Willewa | zaterdag 22 maart 2014 @ 10:55 |
Ik heb nog 3 kipfilets liggen en een vol kuipje Bressot (voor de niet-kenners; een Paturain-achtige roomkaas). Toevallig moeten ze beide vandaag op. Blijkbaar kan je ook koken met Bressot, het staat immers op de verpakking. Iemand deze combinatie al eens gemaakt? En dus iemand leuk idee hoe ik hier vanavond wat lekkers van kan maken, evt met toevoeging van andere producten? Thankss | |
Sunshine1982 | zaterdag 22 maart 2014 @ 11:13 |
http://www.google.com/m?h(...)kipfilet+met+bressot | |
habitue | zaterdag 22 maart 2014 @ 12:16 |
Bressot in kipfilet, proscuitto strak eromheen wikkelen. In de oven garen. | |
Erasmo | zaterdag 22 maart 2014 @ 13:22 |
Laten we het lekker actueel laten, kip Kiev. | |
RobinOok | zaterdag 22 maart 2014 @ 14:46 |
Kip bakken, dan bressot erop en 1 minuut onder de grill. Meer moeite zou ik daar niet voor doen. |