Niet je oven tussentijds opendoen. Goed je vorm invetten.quote:Op donderdag 20 maart 2014 13:10 schreef zwartja het volgende:
Ik ben opzoek naar een recept voor chocoladesoufflé en kwam onderstaande link tegen. Het ene recept is natuurlijk wat beter dan de andere, wat vinden jullie van deze? Of hebben jullie misschien een recept voor me wat je zelf altijd maakt en welke lekker is? Ook vroeg ik me af tot hoe ver onder de rand ik de bakjes moet vullen met het mengsel. En in het recept staat room.. Room? Wat voor room? Ongeklopte slagroom? En hebben jullie misschien nog tips, do's & dont's voor het maken van een soufflé? Je hoort namelijk dat ze vaak mislukken.
http://www.24kitchen.nl/recepten/chocoladesouffl%C3%A9
lava-cake?quote:Op vrijdag 21 maart 2014 00:09 schreef Cat22 het volgende:
Een souffle die je uit de vorm haalt en omkeert op een bordje?Klinkt meer als zo'n cake die van binnen vochtig moet blijven (ben de naam even kwijt).
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |