FOK!forum / Culinesse ŕ gogo / Diepvriespizza extra beleggen
H0D3NPYLdinsdag 11 februari 2014 @ 17:57
Gooien jullie wel eens wat extra beleg op de pizza? Zo ja wat, en wat is lekker op welke diepvriespizza?
#ANONIEMdinsdag 11 februari 2014 @ 17:59
Ja, voornamelijk spekjes, fricandeau, ham en veel meer kaas. :+

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 11-02-2014 17:59:39 ]
Catch22-dinsdag 11 februari 2014 @ 18:08
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 februari 2014 17:59 schreef Etsu het volgende:
Ja, voornamelijk spekjes, fricandeau, ham en veel meer kaas. :+
zoiets ja. En aan t eind nog ketchup erbij.

I like my pizza like i like my women

American en cheap
SiGNedinsdag 11 februari 2014 @ 18:36
Meestal extra ham en salami/chorizo
Of bij een pizza met spinazie er extra parmazaan en spekjes opdoen.

Maar wat ik ook nog weleens doe is een losse pizzabodem kopen en die dan zelf helemaal beleggen met waar ik zin in heb.
Of als ik bijv. wat gyros of kip van de dag ervoor over heb gooi ik dat op een pizza
Pannenkoek3000dinsdag 11 februari 2014 @ 18:44
Ansjovis _O_
Sauslepeldinsdag 11 februari 2014 @ 18:59
Paprika, allerlei soorten vlees, extra veel kaas.

En, als het eenmaal afgebakken is: Rucola _O_
koffiemetmelkensuikerdinsdag 11 februari 2014 @ 19:05
Op tonijnpizza een heel blik tonijn erbij en wat olijven en knoflook :Y)

Op andere pizza's soms wat kaas soms wat katenspek of salami
derLudolfdinsdag 11 februari 2014 @ 19:05
1. Geef je diepvriespizza een enkele reis Wijster (vuilverbrander).

2. Lees verder in het pizza topic

Meestal sla ik stap 1 over trouwens
silverhilldinsdag 11 februari 2014 @ 19:08
Kappertjes op de tonno. Op andere pizza's ooit nog wel een extra strooikaas gedaan, maar verder dan dat nog niet geëxperimenteerd.
Gloorbekdinsdag 11 februari 2014 @ 19:13
Meestal extra ham, champignons, ui, en geraspte kaas..
ArtemisQdinsdag 11 februari 2014 @ 19:24
(Gebakken) mexicaanse groenten op een vierkazenpizza!
Hagelkaasdinsdag 11 februari 2014 @ 19:35
Pancetta, plukjes mozzarella.
mytecdinsdag 11 februari 2014 @ 19:42
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 februari 2014 19:05 schreef derLudolf het volgende:
1. Geef je diepvriespizza een enkele reis Wijster (vuilverbrander).

2. Lees verder in het pizza topic

Meestal sla ik stap 1 over trouwens
Kijk zo hoort het !
Thezappadinsdag 11 februari 2014 @ 19:42
Mozzarella , pittige salami , kapertjes ,
Thezappadinsdag 11 februari 2014 @ 19:43
O en veeeeel Chili , gedroogd of vers
Gloorbekdinsdag 11 februari 2014 @ 19:58
Ik maak hem meestal vierkant, vierkante pizza zit meer smaak aan.. echt waar..
marc0871dinsdag 11 februari 2014 @ 20:21
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 februari 2014 19:05 schreef derLudolf het volgende:
1. Geef je diepvriespizza een enkele reis Wijster (vuilverbrander).

2. Lees verder in het pizza topic

Meestal sla ik stap 1 over trouwens
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 februari 2014 19:42 schreef mytec het volgende:

[..]

Kijk zo hoort het !
psvwoensdag 12 februari 2014 @ 02:26
Verse eigen gekweekte peper (op dit moment dus uit de vriezer), ook altijd wel wat ham/choriza/salami oid, en altijd ansjovis!
Maar ik doe dat op koelvak pizza's, gebruik nooit diepvries pizza...
Piet__Piraatwoensdag 12 februari 2014 @ 09:21
Ja, meestal extra vlees.

Maar beter maak je er zelf eentje. Pizzabodempje kopen, tomatenmeuk en kaas erop, en dan dik beleggen. Krijg je een veel vollere en lekkerdere pizza van. Kost je wat meer knaken en energie, maar dat proef je ook terug.
marc0871woensdag 12 februari 2014 @ 09:32
quote:
0s.gif Op woensdag 12 februari 2014 09:21 schreef Piet__Piraat het volgende:
Ja, meestal extra vlees.

Maar beter maak je er zelf eentje.
juist *O*
quote:
Pizzabodempje kopen,
gestopt met lezen -O- :|W
HostiMeisterwoensdag 12 februari 2014 @ 09:54
quote:
0s.gif Op woensdag 12 februari 2014 09:32 schreef marc0871 het volgende:

[..]

juist *O*

[..]

gestopt met lezen -O- :|W
Pretentieus much?
jupisamawoensdag 12 februari 2014 @ 09:55
Echt wel, kaas ananas ham ontbijtspek hmmm....
BasEnAadwoensdag 12 februari 2014 @ 10:48
Kappertjes, olijven, anjovis. :9~
Maar meestal doe ik dat op een zelfgemaakte pizza.
Beelzebufowoensdag 12 februari 2014 @ 11:05
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 februari 2014 17:57 schreef H0D3NPYL het volgende:
Gooien jullie wel eens wat extra beleg op de pizza? Zo ja wat, en wat is lekker op welke diepvriespizza?
Als je dat gaat doen, koop dan kant-en-klaar pizzadeeg (ligt hier in de supermarkt op een rolletje in de koeling) en beleg de pizza dan helemáál zelf? Heb je veel meer controle op wat er op gaat!

[edit]
De pizza-puristen zullen wel van :r gaan bij het idee van een kant-en-klare bodem, maar gezien het feit dat TS blijkbaar serieus van plan is om een diepvries-pizza te gaan pimpen is dat al een hele stap de goede kant op.

Over dat zélf bodems maken hebben we het dan later wel even.
[/edit]
marc0871woensdag 12 februari 2014 @ 12:02
quote:
0s.gif Op woensdag 12 februari 2014 11:05 schreef Beelzebufo het volgende:

[..]

Als je dat gaat doen, koop dan kant-en-klaar pizzadeeg (ligt hier in de supermarkt op een rolletje in de koeling) en beleg de pizza dan helemáál zelf? Heb je veel meer controle op wat er op gaat!

[edit]
De pizza-puristen zullen wel van :r gaan bij het idee van een kant-en-klare bodem, maar gezien het feit dat TS blijkbaar serieus van plan is om een diepvries-pizza te gaan pimpen is dat al een hele stap de goede kant op.

Over dat zélf bodems maken hebben we het dan later wel even.
[/edit]
heb je eigenlijk ook helemaal gelijk in.
je moet ergens beginnen.
en om eerlijk te zijn; zo is het bij mij ook begonnen.

maar koop dan tenminste een 'verse' margherita uit het koelvak, en ga daarmee experimenteren.
die diepvriesmeuk van iglo en oetker is niet te vreten.
Adameswoensdag 12 februari 2014 @ 12:04
ik snap pizza puristen nooit zo, het is een lap deeg waar je je restjes op gooit
als je al lang in de keuken gaat staan, kook dan fatsoenlijk
marc0871woensdag 12 februari 2014 @ 12:06
quote:
16s.gif Op woensdag 12 februari 2014 09:54 schreef HostiMeister het volgende:

[..]

Pretentieus much?
misschien.
maar eerst zeggen 'zelf maken', en vervolgens 'Pizzabodempje kopen' gaat voor mij niet samen.
HostiMeisterwoensdag 12 februari 2014 @ 12:09
quote:
0s.gif Op woensdag 12 februari 2014 12:06 schreef marc0871 het volgende:

[..]

misschien.
maar eerst zeggen 'zelf maken', en vervolgens 'Pizzabodempje kopen' gaat voor mij niet samen.
Niet iedereen heeft tijd en zin om gist te scoren, zelf te gaan kneden, daarna nog uurtje te wachten tot dat het rijst, dan nog een keer kneden of gaan rollen. Laat staan een eigen tomatensaus uren te laten inkoken.

Is al een stuk beter dan een euroshopper pizza met extra kaas beleggen en zeggen dat je zelf een pizza hebt gemaakt.
marc0871woensdag 12 februari 2014 @ 12:16
quote:
0s.gif Op woensdag 12 februari 2014 12:09 schreef HostiMeister het volgende:

[..]

Niet iedereen heeft tijd en zin om gist te scoren, zelf te gaan kneden, daarna nog uurtje te wachten tot dat het rijst, dan nog een keer kneden of gaan rollen. Laat staan een eigen tomatensaus uren te laten inkoken.
oh, maar ik snij daar ook wel hoekjes voor af, hoor.
mijn basis is een kant en klaar broodmix, die gekneed wordt door een broodmachine.
en mijn tomatensaus maak ik van puree

quote:
Is al een stuk beter dan een euroshopper pizza met extra kaas beleggen en zeggen dat je zelf een pizza hebt gemaakt.
dat is waarheid.