volx | maandag 10 maart 2014 @ 16:13 |
Ik wil graag komend weekend soort van podypaint gaan doen met mijn vriendin. we willen dit doen met chocola. nou heb ik gehoord dat de meeste chocolade bodypaint heel vies is en het is ook best duur. heeft iemand ervaring met zelf chocolade smelten hier voor? alle tips zijn welkom | |
Deetch | maandag 10 maart 2014 @ 16:35 |
één topic was genoeg toch? | |
volx | maandag 10 maart 2014 @ 16:36 |
wist niet of ik het wel bij het goede forum had gezet | |
BE | dinsdag 11 maart 2014 @ 08:41 |
Ik denk dat je bij CUL toch beter zit dan in CRE. En dan maar meteen de vraag. Is het alleen maar om in te smeren en meteen op te eten, of moet het ook even blijven zitten? Vlgs mij bepaalt dat wel wat voor soort chocola je erop moet smeren of niet. Of het zacht moet blijven of dat het mag uitharden en breken zeg maar. | |
golfer | dinsdag 11 maart 2014 @ 10:57 |
Ik heb daar nog een soort fotopuzzel van liggen van iemand die dat gedaan heeft... ![]() | |
Pietverdriet | dinsdag 11 maart 2014 @ 12:04 |
Smelt chocolade au bain marie, en vermeng het met wat boter, je boter/chocolademengsel blijft langer smeerbaar |