H0D3NPYL | dinsdag 11 februari 2014 @ 17:57 |
Gooien jullie wel eens wat extra beleg op de pizza? Zo ja wat, en wat is lekker op welke diepvriespizza? | |
#ANONIEM | dinsdag 11 februari 2014 @ 17:59 |
Ja, voornamelijk spekjes, fricandeau, ham en veel meer kaas. ![]() [ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 11-02-2014 17:59:39 ] | |
Catch22- | dinsdag 11 februari 2014 @ 18:08 |
zoiets ja. En aan t eind nog ketchup erbij. I like my pizza like i like my women American en cheap | |
SiGNe | dinsdag 11 februari 2014 @ 18:36 |
Meestal extra ham en salami/chorizo Of bij een pizza met spinazie er extra parmazaan en spekjes opdoen. Maar wat ik ook nog weleens doe is een losse pizzabodem kopen en die dan zelf helemaal beleggen met waar ik zin in heb. Of als ik bijv. wat gyros of kip van de dag ervoor over heb gooi ik dat op een pizza | |
Pannenkoek3000 | dinsdag 11 februari 2014 @ 18:44 |
Ansjovis ![]() | |
Sauslepel | dinsdag 11 februari 2014 @ 18:59 |
Paprika, allerlei soorten vlees, extra veel kaas. En, als het eenmaal afgebakken is: Rucola ![]() | |
koffiemetmelkensuiker | dinsdag 11 februari 2014 @ 19:05 |
Op tonijnpizza een heel blik tonijn erbij en wat olijven en knoflook ![]() Op andere pizza's soms wat kaas soms wat katenspek of salami | |
derLudolf | dinsdag 11 februari 2014 @ 19:05 |
1. Geef je diepvriespizza een enkele reis Wijster (vuilverbrander). 2. Lees verder in het pizza topic Meestal sla ik stap 1 over trouwens | |
silverhill | dinsdag 11 februari 2014 @ 19:08 |
Kappertjes op de tonno. Op andere pizza's ooit nog wel een extra strooikaas gedaan, maar verder dan dat nog niet geëxperimenteerd. | |
Gloorbek | dinsdag 11 februari 2014 @ 19:13 |
Meestal extra ham, champignons, ui, en geraspte kaas.. | |
ArtemisQ | dinsdag 11 februari 2014 @ 19:24 |
(Gebakken) mexicaanse groenten op een vierkazenpizza! | |
Hagelkaas | dinsdag 11 februari 2014 @ 19:35 |
Pancetta, plukjes mozzarella. | |
mytec | dinsdag 11 februari 2014 @ 19:42 |
Kijk zo hoort het ! | |
Thezappa | dinsdag 11 februari 2014 @ 19:42 |
Mozzarella , pittige salami , kapertjes , | |
Thezappa | dinsdag 11 februari 2014 @ 19:43 |
O en veeeeel Chili , gedroogd of vers | |
Gloorbek | dinsdag 11 februari 2014 @ 19:58 |
Ik maak hem meestal vierkant, vierkante pizza zit meer smaak aan.. echt waar.. | |
marc0871 | dinsdag 11 februari 2014 @ 20:21 |
| |
psv | woensdag 12 februari 2014 @ 02:26 |
Verse eigen gekweekte peper (op dit moment dus uit de vriezer), ook altijd wel wat ham/choriza/salami oid, en altijd ansjovis! Maar ik doe dat op koelvak pizza's, gebruik nooit diepvries pizza... | |
Piet__Piraat | woensdag 12 februari 2014 @ 09:21 |
Ja, meestal extra vlees. Maar beter maak je er zelf eentje. Pizzabodempje kopen, tomatenmeuk en kaas erop, en dan dik beleggen. Krijg je een veel vollere en lekkerdere pizza van. Kost je wat meer knaken en energie, maar dat proef je ook terug. | |
marc0871 | woensdag 12 februari 2014 @ 09:32 |
juist ![]() gestopt met lezen ![]() ![]() | |
HostiMeister | woensdag 12 februari 2014 @ 09:54 |
Pretentieus much? | |
jupisama | woensdag 12 februari 2014 @ 09:55 |
Echt wel, kaas ananas ham ontbijtspek hmmm.... | |
BasEnAad | woensdag 12 februari 2014 @ 10:48 |
Kappertjes, olijven, anjovis. ![]() Maar meestal doe ik dat op een zelfgemaakte pizza. | |
Beelzebufo | woensdag 12 februari 2014 @ 11:05 |
Als je dat gaat doen, koop dan kant-en-klaar pizzadeeg (ligt hier in de supermarkt op een rolletje in de koeling) en beleg de pizza dan helemáál zelf? Heb je veel meer controle op wat er op gaat! [edit] De pizza-puristen zullen wel van ![]() Over dat zélf bodems maken hebben we het dan later wel even. [/edit] | |
marc0871 | woensdag 12 februari 2014 @ 12:02 |
heb je eigenlijk ook helemaal gelijk in. je moet ergens beginnen. en om eerlijk te zijn; zo is het bij mij ook begonnen. maar koop dan tenminste een 'verse' margherita uit het koelvak, en ga daarmee experimenteren. die diepvriesmeuk van iglo en oetker is niet te vreten. | |
Adames | woensdag 12 februari 2014 @ 12:04 |
ik snap pizza puristen nooit zo, het is een lap deeg waar je je restjes op gooit als je al lang in de keuken gaat staan, kook dan fatsoenlijk | |
marc0871 | woensdag 12 februari 2014 @ 12:06 |
misschien. maar eerst zeggen 'zelf maken', en vervolgens 'Pizzabodempje kopen' gaat voor mij niet samen. | |
HostiMeister | woensdag 12 februari 2014 @ 12:09 |
Niet iedereen heeft tijd en zin om gist te scoren, zelf te gaan kneden, daarna nog uurtje te wachten tot dat het rijst, dan nog een keer kneden of gaan rollen. Laat staan een eigen tomatensaus uren te laten inkoken. Is al een stuk beter dan een euroshopper pizza met extra kaas beleggen en zeggen dat je zelf een pizza hebt gemaakt. | |
marc0871 | woensdag 12 februari 2014 @ 12:16 |
oh, maar ik snij daar ook wel hoekjes voor af, hoor. mijn basis is een kant en klaar broodmix, die gekneed wordt door een broodmachine. en mijn tomatensaus maak ik van puree dat is waarheid. |