Fake. Kan niet voor die prijs.quote:Op woensdag 19 maart 2014 20:34 schreef Puckzzz het volgende:
[..]
Bij ons in de toko verkopen ze van die papieren pakketjes. de gelijkenis met cokepakketjes ontging mij niet, don't ask how I know
Daar zit iets van 1,2 gram in en kost ongeveer 10 cent.
Er werd mij verteld dat het saffraan is, en dat zou je ook wel denken als je het zo ziet en hoe het verwerkt (verkleuring enzo) Maar heel eerlijk? Ik proef er bijna niets van als ik het gebruik.
Ik ben er niet naar op zoek he? Iemand anders gaat Paella maken.quote:Op woensdag 19 maart 2014 20:55 schreef Molo het volgende:
[..]
Fake. Kan niet voor die prijs.
Is iets in de trend van gedroogde kurkuma, afrikaantjes of andere meuk
Puur voor de kleur kun je prima kurkuma ofxo gebruiken, smaak is echter compleet anders en saffraan is lastig te vervangen door iets goedkopes. Maar hoe vaak eet je nu echt paella, zorg dan dat het echt lekkere is.
Het is nog erger denk ik. Ik had nog een pakje liggen en heb even het hoofd ingrediënt gegoogeld.quote:Op woensdag 19 maart 2014 21:25 schreef Pietverdriet het volgende:
Neuh, is geen saffraan, waarschijnlijk saffloer
Worden hele volksstammen mee belazerd op vakantie in Tunesië of Marokko. Saffraan heeft een heel mooi rijk aroma en geur.
Calaspara is een gebied, en meestal gewoon bomba.quote:Op woensdag 19 maart 2014 20:53 schreef golfer het volgende:
[..]
Nee. Je moet een ronde korrelrijst nemen zoals bomba of calasparra.
http://www.tapasbonitas.nl/ingredienten/Arroces_Espanoles_01n.phpquote:Op woensdag 19 maart 2014 23:45 schreef Bramito het volgende:
Calaspara is een gebied, en meestal gewoon bomba.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Ik vroeg me alleen iets af. Als ze in de oven liggen, zijn ze nog een beetje puffy, maar als ik ze laat afkoelen zakken ze helemaal in. Ik snap niet zo goed hoe dat kan, het is niet zo dat ik het luchtig klop. Halp?
maar wees voorzichtig met doseren! Teveel saffraan maakt alles bitter en smaakt naar medicijn.quote:Op woensdag 19 maart 2014 21:47 schreef new_moon het volgende:
Saffraan
I love it!
Heb vorig jaar een blikje gekocht bij de groot handel
beste aankoop ever
Paar druppels is genoegquote:Op donderdag 20 maart 2014 19:08 schreef RenRen- het volgende:
Het zijn hele chocoladestukjes, dus daar zou het weleens aan kunnen liggen. Zou ik veel citroensap nodig hebben?
Lavasboter over een steak gesmolten, jumquote:Op zaterdag 22 maart 2014 11:06 schreef Bramito het volgende:
Geen kruidenboter zonder lavas wat mij betreft.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |