Deetch | zondag 9 maart 2014 @ 18:11 |
Ik heb een batch citroenen (een stuk of 5) die eigenlijk vandaag of morgen op meten worden gemaakt. Wie helpt me aan creativiteit omiets te maken waarin ik de citroenen kan verwerken. Ik twijfel zelf tussen citroenmarmelade of gezouten citroen maar misschien weten jullie nog andere lekkere dingen. Oh ja, ik eet geen melkproducten (ook geen boter dus) of vlees | |
Pietverdriet | zondag 9 maart 2014 @ 18:14 |
Citroensorbet, citroensiroop, citroentaart | |
Erasmo | zondag 9 maart 2014 @ 18:16 |
Waarom geen melk? | |
Sunshine1982 | zondag 9 maart 2014 @ 19:07 |
Waarom geen citroenijsjes? Lekker fris met dit weer! | |
Deetch | maandag 10 maart 2014 @ 09:29 |
Leuk idee. | |
Deetch | maandag 10 maart 2014 @ 09:30 |
Principekwestie | |
RobinOok | maandag 10 maart 2014 @ 12:24 |
Uitpersen, invriezen in ijsblokzakje. | |
Deshain | maandag 10 maart 2014 @ 12:56 |
Kan je ook nog marmelade maken want daar heb je toch alleen de schil en het resterende vruchtvlees voor nodig. | |
Deetch | maandag 10 maart 2014 @ 13:54 |
Goeie dan ga ik ijsjes maken en marmelade. | |
Life2.0 | maandag 10 maart 2014 @ 13:55 |
gewoon, in een glas koud water? | |
Speedball | maandag 10 maart 2014 @ 13:55 |
lekkuh in de vodka | |
Pietverdriet | dinsdag 11 maart 2014 @ 12:43 |
Moet je wel onbehandelde citroenen hebben | |
Deshain | dinsdag 11 maart 2014 @ 12:44 |
Ja idd, anders kan je altijd nog een goede geurkaars maken. |