180graden | donderdag 20 februari 2014 @ 20:47 |
Hoe lang hoor je een rookworst te koken die nog rauw is ( van de slager, geen vacuüm verpakte rookworst)? Ik had het maar tien minuten gekookt en het was nog vrij rood toen ik het at! Ik zag dat ze wellen aanraden maar mij leek koken makkelijker. Ik hoop niet dat ik straks een voedselvergiftiging krijg ofzoiets. | |
strikeforce | donderdag 20 februari 2014 @ 20:50 |
20 minuten. | |
hoas | donderdag 20 februari 2014 @ 20:51 |
http://www.lekkertafelen.(...)te-slagersrookworst/ | |
180graden | donderdag 20 februari 2014 @ 20:52 |
shit. maar er staat wellen dat is kouder, ik heb het gekookt , is het dan niet sneller gaar? | |
180graden | donderdag 20 februari 2014 @ 20:53 |
met wellen of ook met koken? | |
strikeforce | donderdag 20 februari 2014 @ 20:54 |
Tegen het kookpunt aan. | |
180graden | donderdag 20 februari 2014 @ 20:55 |
ja snap ik, maar hoelang dan als je het op het kookpunt kookt? | |
hoas | donderdag 20 februari 2014 @ 20:56 |
Maak je geen zorgen, kan niet beroerder zijn dan barbeqeuen. | |
Waterdrinker | donderdag 20 februari 2014 @ 20:57 |
Dan knapt het vel misschien, staat op die link; dus doe dan gewoon net eronder? Met koken zal het niet veel sneller gaan trouwens; da's 100 graden, en wellen op 90 graden ofzo, dus dat scheelt bijna niets. | |
strikeforce | donderdag 20 februari 2014 @ 21:01 |
Lees de link is door daar staat precies hoe het moet. | |
180graden | donderdag 20 februari 2014 @ 21:05 |
oo hmm. ik heb het al gegeten ![]() Ik hoop maar dat ik er niet ziek van word dan! [ Bericht 4% gewijzigd door 180graden op 20-02-2014 21:17:27 ] | |
trovey | donderdag 20 februari 2014 @ 21:28 |
Zal wel meevallen hoor. ![]() ![]() | |
golfer | donderdag 20 februari 2014 @ 23:54 |
Nooit koken. 20 minuten wellen op ca. 90 graden. | |
derLudolf | vrijdag 21 februari 2014 @ 00:15 |
Als die worst is gemaakt van varkens uit de gangbare houderij zul je waarschijnlijk niet ziek worden, dat vlees mag je best een beetje rosé eten. Met biologisch vlees zal ik dat niet zo snel doen: deze varkens lopen buiten. Hier kunnen ze besmet raken met bacteriën die in de bodem terecht gekomen zijn | |
hmmmz | zaterdag 22 februari 2014 @ 00:31 |
Rookworst zonder r is ookworst ![]() | |
#ANONIEM | zaterdag 22 februari 2014 @ 16:23 |
Juist ja....want elke worst is er 1 ![]() ![]() [ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 22-02-2014 16:24:08 ] | |
RobinOok | zaterdag 22 februari 2014 @ 16:28 |
Ik denk dat ie dood is. Slotje & kruisje erop? | |
Pietverdriet | zaterdag 22 februari 2014 @ 17:47 |
Nu weet je waarom de hema ook testamenten verkoopt | |
golfer | zaterdag 22 februari 2014 @ 18:19 |
Zit deze worst je in de weg? ![]() | |
Pietverdriet | zaterdag 22 februari 2014 @ 18:20 |
Als ik robin's gemopper de laatste weken zo lees, is er eerder een gebrek aan worst | |
RobinOok | zaterdag 22 februari 2014 @ 18:53 |
Toevallig de afgelopen dagen elke dag heerlijke worst gegeten! Cadeautje van een Spanjaard. Yum! | |
#ANONIEM | zondag 23 februari 2014 @ 20:58 |
Ik heb er nog 1 die op zijn tijd best lekker is. Surinaamse vlees/ bloedworst. [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 23-02-2014 20:58:54 ] |