Die kant en klare poffertjes van de Lidl zijn echt wel lekker, als je ze met vloeibare boter bakt in de pan. Je moet ze niet in de magnetron gooien want dan drogen ze uit.quote:Op dinsdag 4 februari 2014 17:06 schreef Mint_Clansell het volgende:
Ik begrijp echt niet waarom mensen kant-en-klare pannenkoeken en poffertjes kopen, terwijl je het zelf in een handomdraai kunt doen. 2 eieren, melk (of water), pannenkoekenmix en je beslag is al klaar.
En de pizza Inferno is gewoon een ontzettend smerige pizza, die alleen wordt gegeten zodat mensen kunnen opscheppen tegen anderen dat 'ie 'best wel meeviel qua hitte', herp derp.
Nouja, warm maken bedoel ik...quote:Op zaterdag 1 maart 2014 19:33 schreef lady-wrb het volgende:
waarom moet je ze nog een keer bakken? ze zijn toch kant en klaar?
Vloeibare boterquote:Op zaterdag 1 maart 2014 19:30 schreef Nielsch het volgende:
[..]
Die kant en klare poffertjes van de Lidl zijn echt wel lekker, als je ze met vloeibare boter bakt in de pan. Je moet ze niet in de magnetron gooien want dan drogen ze uit.
Eh nee... Ik bedoel uit zo'n flesquote:Op zaterdag 1 maart 2014 19:41 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Vloeibare boter
Dus je gaat eerst boter smelten ergens in en dan in de pan doen? Kan toch ook rechtstreeks: boter in de pan, wachten tot het bruist en dan je poffertjes er in mikken.
Jij bent niet bekend met het product vloeibare boter? Gewoon overal te koop. In plastic flesjes, van alle merken.quote:Op zaterdag 1 maart 2014 19:41 schreef djkoelkast het volgende:
Vloeibare boter
Dus je gaat eerst boter smelten ergens in en dan in de pan doen? Kan toch ook rechtstreeks: boter in de pan, wachten tot het bruist en dan je poffertjes er in mikken.
Bedoel je van dat bakspul?quote:Op zaterdag 1 maart 2014 19:43 schreef Copycat het volgende:
[..]
Jij bent niet bekend met het product vloeibare boter? Gewoon overal te koop. In plastic flesjes, can alle merken.
Vloeibare margarine. Prima voor poffertjes of pannenkoeken.quote:Op zaterdag 1 maart 2014 19:44 schreef djkoelkast het volgende:
Bedoel je van dat bakspul?
Maar dat is geen boter, dat is ehm...
Vloeibare bak & braad?
Vloeibare margarine?
Ze zijn echt best te doen Zodra mijn nichtje wat ouder is wil ik een poffertjespan. Vreet ik ze niet alleen zelf opquote:Op zaterdag 1 maart 2014 19:48 schreef lady-wrb het volgende:
ik bak ze zelf wel. van die kant en klare sponsjes vind ik echt niks
Echt niet culi-snob pur sang maar daarom ben ik juist zo vaak bij de Lidl te vinden. Maar vloeibare margarinebende boter noemen is zo fout dat het zelfs bij wet verboden isquote:Op zaterdag 1 maart 2014 19:46 schreef Syrena het volgende:
En dat noemen normale mensen boter ja. De culisnobs zitten elders.
Als je ze met boter opwarmt in de pan proef ik echt het verschil niet... Vanuit de magnetron zijn ze inderdaad niet te vreten.quote:Op zaterdag 1 maart 2014 19:48 schreef lady-wrb het volgende:
ik bak ze zelf wel. van die kant en klare sponsjes vind ik echt niks
Ja whatevsquote:Op zaterdag 1 maart 2014 19:44 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Bedoel je van dat bakspul?
Maar dat is geen boter, dat is ehm...
Vloeibare bak & braad?
Vloeibare margarine?
A-to-the-fucking-men!quote:
Ik vind dat zo moeilijk te geloven dat ik het van de week ga proberen.quote:Op zaterdag 1 maart 2014 20:03 schreef Nielsch het volgende:
[..]
Als je ze met boter opwarmt in de pan proef ik echt het verschil niet... Vanuit de magnetron zijn ze inderdaad niet te vreten.
de Chiantiquote:Op zaterdag 1 maart 2014 17:37 schreef Probability het volgende:
wat zijn jullie favoriete lidl wijnen?
Toujours of semper?quote:Op zaterdag 1 maart 2014 19:34 schreef Nielsch het volgende:
Favoriete producten:
- kaneelbroodjes van de bake-off
- afbakcroissantjes voor in de oven
- schoonmaak- en babydoekjes (W5 ofzo en Toujours)
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |