zoiets ja. En aan t eind nog ketchup erbij.quote:Op dinsdag 11 februari 2014 17:59 schreef Etsu het volgende:
Ja, voornamelijk spekjes, fricandeau, ham en veel meer kaas.
Kijk zo hoort het !quote:Op dinsdag 11 februari 2014 19:05 schreef derLudolf het volgende:
1. Geef je diepvriespizza een enkele reis Wijster (vuilverbrander).
2. Lees verder in het pizza topic
Meestal sla ik stap 1 over trouwens
quote:Op dinsdag 11 februari 2014 19:05 schreef derLudolf het volgende:
1. Geef je diepvriespizza een enkele reis Wijster (vuilverbrander).
2. Lees verder in het pizza topic
Meestal sla ik stap 1 over trouwens
quote:
juistquote:Op woensdag 12 februari 2014 09:21 schreef Piet__Piraat het volgende:
Ja, meestal extra vlees.
Maar beter maak je er zelf eentje.
gestopt met lezenquote:Pizzabodempje kopen,
Als je dat gaat doen, koop dan kant-en-klaar pizzadeeg (ligt hier in de supermarkt op een rolletje in de koeling) en beleg de pizza dan helemáál zelf? Heb je veel meer controle op wat er op gaat!quote:Op dinsdag 11 februari 2014 17:57 schreef H0D3NPYL het volgende:
Gooien jullie wel eens wat extra beleg op de pizza? Zo ja wat, en wat is lekker op welke diepvriespizza?
heb je eigenlijk ook helemaal gelijk in.quote:Op woensdag 12 februari 2014 11:05 schreef Beelzebufo het volgende:
[..]
Als je dat gaat doen, koop dan kant-en-klaar pizzadeeg (ligt hier in de supermarkt op een rolletje in de koeling) en beleg de pizza dan helemáál zelf? Heb je veel meer controle op wat er op gaat!
[edit]
De pizza-puristen zullen wel vangaan bij het idee van een kant-en-klare bodem, maar gezien het feit dat TS blijkbaar serieus van plan is om een diepvries-pizza te gaan pimpen is dat al een hele stap de goede kant op.
Over dat zélf bodems maken hebben we het dan later wel even.
[/edit]
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |