weetst :{
Komt regelmatig een post in het PS4 topic voorbij dat hij bij een random mediamarkt ligt. Kan het zo niet zeggen :P

Je kan hem ook bij amazon kopen in Engeland en er even een standaard stekkertje bijbestellen (als je er niet al 10 van thuis hebt liggen zoals ik, van andere randapparatuur)

http://www.playstation4cl(...)-dagelijks-geupdate/

http://www.amazon.co.uk/g(...)e=as2&tag=xbon058-21
Kutmanagerwoensdag 9 april 2014 @ 15:04
quote:
0s.gif Op woensdag 9 april 2014 13:27 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Piet wanneer kun je volgende week een hapje eten en misschien willen Maumau, Ross en Michhas ook wel mee?
Nee man, heb de week daarna tentamens.
Rossdalewoensdag 9 april 2014 @ 15:24
quote:
0s.gif Op woensdag 9 april 2014 13:41 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

daar hoef je hem sowieso niet voor te halen :P

beter haal je deze :

[ afbeelding ]
Heb het gezien ja :) Haal die ooit wel eens, verwacht dat het wel een PS+ game wordt namelijk
Nick-GizMowoensdag 9 april 2014 @ 16:07
quote:
3s.gif Op woensdag 9 april 2014 15:24 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Heb het gezien ja :) Haal die ooit wel eens, verwacht dat het wel een PS+ game wordt namelijk
Ja na een tijdje wel, maar toch 6 miljoen keer verkocht. Daar willen ze vast nog wel een paar miljoen van bij hebben :P
Nick-GizMowoensdag 9 april 2014 @ 16:40

_O_ _O_ _O_
Kutmanagerwoensdag 9 april 2014 @ 16:52

Hoorde deze net weer eens voorbijkomen op de radio. O+ O+
LitmanenAFCAwoensdag 9 april 2014 @ 16:54
quote:
6s.gif Op woensdag 9 april 2014 15:04 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Nee man, heb de week daarna tentamens.
Dus kun je niet een avond een hapje eten?
Kutmanagerwoensdag 9 april 2014 @ 17:01
quote:
0s.gif Op woensdag 9 april 2014 16:54 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Dus kun je niet een avond een hapje eten?
In Weert? Dan ben ik in totaal 5 uur aan het reizen om even een hapje te eten.
Kutmanagerwoensdag 9 april 2014 @ 17:04
quote:
6s.gif Op woensdag 9 april 2014 16:52 schreef Kutmanager het volgende:

Hoorde deze net weer eens voorbijkomen op de radio. O+ O+

Ja hoor, en we zitten weer in de hitjes van vroeger mode. :D
LitmanenAFCAwoensdag 9 april 2014 @ 17:08
quote:
10s.gif Op woensdag 9 april 2014 17:01 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

In Weert? Dan ben ik in totaal 5 uur aan het reizen om even een hapje te eten.
Nee Tilburg was het plan geloof ik
Kutmanagerwoensdag 9 april 2014 @ 17:09
quote:
0s.gif Op woensdag 9 april 2014 17:08 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Nee Tilburg was het plan geloof ik
Dat is helemaal een slecht plan want ik heb niet de discipline om dan niet te gaan zuipen.
Nick-GizMowoensdag 9 april 2014 @ 17:15
quote:
9s.gif Op woensdag 9 april 2014 17:04 schreef Kutmanager het volgende:

[..]


Ja hoor, en we zitten weer in de hitjes van vroeger mode. :D



al is die laatste niet hier een hitje geweest :P
Kutmanagerwoensdag 9 april 2014 @ 17:28
alice deejay heeft wel echt een leuk koppie. die glimlach O+

alicedeejay_wallpaper_05.jpg
badboynovawoensdag 9 april 2014 @ 17:36
quote:
10s.gif Op woensdag 9 april 2014 17:28 schreef Kutmanager het volgende:
alice deejay heeft wel echt een leuk koppie. die glimlach O+

[ afbeelding ]
Zelfs bij deze lach zou je het doen
E658E8DEA3BFD64C24957FEE92558A87-het-lachende-paard.jpg

Tijd om eens kieskeurig te worden ;)
Kutmanagerwoensdag 9 april 2014 @ 17:39
quote:
0s.gif Op woensdag 9 april 2014 17:36 schreef badboynova het volgende:

[..]

Zelfs bij deze lach zou je het doen
[ afbeelding ]

Tijd om eens kieskeurig te worden ;)
Waar heb jij het nou weer over man. Ik ben echt wel kieskeurig, vraag maar aan Piet en Stef. Ja behalve als ik veel gezopen heb misschien. :')
KneusTeunwoensdag 9 april 2014 @ 17:40
clip_alice_deejay-better_off_alone2.jpg
Kutmanagerwoensdag 9 april 2014 @ 17:41
quote:
0s.gif Op woensdag 9 april 2014 17:40 schreef KneusTeun het volgende:
[ afbeelding ]
Ja, dat is dan weer een beetje jammer. :')
KneusTeunwoensdag 9 april 2014 @ 17:42
37.gif
Kutmanagerwoensdag 9 april 2014 @ 17:44
http://video.gazzetta.it/(...)e3-944d-823a091b91b0

_O-
KneusTeunwoensdag 9 april 2014 @ 17:46
quote:
8s.gif Op woensdag 9 april 2014 17:39 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Waar heb jij het nou weer over man. Ik ben echt wel kieskeurig, vraag maar aan Piet en Stef. Ja behalve als ik veel gezopen heb misschien. :')
tumblr_n0412o2K1A1qztfpao1_500.jpg
Dr.Pringleswoensdag 9 april 2014 @ 17:54
Gustav!

Borderlands: The Pre-sequel aangekondigd

Cheevohoer-Jos, report for duty.
Pixellwoensdag 9 april 2014 @ 18:07
quote:
0s.gif Op woensdag 9 april 2014 17:42 schreef KneusTeun het volgende:
[ afbeelding ]
:')
Kutmanagerwoensdag 9 april 2014 @ 18:27
quote:
0s.gif Op woensdag 9 april 2014 17:54 schreef Dr.Pringles het volgende:
Gustav!

Borderlands: The Pre-sequel aangekondigd

Cheevohoer-Jos, report for duty.
Keihard bij. Zou zomaar het laatste spel kunnen zijn wat ik voor de 360 koop. _O_
PierreTTwoensdag 9 april 2014 @ 18:43
quote:
0s.gif Op woensdag 9 april 2014 17:54 schreef Dr.Pringles het volgende:
Gustav!

Borderlands: The Pre-sequel aangekondigd

Cheevohoer-Jos, report for duty.
Jaaaaaa
PierreTTwoensdag 9 april 2014 @ 18:43
quote:
8s.gif Op woensdag 9 april 2014 17:39 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Waar heb jij het nou weer over man. Ik ben echt wel kieskeurig, vraag maar aan Piet en Stef. Ja behalve als ik veel gezopen heb misschien. :')
Ach man, het enige waar jij kieskeurig mee bent is de plek waar je gaat kotsen die avond :')
PierreTTwoensdag 9 april 2014 @ 18:45
quote:
0s.gif Op woensdag 9 april 2014 13:27 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Piet wanneer kun je volgende week een hapje eten en misschien willen Maumau, Ross en Michhas ook wel mee?
Niet, zit volgende week vol met colleges en een partay op dinsdag :'(
Dr.Pringleswoensdag 9 april 2014 @ 18:46
quote:
1s.gif Op woensdag 9 april 2014 18:45 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Niet, zit volgende week vol met colleges en een partay op dinsdag :'(
Oh snap, denied.
Nick-GizMowoensdag 9 april 2014 @ 18:54
quote:
0s.gif Op woensdag 9 april 2014 18:46 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Oh snap, denied.
again
Kutmanagerwoensdag 9 april 2014 @ 19:16
quote:
1s.gif Op woensdag 9 april 2014 18:43 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ach man, het enige waar jij kieskeurig mee bent is de plek waar je gaat kotsen die avond :')
Ach man, het enige waar jij kiekeurig mee bent is het onderwerp waar je boos om bent die avond, vettige haarbal. :')
Rossdalewoensdag 9 april 2014 @ 19:25
Zulke waarheid haha
PierreTTwoensdag 9 april 2014 @ 19:27
quote:
10s.gif Op woensdag 9 april 2014 19:16 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Ach man, het enige waar jij kiekeurig mee bent is het onderwerp waar je boos om bent die avond, vettige haarbal. :')
Ach man, je kan het woord kieskeurig nog niet eens spellen gelardeerde braadkip
Fsmxiwoensdag 9 april 2014 @ 19:27
quote:
U riep?

Rossdalewoensdag 9 april 2014 @ 19:27
Rohit en nick, eerst maar eens de ballen groeien om op een meet te komen voordat je andere mensen afzeikt over hun niet-games leven :6
PierreTTwoensdag 9 april 2014 @ 19:27
quote:
0s.gif Op woensdag 9 april 2014 19:25 schreef Rossdale het volgende:
Zulke waarheid haha
Wat?
KoningStomawoensdag 9 april 2014 @ 19:28
quote:
0s.gif Op woensdag 9 april 2014 19:27 schreef Rossdale het volgende:
niet-games leven :6
wtf is dat nu weer
Rossdalewoensdag 9 april 2014 @ 19:28
Kotsen van Mau en random haat van jou :D
Kutmanagerwoensdag 9 april 2014 @ 19:29
quote:
0s.gif Op woensdag 9 april 2014 19:28 schreef Rossdale het volgende:
Kotsen van Mau en random haat van jou :D
Ik heb bij jou toch ook niet gekotst man. :')
PierreTTwoensdag 9 april 2014 @ 19:34
quote:
6s.gif Op woensdag 9 april 2014 19:29 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Ik heb bij jou toch ook niet gekotst man. :')
Nee nee, je hoopte alleen dat niemand het merkte alleen was ik nog wakker _O-
PierreTTwoensdag 9 april 2014 @ 19:35
quote:
0s.gif Op woensdag 9 april 2014 19:28 schreef Rossdale het volgende:
Kotsen van Mau en random haat van jou :D
Ik en random haat, er zijn weinig mensen meer vrolijk dan ik :D
Dr.Pringleswoensdag 9 april 2014 @ 19:38
quote:
0s.gif Op woensdag 9 april 2014 19:27 schreef Rossdale het volgende:
Rohit en nick, eerst maar eens de ballen groeien om op een meet te komen voordat je andere mensen afzeikt over hun niet-games leven :6
such lollerskates.
Rossdalewoensdag 9 april 2014 @ 19:40
quote:
6s.gif Op woensdag 9 april 2014 19:29 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Ik heb bij jou toch ook niet gekotst man. :')
Was ik ook erg blij om :D kudos!

Wanneer gaan we zuipen in die bachelorspad van jou?
Rossdalewoensdag 9 april 2014 @ 19:41
quote:
0s.gif Op woensdag 9 april 2014 19:38 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

such lollerskates.
Such truth, much shame, very wow
Cliffywoensdag 9 april 2014 @ 19:44
quote:
0s.gif Op woensdag 9 april 2014 17:54 schreef Dr.Pringles het volgende:
Gustav!

Borderlands: The Pre-sequel aangekondigd

Cheevohoer-Jos, report for duty.
Hoezo niet next-gen dan?
KneusTeunwoensdag 9 april 2014 @ 19:45
quote:
0s.gif Op woensdag 9 april 2014 19:44 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Hoezo niet next-gen dan?
Dat moet je hun vragen, maar denk engine wise makkelijker.
Dr.Pringleswoensdag 9 april 2014 @ 19:45
quote:
1s.gif Op woensdag 9 april 2014 19:41 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Such truth, much shame, very wow
Ik hang niet met gasten die langer zijn dan 1.70.

such wolkenkrabber much gigantasophobia
badboynovawoensdag 9 april 2014 @ 19:52
quote:
0s.gif Op woensdag 9 april 2014 19:45 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Ik hang niet met gasten die langer zijn dan 1.70.

such wolkenkrabber much gigantasophobia
ze schenken ook Parbo hoor of Djogo :P
beer_98586.jpg
Nick-GizMowoensdag 9 april 2014 @ 20:11
quote:
0s.gif Op woensdag 9 april 2014 19:27 schreef Rossdale het volgende:
Rohit en nick, eerst maar eens de ballen groeien om op een meet te komen voordat je andere mensen afzeikt over hun niet-games leven :6
ballen? niels pls :{w

afzeikt? mkay :?
Dr.Pringleswoensdag 9 april 2014 @ 20:12
quote:
0s.gif Op woensdag 9 april 2014 20:11 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

ballen? niels pls :{w

afzeikt? mkay :?
Snap je.
Nick-GizMowoensdag 9 april 2014 @ 20:14
quote:
0s.gif Op woensdag 9 april 2014 20:12 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Snap je.
nee, jij wel?
Dr.Pringleswoensdag 9 april 2014 @ 20:17
Meeh.
LitmanenAFCAwoensdag 9 april 2014 @ 20:26
quote:
1s.gif Op woensdag 9 april 2014 18:45 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Niet, zit volgende week vol met colleges en een partay op dinsdag :'(
Wanne homo nu regel jij het maar :{w
Kutmanagerwoensdag 9 april 2014 @ 20:29
quote:
1s.gif Op woensdag 9 april 2014 19:40 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Was ik ook erg blij om :D kudos!

Wanneer gaan we zuipen in die bachelorspad van jou?
Over een maand ofzo. Ben nu volop met verhuizen + tentamens bezig, en ik heb geen rooie cent meer door dat verhuizen dus het is echt maximaal kut op het moment. :')
Dr.Pringleswoensdag 9 april 2014 @ 21:46
Gizmo-Edition.

Michhaswoensdag 9 april 2014 @ 22:00
quote:
3s.gif Op woensdag 9 april 2014 11:44 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Nee ik was eigenlijk niet van plan om te gaan. Al heb ik precies die dag nog niets te doen, het is dan nog net geen Pasen natuurlijk :)

Al kan ik dan ook Erdingers gaan drinken met Piet :D

Btw in Oostenrijk hadden ze Erdinger Dunkel Piet _O_ Ein-de-lijk gevonden!

[ afbeelding ]

_O_
Morgen uit eten in Duitsland, daar schenken ze dit ook :9
Bozz187woensdag 9 april 2014 @ 22:03
Stilte aan dek! Front maken naar de valreep!
Michhaswoensdag 9 april 2014 @ 22:06
quote:
0s.gif Op woensdag 9 april 2014 22:03 schreef Bozz187 het volgende:
Stilte aan dek! Front maken naar de valreep!
Alhari! Gerard lust nog wel een kroketje, ouwe dekzwabber. Deze lampenkap zit onder de vlekken!
Dr.Pringleswoensdag 9 april 2014 @ 22:36
quote:
1s.gif Op woensdag 9 april 2014 22:06 schreef Michhas het volgende:

[..]

Alhari! Gerard lust nog wel een kroketje, ouwe dekzwabber. Deze lampenkap zit onder de vlekken!
Ik zie jou wel hard hier op gaan. #swerve

Nick-GizModonderdag 10 april 2014 @ 00:22



BF 4 in de 1ste maand van de release, apart dat het werkt _O-
Bozz187donderdag 10 april 2014 @ 10:04
quote:
1s.gif Op woensdag 9 april 2014 22:06 schreef Michhas het volgende:

[..]

Alhari! Gerard lust nog wel een kroketje, ouwe dekzwabber. Deze lampenkap zit onder de vlekken!
doorgaan!
PierreTTdonderdag 10 april 2014 @ 10:50
quote:
0s.gif Op donderdag 10 april 2014 00:22 schreef Nick-GizMo het volgende:



BF 4 in de 1ste maand van de release, apart dat het werkt _O-
Deze man, natuurtalent _O_
Nick-GizModonderdag 10 april 2014 @ 11:45
quote:
0s.gif Op woensdag 9 april 2014 19:45 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Dat moet je hun vragen, maar denk engine wise makkelijker.
quote:
The development cost for PlayStation 4 and Xbox One, combined with the install base of Xbox 360 and PlayStation 3, is the determining factor for keeping Borderlands: The Pre-Sequel on the previous generation of consoles.
KoningStomadonderdag 10 april 2014 @ 13:36
UbadHc8.gif
Rossdaledonderdag 10 april 2014 @ 13:41
_O-
Kutmanagerdonderdag 10 april 2014 @ 13:46
quote:
Dat kan michiel ook wel denk ik.
Cliffydonderdag 10 april 2014 @ 14:57
quote:
0s.gif Op donderdag 10 april 2014 11:45 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

[..]

Jammer, voor Borderlands had ik echt wel een PS4 gekocht :o
KneusTeundonderdag 10 april 2014 @ 17:02
1965545_10152100115031633_7489920390263865736_o.jpg

Jonge 360 is superieur!
KneusTeundonderdag 10 april 2014 @ 17:16
WTF dit is echt akelig
77.gif
Bozz187donderdag 10 april 2014 @ 17:35
quote:
0s.gif Op donderdag 10 april 2014 17:16 schreef KneusTeun het volgende:
WTF dit is echt akelig
[ afbeelding ]
the fuck
Dr.Pringlesdonderdag 10 april 2014 @ 18:27
quote:
0s.gif Op donderdag 10 april 2014 17:02 schreef KneusTeun het volgende:
[ afbeelding ]

Jonge 360 is superieur!
much high def
Michhasdonderdag 10 april 2014 @ 22:24
quote:
10s.gif Op donderdag 10 april 2014 13:46 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Dat kan michiel ook wel denk ik.
Net geprobeerd. Het lukte, maar zag er wat minder charmant uit ;(
Kutmanagerdonderdag 10 april 2014 @ 22:53
quote:
1s.gif Op donderdag 10 april 2014 22:24 schreef Michhas het volgende:

[..]

Net geprobeerd. Het lukte, maar zag er wat minder charmant uit ;(
Kan je dit ook:

77.gif
sjimstervrijdag 11 april 2014 @ 02:00
quote:
0s.gif Op donderdag 10 april 2014 17:16 schreef KneusTeun het volgende:
WTF dit is echt akelig
[ afbeelding ]
Ik ben in Shock!!!!
PierreTTvrijdag 11 april 2014 @ 06:40
Zo vroeg :O
Rossdalevrijdag 11 april 2014 @ 08:45
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 april 2014 06:40 schreef PierreTT het volgende:
Zo vroeg :O
De smurf besloot uit te slapen vanochtend, dus ik ook *O*
PierreTTvrijdag 11 april 2014 @ 08:47
quote:
10s.gif Op vrijdag 11 april 2014 08:45 schreef Rossdale het volgende:

[..]

De smurf besloot uit te slapen vanochtend, dus ik ook *O*
:D

Zit alweer in Leiden man :D
Michhasvrijdag 11 april 2014 @ 08:57
:W
PierreTTvrijdag 11 april 2014 @ 08:58
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 april 2014 08:57 schreef Michhas het volgende:
:W
My man! :W
sjimstervrijdag 11 april 2014 @ 11:34
http://www.dumpert.nl/med(...)_nou_eigenlijk_.html

Dit gevoel heb dus ook altijd als ik naar de meeste dj's kijk :)
KneusTeunvrijdag 11 april 2014 @ 11:42
is moeilijk om niet aan de verkeerde knop te zitten hoor!
sjimstervrijdag 11 april 2014 @ 11:54

Als je het dan doet doe het dan zo!
KneusTeunvrijdag 11 april 2014 @ 12:01
Hij doet ook alles op de compjoeter hoor...
sjimstervrijdag 11 april 2014 @ 12:56
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 april 2014 12:01 schreef KneusTeun het volgende:
Hij doet ook alles op de compjoeter hoor...
Ja maar wel met iets meer skills
KoningStomavrijdag 11 april 2014 @ 18:21
djensen

IA83RVf.gif
KneusTeunvrijdag 11 april 2014 @ 18:32
Waneer gaan we met ze allen artemis spelen dan?
in kostuum ;) iemand een beamer?
http://www.artemis.eochu.com/
PierreTTvrijdag 11 april 2014 @ 19:08
HALLO TEUN
KneusTeunvrijdag 11 april 2014 @ 19:21
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 april 2014 19:08 schreef PierreTT het volgende:
HALLO TEUN
Hallo pietertje
PierreTTvrijdag 11 april 2014 @ 20:29
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 april 2014 19:21 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Hallo pietertje
O+
Dr.Pringleszaterdag 12 april 2014 @ 11:03
Maurice

walter%20melon.jpg
Rossdalezaterdag 12 april 2014 @ 13:25
Classy as fuck
Kutmanagerzaterdag 12 april 2014 @ 13:35
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 april 2014 11:03 schreef Dr.Pringles het volgende:
Maurice

[ afbeelding ]
En nu?
KoningStomazaterdag 12 april 2014 @ 14:36
Vechten.
Dr.Pringleszaterdag 12 april 2014 @ 14:46
quote:
14s.gif Op zaterdag 12 april 2014 13:35 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

En nu?
sjimsterzaterdag 12 april 2014 @ 16:39
quote:
Weer 2 min van mijn leven weg!
Kutmanagerzaterdag 12 april 2014 @ 17:16
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 april 2014 16:39 schreef sjimster het volgende:

[..]

Weer 2 min van mijn leven weg!
Hierop haten. :')
KneusTeunzaterdag 12 april 2014 @ 19:27
Flula is een held!



Fsmxizaterdag 12 april 2014 @ 19:45
gprZKAp.gif
Dr.Pringleszaterdag 12 april 2014 @ 20:49
Het was gewoon beetje zo helicoptertje alles.

Nick-GizMozaterdag 12 april 2014 @ 22:50
http://t.co/Drh2RsnItE

wtf, nog een jaar wachten ;(
Dr.Pringleszondag 13 april 2014 @ 16:05
Hamburgers met korting oh ohohohoh
Michhaszondag 13 april 2014 @ 19:23
t9nu46M.jpg
Bozz187zondag 13 april 2014 @ 19:36
quote:
7s.gif Op zondag 13 april 2014 19:23 schreef Michhas het volgende:
[ afbeelding ]
such bullet time, much neo
Nick-GizMozondag 13 april 2014 @ 22:01

baasje _O_ _O_ _O-
PierreTTmaandag 14 april 2014 @ 07:45
Hoi :W
Fsmximaandag 14 april 2014 @ 07:58
Gutenmorgen!
PierreTTmaandag 14 april 2014 @ 08:00
quote:
0s.gif Op maandag 14 april 2014 07:58 schreef Fsmxi het volgende:
Gutenmorgen!
Alles goed in het hoge noorden?
Fsmximaandag 14 april 2014 @ 08:22
Zeker jongen, en in het diepe zuiden dan?
Rossdalemaandag 14 april 2014 @ 09:38
Ik heb nu 1,5 week een baard(je) staan, maar het jeukt als een modderfokker :X

Goedemorgen trouwens
Bozz187maandag 14 april 2014 @ 09:44
quote:
3s.gif Op maandag 14 april 2014 09:38 schreef Rossdale het volgende:
Ik heb nu 1,5 week een baard(je) staan, maar het jeukt als een modderfokker :X

Goedemorgen trouwens
durf tegen je scheermes aan te leunen
Rossdalemaandag 14 april 2014 @ 09:56
quote:
1s.gif Op maandag 14 april 2014 09:44 schreef Bozz187 het volgende:

[..]

durf tegen je scheermes aan te leunen
Ik heb nu al bijna een machete nodig :o
Michhasmaandag 14 april 2014 @ 10:15
quote:
3s.gif Op maandag 14 april 2014 09:38 schreef Rossdale het volgende:
Ik heb nu 1,5 week een baard(je) staan, maar het jeukt als een modderfokker :X

Goedemorgen trouwens
Even doorbijten. Heb vrijdag mijn anderhalve maand oude baard weer weggehaald.
KneusTeunmaandag 14 april 2014 @ 10:26
quote:
1s.gif Op maandag 14 april 2014 10:15 schreef Michhas het volgende:

[..]

Even doorbijten. Heb vrijdag mijn anderhalve maand oude baard weer weggehaald.
pics? mijne staat nu 7 weken, en nog steeds legitimeren bij de super :')
Rossdalemaandag 14 april 2014 @ 10:36

MIECH! HEBBEN HEBBEN KOPEN KOPEN KOPEN ZOOO HARD _O_
Fsmximaandag 14 april 2014 @ 10:51
quote:
3s.gif Op maandag 14 april 2014 09:38 schreef Rossdale het volgende:
Ik heb nu 1,5 week een baard(je) staan, maar het jeukt als een modderfokker :X

Goedemorgen trouwens
Anderhalve week, toe maar zeg :') Maar die nieuwe Civ zin in inderdaad!
Rossdalemaandag 14 april 2014 @ 10:59
quote:
1s.gif Op maandag 14 april 2014 10:51 schreef Fsmxi het volgende:

[..]

Anderhalve week, toe maar zeg :') Maar die nieuwe Civ zin in inderdaad!
Ik ben meer een goedgeschoren gladde jongen Danio, die baardjeuk fase vind ik maar gruwelijk irritant :(
KneusTeunmaandag 14 april 2014 @ 11:05
quote:
3s.gif Op maandag 14 april 2014 10:59 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ik ben meer een goedgeschoren gladde jongen Danio, die baardjeuk fase vind ik maar gruwelijk irritant :(
dat is de mannen periode, de mannen zetten door ;)
KneusTeunmaandag 14 april 2014 @ 12:00
WTF?!?

badboynovamaandag 14 april 2014 @ 13:12
Die jeuk ook maar altijd
Kutmanagermaandag 14 april 2014 @ 13:35
quote:
Dit is zo niet oke. :')
LitmanenAFCAmaandag 14 april 2014 @ 13:37
quote:
Echtwel ?!?!?!?!
Cliffymaandag 14 april 2014 @ 13:39
GoT *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O*
KneusTeunmaandag 14 april 2014 @ 15:32
silicon valley s01e02 ;)

En net even naar die stinkduitsers, hadden ze Bacardi in de aanbieding! oakhart voor 9 euro :) in NL is zo'n fles 17,- ben toch wel beetje blij met die lui :)
Cliffymaandag 14 april 2014 @ 15:48
quote:
0s.gif Op maandag 14 april 2014 15:32 schreef KneusTeun het volgende:
silicon valley s01e02 ;)

En net even naar die stinkduitsers, hadden ze Bacardi in de aanbieding! oakhart voor 9 euro :) in NL is zo'n fles 17,- ben toch wel beetje blij met die lui :)
Vond ep 1 totaal niet interessant eigenlijk..
PierreTTmaandag 14 april 2014 @ 15:48
quote:
0s.gif Op maandag 14 april 2014 15:32 schreef KneusTeun het volgende:
silicon valley s01e02 ;)

En net even naar die stinkduitsers, hadden ze Bacardi in de aanbieding! oakhart voor 9 euro :) in NL is zo'n fles 17,- ben toch wel beetje blij met die lui :)
Oakheart = O+
KneusTeunmaandag 14 april 2014 @ 15:52
quote:
0s.gif Op maandag 14 april 2014 15:48 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Vond ep 1 totaal niet interessant eigenlijk..
kan de vele verwijzingen en dergelijke waarderen
Kutmanagermaandag 14 april 2014 @ 15:53
oakheart is wel lekker maar het is echt vrouwendrank. :')
KneusTeunmaandag 14 april 2014 @ 16:00
quote:
6s.gif Op maandag 14 april 2014 15:53 schreef Kutmanager het volgende:
oakheart is wel lekker maar het is echt vrouwendrank. :')
:') is inderdaad te zien aan de marketing.
PierreTTmaandag 14 april 2014 @ 16:07
quote:
6s.gif Op maandag 14 april 2014 15:53 schreef Kutmanager het volgende:
oakheart is wel lekker maar het is echt vrouwendrank. :')
:')
Kutmanagermaandag 14 april 2014 @ 16:07
quote:
1s.gif Op maandag 14 april 2014 16:00 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

:') is inderdaad te zien aan de marketing.
Je mening aan marketing ontlenen. :') Dat doen vrouwen ook.
Bozz187maandag 14 april 2014 @ 16:12
quote:
6s.gif Op maandag 14 april 2014 15:53 schreef Kutmanager het volgende:
oakheart is wel lekker maar het is echt vrouwendrank. :')
:') cola+oak, voorals cap+coke niet beschikbaar is
Kutmanagermaandag 14 april 2014 @ 16:13
Met een klein zinnetje meteen 3 man over de zeik. :')

waren goede tijden in 2011. _O_
KneusTeunmaandag 14 april 2014 @ 16:28
quote:
6s.gif Op maandag 14 april 2014 16:07 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Je mening aan marketing ontlenen. :') Dat doen vrouwen ook.
* kutkabouter trekt nog een Jillz open *
Kutmanagermaandag 14 april 2014 @ 17:24
quote:
0s.gif Op maandag 14 april 2014 16:28 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

* kutkabouter trekt nog een Jillz open *
Jillz mannenpilz. Goed tegen brakheid.
Nick-GizMomaandag 14 april 2014 @ 17:25
quote:
0s.gif Op maandag 14 april 2014 15:32 schreef KneusTeun het volgende:
silicon valley s01e02 ;)

En net even naar die stinkduitsers, hadden ze Bacardi in de aanbieding! oakhart voor 9 euro :) in NL is zo'n fles 17,- ben toch wel beetje blij met die lui :)
Boodschappen in Duitsland doen is altijd goed, en zeker als je in de buurt woont
KneusTeunmaandag 14 april 2014 @ 17:28
En als je ook meteen de tank even vol gooit is het helemaal insta win. 1,51 de liter ^O^ als je nagaat dat het 2 liter kost om er te komen dan scheelt het zeker!
Nick-GizMomaandag 14 april 2014 @ 17:33
quote:
0s.gif Op maandag 14 april 2014 17:28 schreef KneusTeun het volgende:
En als je ook meteen de tank even vol gooit is het helemaal insta win. 1,51 de liter ^O^ als je nagaat dat het 2 liter kost om er te komen dan scheelt het zeker!
Ja dat helemaal als je in de buurt woont. Vanaf het zuiden schiet het niet op :P
KneusTeunmaandag 14 april 2014 @ 17:35
quote:
0s.gif Op maandag 14 april 2014 17:33 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Ja dat helemaal als je in de buurt woont. Vanaf het zuiden schiet het niet op :P
Laatst had en programma berekend dat zelf als je vanuit Utrecht gaat en je benzine plus 2 weken boodschappen doet je al een giga bedrag kan besparen. Zo erg is het al met de prijzen in NL.
Stomme is dat het op veel kleine dingen ook zo belachelijk veel scheelt.
Nick-GizMomaandag 14 april 2014 @ 17:44
quote:
0s.gif Op maandag 14 april 2014 17:35 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Laatst had en programma berekend dat zelf als je vanuit Utrecht gaat en je benzine plus 2 weken boodschappen doet je al een giga bedrag kan besparen. Zo erg is het al met de prijzen in NL.
Stomme is dat het op veel kleine dingen ook zo belachelijk veel scheelt.
RTL heeft dat toen ook gedaan en geenstijl had er toen ook iets over :

nederlandklotengroot.jpg
PierreTTmaandag 14 april 2014 @ 17:48
quote:
0s.gif Op maandag 14 april 2014 17:44 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

RTL heeft dat toen ook gedaan en geenstijl had er toen ook iets over :

[ afbeelding ]
Wanneer was dit? Want ik betaal geen 1,84 voor benzine, eerder 1,66-1,67 :)
KneusTeunmaandag 14 april 2014 @ 17:54
quote:
1s.gif Op maandag 14 april 2014 17:48 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Wanneer was dit? Want ik betaal geen 1,84 voor benzine, eerder 1,66-1,67 :)
Ja en nu is de benzine in Duitsland aan de grens ook 1,51 als je wat verder rijdt zal je 1,46 betalen
PierreTTmaandag 14 april 2014 @ 18:07
quote:
0s.gif Op maandag 14 april 2014 17:54 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Ja en nu is de benzine in Duitsland aan de grens ook 1,51 als je wat verder rijdt zal je 1,46 betalen
Ja precies. Dat is voor mij hetzelfde als België inrijden, dat is net 15km verder. Helaas hanteren de pomphouders daar gewoon dezelfde prijzen als in NL, als je verder rijdt is het goedkoper maar dan ben ik mijn voordeel al kwijt aan heen en weer rijden :'(
Nick-GizMomaandag 14 april 2014 @ 18:12
quote:
1s.gif Op maandag 14 april 2014 17:48 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Wanneer was dit? Want ik betaal geen 1,84 voor benzine, eerder 1,66-1,67 :)
sep 2013
Rossdalemaandag 14 april 2014 @ 18:32
quote:
1s.gif Op maandag 14 april 2014 18:07 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ja precies. Dat is voor mij hetzelfde als België inrijden, dat is net 15km verder. Helaas hanteren de pomphouders daar gewoon dezelfde prijzen als in NL, als je verder rijdt is het goedkoper maar dan ben ik mijn voordeel al kwijt aan heen en weer rijden :'(
De ibiza afladen met jerrycans Piet ;)
PierreTTmaandag 14 april 2014 @ 18:37
quote:
0s.gif Op maandag 14 april 2014 18:12 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

sep 2013
Ah ok!
PierreTTmaandag 14 april 2014 @ 18:37
quote:
1s.gif Op maandag 14 april 2014 18:32 schreef Rossdale het volgende:

[..]

De ibiza afladen met jerrycans Piet ;)
:D

Kan ik niet een van je Hummers of Unimogs lenen? :D
KneusTeunmaandag 14 april 2014 @ 18:38
quote:
1s.gif Op maandag 14 april 2014 18:32 schreef Rossdale het volgende:

[..]

De ibiza afladen met jerrycans Piet ;)
Was laatst nog 1 in Duitsland van de weg getrokken, kerel had een camper met een aanhanger vol benzine wat zijn tank was...
Rossdalemaandag 14 april 2014 @ 19:06
quote:
1s.gif Op maandag 14 april 2014 18:37 schreef PierreTT het volgende:

[..]

:D

Kan ik niet een van je Hummers of Unimogs lenen? :D
Mijn lamborghini tractor? ;)
Rossdalemaandag 14 april 2014 @ 19:07
quote:
0s.gif Op maandag 14 april 2014 18:38 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Was laatst nog 1 in Duitsland van de weg getrokken, kerel had een camper met een aanhanger vol benzine wat zijn tank was...
Heb het in de krant zien staan ja :D
LitmanenAFCAmaandag 14 april 2014 @ 19:15
quote:
0s.gif Op maandag 14 april 2014 17:44 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

RTL heeft dat toen ook gedaan en geenstijl had er toen ook iets over :

[ afbeelding ]
Moet je alleen wel de tijd hebben om er naar toe te gaan en zin hebben om voor meerdere dagen boodschappen te doen
Kutmanagermaandag 14 april 2014 @ 19:23
quote:
0s.gif Op maandag 14 april 2014 17:44 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

RTL heeft dat toen ook gedaan en geenstijl had er toen ook iets over :

[ afbeelding ]
Tijdfactor hè. ;)

quote:
0s.gif Op maandag 14 april 2014 19:15 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Moet je alleen wel de tijd hebben om er naar toe te gaan en zin hebben om voor meerdere dagen boodschappen te doen
je was me voor.
LitmanenAFCAmaandag 14 april 2014 @ 19:33
quote:
6s.gif Op maandag 14 april 2014 19:23 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Tijdfactor hè. ;)

[..]

je was me voor.
Ik moet er niet aandenken dat ik nu al weet wat ik vrijdag avond ga eten
Kutmanagermaandag 14 april 2014 @ 19:44
quote:
0s.gif Op maandag 14 april 2014 19:33 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Ik moet er niet aandenken dat ik nu al weet wat ik vrijdag avond ga eten
Tja, voor mijn ouders zou het dan wel perfect zijn. Die hebben alles al uitgestippeld en zijn zo zuinig als iets dus dat is ideaal.
Nick-GizMomaandag 14 april 2014 @ 20:08
quote:
0s.gif Op maandag 14 april 2014 19:15 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Moet je alleen wel de tijd hebben om er naar toe te gaan en zin hebben om voor meerdere dagen boodschappen te doen
Tijd kan je maken. En natuurlijk kan er nog een hoop in de vriezer
Nick-GizMomaandag 14 april 2014 @ 20:08
quote:
10s.gif Op maandag 14 april 2014 19:44 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Tja, voor mijn ouders zou het dan wel perfect zijn. Die hebben alles al uitgestippeld en zijn zo zuinig als iets dus dat is ideaal.
te makkelijk dit
KneusTeunmaandag 14 april 2014 @ 20:27
quote:
0s.gif Op maandag 14 april 2014 19:33 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Ik moet er niet aandenken dat ik nu al weet wat ik vrijdag avond ga eten
Je kan toch basics halen?! en vlees etc kun je allemaal invriezen idd.
Maar er zijn genoeg dingen die je alle dagen nodig hebt gebruikt.
Ik haal vaak ook alleen per dag, maar veel dingen als kaas, beleg, toilet papier (haha), cola, alcohol, sigaretten, groentes, vlees en kruiden en sauzen sla ik dan voor een tijdje in.
En inderdaad vanaf hier is het 10 a 15 min rijden, dus dan is dat niet eens nodig.
Pixellmaandag 14 april 2014 @ 20:44
quote:
10s.gif Op maandag 14 april 2014 20:08 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

te makkelijk dit
haha ik dacht hetzelfde :D
Dr.Pringlesmaandag 14 april 2014 @ 21:13
quote:
1s.gif Op maandag 14 april 2014 17:48 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Wanneer was dit? Want ik betaal geen 1,84 voor benzine, eerder 1,66-1,67 :)
KOOP DAN!
Nick-GizMomaandag 14 april 2014 @ 21:25
quote:
0s.gif Op maandag 14 april 2014 21:13 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

KOOP DAN!
Dr.Pringlesmaandag 14 april 2014 @ 21:36
Downloadverbod. :'(
LitmanenAFCAmaandag 14 april 2014 @ 22:17
quote:
0s.gif Op maandag 14 april 2014 20:08 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Tijd kan je maken. En natuurlijk kan er nog een hoop in de vriezer
Tijd kun je maken inderdaad maar niet voor boodschappen die haal ik liever even snel bij de AH. Vriezer kan wel inderdaad al heb ik bijna nooit vlees daarin liggen.
PierreTTdinsdag 15 april 2014 @ 01:09
quote:
0s.gif Op maandag 14 april 2014 21:13 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

KOOP DAN!
Ja joh, doe ik al genoeg :'(
KneusTeundinsdag 15 april 2014 @ 11:15
Niels ga je nu nog rijden? nu je geen excuses hebt ;) en bozz? en main?
PierreTTdinsdag 15 april 2014 @ 11:28
Het is nog best koud
Rossdaledinsdag 15 april 2014 @ 11:35
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 april 2014 11:15 schreef KneusTeun het volgende:
Niels ga je nu nog rijden? nu je geen excuses hebt ;) en bozz? en main?
Ik ga vrijdagavond stappen met Pierre, zaterdagochtend mag ik ongetwijfeld nog niet rijden _O-
KneusTeundinsdag 15 april 2014 @ 11:37
Ok jammer de bammer.
badboynovadinsdag 15 april 2014 @ 11:55
quote:
3s.gif Op dinsdag 15 april 2014 11:35 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ik ga vrijdagavond stappen met Pierre, zaterdagochtend en zondagochtend mag ik ongetwijfeld nog niet rijden _O-
fixed :D
Bozz187dinsdag 15 april 2014 @ 12:03
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 april 2014 11:15 schreef KneusTeun het volgende:
Niels ga je nu nog rijden? nu je geen excuses hebt ;) en bozz? en main?
ja ik ben er bij zaterdag
KneusTeundinsdag 15 april 2014 @ 12:06
Jij gaat op die raket van jou ofniet?
Titty achterop?
bikini-motor.jpg
Bozz187dinsdag 15 april 2014 @ 12:16
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 april 2014 12:06 schreef KneusTeun het volgende:
Jij gaat op die raket van jou ofniet?
Titty achterop?
[ afbeelding ]
ja ik ga met de gix, is de enigste motor die ik heb atm
Kutmanagerdinsdag 15 april 2014 @ 12:19
http://www.amazon.com/dp/B001LNG4YG/?tag=047-20

KOOP DAN
Kutmanagerdinsdag 15 april 2014 @ 12:42
cute-butt-ass-gifs-spank.gif
sjimsterdinsdag 15 april 2014 @ 13:11
__Leer.jpg

Gaan jullie maar lekker motor rijden :P
Dr.Pringlesdinsdag 15 april 2014 @ 14:00
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 april 2014 01:09 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ja joh, doe ik al genoeg :'(
WANNEER? WANNEER GA JE KOPE DAN?
Kutmanagerdinsdag 15 april 2014 @ 15:07
wil iemand een forza stuur kopen voor de 360? 20 ekken.
Michhasdinsdag 15 april 2014 @ 15:19
quote:
6s.gif Op dinsdag 15 april 2014 15:07 schreef Kutmanager het volgende:
wil iemand een forza stuur kopen voor de 360? 20 ekken.
Nee niemand.
LitmanenAFCAdinsdag 15 april 2014 @ 15:53
quote:
7s.gif Op dinsdag 15 april 2014 15:19 schreef Michhas het volgende:

[..]

Nee niemand.
Nick-GizModinsdag 15 april 2014 @ 16:11
quote:
6s.gif Op dinsdag 15 april 2014 15:07 schreef Kutmanager het volgende:
wil iemand een forza stuur kopen voor de 360? 20 ekken.
vorige maand verkocht voor 100 ekke _O- (wel met wheelstand pro maar toch)

Maar nu we toch aan het verkopen zijn :

Nog een Jtag Xbox en een Xbox Elite staan ^O^ :P
Cliffydinsdag 15 april 2014 @ 16:41
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 april 2014 16:11 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

vorige maand verkocht voor 100 ekke _O- (wel met wheelstand pro maar toch)

Maar nu we toch aan het verkopen zijn :

Nog een Jtag Xbox en een Xbox Elite staan ^O^ :P
Nice! Ik heb de mijne toen ook nog met winst doorverkocht _O-
Kutmanagerdinsdag 15 april 2014 @ 16:55
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 april 2014 16:11 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

vorige maand verkocht voor 100 ekke _O- (wel met wheelstand pro maar toch)

Maar nu we toch aan het verkopen zijn :

Nog een Jtag Xbox en een Xbox Elite staan ^O^ :P
ik hoef geen winst erop te maken, ik moet er gewoon vanaf.
Nick-GizModinsdag 15 april 2014 @ 17:01
quote:
6s.gif Op dinsdag 15 april 2014 16:55 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

ik hoef geen winst erop te maken, ik moet er gewoon vanaf.
verkeerde quote?
KneusTeundinsdag 15 april 2014 @ 18:56
heb ook nog playseat met Xbox stuur staan. Misschien maar snel wegdoen voordat het niks meer waard is.
PierreTTdinsdag 15 april 2014 @ 19:51
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 april 2014 18:56 schreef KneusTeun het volgende:
heb ook nog playseat met Xbox stuur staan. Misschien maar snel wegdoen voordat het niks meer waard is.
Mijn Xbox-stuur :D
KneusTeundinsdag 15 april 2014 @ 20:09
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 april 2014 19:51 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Mijn Xbox-stuur :D
jup
Rossdaledinsdag 15 april 2014 @ 20:17
Kutding was dat zeg :D
Dr.Pringlesdinsdag 15 april 2014 @ 20:28
Ik ruik kip.
LitmanenAFCAdinsdag 15 april 2014 @ 20:39
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 april 2014 18:56 schreef KneusTeun het volgende:
heb ook nog playseat met Xbox stuur staan. Misschien maar snel wegdoen voordat het niks meer waard is.
Goed plan ?!?!??!!
badboynovadinsdag 15 april 2014 @ 21:49
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 april 2014 20:28 schreef Dr.Pringles het volgende:
Ik ruik kip.
KOPEN DAN
Dr.Pringlesdinsdag 15 april 2014 @ 22:26
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 april 2014 21:49 schreef badboynova het volgende:

[..]

KOPEN DAN
Wat kopen? Heb voorraad n*igga.
badboynovadinsdag 15 april 2014 @ 22:30
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 april 2014 22:26 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Wat kopen? Heb voorraad n*igga.
je heb een eigen kippenren, nice :D
PierreTTdinsdag 15 april 2014 @ 22:40
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 april 2014 20:09 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

jup
Ruikt ie nog naar rook _O-
KneusTeundinsdag 15 april 2014 @ 23:07
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 april 2014 22:40 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ruikt ie nog naar rook _O-
Weenie, volgens mij niet.
Maar alleen tijdje voor F1 en Forza gebruikt, staat al weer lange tijd op zolder.
Nick-GizMowoensdag 16 april 2014 @ 06:53
:O :z
Nick-GizMowoensdag 16 april 2014 @ 06:57
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 april 2014 20:28 schreef Dr.Pringles het volgende:
Ik ruik kip.
4jL6Z5U.gif
Michhaswoensdag 16 april 2014 @ 08:05
quote:
0s.gif Op woensdag 16 april 2014 06:57 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
:D
PierreTTwoensdag 16 april 2014 @ 10:07
:W
Dr.Pringleswoensdag 16 april 2014 @ 10:16
quote:
0s.gif Op woensdag 16 april 2014 06:57 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
:D

Dat is de before-shot.

Dit is de after.

kfc+chicken.jpg
PierreTTwoensdag 16 april 2014 @ 10:48
quote:
1s.gif Op woensdag 16 april 2014 10:16 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

:D

Dat is de before-shot.

Dit is de after.

[ afbeelding ]
Suriboy, hoe is het? Heb je je Ibiza al binnen? :D
Kutmanagerwoensdag 16 april 2014 @ 11:42
En verhuisd. Wat een rust hier man, heerlijk. En schoon, geen stof en peuken enzo overal. Manmanman.
Kutmanagerwoensdag 16 april 2014 @ 11:43
Wel nog even mijn verhuis-winkelwagen terugbrengen. :')
LitmanenAFCAwoensdag 16 april 2014 @ 11:43
quote:
10s.gif Op woensdag 16 april 2014 11:42 schreef Kutmanager het volgende:
En verhuisd. Wat een rust hier man, heerlijk. En schoon, geen stof en peuken enzo overal. Manmanman.
Maar nu kan niemand je meer helpen met FIFA
badboynovawoensdag 16 april 2014 @ 11:45
quote:
10s.gif Op woensdag 16 april 2014 11:42 schreef Kutmanager het volgende:
En verhuisd. Wat een rust hier man, heerlijk. En schoon, geen stof en peuken enzo overal. Manmanman.
Kijk die maumau als een baas zitten in ze nieuwe crib :D
river_killigs11.jpg
Dr.Pringleswoensdag 16 april 2014 @ 11:49
quote:
1s.gif Op woensdag 16 april 2014 10:48 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Suriboy, hoe is het? Heb je je Ibiza al binnen? :D
Ja, al in december al toch.
PierreTTwoensdag 16 april 2014 @ 12:08
quote:
0s.gif Op woensdag 16 april 2014 11:45 schreef badboynova het volgende:

[..]

Kijk die maumau als een baas zitten in ze nieuwe crib :D
[ afbeelding ]
_O-
PierreTTwoensdag 16 april 2014 @ 12:08
quote:
1s.gif Op woensdag 16 april 2014 11:49 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Ja, al in december al toch.
Oh nice, dacht dat je hem nog moest halen!
PierreTTwoensdag 16 april 2014 @ 12:09
quote:
10s.gif Op woensdag 16 april 2014 11:42 schreef Kutmanager het volgende:
En verhuisd. Wat een rust hier man, heerlijk. En schoon, geen stof en peuken enzo overal. Manmanman.
Nice, zal nog ff die maat van me vragen voor de minibike :D
Dr.Pringleswoensdag 16 april 2014 @ 12:23
quote:
1s.gif Op woensdag 16 april 2014 12:08 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Oh nice, dacht dat je hem nog moest halen!
Had je toen nog gepmd, volgens mij.

Bier doet dingen met je hè..
Kutmanagerwoensdag 16 april 2014 @ 12:32
quote:
1s.gif Op woensdag 16 april 2014 12:09 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Nice, zal nog ff die maat van me vragen voor de minibike :D
Moet je wel snel mee zijn want als mijn ouders deze week nog ergens met de auto langskomen gaat ie naar de sloop tenzij ik dan iets heb gehoord van je. ;)
Nick-GizMowoensdag 16 april 2014 @ 12:41
quote:
10s.gif Op woensdag 16 april 2014 11:42 schreef Kutmanager het volgende:
En verhuisd. Wat een rust hier man, heerlijk. En schoon, geen stof en peuken enzo overal. Manmanman.
Peuken deed je toch zelf :')?

quote:
6s.gif Op woensdag 16 april 2014 12:32 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Moet je wel snel mee zijn want als mijn ouders deze week nog ergens met de auto langskomen gaat ie naar de sloop tenzij ik dan iets heb gehoord van je. ;)
Zet op marktplaats, krijg je misschien wel weer 20 ekkes
^O^
Kutmanagerwoensdag 16 april 2014 @ 12:42
quote:
0s.gif Op woensdag 16 april 2014 12:41 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Peuken deed je toch zelf :')?
Jup. Maaaaaar ik ben gestopt een paar weken terug, onder andere omdat ik hier niet binnen wilde roken.
Nick-GizMowoensdag 16 april 2014 @ 12:44
quote:
6s.gif Op woensdag 16 april 2014 12:42 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Jup. Maaaaaar ik ben gestopt een paar weken terug, onder andere omdat ik hier niet binnen wilde roken.
Al lang clean?
KneusTeunwoensdag 16 april 2014 @ 12:45
quote:
6s.gif Op woensdag 16 april 2014 12:32 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Moet je wel snel mee zijn want als mijn ouders deze week nog ergens met de auto langskomen gaat ie naar de sloop tenzij ik dan iets heb gehoord van je. ;)
Heb je niet een neefje of nichtje die je blij kan maken met zo'n ding?
PierreTTwoensdag 16 april 2014 @ 12:52
quote:
1s.gif Op woensdag 16 april 2014 12:23 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Had je toen nog gepmd, volgens mij.

Bier doet dingen met je hè..
:')

Ik dacht dat je hem toen dus nog moest gaan kopen :')
PierreTTwoensdag 16 april 2014 @ 12:52
quote:
6s.gif Op woensdag 16 april 2014 12:32 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Moet je wel snel mee zijn want als mijn ouders deze week nog ergens met de auto langskomen gaat ie naar de sloop tenzij ik dan iets heb gehoord van je. ;)
Je gaat dat ding toch niet naar de sloop brengen :o
KneusTeunwoensdag 16 april 2014 @ 12:53

The fuck
KneusTeunwoensdag 16 april 2014 @ 13:01
Posted-On-Shock-Mansion346.jpg
Rossdalewoensdag 16 april 2014 @ 13:13
Minibike? :D

Mooi voor Luca :P
KneusTeunwoensdag 16 april 2014 @ 13:16
quote:
3s.gif Op woensdag 16 april 2014 13:13 schreef Rossdale het volgende:
Minibike? :D

Mooi voor Luca :P
Jij moet zeker dit:
blata.jpg
Rossdalewoensdag 16 april 2014 @ 13:17
Ik zie hem zo z'n brommer al naast de mijne parkeren :D

13duc2.jpg
Kutmanagerwoensdag 16 april 2014 @ 13:24
quote:
3s.gif Op woensdag 16 april 2014 13:13 schreef Rossdale het volgende:
Minibike? :D

Mooi voor Luca :P
Geen goed idee. Is een racer geweest, als hij loopt (wat ie dus niet doet) gaat ie 90 op de telefoon gps. :') Ik heb 'm dus tot 90 getrokken voordat ie vastliep (einde verhaal, bijna ook voor mij) en ik kan je vertellen dat dat echt helemaal niet meer leuk is als je harder dan 50 gaat op zo'n ding.
Kutmanagerwoensdag 16 april 2014 @ 13:24
quote:
10s.gif Op woensdag 16 april 2014 12:52 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Je gaat dat ding toch niet naar de sloop brengen :o
quote:
0s.gif Op woensdag 16 april 2014 12:45 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Heb je niet een neefje of nichtje die je blij kan maken met zo'n ding?
Is kapoet.
Kutmanagerwoensdag 16 april 2014 @ 13:25
quote:
0s.gif Op woensdag 16 april 2014 12:44 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Al lang clean?
3 weken.

Wel aan de pleisters maar de gewoonte heb ik al geen last meer van. Nu alleen dus nog een keer met die pleisters kappen dus ff door de cold turkey heen.
Rossdalewoensdag 16 april 2014 @ 13:26
quote:
10s.gif Op woensdag 16 april 2014 13:24 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Geen goed idee. Is een racer geweest, als hij loopt (wat ie dus niet doet) gaat ie 90 op de telefoon gps. :') Ik heb 'm dus tot 90 getrokken voordat ie vastliep (einde verhaal, bijna ook voor mij) en ik kan je vertellen dat dat echt helemaal niet meer leuk is als je harder dan 50 gaat op zo'n ding.
Kan ik me voorstellen inderdaad, volgens mij lijkt 50 op zo'n ding voor je gevoel al meer dan 100 km/h :D

Maar motorblok vastgeslagen ofzo?
Kutmanagerwoensdag 16 april 2014 @ 13:33
quote:
3s.gif Op woensdag 16 april 2014 13:26 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Kan ik me voorstellen inderdaad, volgens mij lijkt 50 op zo'n ding voor je gevoel al meer dan 100 km/h :D

Maar motorblok vastgeslagen ofzo?
Nee, was warmloper trouwens, geen vastloper. Anders had ik nu wss geen gezicht meer gehad op dat asfalt. :')
PierreTTwoensdag 16 april 2014 @ 14:39
quote:
6s.gif Op woensdag 16 april 2014 13:33 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Nee, was warmloper trouwens, geen vastloper. Anders had ik nu wss geen gezicht meer gehad op dat asfalt. :')
Ding heeft ook wel olie nodig _O-
Nick-GizMowoensdag 16 april 2014 @ 14:41
quote:
14s.gif Op woensdag 16 april 2014 13:25 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

3 weken.

Wel aan de pleisters maar de gewoonte heb ik al geen last meer van. Nu alleen dus nog een keer met die pleisters kappen dus ff door de cold turkey heen.
Moet te doen zijn ^O^ ! Hier nu bijna een jaar clean :P

quote:
1s.gif Op woensdag 16 april 2014 14:39 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ding heeft ook wel olie nodig _O-
Goed dat je het zegt, zal ik ook nog nodig hebben als ik mijn runner wil gaan starten _O-
Dr.Pringleswoensdag 16 april 2014 @ 14:44
quote:
10s.gif Op woensdag 16 april 2014 12:52 schreef PierreTT het volgende:

[..]

:')

Ik dacht dat je hem toen dus nog moest gaan kopen :')
Gekkie.
Michhaswoensdag 16 april 2014 @ 14:47
:W
PierreTTwoensdag 16 april 2014 @ 14:53
quote:
0s.gif Op woensdag 16 april 2014 14:41 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Moet te doen zijn ^O^ ! Hier nu bijna een jaar clean :P

Serieus, rook jij niet meer? :o
PierreTTwoensdag 16 april 2014 @ 14:54
quote:
0s.gif Op woensdag 16 april 2014 14:41 schreef Nick-GizMo het volgende:

Goed dat je het zegt, zal ik ook nog nodig hebben als ik mijn runner wil gaan starten _O-
Mijn 18 jaar oude Vespa pizzabrommer verbruikt op dit moment een dopje per dag _O-
Kutmanagerwoensdag 16 april 2014 @ 15:11
quote:
10s.gif Op woensdag 16 april 2014 14:54 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Mijn 18 jaar oude Vespa pizzabrommer verbruikt op dit moment een dopje per dag _O-
media_xll_1565144.jpg

Pieter's uitlaat.
Rossdalewoensdag 16 april 2014 @ 15:14
In mijn oude Corsa moest op den duur een liter per week :X Moet toegeven dat ik ook 1200 km per week reed, maar toch _O-
Kutmanagerwoensdag 16 april 2014 @ 15:25
Toen ik een hoogtoerige alu cilinder op mijn aerox had gezet reed dat ding 1 op 5. Mengsmering. :') :')
KneusTeunwoensdag 16 april 2014 @ 15:26
Misschien is wat vaker aan onderhoud gaan doen ;)
Dr.Pringleswoensdag 16 april 2014 @ 15:27
Niemand behalve stomaars die tietenfall speelt?
Cliffywoensdag 16 april 2014 @ 16:53
http://www.spitsnieuws.nl(...)im-jong-un-op-zn-dak _O-
PierreTTwoensdag 16 april 2014 @ 19:22
quote:
6s.gif Op woensdag 16 april 2014 15:25 schreef Kutmanager het volgende:
Toen ik een hoogtoerige alu cilinder op mijn aerox had gezet reed dat ding 1 op 5. Mengsmering. :') :')
Ik heb nooit mengsmering gereden _O- Zelf mengen ftw!
KneusTeunwoensdag 16 april 2014 @ 19:31
quote:
1s.gif Op woensdag 16 april 2014 19:22 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ik heb nooit mengsmering gereden _O- Zelf mengen ftw!
Vroeger wel, kon je gulden in die handpomp doen en kon je lekker aan die hendel jakkeren
PierreTTwoensdag 16 april 2014 @ 22:41
quote:
0s.gif Op woensdag 16 april 2014 19:31 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Vroeger wel, kon je gulden in die handpomp doen en kon je lekker aan die hendel jakkeren
Is nog steeds wel soms :D Ik doe het alleen nooit, zit een fles olie in mijn buddy. Even tanken, dopje olie erin en weer gaan :D
PierreTTwoensdag 16 april 2014 @ 22:41
quote:
3s.gif Op woensdag 16 april 2014 15:14 schreef Rossdale het volgende:
In mijn oude Corsa moest op den duur een liter per week :X Moet toegeven dat ik ook 1200 km per week reed, maar toch _O-
Gast, waar bleef dat spul _O-
KneusTeunwoensdag 16 april 2014 @ 23:16
quote:
1s.gif Op woensdag 16 april 2014 22:41 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Gast, waar bleef dat spul _O-
Op de weg, dan kon hij zo zien hoe ie terug moest ;)
KoningStomawoensdag 16 april 2014 @ 23:40
quote:
0s.gif Op woensdag 16 april 2014 15:27 schreef Dr.Pringles het volgende:
Niemand behalve stomaars die tietenfall speelt?
haha poep plas tieten
Kutmanagerdonderdag 17 april 2014 @ 00:24
quote:
1s.gif Op woensdag 16 april 2014 19:22 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ik heb nooit mengsmering gereden _O- Zelf mengen ftw!
Deed ik ook.

quote:
1s.gif Op woensdag 16 april 2014 22:41 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Is nog steeds wel soms :D Ik doe het alleen nooit, zit een fles olie in mijn buddy. Even tanken, dopje olie erin en weer gaan :D
Deed ik ook.

Maar wat maak je dan dus? Mengsmering!
PierreTTdonderdag 17 april 2014 @ 08:59
quote:
10s.gif Op donderdag 17 april 2014 00:24 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Deed ik ook.

[..]

Deed ik ook.

Maar wat maak je dan dus? Mengsmering!
Ik mengde mijn mengsmering, mengception!
PierreTTdonderdag 17 april 2014 @ 08:59
quote:
0s.gif Op woensdag 16 april 2014 23:16 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Op de weg, dan kon hij zo zien hoe ie terug moest ;)
:D :')
Rossdaledonderdag 17 april 2014 @ 09:07
quote:
1s.gif Op woensdag 16 april 2014 22:41 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Gast, waar bleef dat spul _O-
Geen idee! Hij lekte in ieder geval niet en er hing ook geen donkere wolk des doods achter me op de snelweg :D

Ik heb hem toen ook maar heel snel verkocht _O-
Michhasdonderdag 17 april 2014 @ 09:07
hi peter
Nick-GizModonderdag 17 april 2014 @ 10:53
quote:
0s.gif Op woensdag 16 april 2014 14:53 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Serieus, rook jij niet meer? :o
Nope, al een tijdje niet meer dus :P
PierreTTdonderdag 17 april 2014 @ 10:58
quote:
1s.gif Op donderdag 17 april 2014 09:07 schreef Michhas het volgende:
hi peter
Hoi :W
PierreTTdonderdag 17 april 2014 @ 10:58
quote:
3s.gif Op donderdag 17 april 2014 09:07 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Geen idee! Hij lekte in ieder geval niet en er hing ook geen donkere wolk des doods achter me op de snelweg :D

Ik heb hem toen ook maar heel snel verkocht _O-
:') :D

Ergens in die Corsa zit dus een ophoping van liters olie _O-
PierreTTdonderdag 17 april 2014 @ 10:59
quote:
0s.gif Op donderdag 17 april 2014 10:53 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Nope, al een tijdje niet meer dus :P
Nice man, zonder problemen?
Nick-GizModonderdag 17 april 2014 @ 11:01
quote:
14s.gif Op donderdag 17 april 2014 10:59 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Nice man, zonder problemen?
Yes, zonder pleisters en die troep ^O^
PierreTTdonderdag 17 april 2014 @ 11:08
quote:
0s.gif Op donderdag 17 april 2014 11:01 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Yes, zonder pleisters en die troep ^O^
Nice ^O^ En nu niet dik worden :P
Nick-GizModonderdag 17 april 2014 @ 11:14
quote:
1s.gif Op donderdag 17 april 2014 11:08 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Nice ^O^ En nu niet dik worden :P
Te laat, daar was ik al mee bezig ;( _O-
PierreTTdonderdag 17 april 2014 @ 11:17
quote:
0s.gif Op donderdag 17 april 2014 11:14 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Te laat, daar was ik al mee bezig ;( _O-
Komt door al die schnitzels :D
Nick-GizModonderdag 17 april 2014 @ 11:21
quote:
10s.gif Op donderdag 17 april 2014 11:17 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Komt door al die schnitzels :D
Mwa die eet ik nog niet zo veel, maar true ik hou gewoon van lekker eten :9 :Y)
PierreTTdonderdag 17 april 2014 @ 11:30
quote:
0s.gif Op donderdag 17 april 2014 11:21 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Mwa die eet ik nog niet zo veel, maar true ik hou gewoon van lekker eten :9 :Y)
En terecht!